!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Re: Ψηφίσουμε Στέφανο Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Πως σας φάνηκε η γραβάτα του Κασσελάκη;
.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Philip Mortimer έγραψε: 04 Σεπ 2023, 02:40
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 03 Σεπ 2023, 22:39
Philip Mortimer έγραψε: 03 Σεπ 2023, 21:54

Κανονικά πόσο ήταν αν επιτρέπεται;
δεν επιτρέπεται. Θα σου πω μόνο αυτό. Πληρώνω 900 e μόνο σε δήμο για να αδειάζει έναν κάδο κάθε πέμπτη. Αυτές είναι οι υπηρεσίες που δέχομαι. τώρα θα πείτε ωχ στ αρχίδια μας ρε εξαρχίδη κλαίνε κι οι παντρεμένες. Θα έχετε όμως πολύ άδικο. εγώ έχω ανακαλύψει την σταδιακή σήψη και μάνα όπου ότι είχε απομείνει από την αποδεκατισμένη μασ κοινωνία αργά αργά διαλύεται. Εσείς μάλλον όχι.
Συγγνωμη αλλά δεν έχεις κάποιο αποκλειστικό προνόμιο ενόρασης. Οι αφορισμοί καλοί είναι αλλά δεν μπορούμε να επαναλαμβάνουμε συνέχεια το ότι υποτίθεται ότι ποτέ δεν ήταν χειρότερα τα πράγματα. Οι παθογένειες που υπάρχουν είναι δεδομένες, αλλά πριν μια οκταετία υπήρχαν πολύ σοβαρότερες παθογένειες στην ευρύτερη νοοτροπία. Τώρα δεν μπορώ πραγματικά να ξέρω τι ισχύει στην περίπτωση σου που αντιμετωπίζεις αυτό το κοστολογιο για να εκφράσω άποψη, αλλά παρότι η Ελλάδα είναι δυσλειτουργική, δεν είναι και κόλαση.
Δεν είπα τίποτα για ενόραση. Βλέπεις φίλε μου δε ζω σε καμιά τρύπα όπως οι περισσότεροι εδώ. Ζω στον αληθινό κόσμο όπου η ακρίβεια είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να μας απασχολεί. Εσύ ζεις σε έναν κόσμο όπου αν η δαδιά καιγόταν κάτω από μια κυβέρνηση που δεν συμπαθείς θα έβγαινές στα σίδερα ενώ αν συμπαθούσες την κυβερνηση δεν θα σε πείραζε. Είσαι περσόνα. Δεν λέω ότι δεν είσαι περσόνα και στην πραγματική ζωή σου, αφού μόνο αυτό ξέρεις. Εγώ είμαι χρήστης εδώ. Έχω φάει εργατοώρες και το φχαριστιέμαι. Δεν μιλάω συχνά για πράγματα που δεν ξέρω. Η κόλαση που λες δεν περιορίζεται μόνο στην ελλάδα. Απλώνεται σαν σκουριά παντού. Εσένα μπορεί και να σ' αρέσει. Είπαμε όμως, Εσύ δεν είσαι κανονικός άνθρωπος. Ούτε στη ζωή σου.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

O "Αντισυστημικος" οπως λεει οτι ειναι ζητησε προστασια απο την αστυνομια του συστηματος

:smt005: :smt005:

Που βρηκατε αυτον τον τραχανοπλαγια ρε ζαιοι
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Με θέα την Ακρόπολη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ευχαρίστησε τους παριστάμενους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκριση στην πρόκληση, ενώ στις συζητήσεις και τα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν επανέλαβε την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ: «Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την υφιστάμενη εσωκομματική κατάσταση, ο ίδιος ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πολύ αξιόλογο δυναμικό, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να αξιολογήσουμε και, αναλόγως, να αξιοποιήσουμε το στελεχιακό δυναμικό του».

Από την φιλική συζήτηση, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για την «επόμενη μέρα» και το σενάριο μη εκλογής του, με τον Στ. Κασσελάκη να απαντάει με βεβαιότητα:

«Εγώ ήρθα για να μείνω. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα παραμείνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

Μπράβο Στέφανε, τώρα βεβαιώθηκα για την ψήφο μου :smt023
Άβαταρ μέλους
Τοξοβόλος_UK

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τοξοβόλος_UK »

Είδα την συνέντευξη του τώρα 45 λεπτά στον Ευαγγελάτο.

Εμένα μου άρεσε πάρα πάρα πολύ ο τρόπος που τοποθετήθηκε σχεδόν σε όλα παρά τις παγίδες του Ευαγγελάτου.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Beria έγραψε: 04 Σεπ 2023, 16:08
Isildur έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:50
Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:43

Τι ώρα; Και γιατί θα γίνει της Πόπης;
Θα πάει και η Τσαπανίδου να τον αναγγείλει "έλα με φόρα"; :102:
Δεν ακούστηκε ωραία αυτό
Δεν είπα "πάρε φόρα".
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 16:37 Πως σας φάνηκε η γραβάτα του Κασσελάκη;
.

Εικόνα
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Highlander έγραψε: 04 Σεπ 2023, 16:56 Με θέα την Ακρόπολη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ευχαρίστησε τους παριστάμενους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκριση στην πρόκληση, ενώ στις συζητήσεις και τα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν επανέλαβε την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ: «Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για την υφιστάμενη εσωκομματική κατάσταση, ο ίδιος ανέφερε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ διαθέτει πολύ αξιόλογο δυναμικό, πρέπει όμως να βρούμε τον τρόπο να αξιολογήσουμε και, αναλόγως, να αξιοποιήσουμε το στελεχιακό δυναμικό του».

Από την φιλική συζήτηση, δεν έλειψαν οι ερωτήσεις για την «επόμενη μέρα» και το σενάριο μη εκλογής του, με τον Στ. Κασσελάκη να απαντάει με βεβαιότητα:

«Εγώ ήρθα για να μείνω. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ και έτσι θα παραμείνω ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

:smt005: :smt005:

απο τα κατω λεει ο απο τα πανω φυτευτος
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:49 Στον Ευαγγελάτο σήμερα ο Κασσελάκης. Θα γίνει της πόπης
ανέβηκε?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

talaipwros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 19:07 :smt005: :smt005:

Αντιαμερικανος ψεκ;
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Highlander έγραψε: 04 Σεπ 2023, 19:14
talaipwros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 19:07 :smt005: :smt005:

Αντιαμερικανος ψεκ;
δε νομιζω να ειναι αντιαμερικανος, γιατι το λες;
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

Highlander έγραψε: 04 Σεπ 2023, 16:56 Με θέα την Ακρόπολη, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ευχαρίστησε τους παριστάμενους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την ανταπόκριση στην πρόκληση, ενώ στις συζητήσεις και τα «πηγαδάκια» που δημιουργήθηκαν επανέλαβε την πεποίθησή του για την «από τα κάτω» ανάγκη επανίδρυσης και ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ: «Να χτίσουμε το κόμμα από την αρχή. Να αποφασίζουν τα μέλη για όλα τα κρίσιμα ζητήματα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πρόλαβε μέσα σε κάτι μήνες, είναι δεν είναι χρόνος, να γίνει τόοοοσο ΣΥΡΙΖΑ; Ένα κόμμα που δεν έχει (θεωρητικά) κανένα απολύτως κοινό με την έως τώρα πορεία του;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
έργο_μακέτο
Phorum.gr user: έργο μακέτο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από έργο_μακέτο »

Χαλαρή συνέντευξη με τον Mr Kassel
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Τσουρέκια μας τα 'χουνε κάνει με τον Κασσελάκη. Οι καναλάρχες πιστεύουν ότι βρήκαν τη δεύτερη βάρκα στην οποία θα πατήσουν για να μην επενδύουν μόνο στον Κούλη.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Lugozzi έγραψε: 04 Σεπ 2023, 19:11
Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Σεπ 2023, 11:49 Στον Ευαγγελάτο σήμερα ο Κασσελάκης. Θα γίνει της πόπης
ανέβηκε?
Kάτι ανέβηκε.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”