Ξέρεις καλά τι είπες και πως το είπες. Άσε τις αρχιδιές.Λήξαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:54Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:40Γιατί σου είπε κανείς πως εγώ έχω φουσκωτούς; Εσύ καυχιέσαι για ''στήριξη'' απο δικούς σου. Εσύ το πας σε οπαδοπρεμούρα. Το είπες ξεκάθαρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:24
Καλό μου, εγώ έχω φίλους και όχι μπράβους.
Ουδεμία πρόθεση έχω να πειράξω τα μουτράκια σου.
Θέλω να μείνουν ακριβώς όπως είναι για να τα καμαρώνουν οι δικοί σου φίλοι.![]()
Γαλή μαζέψου και άσε τα καφριλίκια, γιατί σε μένα δεν περνάνε.
Ελπίζω να συννενοηθήκαμε. Με τις ''έμμεσες'' απειλες.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Για να μην δημιουργήσει αντίδραση σε ποιον βρε Κάππα;Kappa έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:51 Μήπως να σταματήσετε για λίγο το σπαμ και να ασχοληθούμε με εμενα; Οπως είπα είμαι πολύ λυπημένος γιατί ξέρω ότι μακροπροθεσμα θα με διαγραψει και δεν το κάνει από τώρα για να μην δημιουργήσει αντίδραση.
Σε σένα ή σε κάποιους άλλους;
Δηλαδή ΤΙ ακριβώς θα γίνει αν σε διαγράψει; Σε διαγράφει αυτή, την διαγράφεις κι εσύ και τελειώνει η ιστορία.
Οι φάσεις που σέρνονται είναι το πρόβλημα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:58Ξέρεις καλά τι είπες και πως το είπες. Άσε τις αρχιδιές.Λήξαν.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:54Πασιφάη έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:40
Γιατί σου είπε κανείς πως εγώ έχω φουσκωτούς; Εσύ καυχιέσαι για ''στήριξη'' απο δικούς σου. Εσύ το πας σε οπαδοπρεμούρα. Το είπες ξεκάθαρα.
Γαλή μαζέψου και άσε τα καφριλίκια, γιατί σε μένα δεν περνάνε.
Ελπίζω να συννενοηθήκαμε. Με τις ''έμμεσες'' απειλες.
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α μαλώνετε πάλι; Σε νήμα για δέμα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγώ απλώς προτείνω να πάρει κάποιος το ΕΚΑΒ γιατί όντως παίζει θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Περιμένεις γενναίο μπινελίκι, αλλά δεν δύναμαι, δεν ημπορώ να στο δώσω, όσες φιλότιμες προσπάθειες και να κάνεις.
Κάτσε, τώρα μου στέλνει το ΕΚΑΒ.
Μπορείς να βρεις το ποστ που σε προκάλεσε; Το πρώτο; Γιατί κάποια στιγμή χάνεται το ποιος άρχισε.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Τσαντίστηκε επειδή είπα πως δεν επαγγέλλεται κάτι, διότι είναι διάνοια, είναι ιδέα. Εν τω μεταξύ απ'το πρωί σχολίασα μια μαλακία που είπε οτι θέλει να παίξει χαρντ ροκ με τα νινάκια που έχουν τραπ κουδουνίστρες; Κάπου στη Θρησκειολογία. Έλα ρε μαλάκα τωρα. Και στα στερνά μου πετάει για το ''πόσους υποστηρικτές, έχω εγώ, πόσους εσύ..'' Λες και θα παίξουμε τις μπουνιές κάνει η γκόμενα.
-
user0972003
Ήρθεςςςςς?????
-
user0972003
Προσωπικά δεν θέλω να πάρω θέση στον διαπληκτισμό. Δεν ξέρω αν αυτό είναι καλό ή κακό, σωστό ή λάθος αλλά νομίζω ότι όσο πιο πολλοί μπλέκονται τόσο το χειρότερο.
-
user0972003
-
user0972003
Τον καρτερούσα, το ξέρεις 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση