!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
Όχι μωρέ. Έχω βγάλει συμπέρασμα
"Re: Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές"
Η τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους είναι η καρικατούρα των ετερόφυλων τεκνογονιών
.,
"Re: Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές"
Η τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους είναι η καρικατούρα των ετερόφυλων τεκνογονιών
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
-
Mitharadir
Μια μειοψηφία των βουλευτών της ΝΔ εμφανίζονται θετικοί με βάση δερευνητικες επαφές της κυβέρνησης Μητσοτάκη.Αυτη η μειοψηφία είναι κυρίως βουλευτές με καταγωγή από ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι.Η κυβέρνηση γράφει το άρθρο θα προχωρήσει σε ψήφο κατά συνηδειση(βλέποντας όπως φαίνεται ότι αδυνατεί να πείσει την πλειοψηφία των βουλευτών της).Αν δούνε ότι δεν βγαίνουν αριθμητικά τα κουκιά θα το τρεναρουν για μετά τις ευρωεκλογές του Ιουνίου 2024.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:53αυτοί που θα ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο επειδή τους το είπε ο κεντροαριστερός πρόεδρός τουςUnique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:51Ποιά Δεξιά?Rakomelofronas έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:50 Ό,τι σκαρφίζεται η Αριστερά δεκαετίες πριν έρχεται η Δεξιά και το θεσπίζει.
![]()
![]()
![]()
μοντυ παηθονς : the governance of Kyriakaros

εκτός από γαμους για τις πούστρες που φέρνει
εκτός από παιδιά που τους δίνει
εκτός από εθνικούς δρυμούς που εξαφανίζει
εκτός από μπλοκμπάστερ με συγκρουόμενα τρένα που γυρίζει
εκτός από χουλιγκανικά τουρ της επικράτειας που διοργανώνει
εκτός από κουπόνια για το ρεύμα που εκδίδει
εκτός από κουπόνια για την βενζίνη που μοιράζει
εκτός από καλάθια για τα τρόφιμα που ανακοινώνει
εκτός από αυξήσεις στις συντάξεις των δεκοτζήδων με δανεια που παίρνει
εκτός από τα σούργελα του φβ και του τουιτερ που υπουργοποιεί
εκτός από τριήμερο εθνικό πένθος για το ναυάγιο
εκτός από MDCA με τις ΗΠΑ με αντίτιμο πλακέτα πιλαροφσταμπίλιτι που κερδίζει
εκτός από το λιμενικό που διαθέτει για uber των λάθρο
εκτός από τις αποθήκες πολεμικού υλικού που αδειάζει/ανατινάζει
εκτός από καζαν καζαν με την οθωμανία που ετοιμάζει
τι είναι αυτό που η ΓΚΟΒ 2.0 δεν έχει κάνει για ΕΣΑΣ;
*αντιστοιχίστε περσόνες στο πάνελ
εκτός από γαμους για τις πούστρες που φέρνει
εκτός από παιδιά που τους δίνει
εκτός από εθνικούς δρυμούς που εξαφανίζει
εκτός από μπλοκμπάστερ με συγκρουόμενα τρένα που γυρίζει
εκτός από χουλιγκανικά τουρ της επικράτειας που διοργανώνει
εκτός από κουπόνια για το ρεύμα που εκδίδει
εκτός από κουπόνια για την βενζίνη που μοιράζει
εκτός από καλάθια για τα τρόφιμα που ανακοινώνει
εκτός από αυξήσεις στις συντάξεις των δεκοτζήδων με δανεια που παίρνει
εκτός από τα σούργελα του φβ και του τουιτερ που υπουργοποιεί
εκτός από τριήμερο εθνικό πένθος για το ναυάγιο
εκτός από MDCA με τις ΗΠΑ με αντίτιμο πλακέτα πιλαροφσταμπίλιτι που κερδίζει
εκτός από το λιμενικό που διαθέτει για uber των λάθρο
εκτός από τις αποθήκες πολεμικού υλικού που αδειάζει/ανατινάζει
εκτός από καζαν καζαν με την οθωμανία που ετοιμάζει
τι είναι αυτό που η ΓΚΟΒ 2.0 δεν έχει κάνει για ΕΣΑΣ;
*αντιστοιχίστε περσόνες στο πάνελ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δε νομίζω να υπάρχει οποιαδήποτε διαμάχη. Η Ν.Δ είναι το ίδιο gay friendly με τον Σύριζα. Και πιο έμπρακτα μάλιστα.Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:46Δεν καταλαβαίνεις. Δεν μιλάμε για ομοφοβία. Μιλάμε για κοινωνικά κατασκευάσματα με σκοπό την κοινωνική διαμάχη. Το Α και το Ω της αριστεράς.Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:39Καμία σχέση με μαρξισμό. Οι μαρξιστές είναι μεγάλοι ομοφοβικοί.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Εεεεετσι ακριβώς.Scouser έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:03Υπήρχε η επιλογή της ψήφου στον Τζήμερο πάντως, αλλά την επέλεξε το 0,8% των ψηφοφόρων. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα πάρουμε ακριβώς αυτό που μας αξίζει σε όλα τα θέματα.Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:34 Καίγεται η Ελλάδα ας κάψουμε και την κοινωνία. Πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος. Αλλα δεν υπαρχει και εναλλακτικη. Να ψηφισεις νατσιο ή βελο για τον πουστογαμο και να φπρτωθρος τις ψεκες τους στα υπόλοιπα δε λεει![]()
Δεν θέλω πίκρες.
Δεν θέλω κλάματα.
Δεν θέλω στεναχωριες.
Όλο το ποτηράκι θα το πιούνε όπως τα καταπινε η δοξασμένη Linda Lovelace.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Απορω ρε μλκς πως μπορείτε μέσα στο χάος των ποστ και των χρηστών να βρίσκετε μοτίβα και patterns.Jimmy81 έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:25Εγώ νομίζω ότι είναι ο Καβαλάρης. Έχουν ίδιο φωνακλάδικο στιλ γραφής, συχνά μπολνταρισμένες λέξεις, απαντήσεις με αστείες εικόνες, παρόμοια ιδεολογία στην αντιμετώπιση των ΛΟΑΤΚΙ κλπ.
Εγώ δεν μπορώ με την καμία.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
- hellegennes
Ο δρόμος με τις λεύκες είναι ο Φρέντι. Ο Τζέισον είναι Παρασκευή και 13.Σέλευκας έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:18 Εμένα η όλη φάση μου θυμιζει δρομο με τις λεύκες οπου τον Τζέισον τον έχουν κάνει κομματάκια και μετά χυμό και τον πέταξαν στην λίμνη αλλά το έργο κλείνει με το μικρό δαχτυλάκι του Τζέισον να κουνιέται πεταμένο στα χόρτα. Αυτο σημαίνει δηλαδή οτι υπάρχει επόμενος εφιάλτης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Scouser έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:03Υπήρχε η επιλογή της ψήφου στον Τζήμερο πάντως, αλλά την επέλεξε το 0,8% των ψηφοφόρων. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, θα πάρουμε ακριβώς αυτό που μας αξίζει σε όλα τα θέματα.Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:34 Καίγεται η Ελλάδα ας κάψουμε και την κοινωνία. Πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος. Αλλα δεν υπαρχει και εναλλακτικη. Να ψηφισεις νατσιο ή βελο για τον πουστογαμο και να φπρτωθρος τις ψεκες τους στα υπόλοιπα δε λεει![]()

FIGHT! FIGHT! FIGHT!
εισαι ο δευτερος, οκhellegennes έγραψε: 04 Σεπ 2023, 19:06Ο δρόμος με τις λεύκες είναι ο Φρέντι. Ο Τζέισον είναι Παρασκευή και 13.Σέλευκας έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:18 Εμένα η όλη φάση μου θυμιζει δρομο με τις λεύκες οπου τον Τζέισον τον έχουν κάνει κομματάκια και μετά χυμό και τον πέταξαν στην λίμνη αλλά το έργο κλείνει με το μικρό δαχτυλάκι του Τζέισον να κουνιέται πεταμένο στα χόρτα. Αυτο σημαίνει δηλαδή οτι υπάρχει επόμενος εφιάλτης.
επίσης δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει τέτοια σκηνη η την είδα στο αλιεν η καπου αλλού (εξολοθρεφτη ισως)
πάντως ο επιθετικός αριστερισμός που θέλει να μπουν ολοι οι προοδευτικοί στο δημόσιο και δεν αντέχει άλλο και θα κάνει τα πάντα να το πετύχει κουνάει το δαχτυλάκι του, δεν πέθανε, θα έχει και άλλο επεισόδιο προσεχώς.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- hellegennes
Καραλόλ. Λες και έκανα copy-paste το ποστ του ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ:Σέλευκας έγραψε: 04 Σεπ 2023, 19:46εισαι ο δευτερος, οκhellegennes έγραψε: 04 Σεπ 2023, 19:06Ο δρόμος με τις λεύκες είναι ο Φρέντι. Ο Τζέισον είναι Παρασκευή και 13.Σέλευκας έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:18 Εμένα η όλη φάση μου θυμιζει δρομο με τις λεύκες οπου τον Τζέισον τον έχουν κάνει κομματάκια και μετά χυμό και τον πέταξαν στην λίμνη αλλά το έργο κλείνει με το μικρό δαχτυλάκι του Τζέισον να κουνιέται πεταμένο στα χόρτα. Αυτο σημαίνει δηλαδή οτι υπάρχει επόμενος εφιάλτης.απορώ πως τα θυμάστε
επίσης δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει τέτοια σκηνη η την είδα στο αλιεν η καπου αλλού (εξολοθρεφτη ισως)
πάντως ο επιθετικός αριστερισμός που θέλει να μπουν ολοι οι προοδευτικοί στο δημόσιο και δεν αντέχει άλλο και θα κάνει τα πάντα να το πετύχει κουνάει το δαχτυλάκι του, δεν πέθανε, θα έχει και άλλο επεισόδιο προσεχώς.
Οι μόνες διαφορές είναι ότι εγώ έχω απλοποιημένη ορθογραφία και ένα έξτρα "Ο" στην αρχή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:57 δρόμος με τις λεύκες είναι ο Φρέντυ
ο Τζέησον είναι παρασκευή και 13
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Όλα καλά. Νομίζω δεν υπάρχουν μελέτες που να δείχνουν ότι υπάρχει πρόβλημα είτε έτσι είτε αλλιώς (μπορεί και να κάνω λάθος)
Οπότε υπέρ. Ίσως ο μόνος φόβος είναι μην κάνουν εκπτώσεις στον ψυχολογικό έλεγχο στο μέλλον, μόνο και μόνο για να πετύχουν diversity στους θετούς γονείς.
Οπότε υπέρ. Ίσως ο μόνος φόβος είναι μην κάνουν εκπτώσεις στον ψυχολογικό έλεγχο στο μέλλον, μόνο και μόνο για να πετύχουν diversity στους θετούς γονείς.
Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:41Πολλοί μαλακες ΝΔκρατες το παίρνουν τώρα χαμπάρι αλλά πλέον είναι αργά για όλους μας...ο Κούλης τους δούλεψε κανονικότατα...Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:34 Καίγεται η Ελλάδα ας κάψουμε και την κοινωνία. Πολυ κωλοπαιδο ο κυριακος. Αλλα δεν υπαρχει και εναλλακτικη. Να ψηφισεις νατσιο ή βελο για τον πουστογαμο και να φπρτωθρος τις ψεκες τους στα υπόλοιπα δε λεει

https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... yvernisis/
Δες τον περίγυρο σου. Είναι ένας στους 10 πουστηδες? Ούτε 1/25 δεν ειναιLibre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:21Προφανώς είναι αρκετά περισσότεροι από 10%. Φαίνεται πιο έκδηλο στις νέες γενιές. Οι παλιές κρύβονταν.Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:19 Δεν ξερω ουτε ενα ομοζευγαρι με παιδιά. Ξέρω 2 χωρίς. Γενικά απονππυ προκύπτει ότι οι γκει Είναι πολυπληθείς (κατι για 10% του πληθυσμου λενε) δεν ξέρω απο που προκύπτει). Ευσεβείς πόθοι να αφορούν πολλούς οι μπούρδες με τις οποίες ασχολούνται λίγοι αργόσχολοι
https://www.quora.com/Why-are-40-of-Gen ... f-the-LGBT
...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Δεν έχουν λόγο να το πουν. Πολλοί άντρες είναι άλλωστε παντρεμένοι με παιδιά και το ομολογούν στην γυναίκα τους μετά από χρόνια.Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2023, 21:16Δες τον περίγυρο σου. Είναι ένας στους 10 πουστηδες? Ούτε 1/25 δεν ειναιLibre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:21Προφανώς είναι αρκετά περισσότεροι από 10%. Φαίνεται πιο έκδηλο στις νέες γενιές. Οι παλιές κρύβονταν.Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:19 Δεν ξερω ουτε ενα ομοζευγαρι με παιδιά. Ξέρω 2 χωρίς. Γενικά απονππυ προκύπτει ότι οι γκει Είναι πολυπληθείς (κατι για 10% του πληθυσμου λενε) δεν ξέρω απο που προκύπτει). Ευσεβείς πόθοι να αφορούν πολλούς οι μπούρδες με τις οποίες ασχολούνται λίγοι αργόσχολοι
https://www.quora.com/Why-are-40-of-Gen ... f-the-LGBT
...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
hellegennes έγραψε: 04 Σεπ 2023, 20:49Καραλόλ. Λες και έκανα copy-paste το ποστ του ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ:Σέλευκας έγραψε: 04 Σεπ 2023, 19:46εισαι ο δευτερος, οκhellegennes έγραψε: 04 Σεπ 2023, 19:06
Ο δρόμος με τις λεύκες είναι ο Φρέντι. Ο Τζέισον είναι Παρασκευή και 13.απορώ πως τα θυμάστε
Οι μόνες διαφορές είναι ότι εγώ έχω απλοποιημένη ορθογραφία και ένα έξτρα "Ο" στην αρχή.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:57 δρόμος με τις λεύκες είναι ο Φρέντυ
ο Τζέησον είναι παρασκευή και 13
![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1803 Απαντήσεις