Δεν μπορείς να πολεμάς το σύστημα όντας γρανάζι του.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Σεπ 2023, 16:59Σαφώς. Άλλωστε είναι πασίγνωστο ότι δασμούς επιβάλουν οι θιασώτες της ελεύθερης αγοράς και του καπιταλισμού.Kappa έγραψε: 06 Σεπ 2023, 16:40Παραμένει αντιφατικό.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Σεπ 2023, 15:55
Αφού είπαμε και συμφωνήσαμε πως δεν μπορεί ένας αριστερός (δηλαδή ένας άνθρωπος με ηθικό πλεονέκτημα και χρυσή καρδιά) να εργάζεται επιβάλλοντας δασμούς κτλ
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
- Λίνο Βεντούρα
ποιο σύστημα;Kappa έγραψε: 06 Σεπ 2023, 17:06Δεν μπορείς να πολεμάς το σύστημα όντας γρανάζι του.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 06 Σεπ 2023, 16:59Σαφώς. Άλλωστε είναι πασίγνωστο ότι δασμούς επιβάλουν οι θιασώτες της ελεύθερης αγοράς και του καπιταλισμού.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
4-4-2
Νομίζω ότι ο kappa έχει αρχίσει να ψιλογουστάρει τον beta.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θα διαλεγα κάποιον καλύτερο. Δεν υπερβάλω ότι μοιαζει στον Dahmer. Δηλαδη θα φοβομουν να μείνω μόνος σε ένα δωμάτιο μαζί του. Απορώ πώς δεν κοψοχολιάζεται αυτή. Αλλά δεν έχουν συναντηθεί από κοντά και δεν έχει πολλές φωτο στο προφίλ του.
Έκανε μια ανάρτηση για τις φωτιές και ανέφερε όλα τα μέρη εκτός από το δικό μου. Πραγματικά έχει ξεφύγει η κατάστασή της.
Ρε μήπως είναι καμία τσουράπω συμφορουμιτισα και σε τρολλαρει;
Οχι.
Πρόσθεσε ένα βιβλίο του Κορμάκ Μακάρθυ που αρέσει στον beta. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύει ότι δεν έχει προσωπικότητα. Και σιγά τον συγγραφέα εδώ που τα λέμε, βαρετά γουεστερν για όσους έχουν θέματα ανδρισμού γράφει.
Πρόσθεσε ένα βιβλίο του Κορμάκ Μακάρθυ που αρέσει στον beta. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύει ότι δεν έχει προσωπικότητα. Και σιγά τον συγγραφέα εδώ που τα λέμε, βαρετά γουεστερν για όσους έχουν θέματα ανδρισμού γράφει.
Είμαι στο τσακ να της στείλω ότι ο Μακάρθυ δεν είναι καλός συγγραφέας, συγκρατηστε με.
Ο beta την παρασέρνει σε ένα πηγάδι γουέστερν αρρωνοποτητας λόγω της λειψής του φύσης, κατι που δεν ταιριάζει στην ντελικάτη επαφή που έχει η ίδια με τη λογοτεχνία. Εγώ την μυησα σε καλύτερα είδη, αν ειναι δυνατον πια, πού εχει μπλέξει!
Ο beta την παρασέρνει σε ένα πηγάδι γουέστερν αρρωνοποτητας λόγω της λειψής του φύσης, κατι που δεν ταιριάζει στην ντελικάτη επαφή που έχει η ίδια με τη λογοτεχνία. Εγώ την μυησα σε καλύτερα είδη, αν ειναι δυνατον πια, πού εχει μπλέξει!
Σκέφτομαι να στείλω αυτο:
"Είδα ότι προσθέτεις βιβλία του Μακαρθυ. Στα αλήθεια θες να χάσεις το χρόνο σου με τα συμπλεγματικά του γουέστερν; Πού πήγε η αγάπη σου για τον 19ο αιώνα;"
"Είδα ότι προσθέτεις βιβλία του Μακαρθυ. Στα αλήθεια θες να χάσεις το χρόνο σου με τα συμπλεγματικά του γουέστερν; Πού πήγε η αγάπη σου για τον 19ο αιώνα;"
- Λίνο Βεντούρα
Κάτσε κάτωKappa έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:01 Είμαι στο τσακ να της στείλω ότι ο Μακάρθυ δεν είναι καλός συγγραφέας, συγκρατηστε με.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Δεν έστειλα τελικά. Ισως με τέτοια μηνύματα την κατευθυνω προς τον beta.
Ωριμασα απο οτι φαινεται και την έχω ξεπεράσει μάλλον. Ισως πρέπει και να τη διαγράψω.
Ωριμασα απο οτι φαινεται και την έχω ξεπεράσει μάλλον. Ισως πρέπει και να τη διαγράψω.
Διαγραφή εδώ και τώρα
Μη μ αφήνεις κυρά μου, κράτα με...Kappa έγραψε: 08 Σεπ 2023, 16:01 Είμαι στο τσακ να της στείλω ότι ο Μακάρθυ δεν είναι καλός συγγραφέας, συγκρατηστε με.
Είναι δύσκολο να το κάνω. Αλλά από την άλλη, πώς μου έχει φερθει; Με έχει μειώσει, λες και ημουν τρίχα στο ζυμαρι. Αλλά αν τη διαγραψω δεν θα βλέπει πόσο ωραίος είμαι και δεν θα εχει πρόσβαση σε κριτικές μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση