Μαχη για το ποιος θα στελεχώσει την θέση του σιμπ για να την καμαρώνει να γαμιεται με άλλουςKappa έγραψε: 07 Αύγ 2023, 18:52Το να γαμιέται δεν με πειράζει, αλλά το να συνάπτει την ίδια σχέση που είχαμε εμείς με έναν τέτοιο τύπο με ενοχλεί, ενοχλεί όλο μου το είναι. Ειμαι έτοιμος να της στέιλω μήνυμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερώτηση Για δέμα
- Λίνο Βεντούρα
Re: Ερώτηση Για δέμα
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Εδώ, τα ίδια. Απασχολούμαι με αναγνωσεις. Τελικα της εστειλα κάτι την Κυριακή (μια κριτική μου για ένα βιβλίο που είδα ότι διάβαζε και εχει να κάνει με δύο συγγραφείς που αλληλογραφουσαν) και λίγες ώρες μετά ποσταρεκαι την δική της κριτική, που έγραφε ότι το αντιο της συγγραφέως στον άλλο συγγραφέα ήταν αναμενόμενο. Της είπα και για τον αντικαταστατη μου,ότι έχει προσθέσει τον μισό γυναικείο πληθυσμο και σίγουρα αποσκοπεί αλλού. Ας κάνει ο,τι καταλαβαίνει.
Η αλήθεια είναι ότι το δυνατό της σημείο είναι το στήθος. Αλλά και κωλαρα εχει. Κυρίως ωραία μπουτια όμως και ωραίους μηρούς. Και πολύ απαλό δέρμα (την αγγιξα όταν της μετρησα την πιεση).nowhere έγραψε: 14 Αύγ 2023, 11:55 τώρα που το ξαναδιάβασα πρόσεξα ότι δεν αναφέρεις τίποτα για κωλάρα.θεωρώ την έλλειψη της ελάττωμα που κάνει την σύνδεση 2 ψυχών καθαρά επιφανειακή.γνώμη μου
Δεν με πειράζει να πηγαίνει με άλλους γιατί την βλεπω πλέον ως φιλη. Χθες ποσταρε στορυ που διακρίνονταν τα χέρια ενός νταβραντισμενου τύπου με τατουάζ. Τι να ζηλέψω από αυτον; Ότι θα κοιμηθεί μια νύχτα μαζί της ; Ζηλεύω τον άλλο που συζητάει μαζί του και τον συμπαθει. Κακώς βεβαίως που το πράττει γιατι είναι κι αυτός κρυφοθεουσος. Κακώς δεν της εστειλα σκριν από δημοσίευση του που βρήκα να εύχεται Χριστός Ανέστη.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Αύγ 2023, 02:29Μαχη για το ποιος θα στελεχώσει την θέση του σιμπ για να την καμαρώνει να γαμιεται με άλλουςKappa έγραψε: 07 Αύγ 2023, 18:52Το να γαμιέται δεν με πειράζει, αλλά το να συνάπτει την ίδια σχέση που είχαμε εμείς με έναν τέτοιο τύπο με ενοχλεί, ενοχλεί όλο μου το είναι. Ειμαι έτοιμος να της στέιλω μήνυμα.Γυφτάκι έγραψε: 07 Αύγ 2023, 18:51
Και στο μπλόγκ της και στο βρακί της θα τον βάλει .Εσύ πάλι γιατί να πεθάνεις; Έχεις ακόμα ελπίδες ;
Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 13:02Εδώ, τα ίδια. Απασχολούμαι με αναγνωσεις. Τελικα της εστειλα κάτι την Κυριακή (μια κριτική μου για ένα βιβλίο που είδα ότι διάβαζε και εχει να κάνει με δύο συγγραφείς που αλληλογραφουσαν) και λίγες ώρες μετά ποσταρεκαι την δική της κριτική, που έγραφε ότι το αντιο της συγγραφέως στον άλλο συγγραφέα ήταν αναμενόμενο. Της είπα και για τον αντικαταστατη μου,ότι έχει προσθέσει τον μισό γυναικείο πληθυσμο και σίγουρα αποσκοπεί αλλού. Ας κάνει ο,τι καταλαβαίνει.
πόσο είχε?Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 13:03 Η αλήθεια είναι ότι το δυνατό της σημείο είναι το στήθος. Αλλά και κωλαρα εχει. Κυρίως ωραία μπουτια όμως και ωραίους μηρούς. Και πολύ απαλό δέρμα (την αγγιξα όταν της μετρησα την πιεση).
Έτσι είναι ο Κάπας, σας έχει όλες στο φτύσιμο. Φήμες λένε πως η user τον παρακαλάει εδώ και καιρό να την κάνει add στο Goodreads, αλλά ο Κάππας είναι σκληρός καριόλης.Γυφτάκι έγραψε: 15 Αύγ 2023, 14:00Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 13:02Εδώ, τα ίδια. Απασχολούμαι με αναγνωσεις. Τελικα της εστειλα κάτι την Κυριακή (μια κριτική μου για ένα βιβλίο που είδα ότι διάβαζε και εχει να κάνει με δύο συγγραφείς που αλληλογραφουσαν) και λίγες ώρες μετά ποσταρεκαι την δική της κριτική, που έγραφε ότι το αντιο της συγγραφέως στον άλλο συγγραφέα ήταν αναμενόμενο. Της είπα και για τον αντικαταστατη μου,ότι έχει προσθέσει τον μισό γυναικείο πληθυσμο και σίγουρα αποσκοπεί αλλού. Ας κάνει ο,τι καταλαβαίνει.. Αφού είσαι απασχολημένος με αναγνώσεις ,όλα καλά ..
Μόνο η λεγάμενη τον έκανε ότι ήθελε.
GoBzi έγραψε: 15 Αύγ 2023, 14:25Έτσι είναι ο Κάπας, σας έχει όλες στο φτύσιμο. Φήμες λένε πως η user τον παρακαλάει εδώ και καιρό να την κάνει add στο Goodreads, αλλά ο Κάππας είναι σκληρός καριόλης.Γυφτάκι έγραψε: 15 Αύγ 2023, 14:00Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 13:02
Εδώ, τα ίδια. Απασχολούμαι με αναγνωσεις. Τελικα της εστειλα κάτι την Κυριακή (μια κριτική μου για ένα βιβλίο που είδα ότι διάβαζε και εχει να κάνει με δύο συγγραφείς που αλληλογραφουσαν) και λίγες ώρες μετά ποσταρεκαι την δική της κριτική, που έγραφε ότι το αντιο της συγγραφέως στον άλλο συγγραφέα ήταν αναμενόμενο. Της είπα και για τον αντικαταστατη μου,ότι έχει προσθέσει τον μισό γυναικείο πληθυσμο και σίγουρα αποσκοπεί αλλού. Ας κάνει ο,τι καταλαβαίνει.. Αφού είσαι απασχολημένος με αναγνώσεις ,όλα καλά ..
-
user0972003
GoBzi έγραψε: 15 Αύγ 2023, 14:25Έτσι είναι ο Κάπας, σας έχει όλες στο φτύσιμο. Φήμες λένε πως η user τον παρακαλάει εδώ και καιρό να την κάνει add στο Goodreads, αλλά ο Κάππας είναι σκληρός καριόλης.Γυφτάκι έγραψε: 15 Αύγ 2023, 14:00Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 13:02
Εδώ, τα ίδια. Απασχολούμαι με αναγνωσεις. Τελικα της εστειλα κάτι την Κυριακή (μια κριτική μου για ένα βιβλίο που είδα ότι διάβαζε και εχει να κάνει με δύο συγγραφείς που αλληλογραφουσαν) και λίγες ώρες μετά ποσταρεκαι την δική της κριτική, που έγραφε ότι το αντιο της συγγραφέως στον άλλο συγγραφέα ήταν αναμενόμενο. Της είπα και για τον αντικαταστατη μου,ότι έχει προσθέσει τον μισό γυναικείο πληθυσμο και σίγουρα αποσκοπεί αλλού. Ας κάνει ο,τι καταλαβαίνει.. Αφού είσαι απασχολημένος με αναγνώσεις ,όλα καλά ..
Δεν είναι φήμες αχ αχ ναιιι είναι πολύ σκληρός άντρας ο Κάππας κι όσο με φτύνει άλλο τόσο εγώ παθαίνω εμμονή να διαβάσω τις κριτικές του...βέβαια αν ήξερε ότι έχω....κ........ιντελεξουαλ ψυχή θα μου έδινε μια ευκαιρία
user έγραψε: 15 Αύγ 2023, 15:01GoBzi έγραψε: 15 Αύγ 2023, 14:25Έτσι είναι ο Κάπας, σας έχει όλες στο φτύσιμο. Φήμες λένε πως η user τον παρακαλάει εδώ και καιρό να την κάνει add στο Goodreads, αλλά ο Κάππας είναι σκληρός καριόλης.
Μόνο η λεγάμενη τον έκανε ότι ήθελε.![]()
Δεν είναι φήμες αχ αχ ναιιι είναι πολύ σκληρός άντρας ο Κάππας κι όσο με φτύνει άλλο τόσο εγώ παθαίνω εμμονή να διαβάσω τις κριτικές του...βέβαια αν ήξερε ότι έχω....κ........ιντελεξουαλ ψυχή θα μου έδινε μια ευκαιρία![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
O Kappa θα επιμένει μέχρι να βγάλει (κι) ο ήλιος κέρατα.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 15 Αύγ 2023, 02:29Μαχη για το ποιος θα στελεχώσει την θέση του σιμπ για να την καμαρώνει να γαμιεται με άλλουςKappa έγραψε: 07 Αύγ 2023, 18:52 Το να γαμιέται δεν με πειράζει, αλλά το να συνάπτει την ίδια σχέση που είχαμε εμείς με έναν τέτοιο τύπο με ενοχλεί, ενοχλεί όλο μου το είναι. Ειμαι έτοιμος να της στέιλω μήνυμα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
106 με 65. Μια χαρά ήταν η πίεση της. Μετά μετρησα και τη δική μου και είχε πάει στο 12 επειδή την είχα αγγιξει. Το ζαχαρο δεν με άφησε να της το μετρησω γιατί δεν ήθελε να την τσιμπησω.
Αντε, στείλε μου το goodreads σου, θα σε κανω, αρκεί να μου κανεις επισταμένα λαικ και κομμεντ ότι τα γραφω ωραια.user έγραψε: 15 Αύγ 2023, 15:01GoBzi έγραψε: 15 Αύγ 2023, 14:25Έτσι είναι ο Κάπας, σας έχει όλες στο φτύσιμο. Φήμες λένε πως η user τον παρακαλάει εδώ και καιρό να την κάνει add στο Goodreads, αλλά ο Κάππας είναι σκληρός καριόλης.
Δεν είναι φήμες αχ αχ ναιιι είναι πολύ σκληρός άντρας ο Κάππας κι όσο με φτύνει άλλο τόσο εγώ παθαίνω εμμονή να διαβάσω τις κριτικές του...βέβαια αν ήξερε ότι έχω....κ........ιντελεξουαλ ψυχή θα μου έδινε μια ευκαιρία![]()
Κάτσε ρε φίλε, είπαμε είσαι άντρας βαρύς, αλλά δεν θα μπορεί η κοπέλα να πει ελεύθερα την γνώμη της;Kappa έγραψε: 15 Αύγ 2023, 18:13Αντε, στείλε μου το goodreads σου, θα σε κανω, αρκεί να μου κανεις επισταμένα λαικ και κομμεντ ότι τα γραφω ωραια.user έγραψε: 15 Αύγ 2023, 15:01GoBzi έγραψε: 15 Αύγ 2023, 14:25
Έτσι είναι ο Κάπας, σας έχει όλες στο φτύσιμο. Φήμες λένε πως η user τον παρακαλάει εδώ και καιρό να την κάνει add στο Goodreads, αλλά ο Κάππας είναι σκληρός καριόλης.
Ε καλά, ας την λέει. Αν και τώρα που το σκέφτομαι, για να βλέπει και η άλλη ότι έχω θαυμάστρια, θα πρέπει να την κάνει και αυτή φιλη.
Σήμερα έψαξα για πολύ λίγο τον νταβραντισμενο τύπο με τα τατου. Ειχε εντονες φλεβες στα χερια. Ισως εχει ξαλες στυσεις. Δεν βρήκα ποιος είναι. Δεν έχει σημασία βέβαια. Ο άλλος είναι το πρόβλημά μας. Παρόλο που πια έχω αποδεχτεί την κατάσταση. Αποφάσισα να βγω και με την κινηματογραφιστρια καποια στογμη, όταν δεν θα βαριέμαι.
Σήμερα έψαξα για πολύ λίγο τον νταβραντισμενο τύπο με τα τατου. Ειχε εντονες φλεβες στα χερια. Ισως εχει ξαλες στυσεις. Δεν βρήκα ποιος είναι. Δεν έχει σημασία βέβαια. Ο άλλος είναι το πρόβλημά μας. Παρόλο που πια έχω αποδεχτεί την κατάσταση. Αποφάσισα να βγω και με την κινηματογραφιστρια καποια στογμη, όταν δεν θα βαριέμαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση