!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερώτηση Για δέμα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

Re: Ερώτηση Για δέμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

υπάρχει βέβαια πάντα και η modest proposal του κυρίου Τιμπέτ που από την ταράτσα του σπιτιού του έβλεπε τον Νόντι στον Ουρανό, αφού είχε φάει τα μανιτάρια του (τα δικά του όχι του Νόντι - και αυτή η χρήση των αντωνυμιών είναι η μόνη αρμόζουσα στο Decorum)

με την οποία επανερχόμαστε και στη neofolk αισθητική βέβαια εν μέρει

Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 11:02 Και τι να κάνω τωρα;
Βγάλε το μπατ πλαγκ σιγά σιγά να μην πονέσει - όχι με μια κίνηση.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

kappa
Κατσε κουβεντιασε με τον Neon, να παρεις πρεφα πως ειναι οι πραγματικοι επιβητορες (παρ'ολιγον) συγγραφεις.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
neon imposter

But if Pym is, in Garrett Stewart’s words, “a novel about the production of textuality,” it is, by the same token, “a metanarrative of reading concerned with reading’s own nervous perversity, its surrogate pleasure and pain, its psychosomatic risks.”
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:06 προσπαθώ να διαβάσω ένα δοκίμιο για τον Άρθουρ Γκόρντον Πυμ αλλά ο τύπος που το γράφει φοβάμαι πως προσπαθώντας να καταπιέσει τον κανίβαλο μέσα του γράφει συνεχώς για τη φυλετική λευκή ταυτότητα του Άρθουρ και το πώς η liminality της κατάστασης μετά το ναυάγιο τον οδηγεί στον κανιβαλισμό τον οποίον συγκρατεί ο ρασιοναλιστικός του Διαφωτισμός - τουλάχιστον αυτό έχω κτλβει από τον τύπο
Δεν έχω καταπιεσει κάποιο ένστικτό μου. Δεν νομίζω ότι πλασαρίστηκα ως νεωτερικος εραστής στα μάτια της.
Kappa

Yochanan έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:25
Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 11:02 Και τι να κάνω τωρα;
Βγάλε το μπατ πλαγκ σιγά σιγά να μην πονέσει - όχι με μια κίνηση.
Πρέπει να βρω κάτι να καταστρέψει αυτό το αφήγημα που έχει στήσει και λέει στα φιλαρακια της. Αλλά τι. Το τραγούδι της Μονρόε όντως δεν ήταν καλό, αλλά τώρα δεν πάει να το διαγράψω.
neon imposter

Kappa έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:02
neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:06 προσπαθώ να διαβάσω ένα δοκίμιο για τον Άρθουρ Γκόρντον Πυμ αλλά ο τύπος που το γράφει φοβάμαι πως προσπαθώντας να καταπιέσει τον κανίβαλο μέσα του γράφει συνεχώς για τη φυλετική λευκή ταυτότητα του Άρθουρ και το πώς η liminality της κατάστασης μετά το ναυάγιο τον οδηγεί στον κανιβαλισμό τον οποίον συγκρατεί ο ρασιοναλιστικός του Διαφωτισμός - τουλάχιστον αυτό έχω κτλβει από τον τύπο
Δεν έχω καταπιεσει κάποιο ένστικτό μου. Δεν νομίζω ότι πλασαρίστηκα ως νεωτερικος εραστής στα μάτια της.
καλό αυτό διότι αν το καταπίεζες μάλλον θα ήθελες να τη φας αντί να τη φας

μόνιμο trope αυτό στη στιχουργία του Ρόμπερτ Σμιθ ο οποίος είναι ένας παστέλ κανίβαλος τω όντι
Kappa

Να τη δαγκώσω το εχω σκεφτεί, να την καταστησω από ωμή μαγειρεμένη, όχι.

Αναγκαστικά δεν θα πω τιποτα. Άλλωστε είναι απλώς το μικρό μου όνομα, πεταμένο σε κάτι στίχους, θα με εβγαζε τρελό αν υποστήριζα ότι είναι ξεκάθαρο πως εννοεί εμένα. Αλλά έτσι φαίνεται πως με λογιζει. Ως κάποιον που τρέχει από πίσω της.
neon imposter

για τσέκαρε λίγο τον Μάγειρα, τον Κλέφτη, τον Εραστή του και τη Γυναίκα τους - ή κάπως έτσι, του Γκρήναγουέη

όσο για τα υπόλοιπα είναι φανερό ότι αυτή η τζέντερ φλουίδιτυ πώς τη λένε προήλθε από την άγρια φαντασία λεσβιών αναγνωστριών των επιστολικών μυθιστορημάτων του 17ου ή 18ου δεν θυμάμαι που πίστευαν ότι στις επιστολές όσοι υπέγραφαν άντρες ήταν γυναίκες και όσες γυναίκες ήταν άντρες

το σκληρό πρόσωπο της γκλεν κλόουζ που έπνιγε το κουνέλι συνέβαλε σε αυτό

blur δλδ
Άβαταρ μέλους
Yochanan

neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:18 για τσέκαρε λίγο τον Μάγειρα, τον Κλέφτη, τον Εραστή του και τη Γυναίκα τους - ή κάπως έτσι, του Γκρήναγουέη

όσο για τα υπόλοιπα είναι φανερό ότι αυτή η τζέντερ φλουίδιτυ πώς τη λένε προήλθε από την άγρια φαντασία λεσβιών αναγνωστριών των επιστολικών μυθιστορημάτων του 17ου ή 18ου δεν θυμάμαι που πίστευαν ότι στις επιστολές όσοι υπέγραφαν άντρες ήταν γυναίκες και όσες γυναίκες ήταν άντρες

blur δλδ
They torture Michael to death by force-feeding him pages from his books

βαρύ
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan

Georgina confronts her husband finally at the restaurant and forces him at gunpoint to eat a mouthful of Michael's cooked body. Spica obeys, gagging. Georgina then shoots him in the head, calling him a cannibal.

:-?

Τον έφαγε τον άνθρωπο
Kappa

Μιας και κάνετε εντελώς άσχετο σπαμ, υπάρχει περίπτωση να μου βρει κάποιος σε pdf το συγκεκριμένο βιβλίο:
Reading the novels of John Williams : a flaw of light, by Mark Asquith.

Δεν το βρίσκω ούτε σε ebook και για να παραγγείλεις αντίτυπο πάει από 100-160 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Yochanan έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:51 Georgina confronts her husband finally at the restaurant and forces him at gunpoint to eat a mouthful of Michael's cooked body. Spica obeys, gagging. Georgina then shoots him in the head, calling him a cannibal.

:-?

Τον έφαγε τον άνθρωπο
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
neon imposter

Yochanan έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:48
neon imposter έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:18 για τσέκαρε λίγο τον Μάγειρα, τον Κλέφτη, τον Εραστή του και τη Γυναίκα τους - ή κάπως έτσι, του Γκρήναγουέη

blur δλδ
They torture Michael to death by force-feeding him pages from his books

βαρύ
Απίστευτο

Δεν θυμόμουν ότι ήταν συγγραφ... Αλλά για μια στιγμή, βιβλιοπώλης ήταν;

Κάπα έχεις σκεφτεί να ανοίξεις βιβλιοπωλείο;
neon imposter

Απάντηση