Καποιος που εισπράττει και επιβάλει κανονιστικους κρατικούς δασμους, δεν μπορεί να είναι παράλληλα και ευαισθητουλης ανθρωπιστης. Λυπάμαι.
Πείτε μου πληροφορίες για τελωνειακους. Πόσο συχνά ταξιδεύουν; Πόσο πιθανό είναι να έστειλε αυτος την καρτ ποσταλ; έχουν και πολύ ελεύθερο χρονο; κατεβαίνει και στις εκλογές το σουργελο.
Α καλά, άρχισε πρωινιατικα να προσθέτει αριστερά βιβλία. Άρα σίγουρα αυτός ο καραγκιοζης τα προτεινε. Μα δεν έχει προσωπικότητα αυτή η κοπέλα επιτελους;
Kappa έγραψε: 06 Σεπ 2023, 10:03
Α καλά, άρχισε πρωινιατικα να προσθέτει αριστερά βιβλία. Άρα σίγουρα αυτός ο καραγκιοζης τα προτεινε. Μα δεν έχει προσωπικότητα αυτή η κοπέλα επιτελους;
Μπορεί να γαμιεται με κάνα σωματείο του ΠΑΜΕ αυτόν τον καιρό.
Νομίζω ότι ξαναεμπλεξε με τον φωτογράφο. Της κανει συνέχεια λαικ. Βέβαια αυτός δεν έχει τατουάζ που είχε αυτός από το στορυ. Δεν με απασχολούν όμως όλοι αυτοί, ο beta με απασχολεί. Πριν είδα ότι προσθετει συνέχεια άτομα που ξέρω εγώ.
Αυτοί κατεβαίνουν με το ΠΑΜΕ, εάν ο τυπάς είναι αριστερός σίγουρα θα είναι χωμένος εκεί. Ψάξε τα μέλη του συλλόγου και θα τον βρεις.
Αφού είπαμε και συμφωνήσαμε πως δεν μπορεί ένας αριστερός (δηλαδή ένας άνθρωπος με ηθικό πλεονέκτημα και χρυσή καρδιά) να εργάζεται επιβάλλοντας δασμούς κτλ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αυτοί κατεβαίνουν με το ΠΑΜΕ, εάν ο τυπάς είναι αριστερός σίγουρα θα είναι χωμένος εκεί. Ψάξε τα μέλη του συλλόγου και θα τον βρεις.
Αφού είπαμε και συμφωνήσαμε πως δεν μπορεί ένας αριστερός (δηλαδή ένας άνθρωπος με ηθικό πλεονέκτημα και χρυσή καρδιά) να εργάζεται επιβάλλοντας δασμούς κτλ
Α ναι ειναι και αυτό.
Μάλλον ο beta είναι ο αριστερός και ο αδίστακτος καπιταλιστής τελωνειακός την έχει για γαμησι. Ταξική πάλη, όχι μαλακίες.
Α ναι ειναι και αυτό.
Μάλλον ο beta είναι ο αριστερός και ο αδίστακτος καπιταλιστής τελωνειακός την έχει για γαμησι. Ταξική πάλη, όχι μαλακίες.
Οχι όχι, δεν έχεις καταλάβει. Ο beta έχει τελειώσει μεν δικολαβος, αλλά εργάζεται ως τελωνειακος. Και δεν έχουν σεξουαλικες σχέσεις, αφού είναι beta και μένει μαι σε άλλη πόλη. Ο τύπος με το τατου μπορεί να ήταν κανένας τυχαίος, 15 Αυγουστο όταν ήταν άδεια η Αθήνα είχαν βγει. Ο φωτογράφος έχει επιστρέψει δυναμικά με λαικ, άρα ίσως βγαίνουν πάλι. Βέβαια αυτή δεν κάνει στορυ από ραντεβού πια. Δεν ξερω τι συμβαίνει.
Τα ερωτήματά μου είναι τα εξης: έχουν οι τελωνειακοι πρόσβαση σε γραμματοσημα στη δουλειά τους; Έστειλε αυτος την καρτ ποσταλ; Έχουν ελεύθερο χρονο για να βλέπουν ταινίες και να μιλάνε όσο είναι στη δουλειά του; Ταξιδεύουν συχνα; Πληρώνονται καλά;
Kappa έγραψε: 06 Σεπ 2023, 16:41
Τα ερωτήματά μου είναι τα εξης: έχουν οι τελωνειακοι πρόσβαση σε γραμματοσημα στη δουλειά τους; Έστειλε αυτος την καρτ ποσταλ; Έχουν ελεύθερο χρονο για να βλέπουν ταινίες και να μιλάνε όσο είναι στη δουλειά του; Ταξιδεύουν συχνα; Πληρώνονται καλά;
Όλοι έχουν πρόσβαση σε γραμματόσημα, δεν χρειάζεται να έχεις στην δουλειά σου.
Δεν γνωρίζω.
Δεν γνωρίζω τι κάνει ο τύπος στον ελεύθερο χρόνο του.
Παραμένει αντιφατικό.
Σαφώς. Άλλωστε είναι πασίγνωστο ότι δασμούς επιβάλουν οι θιασώτες της ελεύθερης αγοράς και του καπιταλισμού.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.