Καλά σήμερα στον Μανθανο ήταν κυρίεςΚόκκορας έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:10εντωμεταξυ σε φυσιολογικο πρωταθλημα,οπου στα καροτσακια και οι διαμαρτυριες βγαινουν κιτρινες
η ΑΕΚ ειναι μειον δυο στα πρωταθληματα
Ξέρουν που τους παίρνει
Καλά σήμερα στον Μανθανο ήταν κυρίεςΚόκκορας έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:10εντωμεταξυ σε φυσιολογικο πρωταθλημα,οπου στα καροτσακια και οι διαμαρτυριες βγαινουν κιτρινες
η ΑΕΚ ειναι μειον δυο στα πρωταθληματα
Εγω παντως εριξα ενα ριαλ δελτιο με 1.35 αποδοση στους Βελγους με +2 χαντικαπ για να βγουν οι μπυρες
EKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:11
Εγω παντως εριξα ενα ριαλ δελτιο με 1.35 αποδοση στους Βελγους με +2 χαντικαπ για να βγουν οι μπυρες
![]()
θυμασαι σεζον 1994-1995?GoBack έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:10 Νταξ στη λιγδα παλι σαν το χταποδι θα σας κοπαναει η ομαδα,μην παιρνετε αερα
Πηξε +17 ντολαρς τοταλι γουορθ ιτEKPLIKTIKOS έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:11
![]()

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
https://www.sdna.gr/podosfairo/1113912_ ... in-antberp
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Σιγά ρε 'συ, εσείς περάσατε -οπως περάσατε τέλος πάντων- ολόκληρη Μαρσειγ (κωλοφαρδια -ξεκωλοφαρδια κτλ είναι για τους ιδεαλιστές, εγώ είδα ότι σας υποτίμησαν στο πρώτο ματς και κλείστηκαν πίσω στο β'ημιχρονο του δεύτερου αντί να παραμείνουν μπροστά και να σας ρίξουν αλλά 3, οπότε αυτοί όρισαν τη δική τους τύχη) και στο τέλος χάσατε από κάτι μπακαλιάρους ανατολικού Ατλαντικού, ούτε καν Πόρτο η Μπενφίκα ξέρω 'γω.Rocco Siffredi έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:03Απλά δεν είμαστε για ΤΣ Λ δεν φταίνε τα πολλά ματςvantono έγραψε: 30 Αύγ 2023, 23:59 Και πάλι καυλι οι ελ ομάδες από το τσουλου ε?
Γάμησε τα, άμα δίνεις 800 ματς κατακαλοκαιρο για να προκριθείς, αυτά συμβαίνουν. Και από τίμια έως πολύ καλή ομάδα να έχεις, κάποια στιγμή μένεις από δυνάμεις.
Το κυριότερο ούτε πρέπειBeria έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:17 Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει, ούτε μπορεί να βγάλει ομάδες ΤσουΛου
Και πολλά λες. Για πιο λίγο τις έχω.GoBack έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:18 Αντβερπ και Μπραγκα δεν θα μαζεψουν συνολο πανω απο 6 βαθμους στους ομιλους.
Θα τα βελαξουμε τα παρταλια στο γιουροπα φερτε μας τους καλυτερους να εχει ενδιαφερονjason0 έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:20Το κυριότερο ούτε πρέπειBeria έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:17 Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει, ούτε μπορεί να βγάλει ομάδες ΤσουΛου
Εντωμεταξύ και η ΑΕΚ και ο βάζελος τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας θα είναι στο Γιουρόπα
Μου θέλατε και τσου λου γίδια
Μια παοκαρα και ένας γαυρος έχουν βαθμους και είναι ισχυροί
Ε καποια απο τις 2 θα κανει μια νικη στην τυχη και εχω βαλει και 3 ισοπαλιες μεσα.
Καλά ναι, πανε παίξε σε καμια Μποντο-Γκλιμτ να έχει 1.50 το οβερ 5,5GoBack έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:21Θα τα βελαξουμε τα παρταλια στο γιουροπα φερτε μας τους καλυτερους να εχει ενδιαφερονjason0 έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:20Το κυριότερο ούτε πρέπειBeria έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:17 Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει, ούτε μπορεί να βγάλει ομάδες ΤσουΛου
Εντωμεταξύ και η ΑΕΚ και ο βάζελος τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας θα είναι στο Γιουρόπα
Μου θέλατε και τσου λου γίδια
Μια παοκαρα και ένας γαυρος έχουν βαθμους και είναι ισχυροί
Αν πέρναγαν ΠΑΟ αεκ πόσους θα μάζευαν;GoBack έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:18 Αντβερπ και Μπραγκα δεν θα μαζεψουν συνολο πανω απο 6 βαθμους στους ομιλους.
Είναι ομάδες από πρωταθλήματα καλύτερα από το δικό μαςvantono έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:18Σιγά ρε 'συ, εσείς περάσατε -οπως περάσατε τέλος πάντων- ολόκληρη Μαρσειγ (κωλοφαρδια -ξεκωλοφαρδια κτλ είναι για τους ιδεαλιστές, εγώ είδα ότι σας υποτίμησαν στο πρώτο ματς και κλείστηκαν πίσω στο β'ημιχρονο του δεύτερου αντί να παραμείνουν μπροστά και να σας ρίξουν αλλά 3, οπότε αυτοί όρισαν τη δική τους τύχη) και στο τέλος χάσατε από κάτι μπακαλιάρους ανατολικού Ατλαντικού, ούτε καν Πόρτο η Μπενφίκα ξέρω 'γω.Rocco Siffredi έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:03Απλά δεν είμαστε για ΤΣ Λ δεν φταίνε τα πολλά ματςvantono έγραψε: 30 Αύγ 2023, 23:59 Και πάλι καυλι οι ελ ομάδες από το τσουλου ε?
Γάμησε τα, άμα δίνεις 800 ματς κατακαλοκαιρο για να προκριθείς, αυτά συμβαίνουν. Και από τίμια έως πολύ καλή ομάδα να έχεις, κάποια στιγμή μένεις από δυνάμεις.
Ομοίως οι αεκτζηδες πέρασαν μια Ντιναμό Ζάγκρεμπ που ήταν πολύ πιο ολοκληρωμενη ομάδα από κάτι βελγικές σοκολάτες, και την έπαθαν σήμερα από τις κακαοπραλινες με αμύγδαλο.
Είναι οι αντβερπες και οι μπραγκες γκραγκες κτλ για τσου λου, νομίζεις μόνο και μόνο επειδή απέκλεισαν κάποιους ελ? Η πόσες άλλες χειροτερες που πέρασαν?
Αυτές θα πέσουν πάνω σε συτες και ρεαλες και θα βλέπουμε 6αρες.