Ποιοτικοτεροι αλλα πιο ντελικατοι γι αυτο και τους περασαμε κιολας.Αυτοι εδω ηταν πιο αθλητικοι απο εμας οποτε σχολασε ο γαμος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προκριματικα chl/europa/conference
Re: Προκριματικα chl/europa/conference
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
μπες στο τοπικ του δασκαλου βαντονουλη μου,εκει τα εξηγω ολα μηνες πρινvantono έγραψε: 30 Αύγ 2023, 23:59 Και πάλι καυλι οι ελ ομάδες από το τσουλου ε?
Γάμησε τα, άμα δίνεις 800 ματς κατακαλοκαιρο για να προκριθείς, αυτά συμβαίνουν. Και από τίμια έως πολύ καλή ομάδα να έχεις, κάποια στιγμή μένεις από δυνάμεις.
Ας συνεχίσουν όλες Γιουρόπα τώρα και ας φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν μόνο και μόνο για να προσφέρουν κανένα σημαντικό βαθμουδακι στο ελ ποδόσφαιρο, μπας γλιτώσουμε μελλοντικά από την ψυχοφθόρα μαλακια των πεντακοσχιεςεκατοτριανταπεντεχιλιαδες προκριματικών κατακαλοκαιρο.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ηθελες δασκαλικο ρομβο εκει αλλα αλλο Δασκαλος αλλο αργεντινος γιαννικηςGoBack έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:01Ποιοτικοτεροι αλλα πιο ντελικατοι γι αυτο και τους περασαμε κιολας.Αυτοι εδω ηταν πιο αθλητικοι απο εμας οποτε σχολασε ο γαμος.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Και εγω ειχα προειδοποιησει απο το 1-1 του Σαββατου οτι διεπραξε υβρη ο αργεντινος γιαννικης,ε ηρθε η νεμεσις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:01μαθητα μου περιμενω προταση κυριου κουροπαλατη να αναλαβω στην θεση του αργεντινου γιαννικηGoBack έγραψε: 30 Αύγ 2023, 23:56 Δεν προκειται να σπασει ποτε τετοιες αμυνες η ομαδα,στο ελλαδισταν τα καταφερνει γιατι τους βγαζει τα πλεμονια.Προχωραμε.
σας ειχα προειδοποιησει![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
μαθητα μου σας ειχα προεδιποιησει να παιξετε ριαλ απο το πρωτο ματςGoBack έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:02Και εγω ειχα προειδοποιησει απο το 1-1 του Σαββατου οτι διεπραξε υβρη ο αργεντινος γιαννικης,ε ηρθε η νεμεσις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:01μαθητα μου περιμενω προταση κυριου κουροπαλατη να αναλαβω στην θεση του αργεντινου γιαννικηGoBack έγραψε: 30 Αύγ 2023, 23:56 Δεν προκειται να σπασει ποτε τετοιες αμυνες η ομαδα,στο ελλαδισταν τα καταφερνει γιατι τους βγαζει τα πλεμονια.Προχωραμε.
αλλα γιαυτο εχετε αργεντινο γιαννικη και οχι Δασκαλο στον παγκο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Rocco Siffredi
Απλά δεν είμαστε για ΤΣ Λ δεν φταίνε τα πολλά ματςvantono έγραψε: 30 Αύγ 2023, 23:59 Και πάλι καυλι οι ελ ομάδες από το τσουλου ε?
Γάμησε τα, άμα δίνεις 800 ματς κατακαλοκαιρο για να προκριθείς, αυτά συμβαίνουν. Και από τίμια έως πολύ καλή ομάδα να έχεις, κάποια στιγμή μένεις από δυνάμεις.
- Eθνικοκοινωνιστης
μην διαβασεις παραπερα παικταρα μουjason0 έγραψε: 30 Αύγ 2023, 23:35 Ντάξει αν έπαιζε ο ρότα τσου λου, ο κόσμος θα το γυρνουσε σε εκείνο που σκουπίζουν στον πάγο
viewtopic.php?t=24728&start=90
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
ειμαστεRocco Siffredi έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:03Απλά δεν είμαστε για ΤΣ Λ δεν φταίνε τα πολλά ματςvantono έγραψε: 30 Αύγ 2023, 23:59 Και πάλι καυλι οι ελ ομάδες από το τσουλου ε?
Δασκαλο δεν εχετε στον παγκο
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Πολυ καλη ομαδα η Αντβερπ, κοντρολαρισμενη, οργανωμενη αμυντικα, γρηγορη στις αντεπιθεσεις.
Σε καθε γραμμη εχει και εναν παιχταρα που κάνει τη διαφορά.
Η προκριση χαθηκε απο το πρωτο ματς. Συνεχιζουμε γιουροπα μπας και μαζεψουμε κανα βαθμο, γιατι στο τσαμπιονς θα καναμε συλλογη απο ηττες.
Σε καθε γραμμη εχει και εναν παιχταρα που κάνει τη διαφορά.
Η προκριση χαθηκε απο το πρωτο ματς. Συνεχιζουμε γιουροπα μπας και μαζεψουμε κανα βαθμο, γιατι στο τσαμπιονς θα καναμε συλλογη απο ηττες.
Winter is coming
Εγω παντως εριξα ενα ριαλ δελτιο με 1.35 αποδοση στους Βελγους με +2 χαντικαπ για να βγουν οι μπυρεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:03μαθητα μου σας ειχα προεδιποιησει να παιξετε ριαλ απο το πρωτο ματςGoBack έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:02Και εγω ειχα προειδοποιησει απο το 1-1 του Σαββατου οτι διεπραξε υβρη ο αργεντινος γιαννικης,ε ηρθε η νεμεσις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:01
μαθητα μου περιμενω προταση κυριου κουροπαλατη να αναλαβω στην θεση του αργεντινου γιαννικη
αλλα γιαυτο εχετε αργεντινο γιαννικη και οχι Δασκαλο στον παγκο![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
πλεον δεν αναλαμβανω με κατω απο 3 μυριαGoBack έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:06Εγω παντως εριξα ενα ριαλ δελτιο με 1.35 αποδοση στους Βελγους με +2 χαντικαπ για να βγουν οι μπυρεςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:03μαθητα μου σας ειχα προεδιποιησει να παιξετε ριαλ απο το πρωτο ματςGoBack έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:02
Και εγω ειχα προειδοποιησει απο το 1-1 του Σαββατου οτι διεπραξε υβρη ο αργεντινος γιαννικης,ε ηρθε η νεμεσις.
αλλα γιαυτο εχετε αργεντινο γιαννικη και οχι Δασκαλο στον παγκο![]()
![]()
συνεχεια ανεβαζετε μονοι σας το ποσο,τι να σας κανω
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Είπαμε, ετοιμάσου για τον πρωτο κεκλεισμένων τελικό ΕυρώπηςOrion22 έγραψε: 31 Αύγ 2023, 00:01 Δεν πειράζει, ο δρόμος για την κούπα του κονφερενς περνούσε έτσι και αλλιώς από το ΕL
CL του χρόνου
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
εντωμεταξυ σε φυσιολογικο πρωταθλημα,οπου στα καροτσακια και οι διαμαρτυριες βγαινουν κιτρινες
η ΑΕΚ ειναι μειον δυο στα πρωταθληματα
- Eθνικοκοινωνιστης
αν το σκουφι ειχε αχυρανθρωπο πατερουλη νικολα βεζυρτζη στα καλα του στο τιμονι και δεν ειχε τα λιμα που τρωνε τα λεφτα του πατερουλη θα ησασταν ηδη ομιλους
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Νταξ στη λιγδα παλι σαν το χταποδι θα σας κοπαναει η ομαδα,μην παιρνετε αερα