Είναι, έρχονται σε αντιδιαστολή;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εγώ που είμαι εργάτης, γιος εργάτη, θα πω δυο λόγια για μένα
Re: Εγώ που είμαι εργάτης, γιος εργάτη, θα πω δυο λόγια για μένα
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Το πρόβλημα σου είναι το ΚΚΕ ; Ο εργατικός αγώνας; Ο σοσιαλισμός;GoBzi έγραψε: 28 Αύγ 2023, 12:17Δεν μιλάω για τον κομμουνιστή που είχες στην δουλειά σου, ούτε με κάποια στελέχη/βουλευτές που είναι και γαμώ. Το πρόβλημα μου είναι με την κεντρική επιτροπή του κόμματος.Sol έγραψε: 28 Αύγ 2023, 11:45
Τι κωλο να δώσει ρε φίλε, να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του καλούν. Στις περισσότερες δουλειές που είχα κομμουνιστές σστη δουλειά με συμπαρασταθηκαν όσο δεν πάει, από μένα έχουν την στήριξη μου.
Το 40, μέρες μετά το ΟΧΙ, δημοσιεύτηκε (στον Αθηναϊκό Τύπο) επιστολή του Ζαχαριάδη μέσα από την φυλακή που καλούσε όλους τους Έλληνες να ενωθούν κάτω από την κυβέρνηση και να αντισταθούν. Το ΚΚΕ την έβγαλε πλαστή γιατί δεν ήθελε ο κόσμος να κατέβει με τον Μεταξά αλλά και γιατί υπήρχε το σύμφωνο Γερμανίας/ΕΣΣΔ στην μέση. Οι ίδιοι κατσαπλιαδες χρησιμοποιείσαν την ίδια επιστολή για να καλέσουν τον λαό σε αγώνα, όταν ο Χίτλερ μπήκε στην ΕΣΣΔ.
Μετά τον πόλεμο, οι ίδιοι κατσαπλιαδες ενώ γνώριζαν πως ο Στάλιν έχει συμφωνήσει με ΗΒ και ΗΠΑ για την Ελλάδα, οδήγησαν την χώρα σε εμφύλιο.
Οι ίδιοι κατσαπλιαδες λέγανε πως το Πολυτεχνείο είναι προβοκάτσια των Αμερικανών, τελευταία στιγμή όταν κατάλαβαν την αλήθεια τα γύρισαν.
Οι ίδιοι κατσαπλιαδες τώρα μου λένε το ίδιο παραμύθι. Δεν χρειαζόμαστε ούτε το ΚΚΕ ούτε την ΧΑ, ούτε ΝΔ ούτε κανέναν κατσαπλιά για να υπερασπιστούν τα δικαιώματα μας.
Αν το πρόβλημά σου είναι ΜΟΝΟ οι "κατσαπλιάδες" του ΚΚΕ γιατί δεν στηρίζεις κάποιο άλλο εργατικό κ
Και εγώ , εκεί που ήμουν κάποιοι είναι χρόνια εκεί ,και αυτοί ξεκίνησαν εκεί χωρίς να ξέρουν την δουλειά, δούλεψαν δωρεάν και ως ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που τους έδειξε το αφεντικό επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επιχείρηση και τον πληροφορούν αμέσως για το παραμικρό ,ιδιαιτέρως για την προσωπική "ανάπτυξη" του καθενός υπαλλήλου εκεί μέσα. Δεν είναι απλοί υπάλληλοι αλλά "συνεργάτες " και αυτοί με μπλοκάκι.
Γι 'αυτό και το αφεντικό ,τα δικά τους τα σφάλματα τα παραβλέπει και τα μεταθέται στους υπολοίπους.
περίπου. Οι αστυνομικοί οι στρατιωτικοί κ.τ.λ είναι μισθωτοί αλλά είναι κατά κανόνα δεξιοί.nik_killthemall έγραψε: 28 Αύγ 2023, 09:57οχι, αυτο που βλέπουμε ειναι μια κατηγοριοποιηση με βαση το καθεστως απασχολησης (μισθωτος ή μη μισθωτος) και ΟΧΙ με βαση του τι ειναι δημοσιο και τι οχι.pylothess έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:20Αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι ΙΤ όσο και οι ΔΥ περίπου τα ίδια ποσοστά έδωσαν στο ΚΚΕ. Οι αγρότες και οι αυτοαπασχολούμενοι μόνο δεν δίνουν υψηλά ποσοστά στο ΚΚΕ αλλά δεν μου φαίνεται παράξενο.Και οι άνεργοι τα ίδια με τους εργαζομένους έδωσαν στο ΚΚΕnik_killthemall έγραψε: 27 Αύγ 2023, 21:10
Στους ιδιωτικους υπαλληλους του αρθρου δεν περιλαμβανονται οπως φαινεται π.χ. οι αγροτες που προφανως ειναι εργαζομενοι του ΙΤ, προφανως το αρθρο ως "ιδιωτικοι υπαλληλοι" εννοει ΜΟΝΟ τους μισθωτους του ΙΤ.
Στη πραγματικότητα βέβαια Ε.Ε., αυτοαπασχολουμενοι, αγροτες, κτηνοτροφοι, ψαραδες, οικοδομοι, ταξιτζηδες, υδραυλικοι κλπ θα επρεπε ΟΛΟΙ να συμψηφιστουν μαζι με τους μισθωτους του Ι.Τ. γιατι ολοι αυτοι Ι.Τ. είναι, ανεξαρτητα απο το καθεστως απασχολησης.
Στην Πυροσβεστική ίσως να έχει λίγο καλύτερα ποσοστά το ΚΚΕ.
Οι γιατροί οι δάσκαλοι είναι ΔΥ αλλά υπάρχουν αρκετοί κομμουνιστές γιατροί και δάσκαλοι. Και οδοκαθαριστές.
Επειδή οι 2 αυτές κατηγορίες έχουν πληρώσει με αίμα τους ξεφτιλισμένους κομμουνιστές. Δεν ξεχνιούνται εύκολα αυτά, όσο κι αν προσπαθει το απολίθωμα.pylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:07περίπου. Οι αστυνομικοί οι στρατιωτικοί κ.τ.λ είναι μισθωτοί αλλά είναι κατά κανόνα δεξιοί.nik_killthemall έγραψε: 28 Αύγ 2023, 09:57οχι, αυτο που βλέπουμε ειναι μια κατηγοριοποιηση με βαση το καθεστως απασχολησης (μισθωτος ή μη μισθωτος) και ΟΧΙ με βαση του τι ειναι δημοσιο και τι οχι.pylothess έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:20
Αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι ΙΤ όσο και οι ΔΥ περίπου τα ίδια ποσοστά έδωσαν στο ΚΚΕ. Οι αγρότες και οι αυτοαπασχολούμενοι μόνο δεν δίνουν υψηλά ποσοστά στο ΚΚΕ αλλά δεν μου φαίνεται παράξενο.Και οι άνεργοι τα ίδια με τους εργαζομένους έδωσαν στο ΚΚΕ
Οι γιατροί οι δάσκαλοι είναι ΔΥ αλλά υπάρχουν αρκετοί κομμουνιστές γιατροί και δάσκαλοι. Και οδοκαθαριστές.
εργοδότες αλκοολικοί δεν υπάρχουν;Γκοτζμπενι έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:45 Οι εργατες δεν ειναι κατι ξεχωριστο απο την υπολοιπη κοινωνια
Υπαρχουν εργατες κλεφτες,σαμποτερ,ρεμπελοι,αλκοολικοι,πρεζακηδες,βιαστες,παιδοφιλοι,εκβιαστες ,απατεωνες κτλ κτλ
Το τι θα ψηφίσει κάποιος είναι υποκειμενικό, η θέση του στην κοινωνία είναι αντικειμενική
Γιατί σπας αυτό το αμάξι;Bandit59 έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:14Επειδή οι 2 αυτές κατηγορίες έχουν πληρώσει με αίμα τους ξεφτιλισμένους κομμουνιστές. Δεν ξεχνιούνται εύκολα αυτά, όσο κι αν προσπαθει το απολίθωμα.pylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:07περίπου. Οι αστυνομικοί οι στρατιωτικοί κ.τ.λ είναι μισθωτοί αλλά είναι κατά κανόνα δεξιοί.nik_killthemall έγραψε: 28 Αύγ 2023, 09:57
οχι, αυτο που βλέπουμε ειναι μια κατηγοριοποιηση με βαση το καθεστως απασχολησης (μισθωτος ή μη μισθωτος) και ΟΧΙ με βαση του τι ειναι δημοσιο και τι οχι.
Γιατί έχει Αθηναϊκές πινακίδες
Γιατί γίνεται έκλειψη σελήνης;
Φταίνε οι Κομμουνιστές.
Ξέρουμε ...
Εβραίοι, Ρομά, ΑΜΕΑ, ΛΟΑΤΚΙ, Κομμουνιστές, Έγχρωμοι, μετανάστες .κ.τ.λ.
Εχθές έφαγα κοκορέτσι και με έπιασε διάρροια ,φταίνε οι κομμουνιστές.
Οπως είθισται να λέγεται, οι αστοί φτιάχνουν έναν κόσμο κατεικόνα και καθομοίοσιν.pylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:16εργοδότες αλκοολικοί δεν υπάρχουν;Γκοτζμπενι έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:45 Οι εργατες δεν ειναι κατι ξεχωριστο απο την υπολοιπη κοινωνια
Υπαρχουν εργατες κλεφτες,σαμποτερ,ρεμπελοι,αλκοολικοι,πρεζακηδες,βιαστες,παιδοφιλοι,εκβιαστες ,απατεωνες κτλ κτλ
Φοβερή ιστορία, αλλά συγνώμη που σας χαλάω το αφήγημα. Ούτε ρουφιάνος είμαι, ούτε στέλεχος, ούτε αφεντικό, ούτε κλέβω κάποιον.pylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:04Και εγώ , εκεί που ήμουν κάποιοι είναι χρόνια εκεί ,και αυτοί ξεκίνησαν εκεί χωρίς να ξέρουν την δουλειά, δούλεψαν δωρεάν και ως ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που τους έδειξε το αφεντικό επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επιχείρηση και τον πληροφορούν αμέσως για το παραμικρό ,ιδιαιτέρως για την προσωπική "ανάπτυξη" του καθενός υπαλλήλου εκεί μέσα. Δεν είναι απλοί υπάλληλοι αλλά "συνεργάτες " και αυτοί με μπλοκάκι.
Γι 'αυτό και το αφεντικό ,τα δικά τους τα σφάλματα τα παραβλέπει και τα μεταθέται στους υπολοίπους.
Ζω στην μάνα του καπιταλισμού (Αγγλία), δουλεύω για ιμπεριαλιστές γιάνκιδες (απαπά) και οι άνθρωποι είναι τύπος και υπογραμμός σε όλα τους.
Το πρόβλημα σου δεν είναι ο καπιταλισμός, αλλά ο ελληνικός κυρπαντελισμός. Έχω συνεργαστεί με Κινέζους, Ρώσους, Άραβες, Αφρικανούς, Ευρωπαίους, Αμερικανούς και ο παραλογισμός της Ελλάδας δεν υπάρχει πουθενά (ίσως στην Αφρική).
-
Γκοτζμπενι
Υπαρχουνpylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:16εργοδότες αλκοολικοί δεν υπάρχουν;Γκοτζμπενι έγραψε: 27 Αύγ 2023, 15:45 Οι εργατες δεν ειναι κατι ξεχωριστο απο την υπολοιπη κοινωνια
Σε πολυ μικροτερο ποσοστο ομως
Ενας αλκοολικος συνηθως δεν μπορει να ειναι για πολυ καιρο εργοδοτης
Ενω ενας εργατης μπορει να ειναι αλκοολικος για δεκαετιες
Δηλαδη οι αλκοολικοι εργοδοτες καταληγουν εργατες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γκοτζμπενι την 28 Αύγ 2023, 23:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Οι ''κομμουνιστές'' δεν είναι τίποτε άλλο από μια θλιβερή,γελοία, γραφική μειοψηφία απολίθωμα από τον καιρό της ΕΣΣΔ.pylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:20Γιατί σπας αυτό το αμάξι;Bandit59 έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:14Επειδή οι 2 αυτές κατηγορίες έχουν πληρώσει με αίμα τους ξεφτιλισμένους κομμουνιστές. Δεν ξεχνιούνται εύκολα αυτά, όσο κι αν προσπαθει το απολίθωμα.pylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:07
περίπου. Οι αστυνομικοί οι στρατιωτικοί κ.τ.λ είναι μισθωτοί αλλά είναι κατά κανόνα δεξιοί.
Φταίνε οι Κομμουνιστές.
Ξέρουμε ...
Δεν ξέρω τι παίζει στην Αγγλία. Αν είναι μεγάλη η επιχείρηση ίσως...GoBzi έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:34Φοβερή ιστορία, αλλά συγνώμη που σας χαλάω το αφήγημα. Ούτε ρουφιάνος είμαι, ούτε στέλεχος, ούτε αφεντικό, ούτε κλέβω κάποιον.pylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:04Και εγώ , εκεί που ήμουν κάποιοι είναι χρόνια εκεί ,και αυτοί ξεκίνησαν εκεί χωρίς να ξέρουν την δουλειά, δούλεψαν δωρεάν και ως ευγνωμοσύνη για την ευκαιρία που τους έδειξε το αφεντικό επιδεικνύουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επιχείρηση και τον πληροφορούν αμέσως για το παραμικρό ,ιδιαιτέρως για την προσωπική "ανάπτυξη" του καθενός υπαλλήλου εκεί μέσα. Δεν είναι απλοί υπάλληλοι αλλά "συνεργάτες " και αυτοί με μπλοκάκι.
Ζω στην μάνα του καπιταλισμού (Αγγλία), δουλεύω για ιμπεριαλιστές γιάνκιδες (απαπά) και οι άνθρωποι είναι τύπος και υπογραμμός σε όλα τους.
Το πρόβλημα σου δεν είναι ο καπιταλισμός, αλλά ο ελληνικός κυρπαντελισμός. Έχω συνεργαστεί με Κινέζους, Ρώσους, Άραβες, Αφρικανούς, Ευρωπαίους, Αμερικανούς και ο παραλογισμός της Ελλάδας δεν υπάρχει πουθενά (ίσως στην Αφρική).
Και εγώ , τώρα δουλεύω σαιζόν και είμαι ανεξάρτητος ,χωρίς οικονομική στήριξη από τον πατέρα μου. Αν έμενα με τους δικούς μου ,τα λεφτά ούτε με κυάλια δεν θα τα έβλεπα. Και δεν με βρίζουν όπως ο προηγούμενος εργοδότης. Και να με διώξουν δεν με νοιάζει γιατί θα πάω αλλού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν προβλήματα....
Bandit59 έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:42Οι ''κομμουνιστές'' δεν είναι τίποτε άλλο από μια θλιβερή,γελοία, γραφική μειοψηφία απολίθωμα από τον καιρό της ΕΣΣΔ.pylothess έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:20Γιατί σπας αυτό το αμάξι;Bandit59 έγραψε: 28 Αύγ 2023, 23:14
Επειδή οι 2 αυτές κατηγορίες έχουν πληρώσει με αίμα τους ξεφτιλισμένους κομμουνιστές. Δεν ξεχνιούνται εύκολα αυτά, όσο κι αν προσπαθει το απολίθωμα.
Φταίνε οι Κομμουνιστές.
Ξέρουμε ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 358 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 62 Απαντήσεις