Κ τι τον ανάγκασε να φάει...Yochanan έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:51 Georgina confronts her husband finally at the restaurant and forces him at gunpoint to eat a mouthful of Michael's cooked body. Spica obeys, gagging. Georgina then shoots him in the head, calling him a cannibal.
![]()
Τον έφαγε τον άνθρωπο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Re: Ερώτηση Για δέμα
-
neon imposter
Ψιλοαντιπαθης ο γκριναγουεη βέβαια
Ποια έπαιζε η Μίρεν;
Ωραία γυναίκα
Ποια έπαιζε η Μίρεν;
Ωραία γυναίκα
Καλό αλλά δεν ξέρω ποιο ρόλο θα έδινα στον Κάππα στο συγκεκριμένο έργο.neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:18 για τσέκαρε λίγο τον Μάγειρα, τον Κλέφτη, τον Εραστή του και τη Γυναίκα τους - ή κάπως έτσι, του Γκρήναγουέη
Αντιπροτείνω κάτι πιο απλό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
neon imposter
ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 16:59Καλό αλλά δεν ξέρω ποιο ρόλο θα έδινα στον Κάππα στο συγκεκριμένο έργο.neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:18 για τσέκαρε λίγο τον Μάγειρα, τον Κλέφτη, τον Εραστή του και τη Γυναίκα τους - ή κάπως έτσι, του Γκρήναγουέη
Αντιπροτείνω κάτι πιο απλό.
μη γίνεσαι κακιά
να τος που παίρνει το αίμα του πίσω
-
neon imposter
The perfect 90s generation X moment. We perfected irony because we graduated college to recession and no jobs, and we were 20 and relatively innocent to financial cycles, so all we could do was make fun of our McJobs and listen to Beck joke about being a loser
αυτό με τον βλάκα τον Μπεκ θα μπορούσε να το αποφύγει
υπήρχε το Basket case
αυτό με τον βλάκα τον Μπεκ θα μπορούσε να το αποφύγει
υπήρχε το Basket case
Σήμερα άνοιγε παλιά μηνύματα, μάλλον τα έβγαζε σκριν σοτ και τα δείχνει στον γλοιώδη beta δικολάβο. Έπρεπε να τον κράξω τότε που είχα την ευκαιρία, τώρα απλώς του έχω δώσει το ελεύθερο να με κάνει να φαίνομαι ο κακός. Σίγουρα θα καταβάλλεται αρνητικά για μένα προκειμένου να την κάνει να με μισήσει.
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Που το ξέρεις ρε τύπε ότι τα άνοιγε;Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:44 Σήμερα άνοιγε παλιά μηνύματα, μάλλον τα έβγαζε σκριν σοτ και τα δείχνει στον γλοιώδη beta δικολάβο. Έπρεπε να τον κράξω τότε που είχα την ευκαιρία, τώρα απλώς του έχω δώσει το ελεύθερο να με κάνει να φαίνομαι ο κακός. Σίγουρα θα καταβάλλεται αρνητικά για μένα προκειμένου να την κάνει να με μισήσει.
έχω τις άκρες μουGoBzi έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:48Που το ξέρεις ρε τύπε ότι τα άνοιγε;Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:44 Σήμερα άνοιγε παλιά μηνύματα, μάλλον τα έβγαζε σκριν σοτ και τα δείχνει στον γλοιώδη beta δικολάβο. Έπρεπε να τον κράξω τότε που είχα την ευκαιρία, τώρα απλώς του έχω δώσει το ελεύθερο να με κάνει να φαίνομαι ο κακός. Σίγουρα θα καταβάλλεται αρνητικά για μένα προκειμένου να την κάνει να με μισήσει.
Προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη.Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:44 Σήμερα άνοιγε παλιά μηνύματα, μάλλον τα έβγαζε σκριν σοτ και τα δείχνει στον γλοιώδη beta δικολάβο. Έπρεπε να τον κράξω τότε που είχα την ευκαιρία, τώρα απλώς του έχω δώσει το ελεύθερο να με κάνει να φαίνομαι ο κακός. Σίγουρα θα καταβάλλεται αρνητικά για μένα προκειμένου να την κάνει να με μισήσει.
Ακόμη και το να σε βλέπει αρνητικά, είναι καλύτερο από το να μη σε βλέπει καθόλου.
Οπότε, πάλεψε το με παπαρίτσες ώστε να είσαι ή να νομίζεις ότι είσαι ορατός.
Για μίσος ακόμη, δεν το' χεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σήμερα άλλωστε είναι η δεύτερη μέρα της περιόδου της και έχει ημικρανία, έχει να συνδεθεί πολλες ώρες σε κάτι άλλο εκτός του μέιλ, άρα θα του έστειλε μέιλ την ίδια ώρα που έστελνε και σε εμένα μαζί με σκριν σοτ που θα παραπονιόταν για μένα.
με τι παπαρίτσες εννοείς; Δεν νομίζω να παλέψω κάτι άλλο. Όλα αυτά με τα στόρις με ξενέρωσαν αρκετά. Ανοίγει επί της ουσίας διάλογο με όλους τους φολλουερς της να την ρωτήσουν ποιος είμαι, να δώσει προσωπικές μου πληροφοριες κλπ κλπ. Γιατί όλα αυτά; Τι της έκανα; Της έκανα κάτι κακό;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:51Προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη.Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:44 Σήμερα άνοιγε παλιά μηνύματα, μάλλον τα έβγαζε σκριν σοτ και τα δείχνει στον γλοιώδη beta δικολάβο. Έπρεπε να τον κράξω τότε που είχα την ευκαιρία, τώρα απλώς του έχω δώσει το ελεύθερο να με κάνει να φαίνομαι ο κακός. Σίγουρα θα καταβάλλεται αρνητικά για μένα προκειμένου να την κάνει να με μισήσει.![]()
Ακόμη και το να σε βλέπει αρνητικά, είναι καλύτερο από το να μη σε βλέπει καθόλου.
Για μίσος ακόμη, δεν το' χεις.
Ούτε αυτή σου έκανε κάποιο κακό. Οπότε, γιατί όλα αυτά;Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:53με τι παπαρίτσες εννοείς; Δεν νομίζω να παλέψω κάτι άλλο. Όλα αυτά με τα στόρις με ξενέρωσαν αρκετά. Ανοίγει επί της ουσίας διάλογο με όλους τους φολλουερς της να την ρωτήσουν ποιος είμαι, να δώσει προσωπικές μου πληοροφοριες κλπ κλπ. Γιατί όλα αυτά; Τι της έκανα; Την έκανα κάτι κακό;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:51Προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη.Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:44 Σήμερα άνοιγε παλιά μηνύματα, μάλλον τα έβγαζε σκριν σοτ και τα δείχνει στον γλοιώδη beta δικολάβο. Έπρεπε να τον κράξω τότε που είχα την ευκαιρία, τώρα απλώς του έχω δώσει το ελεύθερο να με κάνει να φαίνομαι ο κακός. Σίγουρα θα καταβάλλεται αρνητικά για μένα προκειμένου να την κάνει να με μισήσει.![]()
Για μίσος, ακόμη δεν το' χεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το να με στείλει μετά από ένα τριήμερο ενώ μέχρι την προηγούμενη μέρα μου έλεγε ότι θα έρθει στο νησί μου και κάναμε σχέδια δεν το λες και καλό πάντως. Τέλος πάντων, βαρέθηκα πια. Ας κάτσει με τον καινούργιο της beta. Θα βρω άλλη. Όταν καταλάβει τι έχασε, που κάθε επιθυμία της για μένα είναι διαταγή, που της βρήκα μέχρι και ακυκλοφόρητο βιβλίο, που θα την έκανα να νιώθει η βασίλισσα των πάντων, που της άνοιξα την ψυχή μου, που της αφιερωσα όλο το χρόνο μου, τότε ίσως με εκτιμήσει. Σε πολλά χρόνια από τώρα. Αρκετά όμως. Πρέπει να βγάλω από το μυαλό μου τα θέλγητρά της και να καταλάβω ότι όλα αυτά ήταν ψέματα. Γιατί αν ήταν αλήθεια δεν θα φερόταν έτσι τώρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:57Ούτε αυτή σου έκανε κάποιο κακό. Οπότε, γιατί όλα αυτά;Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:53με τι παπαρίτσες εννοείς; Δεν νομίζω να παλέψω κάτι άλλο. Όλα αυτά με τα στόρις με ξενέρωσαν αρκετά. Ανοίγει επί της ουσίας διάλογο με όλους τους φολλουερς της να την ρωτήσουν ποιος είμαι, να δώσει προσωπικές μου πληοροφοριες κλπ κλπ. Γιατί όλα αυτά; Τι της έκανα; Την έκανα κάτι κακό;ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 17:51
Προσπάθησε να έχεις θετική σκέψη.![]()
Για μίσος, ακόμη δεν το' χεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση