Ααα δεν ξέρω για το ύψος, μόνο μια φορά πρόλαβα και τον είδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι kid (μάλλον αντί για baby)
Μήπως να μας έδειχνε κι άλλες φωτοζ?????
Ααα δεν ξέρω για το ύψος, μόνο μια φορά πρόλαβα και τον είδα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι kid (μάλλον αντί για baby)
Ρε μαλακα, πατους σε converse;Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:08Συνήθως δεν λέω το ύψος μου. Με αυτη ημουν ειλικρινής. Κακως.GoBack έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:03 Aν γραψει 4-5 μπεστ σελερ παντως θα μπορει να δηλωνει 1.75 σαν τον Νταν Μπιλτζεριαν
Επίσης φοράω πατους στα παπουτσια, έξω δεν ήταν καν τόσο διακριτη η διαφορά μας. Αυτή βέβαια σε μια φάση κοίταξε τα κονβερς μου, όταν εβγαζε κι εκείνη τα παπουτσια της και νομίζω είδε τον πατο και φάνηκε έντρομη.
Νομιζω πως ναι, μόνο μια λογοτεχνική διάκριση θα την έφερνε πάλι κοντά μού. Αυτό δείχνει και το λαικ που είχε κάνει στο ποιημα μου.
Πλέον βεβαια δεν ξέρω αν θα ξανακανε λαικ ΑΕ ποιημα μου, αφού μπλοκαρει τα άλλα προφίλ μου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Σε τι θα με βοηθήσει αυτό πέρα της αγελαιας ψυχαγωγιας σας; Σε τίποτε.GoBzi έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:09ρε μαλάκα φλώρε πες ποσο είσαι, σαν γκόμενα κάνειςKappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:08Συνήθως δεν λέω το ύψος μου. Με αυτη ημουν ειλικρινής. Κακως.GoBack έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:03 Aν γραψει 4-5 μπεστ σελερ παντως θα μπορει να δηλωνει 1.75 σαν τον Νταν Μπιλτζεριαν
Επίσης φοράω πατους στα παπουτσια, έξω δεν ήταν καν τόσο διακριτη η διαφορά μας. Αυτή βέβαια σε μια φάση κοίταξε τα κονβερς μου, όταν εβγαζε κι εκείνη τα παπουτσια της και νομίζω είδε τον πατο και φάνηκε έντρομη.
Νομιζω πως ναι, μόνο μια λογοτεχνική διάκριση θα την έφερνε πάλι κοντά μού. Αυτό δείχνει και το λαικ που είχε κάνει στο ποιημα μου.
Σε τι σε βοηθαει η γενικοτερη συμμετοχη μας στο νημα;Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:21Σε τι θα με βοηθήσει αυτό πέρα της αγελαιας ψυχαγωγιας σας; Σε τίποτε.GoBzi έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:09ρε μαλάκα φλώρε πες ποσο είσαι, σαν γκόμενα κάνειςKappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:08
Συνήθως δεν λέω το ύψος μου. Με αυτη ημουν ειλικρινής. Κακως.
Ξέχασες το κουφός.Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:19 Αρα εχουμε:
Κοντος, τσεκ
Ατριχος, τσεκ
Αγυμναστος, τσεκ
Ψιλοπεριεργος, τσεκ.
Βρε αγοριμ, βρες κανα καλο κοριτσι να βρεις την υγεια σου, μια στα δικα σου κυβικα
Δεν είμαι τόσο άτριχος. Στην κοιλιά έχω πολλές τρίχες. Και στα χέρια. Ούτε τόσο αγυμναστος είμαι, οι γλουτοί μου όταν πήγα ήταν πέτρα, ήμουν πολύ ωραιος με τα τζιν μου.Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:19 Αρα εχουμε:
Κοντος, τσεκ
Ατριχος, τσεκ
Αγυμναστος, τσεκ
Ψιλοπεριεργος, τσεκ.
Βρε αγοριμ, βρες κανα καλο κοριτσι να βρεις την υγεια σου, μια στα δικα σου κυβικα
Με την Κάσπ να τον προξενεψουμε πρέπει. Είναι του γούστου τηςBazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:19 Αρα εχουμε:
Κοντος, τσεκ
Ατριχος, τσεκ
Αγυμναστος, τσεκ
Ψιλοπεριεργος, τσεκ.
Ναι, όντως, είμαι και κουφος. Αλλά έχω ωραία χαρακτηριστικά.GoBzi έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:23Ξέχασες το κουφός.Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:19 Αρα εχουμε:
Κοντος, τσεκ
Ατριχος, τσεκ
Αγυμναστος, τσεκ
Ψιλοπεριεργος, τσεκ.
Τέσπα, για εμένα το μόνο θέμα που έχει είναι τα κόμπλεξ του. Πχ δεν λεει το υψος του και κάθεται εδω και 2 μήνες και σκεφτεται μήπως και έφαγε άκυρο λόγο αυτού. Να χαλαρώσει λίγο πρέπει να μπορεί να βρεί και μια (λίγο πιο) πάνω απο τα κυβικά του.
Η Κασπ ειναι λουλουδακι. Ο θκος μας ειναι επιβητορας λεει.
Θα πήγαινα με αθλητικά σε βιβλιοπαρουσιαση; Το ίδιο ύψους προσφέρουν με τους πατους.Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:17Ρε μαλακα, πατους σε converse;Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:08Συνήθως δεν λέω το ύψος μου. Με αυτη ημουν ειλικρινής. Κακως.GoBack έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:03 Aν γραψει 4-5 μπεστ σελερ παντως θα μπορει να δηλωνει 1.75 σαν τον Νταν Μπιλτζεριαν
Πλέον βεβαια δεν ξέρω αν θα ξανακανε λαικ ΑΕ ποιημα μου, αφού μπλοκαρει τα άλλα προφίλ μου.![]()
Φορα αθλητικα αφου εχεις θεμα.
Βρε μλκKappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:24Ναι, όντως, είμαι και κουφος. Αλλά έχω ωραία χαρακτηριστικά.GoBzi έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:23Ξέχασες το κουφός.Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:19 Αρα εχουμε:
Κοντος, τσεκ
Ατριχος, τσεκ
Αγυμναστος, τσεκ
Ψιλοπεριεργος, τσεκ.
Τέσπα, για εμένα το μόνο θέμα που έχει είναι τα κόμπλεξ του. Πχ δεν λεει το υψος του και κάθεται εδω και 2 μήνες και σκεφτεται μήπως και έφαγε άκυρο λόγο αυτού. Να χαλαρώσει λίγο πρέπει να μπορεί να βρεί και μια (λίγο πιο) πάνω απο τα κυβικά του.
Πέρασαν δύο μήνες ε; Περνάει ο καιρός Κάππα θα φύγουν τα νιάτα χαμπάρι δεν θα πάρειςGoBzi έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:23Ξέχασες το κουφός.Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:19 Αρα εχουμε:
Κοντος, τσεκ
Ατριχος, τσεκ
Αγυμναστος, τσεκ
Ψιλοπεριεργος, τσεκ.
Τέσπα, για εμένα το μόνο θέμα που έχει είναι τα κόμπλεξ του. Πχ δεν λεει το υψος του και κάθεται εδω και 2 μήνες και σκεφτεται μήπως και έφαγε άκυρο λόγο αυτού. Να χαλαρώσει λίγο πρέπει και μπορεί να βρεί και μια (λίγο πιο) πάνω απο τα κυβικά του.
Αν κρυβοσουν πισω απο καμια παιδικη καρεκλα δεν θα σε εβλεπε κανεις ομως.Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:25Θα πήγαινα με αθλητικά σε βιβλιοπαρουσιαση; Το ίδιο ύψους προσφέρουν με τους πατους.Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:17Ρε μαλακα, πατους σε converse;Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:08
Συνήθως δεν λέω το ύψος μου. Με αυτη ημουν ειλικρινής. Κακως.
Πλέον βεβαια δεν ξέρω αν θα ξανακανε λαικ ΑΕ ποιημα μου, αφού μπλοκαρει τα άλλα προφίλ μου.![]()
Φορα αθλητικα αφου εχεις θεμα.