Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:49
Στον Ευαγγελάτο σήμερα ο Κασσελάκης. Θα γίνει της πόπης
ανέβηκε?
Kάτι ανέβηκε.
Είναι εμφανώς απροετοίμαστος οπότε αυτά που λέγονται και γράφονται για επαγγελματίες που τον βοηθούν μπορεί και να μην ισχύουν. Επίσης δεν τον βοηθούν ούτε τα Ελληνικά του ούτε γενικά η ροή του λόγου του.
Αφού παρατηρήσουμε τα παραπάνω πρέπει όμως να πούμε ότι κάθε προσπάθεια της ΝΔ να τον αποδομήσει, σε αυτή τη φάση, τον βοηθάει να βγει αρχηγός. Ο μέσος ψηφοφόρος του Σύριζα θα θεωρήσει ότι τον φοβάται ο αντίπαλος και πιθανόν θα τρέξει να στηρίξει.
Οπότε ρωτάω εσένα πατησιώτη. Τον προτιμάς αρχηγό του Σύριζα;
Golden Age έγραψε: 04 Σεπ 2023, 21:30
Τσουρέκια μας τα 'χουνε κάνει με τον Κασσελάκη. Οι καναλάρχες πιστεύουν ότι βρήκαν τη δεύτερη βάρκα στην οποία θα πατήσουν για να μην επενδύουν μόνο στον Κούλη.
έχει πιθανότητες να βγει αυτός ο τύπος πρόεδρος?σίγουρα έχει γίνει γνωστός παντού αυτή τη στιγμή αλλά δεν ξέρω αν θα τον ψηφίσουν στη βάση του συριζα.αμα έρθουν και απέξω βλητα που καταναλώνουν όλο το πακέτο νεοκουλοτουρας έχει παραπανω πιθανότητες.
πάντως αν γίνει θα είναι ένα ακόμη σημάδι μπουρδ...ποιησης της ελληνικής κοινωνίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος metaxoskolikas την 04 Σεπ 2023, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το αστείο είναι ότι οι νεοδημοκράτες λένε πάντου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη θα πάει στο 3% ενώ φαίνεται ακριβώς το αντίθετο. Ο Κασσελάκης είναι ο μόνος τρόπος να μην πάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3%.
Όχι οτι είναι τίποτα αριστερός, μην αυταπατώμαστε. Liberal είναι αλλά είναι πιο ικανός για τον ρόλο του liberal απ ότι ο Μητσοτάκης. Σταδιακά θα τον αγαπήσουν και οι νεοδημοκράτες όπως αγάπησαν τον Σημίτη.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Τσουρέκια μας τα 'χουνε κάνει με τον Κασσελάκη. Οι καναλάρχες πιστεύουν ότι βρήκαν τη δεύτερη βάρκα στην οποία θα πατήσουν για να μην επενδύουν μόνο στον Κούλη.
έχει πιθανότητες να βγει αυτός ο τύπος πρόεδρος?
Θα δούμε πόσο αντί γκεη είναι η βάση του Σύριζα. Εκτός κι αν ψηφίσουν και άλλοι εκτός κόμματος. Π.χ. νέοι Ν.Δμοκρατες.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
έχει πιθανότητες να βγει αυτός ο τύπος πρόεδρος?σίγουρα έχει γίνει γνωστός παντού αυτή τη στιγμή αλλά δεν ξέρω αν θα τον ψηφίσουν στη βάση του συριζα.αμα έρθουν και απέξω βλητα που καταναλώνουν όλο το πακέτο νεοκουλοτουρας έχει παραπανω πιθανότητες.
πάντως αν γίνει θα είναι ένα ακόμη σημάδι μπουρδ...ποιησης της ελληνικής κοινωνίας.
Αυτός θα βγει. Στη βάση του ΣΥΡΙΖΑ έχει πέραση το ότι είναι "προοδευτικός" και γκέυ. Επίσης, πουλάει και στο ΠΑΣΟΚικό κοινό του ΣΥΡΙΖΑ η αυτοδιαφήμιση που κάνει σαν αντιμητσοτάκης (σπουδές στο εξωτερικό κλπ), που δημιουργεί προοπτικές για κουτάλα.
ST48410 έγραψε: 04 Σεπ 2023, 21:50
Εγώ είμαι αδιάφορος.Πραγματικά το λέω.Στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ είχε προτίμηση και μάλιστα κατά καιρούς τις είχα γράψει.Για τον σύριζα δεν έχω.Μπορεί όμως να έχει ο Μητσοτάκης.
Εγώ είμαι αδιάφορος.Πραγματικά το λέω.Στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ είχε προτίμηση και μάλιστα κατά καιρούς τις είχα γράψει.Για τον σύριζα δεν έχω.Μπορεί όμως να έχει ο Μητσοτάκης.
Ποιον προτιμα ο Μητσοτάκης;
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Αν οι εκλογές είναι ανοιχτές και πάει πολύς κόσμος εκτός κομματικού μηχανισμού τότε έχει ελπίδες να περάσει μαζι με την Αχτσιογλου στον δεύτερο γύρο
Αν η εκλογή γίνει μεταξύ κομματικών γνωστών και φίλων ;όπως θα καταγράψει παρουσία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Συμφωνούμε δηλαδή ότι μάλλον τον βοηθάει η επίθεση από την ΝΔ σε αυτή τη φάση; Το διαβάζεις έτσι κι εσύ;
Ποιον προτιμα ο Μητσοτάκης;
Ούτε αυτό το ξέρω.Απαντώ σε όσα ειπώθηκαν ότι βιντεάκια που του επιτίθενται τώρα,τον ευνοούν.
Συμφωνούμε δηλαδή ότι μάλλον τον βοηθάει η επίθεση από την ΝΔ σε αυτή τη φάση; Το διαβάζεις έτσι κι εσύ;
Δεν είναι σίγουρο αυτό.Κοίταξε να δεις,όταν ένα προβεβλημένο στέλεχος του αντίπαλου κόμματος λέει ιστορίες για παραδικαστικό χωρίς να διευκρινίζει περί τίνος πρόκειται,είναι μεγάλος πειρασμός να το προβάλλουν ασχέτως προτίμησης.
πατησιωτης έγραψε: 04 Σεπ 2023, 22:23
Δεν είναι σίγουρο αυτό.Κοίταξε να δεις,όταν ένα προβεβλημένο στέλεχος του αντίπαλου κόμματος λέει ιστορίες για παραδικαστικό χωρίς να διευκρινίζει περί τίνος πρόκειται,είναι μεγάλος πειρασμός να το προβάλλουν ασχέτως προτίμησης.
Εμ, όταν η ομάδια αλήθειας ασχολείται τόσο μαζί του, τον καθιστά προβεβλημένο στέλεχος. Μέχρι πριν δυο βδομάδες δεν τον ήξερε κανείς.
Ας περίμεναν να τελειώσουν οι εσωκομματικές εκλογές και ας τον ξετίναζαν μετά. Δεν μπορώ να θεωρήσω ότι είναι τυχαίο αλλά δεν ξέρω και με πόση αυτονομία λειτουργούν αυτές οι ομάδες προπαγάνδας. Ποιος προΐσταται αυτών;
έργο_μακέτο έγραψε: 04 Σεπ 2023, 21:55
Το αστείο είναι ότι οι νεοδημοκράτες λένε πάντου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Κασσελάκη θα πάει στο 3% ενώ φαίνεται ακριβώς το αντίθετο. Ο Κασσελάκης είναι ο μόνος τρόπος να μην πάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο 3%.
Όχι οτι είναι τίποτα αριστερός, μην αυταπατώμαστε. Liberal είναι αλλά είναι πιο ικανός για τον ρόλο του liberal απ ότι ο Μητσοτάκης. Σταδιακά θα τον αγαπήσουν και οι νεοδημοκράτες όπως αγάπησαν τον Σημίτη.
Όποιος και να βγει, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ξαναβλέπει κυβέρνηση. Απλά αυτός θα εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.