!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
Πως σας φάνηκε η γραβάτα του Κασσελάκη;
.
.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν είπα τίποτα για ενόραση. Βλέπεις φίλε μου δε ζω σε καμιά τρύπα όπως οι περισσότεροι εδώ. Ζω στον αληθινό κόσμο όπου η ακρίβεια είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί. Εσύ ζεις σε έναν κόσμο όπου αν η δαδιά καιγόταν κάτω από μια κυβέρνηση που δεν συμπαθείς θα έβγαινές στα σίδερα ενώ αν συμπαθούσες την κυβερνηση δεν θα σε πείραζε. Είσαι περσόνα. Δεν λέω ότι δεν είσαι περσόνα και στην πραγματική ζωή σου, αφού μόνο αυτό ξέρεις. Εγώ είμαι χρήστης εδώ. Έχω φάει εργατοώρες και το φχαριστιέμαι. Δεν μιλάω συχνά για πράγματα που δεν ξέρω. Η κόλαση που λες δεν περιορίζεται μόνο στην ελλάδα. Απλώνεται σαν σκουριά παντού. Εσένα μπορεί και να σ' αρέσει. Είπαμε όμως, Εσύ δεν είσαι κανονικός άνθρωπος. Ούτε στη ζωή σου.Philip Mortimer έγραψε: 04 Σεπ 2023, 02:40Συγγνωμη αλλά δεν έχεις κάποιο αποκλειστικό προνόμιο ενόρασης. Οι αφορισμοί καλοί είναι αλλά δεν μπορούμε να επαναλαμβάνουμε συνέχεια το ότι υποτίθεται ότι ποτέ δεν ήταν χειρότερα τα πράγματα. Οι παθογένειες που υπάρχουν είναι δεδομένες, αλλά πριν μια οκταετία υπήρχαν πολύ σοβαρότερες παθογένειες στην ευρύτερη νοοτροπία. Τώρα δεν μπορώ πραγματικά να ξέρω τι ισχύει στην περίπτωση σου που αντιμετωπίζεις αυτό το κοστολογιο για να εκφράσω άποψη, αλλά παρότι η Ελλάδα είναι δυσλειτουργική, δεν είναι και κόλαση.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Σεπ 2023, 22:39δεν επιτρέπεται. Θα σου πω μόνο αυτό. Πληρώνω 900 e μόνο σε δήμο για να αδειάζει έναν κάδο κάθε πέμπτη. Αυτές είναι οι υπηρεσίες που δέχομαι. τώρα θα πείτε ωχ στ αρχίδια μας ρε εξαρχίδη κλαίνε κι οι παντρεμένες. Θα έχετε όμως πολύ άδικο. εγώ έχω ανακαλύψει την σταδιακή σήψη και μάνα όπου ότι είχε απομείνει από την αποδεκατισμένη μασ κοινωνία αργά αργά διαλύεται. Εσείς μάλλον όχι.
O "Αντισυστημικος" οπως λεει οτι ειναι ζητησε προστασια απο την αστυνομια του συστηματος
Που βρηκατε αυτον τον τραχανοπλαγια ρε ζαιοι
Που βρηκατε αυτον τον τραχανοπλαγια ρε ζαιοι
- Highlander
Με θέα την Ακρόπολη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ευχαρίστησε τους παριστάμενους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκριση στην πρόκληση, ενώ στις συζητήσεις και τα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν επανέλαβε την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ: «Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Σε ερώτηση για την υφιστάμενη εσωκομματική κατάσταση, ο ίδιος ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πολύ αξιόλογο δυναμικό, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να αξιολογήσουμε και, αναλόγως, να αξιοποιήσουμε το στελεχιακό δυναμικό του».
Από την φιλική συζήτηση, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για την «επόμενη μέρα» και το σενάριο μη εκλογής του, με τον Στ. Κασσελάκη να απαντάει με βεβαιότητα:
«Εγώ ήρθα για να μείνω. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα παραμείνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».
Μπράβο Στέφανε, τώρα βεβαιώθηκα για την ψήφο μου
Σε ερώτηση για την υφιστάμενη εσωκομματική κατάσταση, ο ίδιος ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πολύ αξιόλογο δυναμικό, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να αξιολογήσουμε και, αναλόγως, να αξιοποιήσουμε το στελεχιακό δυναμικό του».
Από την φιλική συζήτηση, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για την «επόμενη μέρα» και το σενάριο μη εκλογής του, με τον Στ. Κασσελάκη να απαντάει με βεβαιότητα:
«Εγώ ήρθα για να μείνω. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα παραμείνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».
Μπράβο Στέφανε, τώρα βεβαιώθηκα για την ψήφο μου
- Τοξοβόλος_UK
Είδα την συνέντευξη του τώρα 45 λεπτά στον Ευαγγελάτο.
Εμένα μου άρεσε πάρα πάρα πολύ ο τρόπος που τοποθετήθηκε σχεδόν σε όλα παρά τις παγίδες του Ευαγγελάτου.
Εμένα μου άρεσε πάρα πάρα πολύ ο τρόπος που τοποθετήθηκε σχεδόν σε όλα παρά τις παγίδες του Ευαγγελάτου.
Δεν είπα "πάρε φόρα".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
-
talaipwros
Highlander έγραψε: 04 Σεπ 2023, 16:56 Με θέα την Ακρόπολη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ευχαρίστησε τους παριστάμενους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκριση στην πρόκληση, ενώ στις συζητήσεις και τα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν επανέλαβε την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ: «Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Μπράβο Στέφανε, τώρα βεβαιώθηκα για την ψήφο μου![]()
απο τα κατω λεει ο απο τα πανω φυτευτος
- Highlander
Αντιαμερικανος ψεκ;
-
talaipwros
δε νομιζω να ειναι αντιαμερικανος, γιατι το λες;
Πρόλαβε μέσα σε κάτι μήνες, είναι δεν είναι χρόνος, να γίνει τόοοοσο ΣΥΡΙΖΑ; Ένα κόμμα που δεν έχει (θεωρητικά) κανένα απολύτως κοινό με την έως τώρα πορεία του;Highlander έγραψε: 04 Σεπ 2023, 16:56 Με θέα την Ακρόπολη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ευχαρίστησε τους παριστάμενους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκριση στην πρόκληση, ενώ στις συζητήσεις και τα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν επανέλαβε την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ: «Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Μπράβο Στέφανε, τώρα βεβαιώθηκα για την ψήφο μου![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Χαλαρή συνέντευξη με τον Mr Kassel
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Golden Age
Τσουρέκια μας τα 'χουνε κάνει με τον Κασσελάκη. Οι καναλάρχες πιστεύουν ότι βρήκαν τη δεύτερη βάρκα στην οποία θα πατήσουν για να μην επενδύουν μόνο στον Κούλη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση