Τύπε μας είπες οτι τα ματια σου ήταν λιγο πιο πάνω απο το στήθος της οπότε (άθελα σου
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Ε οχι ρε μλκ, εσυ στα ορια του dwarfism! Δεν ειναι ετσι τα 7αρια αγοραρε, δυστυχως.Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 19:42 Αυτή είναι 1.65 ,εγώ λίγο πιο κοντός. Do the math.
Λοιπόν, έχω ρωτήσει και το chat AI και όποιον άλλο βρήκα, κανείς δεν βρίσκει λογική στο να με μπλοκαρει σε ένα προφίλ που ΔΕΝ ήμασταν φιλοι και όχι στο κανονικό. Τι ασυναρτησίες είναι αυτές; Ειχαμε βέβαια πολλούς κοινούς φίλους σε αυτο που με μπλοκαρε. Αχ, δεν ξέρω. Δεν μπορώ αυτά τα mind games. Εκτός κι αν πιστεύει ότι με μπλόκαρε και στο αλλο και απλώς ξέχασε να το κάνει.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
1,60 ημουν στο δημοτικο ρε συ, ειναι παθολογικα κοντος.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Με πρόχειρους υπολιγισμούς, τον βγάζω γύρω στο 1,42

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 18 Αύγ 2023, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μη λες χαζά, με ύψος 1,60 κάτι Σάκβιλ-Μπάγκινς θα σκάζανε απ' τη ζήλεια τους.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Έχω πει πολλές φορες έκτοτε ότι αστειευόμουν. Δεν είμαι τόσο κοντός όσο λέτε, αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνη το ήξερε εξαρχής το ύψος. Της είχα πει ότι είμαι πιο κοντός από εκείνη.
Kappa, τύπε μου, ο Dwarven Blacksmith είναι ο ανθρωπός σου. Και νάνος (θα σε καταλάβει) είναι και έχει κονέ με Κίνα.
Εκεί ολοι κοντοί είναι, δεν θα έχεις θέμα, ασε που στα τόσα εκατομμύρια γυναίκες σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές που τις αρέσουν τα βιβλία και οι ταινίες. Ακου που σου λεω, στείλε μήνυμα στο Dwarven να σε φτίαξει.
Εκεί ολοι κοντοί είναι, δεν θα έχεις θέμα, ασε που στα τόσα εκατομμύρια γυναίκες σίγουρα θα υπάρχουν αρκετές που τις αρέσουν τα βιβλία και οι ταινίες. Ακου που σου λεω, στείλε μήνυμα στο Dwarven να σε φτίαξει.
Ναι αλλα αυτοι γυρευαν να γαμησουν τον Σμιγκολ, αυτος διατηρουσε ελπιδα για γκομενα που (κατα την δικη του μαρτυρια) αγγιζει το 10.
Νταζεντ αντ.
Aν γραψει 4-5 μπεστ σελερ παντως θα μπορει να δηλωνει 1.75 σαν τον Νταν Μπιλτζεριαν
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δεν είμαι νανος. Και όπως έχω ξαναγράψει, θεωρώ πως θα ήμασταν αρμονικό ζευγάρι, το γεγονός ότι είναι λεπτουλα και σαν μπιμπελο δεν έδειχνε πολύ τη διαφορά.
Για το προφιλ θα πείτε τι μπορεί να επαιξε;
Για το προφιλ θα πείτε τι μπορεί να επαιξε;
Συνήθως δεν λέω το ύψος μου. Με αυτη ημουν ειλικρινής. Κακως.GoBack έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:03 Aν γραψει 4-5 μπεστ σελερ παντως θα μπορει να δηλωνει 1.75 σαν τον Νταν Μπιλτζεριαν
Επίσης φοράω πατους στα παπουτσια, έξω δεν ήταν καν τόσο διακριτη η διαφορά μας. Αυτή βέβαια σε μια φάση κοίταξε τα κονβερς μου, όταν εβγαζε κι εκείνη τα παπουτσια της και νομίζω είδε τον πατο και φάνηκε έντρομη.
Νομιζω πως ναι, μόνο μια λογοτεχνική διάκριση θα την έφερνε πάλι κοντά μού. Αυτό δείχνει και το λαικ που είχε κάνει στο ποιημα μου.
Πλέον βεβαια δεν ξέρω αν θα ξανακανε λαικ ΑΕ ποιημα μου, αφού μπλοκαρει τα άλλα προφίλ μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kappa την 18 Αύγ 2023, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Που ξες όμως; Μπορεί να ισχύει το γνωστό... ξες: κάνε πιστόλι με το χέρι σου και στρέψε την κάνη μια προς τα πάνω, μια προς τα μπρος.Bazoomba έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:01Ναι αλλα αυτοι γυρευαν να γαμησουν τον Σμιγκολ, αυτος διατηρουσε ελπιδα για γκομενα που (κατα την δικη του μαρτυρια) αγγιζει το 10.
Νταζεντ αντ.
ρε μαλάκα φλώρε πες ποσο είσαι, σαν γκόμενα κάνειςKappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:08Συνήθως δεν λέω το ύψος μου. Με αυτη ημουν ειλικρινής. Κακως.GoBack έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:03 Aν γραψει 4-5 μπεστ σελερ παντως θα μπορει να δηλωνει 1.75 σαν τον Νταν Μπιλτζεριαν
Επίσης φοράω πατους στα παπουτσια, έξω δεν ήταν καν τόσο διακριτη η διαφορά μας. Αυτή βέβαια σε μια φάση κοίταξε τα κονβερς μου, όταν εβγαζε κι εκείνη τα παπουτσια της και νομίζω είδε τον πατο και φάνηκε έντρομη.
Νομιζω πως ναι, μόνο μια λογοτεχνική διάκριση θα την έφερνε πάλι κοντά μού. Αυτό δείχνει και το λαικ που είχε κάνει στο ποιημα μου.
Τρόμαξε όταν είδε τον πάτο σου είπες; Κακό σημάδι αυτό...Kappa έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:08Συνήθως δεν λέω το ύψος μου. Με αυτη ημουν ειλικρινής. Κακως.GoBack έγραψε: 18 Αύγ 2023, 20:03 Aν γραψει 4-5 μπεστ σελερ παντως θα μπορει να δηλωνει 1.75 σαν τον Νταν Μπιλτζεριαν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση