Εσύ κάτι άλλο θες να πεις τώρα και το είπες μισό και ούτε καν. Επιγραμματικά το είπες γιατί πλακώθηκε σήμερα στις μπριζόλες και στο κρασί. Και τώρα χαλαρός και αγέρωχος κάτι θες να πεις. Τι εννοείς Με τα πρόβατα και οικειοθελώς ρε συ;Μπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:05Διαμάντι παράνοιας !έργο_μακέτο έγραψε: 27 Αύγ 2023, 22:44
Εσείς οι boomers γαλουχηθήκατε στα 60s και στα 70s με τη νοοτροπία ότι τα πάντα είναι σχετικά. Όλα και καλά είναι θέμα άποψης, κάθε άνθρωπος έχει τις δικιές του απόψεις κι όλες πρέπει να λαμβάνουν την ίδια σημασία ελέω κάποιας αφηρημένης "δημοκρατίας". Δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα εντάσονται στη σφαίρα της αντικειμενικής πραγματικότητας και είναι μη διπραγματεύσιμα. Μια επιστημονική θεωρία είναι διαπραγματεύσιμη μόνο για τους επιστήμονες του κλάδου που κάνουν επιστημονική έρευνα.![]()
Mερικά πρόβατα πάνε στο χασάπη οικειοθελώς ...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί δαιμονίστηκαν οι χριστιανοί με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Γιατί δαιμονίστηκαν οι χριστιανοί με τις ηλεκτρονικές ταυτότητες;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μην του λες κρίμα δεν θα πάθει τίποτα. Δεν πιστεύει ότι υπάρχει Θεός όπως ούτε και εγώ το πιστεύω και θέλει να σου δείξει ότι δεν τρέχει και κάτι αν μιλάει έτσι. Εγώ απλά όμως θέλω να στο θέσω λίγο αλλιώς. Γιατί έδωσε τέτοιες εξουσίες και τέτοιες δυνάμεις ο Θεός στο διάβολο ώστε να μας παίζει κομπολόι;lonelyrider έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:06Κρίμα για σένα φίλε.Ασέβαστος έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:04κι ο θεος τι κανει; τον παιζει;lonelyrider έγραψε: 27 Αύγ 2023, 22:51
Οι άνθρωποι με την κακη τους προαιρεση δίνουν χώρο στο διάβολο να τους παίζει κομπολόι. Τον ελκύουν και πράττουν τα θεληματα του. Δε φταίει ο Θεός γι αυτό. Και πρόσεξε πως μιλάς για το Θεό. Επικίνδυνο δρόμο βαδίζεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 27 Αύγ 2023, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν περιμένω απάντηση. Έχει ειπωθεί για αυτές τις περιπτώσεις ότι το να μπλέκει σε έναν τέτοιον διάλογο από τη στιγμή που ένας πιστεύει και ο άλλος δεν πιστεύει είναι εξ ορισμού αποτυχημένος πατάς πάνω σε κάποιο δόγμα και δεν πρόκειται να αλλάξει. Οπότε και μόνο που σου κάνω την ερώτηση είναι μ****** από τη μεριά μου. Αλλά από την άλλη όλοι εσείς που πιστεύετε πετάτε έτσι κουβέντες γενικές επειδή το έχετε δεδομένο και θέσφατο και εμείς πρέπει να το δεχτούμε χωρίς να απαντήσουμε. Τι γίνεται λοιπόν τώρα;
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Εντάξει με έπεισες, άλλη φορά όταν δω κάπου ότι 1+1=3 θα το αντιμετωπίσω με διαλλακτικότητα, στοργή και proderm.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 22:59Πρώτον δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα με χαρακτηριστικά που να την ορίζουν ως τέτοια, που λέγεται boomers.έργο_μακέτο έγραψε: 27 Αύγ 2023, 22:44Εσείς οι boomers γαλουχηθήκατε στα 60s και στα 70s με τη νοοτροπία ότι τα πάντα είναι σχετικά. Όλα και καλά είναι θέμα άποψης, κάθε άνθρωπος έχει τις δικιές του απόψεις κι όλες πρέπει να λαμβάνουν την ίδια σημασία ελέω κάποιας αφηρημένης "δημοκρατίας". Δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα εντάσονται στη σφαίρα της αντικειμενικής πραγματικότητας και είναι μη διπραγματεύσιμα. Μια επιστημονική θεωρία είναι διαπραγματεύσιμη μόνο για τους επιστήμονες του κλάδου που κάνουν επιστημονική έρευνα.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 18:31
Πολλοί σου φταίνε ρε φίλε. Πολλοί σου χαλάνε τον κόσμο που είχες καθαρό. Πιθανόν να σου χρωστάνε και κάποια αποζημίωση που δεν είναι ο κόσμος όπως θέλεις. Πάρτο αλλιώς.
Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι και ότι κάνεις τεράστια μαλακία με αυτή η τοποθέτηση κρίμα.
Δεύτερον δεν καταλαβαίνω πότε τέθηκε θέμα πραγματικοτήτων και μου τις χωρίζεις σε υποκειμενικές και αντικειμενικές.
Τρίτον πραγματικά είσαι πολύ μικρός για να μου μιλάς για πραγματικότητα.
Τέταρτο ούτε καν τη στοιχειώδη λογική συνέπεια δεν διέθεσες στην τοποθέτησή σου.
Πέμπτον η παρατήρηση που σου έκανα έχει να κάνει με την ψυχολογία σου το χαρακτήρα σου το κόλλημα σου τέλος πάντων να πρέπει να επιβεβαιώνεις το πόσο σωστός είσαι, ετερο προσδιοριζόμενος απέναντι σε ομάδες που απαξιώνεις. Σε αυτό το τελευταίο σε κάλεσα και σε καλώ να προστατεύσεις τον εαυτό σου από την αντιδραστικότητα των ψυχικών αδιεξόδων. Ασφαλώς και είναι προβληματικό κι ας μην το βλέπεις εσύ. Παντού καραγκιόζηδες που σου χαλάνε τον κόσμο και την εικόνα σου για τον κόσμο την εικόνα που απαιτείς μάλλον για τον κόσμο. Η κατεύθυνση πού κινείσαι δεν είναι η πρόοδος αλλά ο φασισμός. Δες το.
Έκτον δεν είναι χώρος συζητήσης επιστημόνων εδώ. Μπορεί να νιώθεις ότι έχεις κατακτήσει πράγματα και ότι αυτό που λες τώρα σε αξιώνει, αλλά ενημερωτικά σου λέω ότι ανασφάλεια του κάθε αμόρφωτου συχνά τον αναγκάζει να βγάλει σημαιάκι και να τα κουνάει πετώντας λέξεις Γενικά και αόριστα περί επιστήμης επιστημονικών θεωριών και λοιπά και λοιπά. Είσαι επιστήμονας αυτής της κατεύθυνσης; Φυσικός μαθηματικός κάτι;
Έβδομο νομίζεις ότι φαινόμενο σαν αυτό που σχολιάζω και έχει να κάνει με σένα το βλέπω πρώτη φορά. Λες και δεν υπήρχε ακριβώς η ίδια ψυχολογία και νοοτροπία το 40 το 50 του 60 του 80 και το 2000. Πόσο διαφορετικός νομίζεις ότι είσαι;
Ούτε έχεις ανάγκη τη συμπάθειά μου ούτε έχω ανάγκη τη συμπάθειά σου. Εγώ έτσι απλά για δικούς μου λόγους σου λέω πρόσεχε.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Ξέχασα να σου πω το σημαντικότερο. Σε εγκαλώ για αντιδραστική και οπισθοδρομική συμπεριφορά, φρασεολογία και στάση. Δίνεις μία απάντηση και φαίνεται να δικαιολογείς ότι αυτή η στάση και συμπεριφορά είναι συνυφασμένη με επιστημονικές θεωρίες και με την αντικειμενική πραγματικότητα. Ότι δηλαδή εμείς η γάμμα ουά πού κατέχουμε τη γνώση και την αλήθεια και είμαστε παιδιά της αντικειμενικής πραγματικότητας έχουμε δικαίωμα να γαμήσουν με οποιονδήποτε άλλον είναι έξω από το Πλαίσιο μας. Έφτασες να μιλάς και για κάποιο τύπου δημοκρατίες μέσα σε εισαγωγικά. Βρες μου μία διαφορά από το ύφος της τοποθέτησης αυτής από έναν φασίστα που χρησιμοποιεί τις λέξεις δικαιώματα, δικαίωμαστές, ο δικαιωματισμος σας και τα λοιπά. Ευτελισμός των λέξεων και των εννοιών είναι. Δες τοέργο_μακέτο έγραψε: 27 Αύγ 2023, 22:44Εσείς οι boomers γαλουχηθήκατε στα 60s και στα 70s με τη νοοτροπία ότι τα πάντα είναι σχετικά. Όλα και καλά είναι θέμα άποψης, κάθε άνθρωπος έχει τις δικιές του απόψεις κι όλες πρέπει να λαμβάνουν την ίδια σημασία ελέω κάποιας αφηρημένης "δημοκρατίας". Δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα εντάσονται στη σφαίρα της αντικειμενικής πραγματικότητας και είναι μη διπραγματεύσιμα. Μια επιστημονική θεωρία είναι διαπραγματεύσιμη μόνο για τους επιστήμονες του κλάδου που κάνουν επιστημονική έρευνα.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 18:31έργο_μακέτο έγραψε: 26 Αύγ 2023, 23:09 Κι ο δημιουργισμός κατά βάση προτεσταντικός είναι. Η ορθοδοξία υποτίθεται πως ρέπει προς το βίωμα και το μυστικισμό και δεν εμπλέκεται στην επιστήμη. Κι όμως έχει γεμίσει το ίντερνετ καραγκιόζηδες με κανάλια στο youtube.
Πολλοί σου φταίνε ρε φίλε. Πολλοί σου χαλάνε τον κόσμο που είχες καθαρό. Πιθανόν να σου χρωστάνε και κάποια αποζημίωση που δεν είναι ο κόσμος όπως θέλεις. Πάρτο αλλιώς.
Ότι έχει παραχωρήσει την πίστη του στην αυθεντία της ... επιστήμης και μάλιστα σε όλα τα ζητήματα ακόμα και τα ... χαοτικής φύσεως κοινωνικά και πολιτικά.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:07Εσύ κάτι άλλο θες να πεις τώρα και το είπες μισό και ούτε καν. Επιγραμματικά το είπες γιατί πλακώθηκε σήμερα στις μπριζόλες και στο κρασί. Και τώρα χαλαρός και αγέρωχος κάτι θες να πεις. Τι εννοείς Με τα πρόβατα και οικειοθελώς ρε συ;Μπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:05Διαμάντι παράνοιας !έργο_μακέτο έγραψε: 27 Αύγ 2023, 22:44
Εσείς οι boomers γαλουχηθήκατε στα 60s και στα 70s με τη νοοτροπία ότι τα πάντα είναι σχετικά. Όλα και καλά είναι θέμα άποψης, κάθε άνθρωπος έχει τις δικιές του απόψεις κι όλες πρέπει να λαμβάνουν την ίδια σημασία ελέω κάποιας αφηρημένης "δημοκρατίας". Δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα εντάσονται στη σφαίρα της αντικειμενικής πραγματικότητας και είναι μη διπραγματεύσιμα. Μια επιστημονική θεωρία είναι διαπραγματεύσιμη μόνο για τους επιστήμονες του κλάδου που κάνουν επιστημονική έρευνα.![]()
ο μανδύας της αντιψεκ προόδου τους καβλώνει τόσο όσο ώστε να πιστεύουν πως οι κυβερνήσεις τα κάνουν γιά το καλό μας
Και μέσα στην ορθολογική νηφαλιότητά τους τα βάζουν παθιασμένα με τους εχθρούς του λαού
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- έργο_μακέτο
Το ότι τα χώνω στους δημιουργιστές για ηλιθιότητα δεν με κάνει ούτε φασίστα ούτε αντιδραστικό αλλά άνθρωπο με μικρή ανοχή στην διαστρέβλωση της αντικειμενικής πραγματικότητας από σκοταδιστικές παράλογες και αντιεπιστημονικές αρλούμπες.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:19Ξέχασα να σου πω το σημαντικότερο. Σε εγκαλώ για αντιδραστική και οπισθοδρομική συμπεριφορά, φρασεολογία και στάση. Δίνεις μία απάντηση και φαίνεται να δικαιολογείς ότι αυτή η στάση και συμπεριφορά είναι συνυφασμένη με επιστημονικές θεωρίες και με την αντικειμενική πραγματικότητα. Ότι δηλαδή εμείς η γάμμα ουά πού κατέχουμε τη γνώση και την αλήθεια και είμαστε παιδιά της αντικειμενικής πραγματικότητας έχουμε δικαίωμα να γαμήσουν με οποιονδήποτε άλλον είναι έξω από το Πλαίσιο μας. Έφτασες να μιλάς και για κάποιο τύπου δημοκρατίες μέσα σε εισαγωγικά. Βρες μου μία διαφορά από το ύφος της τοποθέτησης αυτής από έναν φασίστα που χρησιμοποιεί τις λέξεις δικαιώματα, δικαίωμαστές, ο δικαιωματισμος σας και τα λοιπά. Ευτελισμός των λέξεων και των εννοιών είναι. Δες τοέργο_μακέτο έγραψε: 27 Αύγ 2023, 22:44Εσείς οι boomers γαλουχηθήκατε στα 60s και στα 70s με τη νοοτροπία ότι τα πάντα είναι σχετικά. Όλα και καλά είναι θέμα άποψης, κάθε άνθρωπος έχει τις δικιές του απόψεις κι όλες πρέπει να λαμβάνουν την ίδια σημασία ελέω κάποιας αφηρημένης "δημοκρατίας". Δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα εντάσονται στη σφαίρα της αντικειμενικής πραγματικότητας και είναι μη διπραγματεύσιμα. Μια επιστημονική θεωρία είναι διαπραγματεύσιμη μόνο για τους επιστήμονες του κλάδου που κάνουν επιστημονική έρευνα.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 18:31
- Yes I have!
- Yes I have!
Κάπου έλεος μ' αυτά τα ποιητικά για τους εχθρούς του λαού. Ο λαός έχει σαφέστατη επίγνωση του τι και γιατί ψηφίζει κάθε φορά. Και κανένας από τον λαό δεν ψηφίζει για τον λαό αλλά για τη δική του κάλυψη/επιλογή στο χ ή ψ οικονομικό ή ιδεολογικό πεδίο.Μπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:20Ότι έχει παραχωρήσει την πίστη του στην αυθεντία της ... επιστήμης και μάλιστα σε όλα τα ζητήματα ακόμα και τα ... χαοτικής φύσεως κοινωνικά και πολιτικά.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:07Εσύ κάτι άλλο θες να πεις τώρα και το είπες μισό και ούτε καν. Επιγραμματικά το είπες γιατί πλακώθηκε σήμερα στις μπριζόλες και στο κρασί. Και τώρα χαλαρός και αγέρωχος κάτι θες να πεις. Τι εννοείς Με τα πρόβατα και οικειοθελώς ρε συ;Μπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:05
Διαμάντι παράνοιας !![]()
ο μανδύας της αντιψεκ προόδου τους καβλώνει τόσο όσο ώστε να πιστεύουν πως οι κυβερνήσεις τα κάνουν γιά το καλό μας
Και μέσα στην ορθολογική νηφαλιότητά τους τα βάζουν παθιασμένα με τους εχθρούς του λαού![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μπορείς απλά να πεις ότι κάνει δύο χωρίς να πρέπει σώνει και καλά να ικανοποιήσεις τη μαχητική και ιπποτικη πλευρά του εαυτού σου βρίζοντας τους και επιχειρώντας να αποδομήσει ς το είναι τους. Γεια αυτός εσύ είσαι ο Καραγκιόζης τι διαφορά έχει; Ότι εσύ λες όπως ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή ενώ η άλλη από τη δύση; Και μετά από αυτό τι; Θα πεθάνεις λιγότερο και θα πεθάνει αυτός περισσότερο; Θα τελειώσει ο κόσμος κάποτε και θα χει κάνει high score; Την περίπτωση να είσαστε το ίδιο χρήσιμοι εξίσου στην κοινωνία δεν την σκέφτεσαι; Είναι φούρναρης μπογιατζής ταξιτζής αγρότης. Το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή του το κάνει και το κάνει καλά. Από κει και μετά έχει τις ιδέες του. Τι φοβάσαι μην πέσει το πέπλο του ιδεαλισμού και της μεταφυσικής και μας δημιουργήσει αναπνευστικό πρόβλημα;έργο_μακέτο έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:17Εντάξει με έπεισες, άλλη φορά όταν δω κάπου ότι 1+1=3 θα το αντιμετωπίσω με διαλλακτικότητα, στοργή και proderm.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 22:59Πρώτον δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα με χαρακτηριστικά που να την ορίζουν ως τέτοια, που λέγεται boomers.έργο_μακέτο έγραψε: 27 Αύγ 2023, 22:44
Εσείς οι boomers γαλουχηθήκατε στα 60s και στα 70s με τη νοοτροπία ότι τα πάντα είναι σχετικά. Όλα και καλά είναι θέμα άποψης, κάθε άνθρωπος έχει τις δικιές του απόψεις κι όλες πρέπει να λαμβάνουν την ίδια σημασία ελέω κάποιας αφηρημένης "δημοκρατίας". Δυσκολεύεστε να αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα εντάσονται στη σφαίρα της αντικειμενικής πραγματικότητας και είναι μη διπραγματεύσιμα. Μια επιστημονική θεωρία είναι διαπραγματεύσιμη μόνο για τους επιστήμονες του κλάδου που κάνουν επιστημονική έρευνα.
Άμα δεν μπορείς να καταλάβεις ότι είναι και ότι κάνεις τεράστια μαλακία με αυτή η τοποθέτηση κρίμα.
Δεύτερον δεν καταλαβαίνω πότε τέθηκε θέμα πραγματικοτήτων και μου τις χωρίζεις σε υποκειμενικές και αντικειμενικές.
Τέταρτο ούτε καν τη στοιχειώδη λογική συνέπεια δεν διέθεσες στην τοποθέτησή σου.
Πέμπτον η παρατήρηση που σου έκανα έχει να κάνει με την ψυχολογία σου το χαρακτήρα σου το κόλλημα σου τέλος πάντων να πρέπει να επιβεβαιώνεις το πόσο σωστός είσαι, ετερο προσδιοριζόμενος απέναντι σε ομάδες που απαξιώνεις. Σε αυτό το τελευταίο σε κάλεσα και σε καλώ να προστατεύσεις τον εαυτό σου από την αντιδραστικότητα των ψυχικών αδιεξόδων. Ασφαλώς και είναι προβληματικό κι ας μην το βλέπεις εσύ. Παντού καραγκιόζηδες που σου χαλάνε τον κόσμο και την εικόνα σου για τον κόσμο την εικόνα που απαιτείς μάλλον για τον κόσμο. Η κατεύθυνση πού κινείσαι δεν είναι η πρόοδος αλλά ο φασισμός. Δες το.
Έκτον δεν είναι χώρος συζητήσης επιστημόνων εδώ. Μπορεί να νιώθεις ότι έχεις κατακτήσει πράγματα και ότι αυτό που λες τώρα σε αξιώνει, αλλά ενημερωτικά σου λέω ότι ανασφάλεια του κάθε αμόρφωτου συχνά τον αναγκάζει να βγάλει σημαιάκι και να τα κουνάει πετώντας λέξεις Γενικά και αόριστα περί επιστήμης επιστημονικών θεωριών και λοιπά και λοιπά. Είσαι επιστήμονας αυτής της κατεύθυνσης; Φυσικός μαθηματικός κάτι;
Έβδομο νομίζεις ότι φαινόμενο σαν αυτό που σχολιάζω και έχει να κάνει με σένα το βλέπω πρώτη φορά. Λες και δεν υπήρχε ακριβώς η ίδια ψυχολογία και νοοτροπία το 40 το 50 του 60 του 80 και το 2000. Πόσο διαφορετικός νομίζεις ότι είσαι;
Ούτε έχεις ανάγκη τη συμπάθειά μου ούτε έχω ανάγκη τη συμπάθειά σου. Εγώ έτσι απλά για δικούς μου λόγους σου λέω πρόσεχε.
Πολλά σου είπα και οφείλω να σου πω και κάτι άλλο. Είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το φόρουμ και έχω δει πολλούς εγωισμούς. Εχθές μπήκα μετά από ένα ετήσιο ban που είχα και έπεσα πάλι όπως συχνά συμβαίνει σε άτομα με εγωισμό και γενικά κόμπλεξαρία. Μετά από τόσα που σου πα παρατηρώ ότι δεν τσιγκλιζεται ο εγωισμός σου και δεν περνάς σε καμία επίθεση ούτε με βρίζεις ούτε προσπαθείς με αυτά τα γνωστά πούστικα που για μένα είναι κατάλοιπα εξουσιαστικής νοοτροπίας και κουλτούρας να με μειώσεις για να αμυνθείς. Στηρίζεις απλά τη θέση σου και τον εαυτό σου με πραγματικά ήπιο τρόπο όσον αφορά το διάλογο σου μαζί μου. Δεν ξέρεις πόσο με τρελαίνει αυτό. Ευκαιρία λοιπόν να σου πω ότι σε συμπαθώ πολύ και χαιρόμουν να διαβάζω τα post σου και πώς απαντούσες σε φασιστικά πράγματα. Φυσικά και δεν μπορώ να σε πείσω να μην είσαι κουκουέ που εγώ δεν είμαι ήμουνα κάποτε. Αλλά πραγματικά αυτά που σου λέω τα λέω για τον εαυτό μου και για το προσωπικό μου συμφέρον. Θέλω να βλέπω ωραία άτομα να ποστάρουν και να χαίρομαι ότι είμαι σε ένα κόσμο που παίζουν ωραία πράγματα. Συμφεροντολόγικο μη νομίζεις.
Από την άλλη μπορεί να σου τη σπάει που το παίζει ο φωστήρας και ότι έρχομαι και καλά να σου δείξω το σωστό δρόμο ή να σε κάνω να αμυνθείς αλλά ναι ας είμαστε ειλικρινείς έτσι τη βλέπω. Μαλακία μου ξεμαλάκια μου αυτό κάνω.
Συγνώμη για τη φορτικότητα, αλλά αν απευθύνομαι σε σένα και όχι σε άλλον γιατί πολύ πριν μπούμε σε διάλογο είχα μία εικόνα για σένα. Και στο ξαναλέω με τις απαντήσεις που δίνεις χωρίς να βρίζεις και χωρίς να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις υστερικές για ικανοποίηση του εγωισμού σου συνεχίζω να την έχω.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Μπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:20 ο μανδύας της αντιψεκ προόδου τους καβλώνει τόσο όσο ώστε να πιστεύουν πως οι κυβερνήσεις τα κάνουν γιά το καλό μας
Γίνεται για τη διευκόλυνση των συναλλαγών.Δεν είναι κάτι το πολύ σπουδαίο αλλά ούτε δραματικό.
Πως φέρεστε στους ψεκ, διαφορετικά ?
ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:27 Ο λαός έχει σαφέστατη επίγνωση του τι και γιατί ψηφίζει κάθε φορά. Και κανένας από τον λαό δεν ψηφίζει για τον λαό αλλά για τη δική του κάλυψη/επιλογή στο χ ή ψ οικονομικό ή ιδεολογικό πεδίο.
Ναι ο λαός ζορίζοταν με την ταυτότητα την παλιά και η βασική του έννοια ήταν η κάρτα που του προσφέρουν οι εκπρόσωποι του Διαφωτισμού, αυτό διάλεξε συνειδητά ψηφίζοντας τον αρχι-εμπρηστή
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ναι βουδιστή μου ατάραχε, βήμα βήμα προχωράμε γιά την επίγεια Εδέμ,πατησιωτης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:36Μπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:20 ο μανδύας της αντιψεκ προόδου τους καβλώνει τόσο όσο ώστε να πιστεύουν πως οι κυβερνήσεις τα κάνουν γιά το καλό μας
Γίνεται για τη διευκόλυνση των συναλλαγών.Δεν είναι κάτι το πολύ σπουδαίο αλλά ούτε δραματικό.
Μπράβο γαμω το σπιτάκι μου! Και σωστά αλλά και ωραία το είπες. Περναμια από δωρε συ, ή να έρθω από κεί να σε φιλήσω.Μπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:20Ότι έχει παραχωρήσει την πίστη του στην αυθεντία της ... επιστήμης και μάλιστα σε όλα τα ζητήματα ακόμα και τα ... χαοτικής φύσεως κοινωνικά και πολιτικά.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:07Εσύ κάτι άλλο θες να πεις τώρα και το είπες μισό και ούτε καν. Επιγραμματικά το είπες γιατί πλακώθηκε σήμερα στις μπριζόλες και στο κρασί. Και τώρα χαλαρός και αγέρωχος κάτι θες να πεις. Τι εννοείς Με τα πρόβατα και οικειοθελώς ρε συ;Μπίστης έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:05
Διαμάντι παράνοιας !![]()
Και μέσα στην ορθολογική νηφαλιότητά τους τα βάζουν παθιασμένα με τους εχθρούς του λαού![]()
Του είπα πριν αυτά που του είπα και ειλικρινά είναι γαμάτο άτομο. Καλά μαλακίες καμιά φορά επηρεάζεσαι και από το avatar. Ωραίο αγοράκι ο τύπος το άβαταρ και με πειράζει αυτό.
Αλλά το πιο σπουδαίο είναι αυτό που λες. Και στους νέους της αριστεράς αλλά και της δεξιάς με καλλιεργηθεί αυτή η σκέψη όπως την θέτεις. Ανοιχτά μυαλά παντού.
Μάλλον το ότι δεν γαμάνε ποτέ φοβούνται μήπως μαθευτεί.George_V έγραψε: 27 Αύγ 2023, 22:27Ναι βρε το κατάλαβα αυτό.
Εν τούτοις οιβπερισσοτεροι έχουν τρομοκρατηθει γιατί φοβούνται ότι η κυβέρνηση θα μάθει ποτέ χεζουν και πότε γαμανε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 28 Αύγ 2023, 00:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- έργο_μακέτο
Ισως λειτουργώ παρορμητικά μερικές φορές στο internet, ωστόσο το ίδιο το μέσο έχει πράγματα που γίνονται αφορμές για να εκνευριστώ. Όταν βλέπω ένα βιντεάκι στο youtube το οποίο παρουσιάζει την ΘτΕ και την θεωρία της Δημιουργίας σαν να είναι θεωρίες με την ίδια λογική βαρύτητα, χρησιμοποιεί χαζούς παραλληλισμούς για να αποδομήσει την Εξέλιξη, και στο τέλος κάνει επίκληση στην κοινή λογική λέγοντας πως τελικά το πιο λογικό είναι το να πιστεύεις στη θεική Δημιουργία κάτι με πιάνει και νίωθω ούτε μου βιάζει τη λογική. Δεν είμαι επιστήμονας ούτε χρειάζεται να μπω στον κόπο να θέσω αντίλογο, εξάλλου στην περίπτωση αυτή το χουν κάνει επιστήμονες του κλαδού πολύ πιο συστηματικά απ'ότι θα μπορούσα εγω. Δεν χρειάζεται να απαντάμε συνέχεια σε κάτι όταν αυτό έχει απαντηθεί πολλάκις. Δεν θα με πειράζε το να εκφέρει μια θέση καθαρά θρησκευτικού ( η πολιτικού ) περιεχομένου, αρκεί να μην μπαίνει στα χωράφια της επιστήμης γιατί εκεί δεν μιλάμε για απόψεις αλλά για θεωρίες που βασίζονται στα δεδομένα πολυετούς και συστηματικής έρευνας της πραγματικότητας. Κάτι που τις κάνει να είναι πιο κοντά σε αυτό που ονομάζουμε αντικειμενική πραγματικότητα.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:32Μπορείς απλά να πεις ότι κάνει δύο χωρίς να πρέπει σώνει και καλά να ικανοποιήσεις τη μαχητική και ιπποτικη πλευρά του εαυτού σου βρίζοντας τους και επιχειρώντας να αποδομήσει ς το είναι τους. Γεια αυτός εσύ είσαι ο Καραγκιόζης τι διαφορά έχει; Ότι εσύ λες όπως ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή ενώ η άλλη από τη δύση; Και μετά από αυτό τι; Θα πεθάνεις λιγότερο και θα πεθάνει αυτός περισσότερο; Θα τελειώσει ο κόσμος κάποτε και θα χει κάνει high score; Την περίπτωση να είσαστε το ίδιο χρήσιμοι εξίσου στην κοινωνία δεν την σκέφτεσαι; Είναι φούρναρης μπογιατζής ταξιτζής αγρότης. Το σημαντικότερο πράγμα στη ζωή του το κάνει και το κάνει καλά. Από κει και μετά έχει τις ιδέες του. Τι φοβάσαι μην πέσει το πέπλο του ιδεαλισμού και της μεταφυσικής και μας δημιουργήσει αναπνευστικό πρόβλημα;έργο_μακέτο έγραψε: 27 Αύγ 2023, 23:17Εντάξει με έπεισες, άλλη φορά όταν δω κάπου ότι 1+1=3 θα το αντιμετωπίσω με διαλλακτικότητα, στοργή και proderm.Χαοτικός έγραψε: 27 Αύγ 2023, 22:59
Πρώτον δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα με χαρακτηριστικά που να την ορίζουν ως τέτοια, που λέγεται boomers.
Πολλά σου είπα και οφείλω να σου πω και κάτι άλλο. Είμαι πολλά χρόνια σε αυτό το φόρουμ και έχω δει πολλούς εγωισμούς. Εχθές μπήκα μετά από ένα ετήσιο ban που είχα και έπεσα πάλι όπως συχνά συμβαίνει σε άτομα με εγωισμό και γενικά κόμπλεξαρία. Μετά από τόσα που σου πα παρατηρώ ότι δεν τσιγκλιζεται ο εγωισμός σου και δεν περνάς σε καμία επίθεση ούτε με βρίζεις ούτε προσπαθείς με αυτά τα γνωστά πούστικα που για μένα είναι κατάλοιπα εξουσιαστικής νοοτροπίας και κουλτούρας να με μειώσεις για να αμυνθείς. Στηρίζεις απλά τη θέση σου και τον εαυτό σου με πραγματικά ήπιο τρόπο όσον αφορά το διάλογο σου μαζί μου. Δεν ξέρεις πόσο με τρελαίνει αυτό. Ευκαιρία λοιπόν να σου πω ότι σε συμπαθώ πολύ και χαιρόμουν να διαβάζω τα post σου και πώς απαντούσες σε φασιστικά πράγματα. Φυσικά και δεν μπορώ να σε πείσω να μην είσαι κουκουέ που εγώ δεν είμαι ήμουνα κάποτε. Αλλά πραγματικά αυτά που σου λέω τα λέω για τον εαυτό μου και για το προσωπικό μου συμφέρον. Θέλω να βλέπω ωραία άτομα να ποστάρουν και να χαίρομαι ότι είμαι σε ένα κόσμο που παίζουν ωραία πράγματα. Συμφεροντολόγικο μη νομίζεις.
Από την άλλη μπορεί να σου τη σπάει που το παίζει ο φωστήρας και ότι έρχομαι και καλά να σου δείξω το σωστό δρόμο ή να σε κάνω να αμυνθείς αλλά ναι ας είμαστε ειλικρινείς έτσι τη βλέπω. Μαλακία μου ξεμαλάκια μου αυτό κάνω.
Συγνώμη για τη φορτικότητα, αλλά αν απευθύνομαι σε σένα και όχι σε άλλον γιατί πολύ πριν μπούμε σε διάλογο είχα μία εικόνα για σένα. Και στο ξαναλέω με τις απαντήσεις που δίνεις χωρίς να βρίζεις και χωρίς να κάνεις σπασμωδικές κινήσεις υστερικές για ικανοποίηση του εγωισμού σου συνεχίζω να την έχω.
- Yes I have!
- Yes I have!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 146 Απαντήσεις
- 3830 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-
- 2 Απαντήσεις