!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Netflix
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Είδα στο Netflix
1. Γάμησε, το είδα κι εγω σχετικά πρόσφατα. Θα μπορουσε να ειναι και επεισόδιο black mirror. Εχει βγει εδώ και αρκετά χρόνια κι εγώ τώρα το πήρα πρέφα.Albrecht έγραψε: 04 Σεπ 2023, 08:29 Τον Αύγουστο έλιωσα στο νετφλιξ. Είδα ταινιες που κυκλοφόρησαν από το 2016 και μετά.
Τώρα που το σκέφτομαι μόνο τρεις μου έμειναν στο μυαλό
Upgrade
The ballad of Buster Scruggs
The pale blue eye
Τις υπόλοιπες τις βρήκα μετριομουφες
2. Το έκλεισα καπου στο 20λεπτο, καπου εκει που το γύρισε για πρωτη φορά (δεν ξερω αν υπήρξε κι άλλη μεσα στην ταινια) σε μιούζικαλ. Δεν βλεπόταν ουτε με περίστροφο στον κρόταφο.
3. Μετριότητα της μετριότητας, απο εναν ηθοποιό και ένα καστ γενικότερα πολλά υποσχόμενο. Κατώτερο των προσδοκιών αλλά όχι κακό, βλέπεται.
- vantono
The Game με Μαικλ Ντάγκλας
L.A Confindential με Κέβιν Σπέισι
Primal fear με Ριτσαρντ Γκιρ
Gone girl με Αφλεκ
και Inside man με Ντένζελ και Κλάιβ Οουεν
Τα θεωρώ απο τα πιο underrated αριστουργήματα που υπάρχουν στο νετφλιξ αυτη τη στιγμή. Σε όποιον τα εχω προτείνει, τα 3/5 οι περισσότεροι δεν τα ξερουν καν, και οταν τα ειδαν επαθαν την πλάκα τους.
Gone girl με Αφλεκ
Τα θεωρώ απο τα πιο underrated αριστουργήματα που υπάρχουν στο νετφλιξ αυτη τη στιγμή. Σε όποιον τα εχω προτείνει, τα 3/5 οι περισσότεροι δεν τα ξερουν καν, και οταν τα ειδαν επαθαν την πλάκα τους.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
+1 σε όλα. πρόκειται για ταινιάρεςvantono έγραψε: 04 Σεπ 2023, 09:57 The Game με Μαικλ Ντάγκλας
Gone girl με Αφλεκ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Γιατί underrated? Πασίγνωστες είναι όλες τους και με καλές βαθμολογίεςvantono έγραψε: 04 Σεπ 2023, 09:57 The Game με Μαικλ Ντάγκλας
Gone girl με Αφλεκ
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- vantono
Γιατι τις εχω αναφέρει σε τόσα άτομα και κανεις δεν ηξερε τουλαχιστον τις τρεις.Albrecht έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:48Γιατί underrated? Πασίγνωστες είναι όλες τους και με καλές βαθμολογίεςvantono έγραψε: 04 Σεπ 2023, 09:57 The Game με Μαικλ Ντάγκλας
Gone girl με Αφλεκ
Το γκέημ δεν το ηξερε ουτε ο καρασινεφίλ πατερας μου, ή μαλλον δεν το θυμόταν. Αλλά δεν τον αδικώ και πολύ, τι να πρωτοθυμηθεις απο τα 90ς, τη χρυση εποχή του χολυγουντιανού κινηματογράφου.
Εκεινο με τον Νικολας Κεητζ και την υποθεση με το φιλμ, εξίσου underrated ειναι. Και αυτο ταινια εκεινης της περιόδου.
- Dwarven Blacksmith
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Το the game το είχα δει σινεμά όταν πρωτοκυκλοφόρησε και η αίθουσα ήταν τιγκα. Ταινιαρα πάντως. Το είδα άλλες δύο φορέςvantono έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:02Γιατι τις εχω αναφέρει σε τόσα άτομα και κανεις δεν ηξερε τουλαχιστον τις τρεις.Albrecht έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:48Γιατί underrated? Πασίγνωστες είναι όλες τους και με καλές βαθμολογίεςvantono έγραψε: 04 Σεπ 2023, 09:57 The Game με Μαικλ Ντάγκλας
Gone girl με Αφλεκ
Το γκέημ δεν το ηξερε ουτε ο καρασινεφίλ πατερας μου, ή μαλλον δεν το θυμόταν. Αλλά δεν τον αδικώ και πολύ, τι να πρωτοθυμηθεις απο τα 90ς, τη χρυση εποχή του χολυγουντιανού κινηματογράφου.
Εκεινο με τον Νικολας Κεητζ και την υποθεση με το φιλμ, εξίσου underrated ειναι. Και αυτο ταινια εκεινης της περιόδου.
Επίσης το the guilty μου άρεσε απ' τις πρόσφατες. Δεν τρελάθηκα, καλή ήταν όμως.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Λοιπον ειδα την μεταφορα του one piece. Αν εξαιρεσουμε τις ερμηνειες,μπορω να πω πως μου αρεσε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Νταξ μιλαμε για σποιλερ επιπεδου τζινταταAntares έγραψε: 04 Σεπ 2023, 08:52 Στην τελευταία σεζόν του RagnarokΘα υπάρξει και συνέχεια;Spoiler
αφήνει να εννοηθεί ότι όλη η ιστορία ήταν μάλλον στο μυαλό του πρωταγωνιστή με κάποια μικρή αμφισβήτηση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Είχα στο μυαλό να το αλλάξω αλλά δεν επιτρέπει πια.
Τελειωσε παντως δεν εχει αλλο τελευταια σαιζον ηταν.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Τι φατσούλας ο Λούφι;;;Lugozzi έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:11![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 869 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antares
-
- 23 Απαντήσεις