!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εγώ που είμαι εργάτης, γιος εργάτη, θα πω δυο λόγια για μένα

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
pylothess
Phorum.gr user: pylothess

Re: Εγώ που είμαι εργάτης, γιος εργάτη, θα πω δυο λόγια για μένα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pylothess »

Γκοτζμπενι έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:40
pylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:16
Γκοτζμπενι έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:45 Οι εργατες δεν ειναι κατι ξεχωριστο απο την υπολοιπη κοινωνια
Υπαρχουν εργατες κλεφτες,σαμποτερ,ρεμπελοι,αλκοολικοι,πρεζακηδες,βιαστες,παιδοφιλοι,εκβιαστες ,απατεωνες κτλ κτλ
εργοδότες αλκοολικοί δεν υπάρχουν;
Υπαρχουν
Σε πολυ μικροτερο ποσοστο ομως
Ενας αλκοολικος συνηθως δεν μπορει να ειναι για πολυ καιρο εργοδοτης
Ενω ενας εργατης μπορει να ειναι αλκοολικος για δεκαετιες
Δηλαδη οι αλκοολικοι εργοδοτες καταληγουν εργατες
Αυτό σημαίνει πολλά. Κάθε φτωχός και η μοίρα του.
Είναι τα δηλητήρια που ταϊζει η αστική τάξη την εργατιά για να μην αντιδράει.
Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi »

pylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:44
GoBzi έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:34
pylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:04

Και εγώ , εκεί που ήμουν κάποιοι είναι χρόνια εκεί ,και αυτοί ξεκίνησαν εκεί χωρίς να ξέρουν την δουλειά, δούλεψαν δωρεάν και ως ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που τους έδειξε το αφεντικό επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επιχείρηση και τον πληροφορούν αμέσως για το παραμικρό ,ιδιαιτέρως για την προσωπική "ανάπτυξη" του καθενός υπαλλήλου εκεί μέσα. Δεν είναι απλοί υπάλληλοι αλλά "συνεργάτες " και αυτοί με μπλοκάκι.
Γι 'αυτό και το αφεντικό ,τα δικά τους τα σφάλματα τα παραβλέπει και τα μεταθέται στους υπολοίπους.
Φοβερή ιστορία, αλλά συγνώμη που σας χαλάω το αφήγημα. Ούτε ρουφιάνος είμαι, ούτε στέλεχος, ούτε αφεντικό, ούτε κλέβω κάποιον.

Ζω στην μάνα του καπιταλισμού (Αγγλία), δουλεύω για ιμπεριαλιστές γιάνκιδες (απαπά) και οι άνθρωποι είναι τύπος και υπογραμμός σε όλα τους.

Το πρόβλημα σου δεν είναι ο καπιταλισμός, αλλά ο ελληνικός κυρπαντελισμός. Έχω συνεργαστεί με Κινέζους, Ρώσους, Άραβες, Αφρικανούς, Ευρωπαίους, Αμερικανούς και ο παραλογισμός της Ελλάδας δεν υπάρχει πουθενά (ίσως στην Αφρική).
Δεν ξέρω τι παίζει στην Αγγλία. Αν είναι μεγάλη η επιχείρηση ίσως...
Και εγώ , τώρα δουλεύω σαιζόν και είμαι ανεξάρτητος ,χωρίς οικονομική στήριξη από τον πατέρα μου. Αν έμενα με τους δικούς μου ,τα λεφτά ούτε με κυάλια δεν θα τα έβλεπα. Και δεν με βρίζουν όπως ο προηγούμενος εργοδότης. Και να με διώξουν δεν με νοιάζει γιατί θα πάω αλλού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα....
Μα δεν είπα ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, ίσα ίσα στην Ελλάδα τα πάντα είναι υπό διάλυση και ο κόσμος συμπεριφέρεται λες και είσαι στο Μαντ Μαξ.

Το συγκεκριμένο το έχω ανεβάσει 2 φορές σε άλλα νήματα, ο άνθρωπος εξηγεί γιατί η Ελλάδα είναι ένα μπουρδέλο.

Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Άγιο είχαμε που δεν ήρθαν οι κομμουνιστές να τρώμε με κουπόνια, να μας πάρουν τα σπίτια και να αφήσουν καμμένη γη.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”