αχ αυτο το χαμογελακιΓΑΛΗ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 10:56 Θα έχει ενδιαφέρον πάντως να δούμε και τις απόψεις/ψήφους των άλλων κομμάτων, όταν κατατεθεί το νομοσχέδιο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Η τεκνοθεσία απο ομοφυλόφιλους αντισταθμίζει τις φωτιές
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
έχω συναίσθηση που βρίσκομαι,δεν έχω απαιτήσεις
Στην Ελλάδα, είναι σχεδόν μηδενικά επειδή είναι σχεδόν μηδενικό και το ποσοστό των "επίσημων" γκέι ζευγαριών και φυσικά δεν τίθεται καν θέμα για την ψυχολογία των παιδιών, γιατί η τεκνοθεσία είναι στα σπάργανα ακόμα.Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:02Δεν είναι και τόσο μειοψηφία τα ομόφυλα ζευγάρια. Απλά τα περιστατικά βίας στα ομόφυλα ζευγάρια είναι σχεδόν μηδενικά.foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:59Ούτε το ένα είναι αλήθεια ούτε το άλλο (θυμήσου τη βλαμμένη στο Μαρούσι που έσφαξε τη γκόμενα.Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:38 Όλοι οι βιασμοί και το μπουλιγκ και η βία στα παιδιά συμβαίνουν σε νορμάλ ζευγάρια. Το ίδιο και οι γυναικοκτονιες...
Απλά τα ομόφυλα ζευγάρια (και ιδιαίτερα τα μακράς διαρκείας) είναι μειοψηφία και αυτά τα πράγματα συμβαίνουν επίσης μειοψηφικά οπότε έχεις μειοψηφία στο τετράγωνο.
Κατά άλλα, Ταχτσής, Σεργιανόπουλος, Κουμανταρέας, Παζολίνι, Βερσάτσε κλπ δεν "σφάχτηκαν" από στρέιτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
η ΓΑΛΗ δεν είναι κομματόσκυλοEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:03ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 12:21 περίμενα από πολλούς να κάνουν dmg ctrl αλλά από σένα ΓΑΛΗ δε το περίμενα![]()
![]()
![]()
![]()
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:08Στην Ελλάδα, είναι σχεδόν μηδενικά επειδή είναι σχεδόν μηδενικό και το ποσοστό των "επίσημων" γκέι ζευγαριών και φυσικά δεν τίθεται καν θέμα για την ψυχολογία των παιδιών, γιατί η τεκνοθεσία είναι στα σπάργανα ακόμα.Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:02Δεν είναι και τόσο μειοψηφία τα ομόφυλα ζευγάρια. Απλά τα περιστατικά βίας στα ομόφυλα ζευγάρια είναι σχεδόν μηδενικά.foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:59
Ούτε το ένα είναι αλήθεια ούτε το άλλο (θυμήσου τη βλαμμένη στο Μαρούσι που έσφαξε τη γκόμενα.
Απλά τα ομόφυλα ζευγάρια (και ιδιαίτερα τα μακράς διαρκείας) είναι μειοψηφία και αυτά τα πράγματα συμβαίνουν επίσης μειοψηφικά οπότε έχεις μειοψηφία στο τετράγωνο.
Κατά άλλα, Ταχτσής, Σεργιανόπουλος, Κουμανταρέας, Παζολίνι, Βερσάτσε κλπ δεν "σφάχτηκαν" από στρέιτ.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Πουστευοτυμε? Μαε ριχνουν κατι στο νερο?Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:05Νομίζω πως το έχει πάρει ήδη. Προφανώς ξέρει ότι είναι πολύ μεγάλο κομμάτι και θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο.Jimmy81 έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:02 Θρηνούμε στον ΣΥΡΙΖΑ που ένα κομμάτι ψηφοφόρων, έστω και μικρό, θα μας το πάρει ο εύστροφος κεντροαριστερός, woke μεταρρυθμιστής Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από αυτό το εμβληματικό νομοσχέδιο.![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
- Libre arbitre
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Και δεν έβγαλες συμπέρασμα από το αν ήταν ομοφοβικοί ή ομοφυλοφιλικοί;Nandros έγραψε: 04 Σεπ 2023, 14:57Είμαι στρέιτ.
Όταν ήμουν 16-17χρονος μου έπιασε τα @@ ένας γκέυ, σε στριμωξίδι στο λεωφορείο.
Στην Σχολή, που ήμασταν 300-400 άτομα, είχαμε εντοπίσει 2-3.
Σε καράβι δεν μου έλαχε ποτέ. Τώρα αν ήταν κάποιος κρυφός και δεν εκδηλωνόταν...![]()
.
.,
Η μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας, είναι το μεγάλο κενό που θα πέσουμε μέσα.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Άλλος "ανωμαλιάρης" κι αυτός. Του Τζήμερου του αρέσει να τον δένει με λουράκι η αφέντρα και να τον πατάει κάτω με τη γόβα. Το άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξη "και καλά ως παράδειγμα" για τις ομοφυλοφιλικές πράξεις επειδή "μια ζωή την έχουμε ρε παιδί μου" να ευχαριστιόμαστε με ό,τι μας φτιάχνει. Προσποιήθηκε κιόλας ότι δεν θυμάται το όνομα αυτής που σου φοράει το λουρί. ΑχαχαχαUnique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:00 Μακρά προετοιμασία για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ξέραν να κάνουν, μακρά προετοιμασία να μην καεί ο κώλος μας δεν ήξεραν να κάνουν.
Αλλά έτσι είναι όταν έχεις προτεραιότητες κ μέσα σε αυτές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Ελληνας πολίτης και η Ελλάδα.
Γαλαζαίοι, δε σας άρεσε ο Τζήμερος. Ήταν "ανέφικτα" αυτά που έλεγε.
(53.15)
Σιγά που δεν είναι, ιδιαίτερα με παιδιά. Εγώ ξέρω μόνο ένα σε 2 σχολεία με συνολικά 200-300 οικογένειες.. Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι ξέρω μόνο για την τάξη της κόρης μου (πράγματι μπορεί να έχει και σε άλλες τάξεις και να μην τους έχω γνωρίσει), μιλάμε για 1:24. Και μιλάμε για σκηνικά που έτσι κι αλλιώς συμβαίνουν πολύ πιο σπάνια από 1:24.
- Libre arbitre
Επειδή δεν τα ξέρεις εσύ, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν. Ε, δεν είναι και υποχρεωμένα να το δηλώνουν.foscilis έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:14Σιγά που δεν είναι, ιδιαίτερα με παιδιά. Εγώ ξέρω μόνο ένα σε 2 σχολεία με συνολικά 200-300 οικογένειες.. Ακόμα κι αν θεωρήσουμε ότι ξέρω μόνο για την τάξη της κόρης μου (πράγματι μπορεί να έχει και σε άλλες τάξεις και να μην τους έχω γνωρίσει), μιλάμε για 1:24. Και μιλάμε για σκηνικά που έτσι κι αλλιώς συμβαίνουν πολύ πιο σπάνια από 1:24.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 04 Σεπ 2023, 15:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χτύπα το κεφάλι σου όσο θες. Ξέρω αρκετά γκέι ζευγάρια και η αλήθεια είναι ότι ειδικώς σ' αυτά παίζει πολύ πιο δυνατά το "πατριαρχικό" μοντέλο και είναι σπάνια η "ισότιμη" σχέση, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για άντρες ή γυναίκες. Τα υπόλοιπα είναι γλυκανάλατες παπαριές για το ίνσταγκραμ.Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:09ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:08Στην Ελλάδα, είναι σχεδόν μηδενικά επειδή είναι σχεδόν μηδενικό και το ποσοστό των "επίσημων" γκέι ζευγαριών και φυσικά δεν τίθεται καν θέμα για την ψυχολογία των παιδιών, γιατί η τεκνοθεσία είναι στα σπάργανα ακόμα.Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:02
Δεν είναι και τόσο μειοψηφία τα ομόφυλα ζευγάρια. Απλά τα περιστατικά βίας στα ομόφυλα ζευγάρια είναι σχεδόν μηδενικά.
Κατά άλλα, Ταχτσής, Σεργιανόπουλος, Κουμανταρέας, Παζολίνι, Βερσάτσε κλπ δεν "σφάχτηκαν" από στρέιτ.![]()
Και ακριβώς γι' αυτό λέω ότι τα πάντα είναι θέμα χαρακτήρα και όχι ερωτικής επιλογής. Πράγμα που σαφώς ισχύει και για την ανατροφή των παιδιών και τη διαμόρφωση του δικού τους χαρακτήρα. Αν αντιμετωπισθούν ως "τρόπαια" για επίδειξη, άντε γεια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:16Χτύπα το κεφάλι σου όσο θες. Ξέρω αρκετά γκέι ζευγάρια και η αλήθεια είναι ότι ειδικώς σ' αυτά παίζει πολύ πιο δυνατά το "πατριαρχικό" μοντέλο και είναι σπάνια η "ισότιμη" σχέση, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για άντρες ή γυναίκες. Τα υπόλοιπα είναι γλυκανάλατες παπαριές για το ίνσταγκραμ.Libre arbitre έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:09ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:08
Στην Ελλάδα, είναι σχεδόν μηδενικά επειδή είναι σχεδόν μηδενικό και το ποσοστό των "επίσημων" γκέι ζευγαριών και φυσικά δεν τίθεται καν θέμα για την ψυχολογία των παιδιών, γιατί η τεκνοθεσία είναι στα σπάργανα ακόμα.
Κατά άλλα, Ταχτσής, Σεργιανόπουλος, Κουμανταρέας, Παζολίνι, Βερσάτσε κλπ δεν "σφάχτηκαν" από στρέιτ.![]()
Το καλό δεν το είπες όμως. Στο 53.50 είναι που ξευτιλίζει τους κκεδες οταν λέει "ο λοατκισμος είναι μια μετάλλαξη του μαρξισμου. Δηλαδη επειδη του τελειωσαν του Μαρξισμου οι συγκρουσεις σε ταξικο επίπεδο, σου λέει κάτσε να βρώ άλλα δίπολα να έχουμε να μαλλιοτραβιόμαστε στον αιώνα τον άπαντα"Jimmy81 έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:12Άλλος "ανωμαλιάρης" κι αυτός. Του Τζήμερου του αρέσει να τον δένει με λουράκι η αφέντρα και να τον πατάει κάτω με τη γόβα. Το άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξη "και καλά ως παράδειγμα" για τις ομοφυλοφιλικές πράξεις επειδή "μια ζωή την έχουμε ρε παιδί μου" να ευχαριστιόμαστε με ό,τι μας φτιάχνει. Προσποιήθηκε κιόλας ότι δεν θυμάται το όνομα αυτής που σου φοράει το λουρί. ΑχαχαχαUnique έγραψε: 04 Σεπ 2023, 15:00 Μακρά προετοιμασία για τον γάμο των ομοφυλοφίλων ξέραν να κάνουν, μακρά προετοιμασία να μην καεί ο κώλος μας δεν ήξεραν να κάνουν.
Αλλά έτσι είναι όταν έχεις προτεραιότητες κ μέσα σε αυτές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Ελληνας πολίτης και η Ελλάδα.
Γαλαζαίοι, δε σας άρεσε ο Τζήμερος. Ήταν "ανέφικτα" αυτά που έλεγε.![]()
![]()
(53.15)
Αυτά λοιπόν προωθεί το γαλάζιο πασόκ και μερικοί ευκολόπιστοι τα καταπίνουν αμάσητα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Δεν ξερω ουτε ενα ομοζευγαρι με παιδιά. Ξέρω 2 χωρίς. Γενικά απονππυ προκύπτει ότι οι γκει Είναι πολυπληθείς (κατι για 10% του πληθυσμου λενε) δεν ξέρω απο που προκύπτει). Ευσεβείς πόθοι να αφορούν πολλούς οι μπούρδες με τις οποίες ασχολούνται λίγοι αργόσχολοι
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1803 Απαντήσεις
- 41274 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-