Δεν έχει πολλή ώρα λέμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Το ξέρω μαρή παλαβή.
-
user0972003
Δεν χρειάζεται ρε. Ούτε καν.user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:30 Προσωπικά δεν θέλω να πάρω θέση στον διαπληκτισμό. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, σωστό ή λάθος αλλά νομίζω ότι όσο πιο πολλοί μπλέκονται τόσο το χειρότερο.
Στάσου μισό..
Χαοτικός , έλα να σου γνωρίσω το κορίτσι μας.
Για να μην δημιουργήσει αντίδραση σε μένα, τύπου να την πρήξω με μηνύματα ή να μην κάνω κακή κριτική στο βιβλίο της όταν κυκλοφορήσει πχ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:01Για να μην δημιουργήσει αντίδραση σε ποιον βρε Κάππα;Kappa έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:51 Μήπως να σταματήσετε για λίγο το σπαμ και να ασχοληθούμε με εμενα; Οπως είπα είμαι πολύ λυπημένος γιατί ξέρω ότι μακροπροθεσμα θα με διαγραψει και δεν το κάνει από τώρα για να μην δημιουργήσει αντίδραση.
Σε σένα ή σε κάποιους άλλους;
Δηλαδή ΤΙ ακριβώς θα γίνει αν σε διαγράψει; Σε διαγράφει αυτή, την διαγράφεις κι εσύ και τελειώνει η ιστορία.
Οι φάσεις που σέρνονται είναι το πρόβλημα.
Μακάρι να μην με διαγράψει, αλλά αυτό πιστεύω ότι θα κάνει.
Έκανα κάτι που δεν έπρεπε. Ήθελε ένα βιβλίο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Ξέρω κάποια από τον εκδοτικό και πήρα τηλέφωνο και κανόνισα να της το στείλουν. Αλλά αυτή τη φορά δεν ήθελα να το κάνω αυτοβούλως για να μην το βάλει καν στο μπλογκ της όπως αυτά που της είχα στείλει, κι έτσι της έστειλα να την ενημερώσω πως αν θέλει μπορεί να καλέσει στο τάδε νούμερο και να της το στείλουν πριν την επίσημη κυκλοφορία. Ξέρω πως δεν θα πάρει τηλέφωνο, κακώς το έκανα. Απλώς είδα πως ήταν τόσο ενθουσιασμένη και λύγισα. Για αυτό πιστεύω πως μελλοντικά θα με διαγράψει. Δεν έχει λόγο να με κρατάει αφού δεν μου μιλάει.
Εσύ ποια παλιά είσαι ρε σκασμένο που με ζητούσες κιόλας;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
user0972003
-
user0972003
Σου άρεσε η τρέλα που έβγαλα σε εκείνο το νήμα και το προκλητικό της φάσης. ΟΚ. Ωραία είναι αυτά για έναν τύπο. Αλλά βρίζω κιόλας ρε συ! Όταν φουντώνω κατεβάζω απίστευτα μπινελίκια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
To ότι σε κρατάει σε μια απόσταση "τόσο όσο να μην αρχίσεις να της πετάς πέτρες στα παράθυρα" παίζει ως υπόθεση;Kappa έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:39Για να μην δημιουργήσει αντίδραση σε μένα, τύπου να την πρήξω με μηνύματα ή να μην κάνω κακή κριτική στο βιβλίο της όταν κυκλοφορήσει πχ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:01Για να μην δημιουργήσει αντίδραση σε ποιον βρε Κάππα;Kappa έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:51 Μήπως να σταματήσετε για λίγο το σπαμ και να ασχοληθούμε με εμενα; Οπως είπα είμαι πολύ λυπημένος γιατί ξέρω ότι μακροπροθεσμα θα με διαγραψει και δεν το κάνει από τώρα για να μην δημιουργήσει αντίδραση.
Δηλαδή ΤΙ ακριβώς θα γίνει αν σε διαγράψει; Σε διαγράφει αυτή, την διαγράφεις κι εσύ και τελειώνει η ιστορία.
Έκανα κάτι που δεν έπρεπε. Ήθελε ένα βιβλίο που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Ξέρω κάποια από τον εκδοτικό και πήρα τηλέφωνο και κανόνισα να της το στείλουν. Αλλά αυτή τη φορά δεν ήθελα να το κάνω αυτοβούλως για να μην το βάλει καν στο μπλογκ της όπως αυτά που της είχα στείλει, κι έτσι της έστειλα να την ενημερώσω πως αν θέλει μπορεί να καλέσει στο τάδε νούμερο και να της το στείλουν πριν την επίσημη κυκλοφορία. Ξέρω πως δεν θα πάρει τηλέφωνο, κακώς το έκανα. Απλώς είδα πως ήταν τόσο ενθουσιασμένη και λύγισα. Για αυτό πιστεύω πως μελλοντικά θα με διαγράψει. Δεν έχει λόγο να με κρατάει αφού δεν μου μιλάει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
user0972003
Δεν έχω μελετήσει πολύ τα σχόλια σου αλλά σ' εκείνο το νήμα του πως πλένουν οι πχωρουμίτες το πωπουδάκι τους άρχισε το πρώτο καρδιοχτύπιΧαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:57 Σου άρεσε η τρέλα που έβγαλα σε εκείνο το νήμα και το προκλητικό της φάσης. ΟΚ. Ωραία είναι αυτά για έναν τύπο. Αλλά βρίζω κιόλας ρε συ! Όταν φουντώνω κατεβάζω απίστευτα μπινελίκια.
Με είχες δει ????
Είσαι φίλος της Πασιφάης δηλαδή?
Δηλαδή; Τι εννοείς; Το ίδιο δεν λέμε; Ότι προς το παρόν δεν με διαγράφει για αυτό το λόγο, αλλά στο μέλλον όταν θεωρήσει πως ατόνησε το ενδιαφέρον μου θα με διαγράψει εντελώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:59To ότι σε κρατάει σε μια απόσταση "τόσο όσο να μην αρχίσεις να της πετάς πέτρες στα παράθυρα" παίζει ως υπόθεση;Kappa έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:39Για να μην δημιουργήσει αντίδραση σε μένα, τύπου να την πρήξω με μηνύματα ή να μην κάνω κακή κριτική στο βιβλίο της όταν κυκλοφορήσει πχ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:01
Για να μην δημιουργήσει αντίδραση σε ποιον βρε Κάππα;
Και πώς να τις πετάξω πέτρες αφού μένουμε τόσο μακριά; Δεν είναι γλυκό αυτό με τονεκδοτικό; Δηλαδή καθετί που ήθελε εγώ θα της το έφερνα. Πόσο κρίμα που δεν βλέπει πόσο θα τη φρόντιζα.
Στο νήμα που λέω τον πόνο μου θα φλερτάρετε;user έγραψε: 23 Αύγ 2023, 17:05Δεν έχω μελετήσει πολύ τα σχόλια σου αλλά σ' εκείνο το νήμα του πως πλένουν οι πχωρουμίτες το πωπουδάκι τους άρχισε το πρώτο καρδιοχτύπιΧαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:57 Σου άρεσε η τρέλα που έβγαλα σε εκείνο το νήμα και το προκλητικό της φάσης. ΟΚ. Ωραία είναι αυτά για έναν τύπο. Αλλά βρίζω κιόλας ρε συ! Όταν φουντώνω κατεβάζω απίστευτα μπινελίκια.![]()
![]()
Με είχες δει ????
Είσαι φίλος της Πασιφάης δηλαδή?
Μετά φταίω γω που μπινελικώνω, όταν φουντώνω με μαλακίες.Χαοτικός έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:57 Σου άρεσε η τρέλα που έβγαλα σε εκείνο το νήμα και το προκλητικό της φάσης. ΟΚ. Ωραία είναι αυτά για έναν τύπο. Αλλά βρίζω κιόλας ρε συ! Όταν φουντώνω κατεβάζω απίστευτα μπινελίκια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση