!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
Unique, είσαι το alter ego του... Δημοκράτη; 
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
Προφανώς είναι αρκετά περισσότεροι από 10%. Φαίνεται πιο έκδηλο στις νέες γενιές. Οι παλιές κρύβονταν.Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:19 Δεν ξερω ουτε ενα ομοζευγαρι με παιδιά. Ξέρω 2 χωρίς. Γενικά απονππυ προκύπτει ότι οι γκει Είναι πολυπληθείς (κατι για 10% του πληθυσμου λενε) δεν ξέρω απο που προκύπτει). Ευσεβείς πόθοι να αφορούν πολλούς οι μπούρδες με τις οποίες ασχολούνται λίγοι αργόσχολοι
https://www.quora.com/Why-are-40-of-Gen ... f-the-LGBT
...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Την ταξική ιδιαιτερότητα, την έχω αναφέρει πριν δω καν το βιντεάκι, καλό μου.Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:18Το καλό δεν το είπες όμως. Στο 53.50 είναι που ξευτιλίζει τους κκεδες οταν λέει "ο λοατκισμος είναι μια μετάλλαξη του μαρξισμου. Δηλαδη επειδη του τελειωσαν του Μαρξισμου οι συγκρουσεις σε ταξικο επίπεδο, σου λέει κάτσε να βρώ άλλα δίπολα να έχουμε να μαλλιοτραβιόμαστε στον αιώνα τον άπαντα"Jimmy81 έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:12Άλλος "ανωμαλιάρης" κι αυτός. Του Τζήμερου του αρέσει να τον δένει με λουράκι η αφέντρα και να τον πατάει κάτω με τη γόβα. Το άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξη "και καλά ως παράδειγμα" για τις ομοφυλοφιλικές πράξεις επειδή "μια ζωή την έχουμε ρε παιδί μου" να ευχαριστιόμαστε με ό,τι μας φτιάχνει. Προσποιήθηκε κιόλας ότι δεν θυμάται το όνομα αυτής που σου φοράει το λουρί. ΑχαχαχαUnique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:00 Μακρά προετοιμασία για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ξέραν να κάνουν, μακρά προετοιμασία να μην καεί ο κώλος μας δεν ήξεραν να κάνουν.
Αλλά έτσι είναι όταν έχεις προτεραιότητες κ μέσα σε αυτές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Ελληνας πολίτης και η Ελλάδα.
Γαλαζαίοι, δε σας άρεσε ο Τζήμερος. Ήταν "ανέφικτα" αυτά που έλεγε.![]()
![]()
(53.15)
Αυτά λοιπόν προωθεί το γαλάζιο πασόκ και μερικοί ευκολόπιστοι τα καταπίνουν αμάσητα.
Αλλά είπαμε αν δεν, δεν. Και αυτό το "δεν" αφορά μόνον εσένα αλλά τους περισσότερους αγανακτισμένους ή υπέρμαχους της τεκνοθεσίας.
Τυφλά σημεία που προσπερνούν και συνεχίζουν το μηχανιστικό χαβά τους.
Γουάου και τρισγουάου, πολύ πρωτότυπη αντίδραση, δε λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ακόμα και μερικοί έξυπνοι άνθρωποι πιστεύουν σε θεωρίες συνωμοσίας. Ο Τζήμερος δεν θα αποτελούσε εξαίρεση.Unique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:18Το καλό δεν το είπες όμως. Στο 53.50 είναι που ξευτιλίζει τους κκεδες οταν λέει "ο λοατκισμος είναι μια μετάλλαξη του μαρξισμου. Δηλαδη επειδη του τελειωσαν του Μαρξισμου οι συγκρουσεις σε ταξικο επίπεδο, σου λέει κάτσε να βρώ άλλα δίπολα να έχουμε να μαλλιοτραβιόμαστε στον αιώνα τον άπαντα"Jimmy81 έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:12Άλλος "ανωμαλιάρης" κι αυτός. Του Τζήμερου του αρέσει να τον δένει με λουράκι η αφέντρα και να τον πατάει κάτω με τη γόβα. Το άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξη "και καλά ως παράδειγμα" για τις ομοφυλοφιλικές πράξεις επειδή "μια ζωή την έχουμε ρε παιδί μου" να ευχαριστιόμαστε με ό,τι μας φτιάχνει. Προσποιήθηκε κιόλας ότι δεν θυμάται το όνομα αυτής που σου φοράει το λουρί. ΑχαχαχαUnique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:00 Μακρά προετοιμασία για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ξέραν να κάνουν, μακρά προετοιμασία να μην καεί ο κώλος μας δεν ήξεραν να κάνουν.
Αλλά έτσι είναι όταν έχεις προτεραιότητες κ μέσα σε αυτές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Ελληνας πολίτης και η Ελλάδα.
Γαλαζαίοι, δε σας άρεσε ο Τζήμερος. Ήταν "ανέφικτα" αυτά που έλεγε.![]()
![]()
(53.15)
Αυτά λοιπόν προωθεί το γαλάζιο πασόκ και μερικοί ευκολόπιστοι τα καταπίνουν αμάσητα.
https://en.wikipedia.org/wiki/Cultural_ ... acy_theory
- Libre arbitre
- Eθνικοκοινωνιστης
μαλθουσιανες πολιτικες μπροLord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:11Πουστευοτυμε? Μαε ριχνουν κατι στο νερο?Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:05Νομίζω πως το έχει πάρει ήδη. Προφανώς ξέρει ότι είναι πολύ μεγάλο κομμάτι και θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο.Jimmy81 έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:02 Θρηνούμε στον ΣΥΡΙΖΑ που ένα κομμάτι ψηφοφόρων, έστω και μικρό, θα μας το πάρει ο εύστροφος κεντροαριστερός, woke μεταρρυθμιστής Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από αυτό το εμβληματικό νομοσχέδιο.![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εγώ νομίζω ότι είναι ο Καβαλάρης. Έχουν ίδιο φωνακλάδικο στιλ γραφής, συχνά μπολνταρισμένες λέξεις, απαντήσεις με αστείες εικόνες, παρόμοια ιδεολογία στην αντιμετώπιση των ΛΟΑΤΚΙ κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 04 Σεπ 2023, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είπα ότι δεν ξέρω, ούτε ότι δεν υπάρχουν.
Είπα ότι υπάρχουν και ότι είναι σπάνια, γεγονός που προκύπτει από το ότι ξέρω μόνο ένα ενώ έχω να κάνω με 2 σχολεία. *
Για παράδειγμα τα χοντρά ζευγάρια δεν είναι σπάνια και γι' αυτό ακριβώς στον ίδιο πληθυσμό συναντάμε τουλάχιστον 50.
* και δεν είναι τυχαίο που πρόκειται για γυναίκες. Οι περισσότεροι ομοφυλόφιλοι άντρες όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται δε νιώθουν ιδιαίτερο άγχος να κάτσουν με ένα σύντροφο αρκετά ώστε να μάθουν το όνομά του, και από τους υπόλοιπους πάλι οι περισσότεροι δεν μπορώ να πω ότι καίγονται να κάνουν οικογένεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 04 Σεπ 2023, 15:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εσένα σου έχω ένα αυγό να ρουφήξεις, στο άλλο νήμα.O I έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:12Και δεν έβγαλες συμπέρασμα από το αν ήταν ομοφοβικοί ή ομοφυλοφιλικοί;Nandros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:57Είμαι στρέιτ.nowhere έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:42
μερικές φορές ισχύει.κάτι άσχετο.εκεί στα καράβια που ταξίδευες τόσα χρόνια είχες καμιά ομοφυλοφιλική εμπειρία?
Όταν ήμουν 16-17χρονος μου έπιασε τα @@ ένας γκέυ, σε στριμωξίδι στο λεωφορείο.
Στην Σχολή, που ήμασταν 300-400 άτομα, είχαμε εντοπίσει 2-3.
Σε καράβι δεν μου έλαχε ποτέ. Τώρα αν ήταν κάποιος κρυφός και δεν εκδηλωνόταν...![]()
.![]()
.,
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Libre arbitre
"Re: Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές"
Η τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους είναι η καρικατούρα των ετερόφυλων τεκνογονιών
.,
Η τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλους είναι η καρικατούρα των ετερόφυλων τεκνογονιών
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Libre arbitre
Κρίμα. Γιατί σε πολλά πράγματα φαίνονται λογικοί.Jimmy81 έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:25Εγώ νομίζω ότι είναι ο Καβαλάρης. Έχουν ίδιο φωνακλάδικο στιλ γραφής, συχνά μπολνταρισμένες λέξεις, απαντήσεις με αστείες εικόνες, παρόμοια ιδεολογία στην αντιμετώπιση των ΛΟΑΤΚΙ κλπ.
Ξέρεις ότι το + περιλαμβάνει το A που σημαίνει όσοι δε γαμιούνται αυτόν τον καιρό, έτσι;
Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:21Προφανώς είναι αρκετά περισσότεροι από 10%. Φαίνεται πιο έκδηλο στις νέες γενιές. Οι παλιές κρύβονταν.Lord Brum έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:19 Δεν ξερω ουτε ενα ομοζευγαρι με παιδιά. Ξέρω 2 χωρίς. Γενικά απονππυ προκύπτει ότι οι γκει Είναι πολυπληθείς (κατι για 10% του πληθυσμου λενε) δεν ξέρω απο που προκύπτει). Ευσεβείς πόθοι να αφορούν πολλούς οι μπούρδες με τις οποίες ασχολούνται λίγοι αργόσχολοι
.
Αν είναι πάνω απο 10 γιατί δε κατεβάζουν κόμμα ;;; .
Θα τους πάρουν τις κυλότες λέμε.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1803 Απαντήσεις
- 41295 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 86 Απαντήσεις