Συγκεκριμένα με τον κορωνοϊό υπήρχε έντονος φόβος γιατί οι δευτερογενείς λοιμώξεις ήταν συχνή αιτία θανάτου και λόγω του μεγάλου όγκου ασθενών ήταν δύσκολο να ερευνήσουν την κάθε υπόθεση σε βάθος για να διαπιστώσουν αν υπήρχε ή όχι ένδειξη ταυτόχρονης βακτηριακής μόλυνσης. Μέσα στο χάος άντε να ασχοληθείς με την κλινική εικόνα κάθε ασθενή ξεχωριστά. Το ότι τα νοσοκομεία ήταν γεμάτα είναι επιβαρυντικός παράγοντας, οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις έκαναν πάρτι.Cecily Anne έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:45 Βασικά κάνουν εγκληματική ενέργεια. Θα έπρεπε να τους χώνουν ένα Ματσούκι στον κωλο για κάθε προληπτική αντιβίωση που συνταγογραφουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαι θετικός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Είμαι θετικός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όχι, θέλω να μου πεις γιατί είναι faux pas να πει ένας "έμπορος" σε φαρμακοποιό κάτι για φάρμακα αλλά όχι ένας φαρμακοποιός σε γιατρό.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:55 Θέλεις να σου πω πόσα πράγματα κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες γιατροί που είναι μαλακιες και εσύ δεν έχεις ιδέα;
Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν χιλιάδες επαγγελματίες που κάνουν μαλακίες. Και χιλιάδες φαρμακοποιοί κάνουν μαλακίες.
Ότι εσύ μπορείς να κρίνεις τα άλλα επαγγέλματα και όχι να κριθείς το εκλαμβάνω μόνο ως ύβρι, με την αρχαία έννοια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Τους μηχανισμούς αντιστάσεων των μικροοργανισμών οκ τους βλέπεις στη φαρμακολογία αλλά εν μέρη. Δυσκολα να ασχοληθεί η ιατρική με αυτό το κόμματι, τραβηγμένη πληροφορία, τα βλέπει παραπάνω η φαρμακευτική εξειδικευμένα ένα κατηγορία βακτηρίου κυρίως , κατά κύριο λόγο ασχολούνται όμως οι μικροβιολόγοι, γιατι ανά μικροοργανισμό και κατηγορία αλλάζει και ο μηχανισμός αντιστασης.
Και από τους τρεις παραπάνω θα είχα απαίτηση όμως να μην δινουν προληπτικά.
Και από τους τρεις παραπάνω θα είχα απαίτηση όμως να μην δινουν προληπτικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 23 Αύγ 2023, 16:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Otto Weininger
Λες μαλακιες διότι η οδηγία σε Αμερική και Ευρώπη για μη νοσηλευομενους ασθενείς, ανεξαρτήτου ηλικίας, κατηγορίας κλπ, ήταν μόνο μέτρηση οξυγόνου και παρακεταμολη σε περίπτωση υψηλού πυρετού.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:55Συγκεκριμένα με τον κορωνοϊό υπήρχε έντονος φόβος γιατί οι δευτερογενείς λοιμώξεις ήταν συχνή αιτία θανάτου και λόγω του μεγάλου όγκου ασθενών ήταν δύσκολο να ερευνήσουν την κάθε υπόθεση σε βάθος για να διαπιστώσουν αν υπήρχε ή όχι ένδειξη ταυτόχρονης βακτηριακής μόλυνσης. Μέσα στο χάος άντε να ασχοληθείς με την κλινική εικόνα κάθε ασθενή ξεχωριστά. Το ότι τα νοσοκομεία ήταν γεμάτα είναι επιβαρυντικός παράγοντας, οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις έκαναν πάρτι.Cecily Anne έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:45 Βασικά κάνουν εγκληματική ενέργεια. Θα έπρεπε να τους χώνουν ένα Ματσούκι στον κωλο για κάθε προληπτική αντιβίωση που συνταγογραφουν.
Το ότι οι γιατροί έγραφαν αζιθρομυκινη, κορτιζόνη (!!!) , προληπτικά αντιθρομβωτικα(!!!!) και λοιπές μαλακιες ήταν ακριβώς θέμα ασχετοσύνης και φυσικά ευθύνη του κράτους που δεν τους πήρε τις άδειες.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το κράτος ήταν απασχολημένο να παίρνει τις άδειες από αυτούς που δεν έσπρωχναν τα ασφαλή και αποτελεσματικά...
που ν ασχολείται τώρα με όλους αυτούς που σπρώχνουν αντιβιώσεις και λοιπές μαλακίες... εδώ και δεκαετίες.
που ν ασχολείται τώρα με όλους αυτούς που σπρώχνουν αντιβιώσεις και λοιπές μαλακίες... εδώ και δεκαετίες.
- Otto Weininger
Άνθρωπε μου ξέχασες ανάγνωση; Σου απάντησα πολύ αναλυτικά.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:02Όχι, θέλω να μου πεις γιατί είναι faux pas να πει ένας "έμπορος" σε φαρμακοποιό κάτι για φάρμακα αλλά όχι ένας φαρμακοποιός σε γιατρό.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:55 Θέλεις να σου πω πόσα πράγματα κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες γιατροί που είναι μαλακιες και εσύ δεν έχεις ιδέα;
Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν χιλιάδες επαγγελματίες που κάνουν μαλακίες. Και χιλιάδες φαρμακοποιοί κάνουν μαλακίες.
Ότι εσύ μπορείς να κρίνεις τα άλλα επαγγέλματα και όχι να κριθείς το εκλαμβάνω μόνο ως ύβρι, με την αρχαία έννοια.
- hellegennes
Α, ναι, ε;Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:06 Λες μαλακιες διότι η οδηγία σε Αμερική και Ευρώπη για μη νοσηλευομενους ασθενείς, ανεξαρτήτου ηλικίας, κατηγορίας κλπ, ήταν μόνο μέτρηση οξυγόνου και παρακεταμολη σε περίπτωση υψηλού πυρετού.
https://www.covid19treatmentguidelines. ... anagement/
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Ναι ρε άσχετε ημιμαθή. Ναι.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:19Α, ναι, ε;Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:06 Λες μαλακιες διότι η οδηγία σε Αμερική και Ευρώπη για μη νοσηλευομενους ασθενείς, ανεξαρτήτου ηλικίας, κατηγορίας κλπ, ήταν μόνο μέτρηση οξυγόνου και παρακεταμολη σε περίπτωση υψηλού πυρετού.
- hellegennes
Ναι, απάντησες ότι ξέρεις καλύτερα από τους περισσότερους γιατρούς γιατί οι γιατροί κάνουν άπειρες μαλακίες ενώ οι φαρμακοποιοί σπουδάζετε στ' αλήθεια και γίνεστε υπερεπιστήμονες.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:15Άνθρωπε μου ξέχασες ανάγνωση; Σου απάντησα πολύ αναλυτικά.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:02Όχι, θέλω να μου πεις γιατί είναι faux pas να πει ένας "έμπορος" σε φαρμακοποιό κάτι για φάρμακα αλλά όχι ένας φαρμακοποιός σε γιατρό.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 15:55 Θέλεις να σου πω πόσα πράγματα κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες γιατροί που είναι μαλακιες και εσύ δεν έχεις ιδέα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Η συζήτηση αφορά και νοσηλευόμενους και μη νοσηλευόμενους, αλλά πάνω στην αλαζονεία σου να επιβεβαιωθείς δεν κάθισες να δεις τις οδηγίες για μη νοσηλευόμενους, αφού άλλωστε εσείς οι φαρμακοποιοί τα γνωρίζετε τόσο καλά. Γι' αυτό και σε πέταξα στο tab για τους νοσηλευόμενους. Ήξερα πόσο προβλέψιμα θα τσιμπήσεις για να κρατηθείς απ' τα μαλλιά.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:20Ναι ρε άσχετε ημιμαθή. Ναι.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:19Α, ναι, ε;Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:06 Λες μαλακιες διότι η οδηγία σε Αμερική και Ευρώπη για μη νοσηλευομενους ασθενείς, ανεξαρτήτου ηλικίας, κατηγορίας κλπ, ήταν μόνο μέτρηση οξυγόνου και παρακεταμολη σε περίπτωση υψηλού πυρετού.
Μήπως εσύ δεν διάβασες τις οδηγίες και νομίζεις ότι έγραφαν μόνο παρακεταμόλη και μέτρηση οξυγόνου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Όχι.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:23Ναι, απάντησες ότι ξέρεις καλύτερα από τους περισσότερους γιατρούς γιατί οι γιατροί κάνουν άπειρες μαλακίες ενώ οι φαρμακοποιοί σπουδάζετε στ' αλήθεια και γίνεστε υπερεπιστήμονες.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:15Άνθρωπε μου ξέχασες ανάγνωση; Σου απάντησα πολύ αναλυτικά.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:02
Όχι, θέλω να μου πεις γιατί είναι faux pas να πει ένας "έμπορος" σε φαρμακοποιό κάτι για φάρμακα αλλά όχι ένας φαρμακοποιός σε γιατρό.
Σου είπα ότι το πρόγραμμα σπουδών της φαρμακευτικής έχει 7 μαθήματα για τα φάρμακα και της ιατρικής 1.
Επίσης σου είπα ότι εγώ, πέρα από φαρμακευτική και κλινική φαρμακευτική, έχω ένα σωρό post graduate certificates στην φαρμακολογία μεταξύ αυτών για τα αντιβιοτικά, ενώ συνεχίζω ακόμα πιο εξειδικευμένες σπουδές.
Αυτά σου είπα. Αλλά όταν στριμωχνεσαι γίνεσαι ακόμα χειρότερος.
- Otto Weininger
Μπράβο που άλλαξες το λινκ, βάλε τώρα το σημείο που λέει για αντιβίωση μα γελάσουμε.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:26Η συζήτηση αφορά και νοσηλευόμενους και μη νοσηλευόμενους, αλλά πάνω στην αλαζονεία σου να επιβεβαιωθείς δεν κάθισες να δεις τις οδηγίες για μη νοσηλευόμενους, αφού άλλωστε εσείς οι φαρμακοποιοί τα γνωρίζετε τόσο καλά. Γι' αυτό και σε πέταξα στο tab για τους νοσηλευόμενους. Ήξερα πόσο προβλέψιμα θα τσιμπήσεις για να κρατηθείς απ' τα μαλλιά.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:20Ναι ρε άσχετε ημιμαθή. Ναι.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:19
Α, ναι, ε;
Μήπως εσύ δεν διάβασες τις οδηγίες και νομίζεις ότι έγραφαν μόνο παρακεταμόλη και μέτρηση οξυγόνου;
- hellegennes
Βάλε εσύ το σημείο που λέει "μόνο παρακεταμόλη και μέτρηση οξυγόνου" αλλιώς πες ότι έκανες λάθος και πάρε πίσω όσες βλακείες έγραψες για άσχετους ημιμαθείς και τους λοιπούς εκνευρισμούς σου.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:29Μπράβο που άλλαξες το λινκ, βάλε τώρα το σημείο που λέει για αντιβίωση μα γελάσουμε.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:26Η συζήτηση αφορά και νοσηλευόμενους και μη νοσηλευόμενους, αλλά πάνω στην αλαζονεία σου να επιβεβαιωθείς δεν κάθισες να δεις τις οδηγίες για μη νοσηλευόμενους, αφού άλλωστε εσείς οι φαρμακοποιοί τα γνωρίζετε τόσο καλά. Γι' αυτό και σε πέταξα στο tab για τους νοσηλευόμενους. Ήξερα πόσο προβλέψιμα θα τσιμπήσεις για να κρατηθείς απ' τα μαλλιά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Ξαναλέω θενε Ματσούκι στην κωλαρα και κρέμασμα στην πλατεία για παραδειγματισμό!hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:31Βάλε εσύ το σημείο που λέει "μόνο παρακεταμόλη και μέτρηση οξυγόνου" αλλιώς πες ότι έκανες λάθος και πάρε πίσω όσες βλακείες έγραψες για άσχετους ημιμαθείς και τους λοιπούς εκνευρισμούς σου.Otto Weininger έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:29Μπράβο που άλλαξες το λινκ, βάλε τώρα το σημείο που λέει για αντιβίωση μα γελάσουμε.hellegennes έγραψε: 23 Αύγ 2023, 16:26
Η συζήτηση αφορά και νοσηλευόμενους και μη νοσηλευόμενους, αλλά πάνω στην αλαζονεία σου να επιβεβαιωθείς δεν κάθισες να δεις τις οδηγίες για μη νοσηλευόμενους, αφού άλλωστε εσείς οι φαρμακοποιοί τα γνωρίζετε τόσο καλά. Γι' αυτό και σε πέταξα στο tab για τους νοσηλευόμενους. Ήξερα πόσο προβλέψιμα θα τσιμπήσεις για να κρατηθείς απ' τα μαλλιά.
Επισης, στο υπογράφω ότι δεν έπαιρναν πτυχίο βιολογικού, φαρμακευτικής, χημικού, τι άλλο ιατρικών εργαστηρίων ξερω'γω αν έδιναν απάντηση θετική στα προληπτικά αντιβιοτικά. Μέχρι και οι καθαρίστριες των δεξαμενών σε φαρμακοβιομηχανία έχουν εκπαιδευτεί στα χημικά (ίδιοι μηχανισμοί κατ'αναλογια).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
user0972003
Τι λες μωρέ, το πονσταν ήταν πολύ γερό σιρόπι! Θυμάμαι άνοιγα συνέχεια κι έπινα από το ψυγείο με τον αδερφό μου. Και με τη φίλη μου τη Χρύσα τρώγαμε κι οδοντόκρεμα συχνάtaliban έγραψε: 09 Αύγ 2023, 22:22Έφτανα 42 πιτσιρικάς αλλά δεν είχα τάση να μετατρέπομαι σε walking dead.EKPLIKTIKOS έγραψε: 09 Αύγ 2023, 20:05Όλοι μάγκες είναι μέχρι να βαρέσει κάνα παιδί τους πυρετικους σπασμούς από ψηλό πυρετό κ να βγάζει αφρούς απ το στόμα με γυρισμένα ματια προς τα μέσα κ να νομίζουν ότι πέθανε.
Τότε μας έδιναν ponstan ( σιρόπι μπλιαχ) με τη σέσουλα. Μετά νομίζω το σταμτήσαν γιατί έκανε ζημιά στα νεφρά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 481 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 150 Απαντήσεις