Είναι τεράστια κουβέντα. Εγώ πιστεύω ότι όλα τα συστήματα που έχουμε δει ως σήμερα βασίζονται περισσότερο στην εκ των υστέρων αποδοχή, παρά στη εκ των προτέρων διαμόρφωση.Σενέκας έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:07ενεργή συμμετοχή δε σημαίνει ότι σημαίνει ότι συμμετέχουν όλοι παίρνουν όλοι τις αποφάσεις, δε σημαίνει καν ότι συμμετέχουν όλοι στον ίδιο βαθμό, ακόμα και αν στη θεωρία αυτές είναι οι αρχέςDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:04Σε αυτό το "ενεργή" κομμάτι του "ενεργή συμμετοχή" είναι η ουσία όλης της κουβέντας. Και φυσικά εγώ δεν το πάω στο να ξεπλύνω τον Πούτιν επειδή η Ρωσία είναι η τέλεια δημοκρατία, αλλά στο μήπως μας θυμίζει οικεία κακά.Σενέκας έγραψε: 25 Αύγ 2023, 11:08
και για να το κάνω πιο αναλυτικά, η ιδέα ότι οι άνθρωποι, όλοι οι άνθρωποι χωρίς εξαίρεση, είναι πολιτικά υποκείμενα και όχι αντικείμενα και έχουν και πρέπει να έχουν ενεργή συμμετοχή στην πολιτική ζωή, όπως και να το δει κανείς, είναι πολιτισμική παραξενιά αυτού που λέτε Δύση, και ούτε καν της αρχαιότητας ή του μεσαίωνα, αλλά της σύγχρονης εποχής. Κάποιοι το έχουν υιοθετήσει και αφομοιώσει λιγότερο, κάποιοι περισσότερο, άλλοι σχεδόν καθόλου. Μπορείς να το πεις παραξενιά, μπορείς να το πεις δυτικό exceptionalism, μπορείς να το πεις όπως θέλεις, αλλά έτσι είναι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνετρίβη το αεροπλάνο του Prigozhin. Φήμες ότι είναι νεκρός
- Dwarven Blacksmith
Re: Συνετρίβη το αεροπλάνο του Prigozhin. Φήμες ότι είναι νεκρός
Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για σενα? Αυτες που πας για 5 χρονια για να φτιαξεις τη τσεπη σου?Αρίστος έγραψε: 25 Αύγ 2023, 10:44 Στη Σαουδικη Αραβια δεν θα πηγαινα να φτιαξω τη χωρα αλλα την τσεπη μου, να μεινω πιχι 5 χρονια να κανω κομποδεμα και να γυρισω πισω.
Αντιθετα η Ελλαδα ειναι η χωρα που γεννηθηκα κι εγω και οι γονεις μου και που σκοπευω να αφησω την τελευταια μου πνοη.
Δεν την χαριζω λοιπον σε κανενα πουστη.
.
Για τετοιες χωρες προτυπα παλευεις ολη μερα εδω μεσα?
Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για ολους βασικα. Δεν πας στην Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια για να μεινεις μονιμα (κατα κανονα). Πας για να γινεις λεφτας και να γυρισεις υστερα σαν μαγκας στην πανεμορφη σκατοτρυπα των Βαλκανιων.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:59Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για σενα? Αυτες που πας για 5 χρονια για να φτιαξεις τη τσεπη σου?Αρίστος έγραψε: 25 Αύγ 2023, 10:44 Στη Σαουδικη Αραβια δεν θα πηγαινα να φτιαξω τη χωρα αλλα την τσεπη μου, να μεινω πιχι 5 χρονια να κανω κομποδεμα και να γυρισω πισω.
Αντιθετα η Ελλαδα ειναι η χωρα που γεννηθηκα κι εγω και οι γονεις μου και που σκοπευω να αφησω την τελευταια μου πνοη.
.
Για τετοιες χωρες προτυπα παλευεις ολη μερα εδω μεσα?![]()
Βεβαια, να πω σε αυτο το σημειο οτι η Σ.Α δεν ειναι χωρα προτυπο
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Bazoomba έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:04
Βεβαια, να πω σε αυτο το σημειο οτι η Σ.Α δεν ειναι χωρα προτυπο![]()
Γιατί; Μέχρι και chop chop square έχει (σοβαρά, έτσι λέγεται). Στην τελική, όπως μάθαμε πρόσφατα, η Ελλάδα μοιράζεται τις ιδέες αξίες με την ΣΑ.
Αν θυμαμαι καλα, ειναι ακραια ρατσιστες. Αυτοι δεν ηταν που αντιμετωπιζαν τους Ινδους εργατες σαν σκλαβους;
Υγ.
Ok, μολις γκουγκλαρα το τσοπ τσοπ σκουεαρ
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Μπορεί να συνεχιστεί για καιρό η συζήτηση για την ηθική ανωτερότητα της δυτικής δημοκρατίας αλλάDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:14Είναι τεράστια κουβέντα. Εγώ πιστεύω ότι όλα τα συστήματα που έχουμε δει ως σήμερα βασίζονται περισσότερο στην εκ των υστέρων αποδοχή, παρά στη εκ των προτέρων διαμόρφωση.Σενέκας έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:07ενεργή συμμετοχή δε σημαίνει ότι σημαίνει ότι συμμετέχουν όλοι παίρνουν όλοι τις αποφάσεις, δε σημαίνει καν ότι συμμετέχουν όλοι στον ίδιο βαθμό, ακόμα και αν στη θεωρία αυτές είναι οι αρχέςDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:04
Σε αυτό το "ενεργή" κομμάτι του "ενεργή συμμετοχή" είναι η ουσία όλης της κουβέντας. Και φυσικά εγώ δεν το πάω στο να ξεπλύνω τον Πούτιν επειδή η Ρωσία είναι η τέλεια δημοκρατία, αλλά στο μήπως μας θυμίζει οικεία κακά.
να θυμίσω μια πολιτειακή ανάλυση νομιμοποίησης και αποδοχής της εξουσίας από το λαό :
viewtopic.php?f=30&t=24298&p=1728694%CE ... 2#p1728694
viewtopic.php?f=30&t=17892&p=1021303%CE ... 2#p1021303
ποιος μίλησε για ηθική ανωτερότητα ρε κεφτέ;dna replication έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:13Μπορεί να συνεχιστεί για καιρό η συζήτηση για την ηθική ανωτερότητα της δυτικής δημοκρατίας αλλάDwarven Blacksmith έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:14Είναι τεράστια κουβέντα. Εγώ πιστεύω ότι όλα τα συστήματα που έχουμε δει ως σήμερα βασίζονται περισσότερο στην εκ των υστέρων αποδοχή, παρά στη εκ των προτέρων διαμόρφωση.Σενέκας έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:07
ενεργή συμμετοχή δε σημαίνει ότι σημαίνει ότι συμμετέχουν όλοι παίρνουν όλοι τις αποφάσεις, δε σημαίνει καν ότι συμμετέχουν όλοι στον ίδιο βαθμό, ακόμα και αν στη θεωρία αυτές είναι οι αρχές
να θυμίσω μια πολιτειακή ανάλυση νομιμοποίησης και αποδοχής της εξουσίας από το λαό :
viewtopic.php?f=30&t=24298&p=1728694%CE ... 2#p1728694
viewtopic.php?f=30&t=17892&p=1021303%CE ... 2#p1021303
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αυτά παλιά που πήγαιναν από ανάγκη οι δικοί μας μετανάστες. Τώρα πας και για να κάνεις οικογένεια και να ζήσεις εκεί.Bazoomba έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:04Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για ολους βασικα. Δεν πας στην Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια για να μεινεις μονιμα (κατα κανονα). Πας για να γινεις λεφτας και να γυρισεις υστερα σαν μαγκας στην πανεμορφη σκατοτρυπα των Βαλκανιων.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:59Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για σενα? Αυτες που πας για 5 χρονια για να φτιαξεις τη τσεπη σου?Αρίστος έγραψε: 25 Αύγ 2023, 10:44 Στη Σαουδικη Αραβια δεν θα πηγαινα να φτιαξω τη χωρα αλλα την τσεπη μου, να μεινω πιχι 5 χρονια να κανω κομποδεμα και να γυρισω πισω.
.
Για τις πολιτισμένες χώρες μιλάμε πάντα, όχι σε κάτι χώρες όπως η ΣΑ φυσικά. Εκεί πας για αρπαχτή. Σιγά μη μεγαλώσεις παιδιά εκεί, ειδικά κόρες να τις έχουν σα ζώα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 25 Αύγ 2023, 14:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
εσύ εδώ και ώρα πατατούλα
Τι σχεση εχει η Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια με την Τουρκια/ Κινα/ ΣΑ και Ρωσια που ονειρευεται ο αριστος μας?Bazoomba έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:04Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για ολους βασικα. Δεν πας στην Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια για να μεινεις μονιμα (κατα κανονα). Πας για να γινεις λεφτας και να γυρισεις υστερα σαν μαγκας στην πανεμορφη σκατοτρυπα των Βαλκανιων.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:59Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για σενα? Αυτες που πας για 5 χρονια για να φτιαξεις τη τσεπη σου?Αρίστος έγραψε: 25 Αύγ 2023, 10:44 Στη Σαουδικη Αραβια δεν θα πηγαινα να φτιαξω τη χωρα αλλα την τσεπη μου, να μεινω πιχι 5 χρονια να κανω κομποδεμα και να γυρισω πισω.
.
-
giotis2005
- Phorum.gr user: Giotis2023
Είναι γεμάτες ΛΟΑΤΚΙ και κάνουν πόλεμο στο Πούτι επειδή είναι με το μέρος του ορθόδοξου θεού!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:39Τι σχεση εχει η Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια με την Τουρκια/ Κινα/ ΣΑ και Ρωσια που ονειρευεται ο αριστος μας?Bazoomba έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:04Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για ολους βασικα. Δεν πας στην Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια για να μεινεις μονιμα (κατα κανονα). Πας για να γινεις λεφτας και να γυρισεις υστερα σαν μαγκας στην πανεμορφη σκατοτρυπα των Βαλκανιων.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:59
Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για σενα? Αυτες που πας για 5 χρονια για να φτιαξεις τη τσεπη σου?
Αααα, μας τσιπάρουν κιόλας.
Καμια, εγω σχολιασα το ποστ που παρεθεσα. Οτι πραγματι οι χωρες προτυπο ειναι αυτες που ευνοουν τις 5ετεις αρπαχτες.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:39Τι σχεση εχει η Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια με την Τουρκια/ Κινα/ ΣΑ και Ρωσια που ονειρευεται ο αριστος μας?Bazoomba έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:04Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για ολους βασικα. Δεν πας στην Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια για να μεινεις μονιμα (κατα κανονα). Πας για να γινεις λεφτας και να γυρισεις υστερα σαν μαγκας στην πανεμορφη σκατοτρυπα των Βαλκανιων.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 12:59
Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για σενα? Αυτες που πας για 5 χρονια για να φτιαξεις τη τσεπη σου?
Αρα αποκλειεται η Ρωσια, η Τουρκια και η Κινα. Αποκλειεται και η ΣΑ, οχι γιατι δεν μπορεις να κανεις αρπαχτες, αλλα γιατι φανταζομαι οτι η συνθηκες εκει δεν ειναι ευνοικες για τους ξενους εργαζομενους.
Ποιο εισαι εσυ παλι;giotis2005 έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:47Είναι γεμάτες ΛΟΑΤΚΙ και κάνουν πόλεμο στο Πούτι επειδή είναι με το μέρος του ορθόδοξου θεού!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:39Τι σχεση εχει η Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια με την Τουρκια/ Κινα/ ΣΑ και Ρωσια που ονειρευεται ο αριστος μας?Bazoomba έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:04
Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για ολους βασικα. Δεν πας στην Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια για να μεινεις μονιμα (κατα κανονα). Πας για να γινεις λεφτας και να γυρισεις υστερα σαν μαγκας στην πανεμορφη σκατοτρυπα των Βαλκανιων.
Οι χωρες προτυπο ειναι αυτες που προσφερουν ελευθερια λογου, προνοια, παιδεια, ασφαλεια, περιθαλψη κτλ, οχι αυτες που μπορεις να βγαλεις λεφτα για πεντε χρονια και μετα να φυγεις. Αν ειναι ετσι πηγαινε στα καραβια ή σε καναν οικο ανοχης για καμια πενταετια.Bazoomba έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:55Καμια, εγω σχολιασα το ποστ που παρεθεσα. Οτι πραγματι οι χωρες προτυπο ειναι αυτες που ευνοουν τις 5ετεις αρπαχτες.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:39Τι σχεση εχει η Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια με την Τουρκια/ Κινα/ ΣΑ και Ρωσια που ονειρευεται ο αριστος μας?Bazoomba έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:04
Αυτες ειναι οι χωρες προτυπο για ολους βασικα. Δεν πας στην Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια για να μεινεις μονιμα (κατα κανονα). Πας για να γινεις λεφτας και να γυρισεις υστερα σαν μαγκας στην πανεμορφη σκατοτρυπα των Βαλκανιων.
Αρα αποκλειεται η Ρωσια, η Τουρκια και η Κινα. Αποκλειεται και η ΣΑ, οχι γιατι δεν μπορεις να κανεις αρπαχτες, αλλα γιατι φανταζομαι οτι η συνθηκες εκει δεν ειναι ευνοικες για τους ξενους εργαζομενους.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Α και στην Πολωνία ο πρόεδρος Αντρέι Ντούντα δήλωσε ότι η ιδεολογία των ΛΟΑΤΚΙ είναι πιο επικίνδυνη από την κομμουνιστική όμορφο ς κόσμος αγγελικά πλασμένος έτσι ΑΧΆΡΙΣΤΟΣ ;giotis2005 έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:47Είναι γεμάτες ΛΟΑΤΚΙ και κάνουν πόλεμο στο Πούτι επειδή είναι με το μέρος του ορθόδοξου θεού!ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 25 Αύγ 2023, 14:39Τι σχεση εχει η Νορβηγια/ Ισλανδια/ Φινλανδια με την Τουρκια/ Κινα/ ΣΑ και Ρωσια που ονειρευεται ο αριστος μας?Bazoomba έγραψε: 25 Αύγ 2023, 13:04
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 217 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
-