Chilloutbuddy έγραψε: 17 Αύγ 2023, 22:10
Πάντως όταν αρχίσει να οδηγάει η μικρή θα σκεφτώ σοβαρά ένα μικρο, να το βάλουμε πρώτο στο γκαράζ και να το παρτουζωνουμε για τα γύρω γύρω μέχρι να βελαξει. Όχι γιατί είναι καλύτερο ούτε γιατί είναι φτηνότερο ούτε γιατί είναι οικολογικότερο. Αλλά γιατί δεν έχει συντήρηση και βλάβες.
Εεεε...
Εάν είναι τύπου ΑΜΙ, μπορεί και να το κάνεις...
Για λίγο μεγαλύτερο δεν το κόβω: οι εταιρείες έχουν δει ότι τα μικρά με ηλεκτρικό δεν "τραβάνε" στην αγορά και όλοι πάνε για SUV...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Αύγ 2023, 22:04
Ναι είναι τρομερό επιχείρημα. Εγώ δεν πιστεύω στις ρόδες. Το λεο2 γιατί έχει ερπύστριες; Οι ελίτ μας θέλουν να μην αποκλίνουμε από τους δρόμους.
Αφου δεν το ξέρεις,τα αρματα εχουν ερπύστριες για να μοιραζουν το βαρος τους σε οσο δυνατον μεγαλυτερη επιφάνεια.
Και τα αυτοκίνητα γιατί να μη το μοιράζουν; Μας περνάνε για μαλάκες δηλαδή. Κοροϊδία κανονική.
Τι στα κομμάτια παίρνεις τα βράδια και σου έρχεται να δουλεύεις τον κόσμο;;;
Τρως ληγμένα νουντλς σε κάνα κινέζικο;
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Πάντως όταν αρχίσει να οδηγάει η μικρή θα σκεφτώ σοβαρά ένα μικρο, να το βάλουμε πρώτο στο γκαράζ και να το παρτουζωνουμε για τα γύρω γύρω μέχρι να βελαξει. Όχι γιατί είναι καλύτερο ούτε γιατί είναι φτηνότερο ούτε γιατί είναι οικολογικότερο. Αλλά γιατί δεν έχει συντήρηση και βλάβες.
παρε ενα leaf να βρεις την υγεια σου και ας ειναι οτι χρωμα θες
παρε ενα leaf να βρεις την υγεια σου και ας ειναι οτι χρωμα θες
Ευχαριστώ Κιμ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba.
stergiosbik έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:49
Όλος περιέργως δεν έχω πετύχει κανένα ηλεκτρικό,ξέρετε αυτά με την τεράστια αυτονομία που υπόσχονται,να κυκλοφορεί σε κανέναν προορισμό με υψόμετρο άνω των 200-300 μέτρων.
Φαίνεται ζαλίζονται από το υψόμετρο.
Όλος περιέργως δεν έχω πετύχει κανένα ηλεκτρικό,ξέρετε αυτά με την τεράστια αυτονομία που υπόσχονται,να κυκλοφορεί σε κανέναν προορισμό με υψόμετρο άνω των 200-300 μέτρων.
μπορει να μπερδευει το γκαρμπυρατερι επειδη ειναι πιο αραιος ο αερας.
τι παπατζα σας πουλανε παλι; οτι δεν δουλευει ο ηλεκτρισμος σε υψομετρο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
enaon έγραψε: 17 Αύγ 2023, 17:59
Πλακα κανω που νομιζεις οτι τα 300 μετρα ειναι βουνο. Δεν εχουν προβλημα, σου κανει πλακα η αντίληψή σου μαλλον.
Το τι νομίζω εγώ για βουνό είναι άλλη υπόθεση.
Πάντως καλού κακού μην ξεμακρενετε και πολύ γιατί στας εξοχας δύσκολα βρίσκεις μπρίζα και θα σας φανε οι λύκοι.
ε, ναι, πιο πολλα ειναι τα βενζιναδικα απο τις μπριζες στην επικρατεια. αμ πως.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
μπορει να μπερδευει το γκαρμπυρατερι επειδη ειναι πιο αραιος ο αερας.
τι παπατζα σας πουλανε παλι; οτι δεν δουλευει ο ηλεκτρισμος σε υψομετρο;
Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις λοιπόν να μας πεις πως πήγε.