Kappa έγραψε: 07 Αύγ 2023, 17:35
vag_el έγραψε: 07 Αύγ 2023, 16:07
Kappa έγραψε: 07 Αύγ 2023, 15:27
Διαβάζει ένα βιβλίο με ερωτικές επιστολές. Πήγα και πήρα το ίδιο. Αυτή έκανε στορυ, να της απειλώ φωτογραφία του βιβλίου, ότι το πήρα κι εγω; Ή είναι κρίπι; Δεν είναι καθόλου ρομαντικο;
Είσαι 34 χρονών έτσι?
Φιλαράκι,θα έπρεπε να ήσουν ο εαυτός σου με τα καλά σου και με τα άσχημά σου.Είτε ρομαντικός,είτε βαρετός,είτε χαμένος στο διάστημα,είτε πεζός.Οπως και να είσαι θα έπρεπε να παρουσιάζεσαι και μαζί της.Το να σου πώ εγώ αν είναι κάτι ρομαντικό ή όχι είναι λάθος γιατι εξαρτάται απο εσένα κι απο εκείνη.Το πώς θα το λάβει είναι δικότ ης θέμα.Το πώς θα εκφράζεις τον έρωτά σου ή την καψούρα σου για κείνη πάλι είναι δικό σου θέμα.
Δεν ξέρω πως το έχεις καταφέρει να εξαρτώνται η συμπεριφορά σου και οι χειρονομίες σου απο εκείνη.Νομίζω καιρός να ξεκολλήσεις ,για το καλό σου και όχι απαραίτητα απο αυτήν ,εννοώ να ξεκολλήσεις απο τις φοβίες σου και το τι θα σου πεί ή πως θα ανταποκρίνεται σε αυτά που κάνεις εσύ.Φοβήθηκες ότι θα την έχανες ,και όντως την έχασες γιατι δίστασες να είσαι ο εαυτός σου.Σρυ
Αν θέλεις τη γνώμη μου,......διάλεξε τον δρόμο σου ,ακολούθησέ τον και να ελπίζεις στο να βρείς μια σύντροφο που θα σε θέλει γι αυτό που είσαι.
Νομίζω ο εαυτός μου ήμουν εξαρχής. Εκείνη μάλλον με εξιδανίκευσε γραπτώς και ίσως της φάνηκα πολύς όταν βρεθήκαμε από κοντά. Αλλά οχι, δεν θα την αφήσω να πιστεύει ότι είμαι καποιος ηλίθιος. Αυτή το έχει σύστημα. Με είχε για τρεις μήνες, με φλόμοσε σε κάθε είδους ψέμα, με κουβάλησε στην Αθήνα, επέμενε να μείνω σπίτι της, έστησε ολόκληρο θέατρο στο καφέ, όλα αυτά γιατί; Για τον εγωισμό της, για να τονωθεί και μένα να με ρίξει σε αυτή την κόλαση τόσο καιρό τώρα, να αμφισβητώ τον εαυτό μου, να διαβάζω κάθε είδους ββιλία για σύνδρομα εγκατάλειψης που είπε ότι έχω, να διαβάζω τα ατάλαντα βιβλία των εραστών της και των φιλαράκων της, να κάνω συνεδρίες, να γράφω αμέτρητα σεντόνια εδώ, να πρήζω όλο τον κόσμο. Ολα αυτά γιατί; Για να με αντικαταστήσει με τον πρώτο βλάκα, να μου φερθεί σαν ήμουν κάποιος αναλώσιμος. Πόσο ηλίθιος υπήρξα λοιπον; Για ποιο λόγο την εμπιστεύτηκα;
Αρχίδια ο εαυτός σου ήσουνα. Απ όσα έχεις πει εδώ μέσα είναι ξεκάθαρο ότι έπαιξες έργο για να την παραμυθιάσεις ότι ήσουν κάτι άλλο, ανάλογα με το τί σου επικοινωνούσε εκείνη. Εσύ είσαι αυτός που της πούλησε παραμύθι γιατί ήξερες από την αρχή ότι αν ήσουν ο εαυτός σου και ήσουν ειλικρινής στο πέσιμο θα έτρωγες τη ροχάλα με το καλημέρα.
Οπότε δεν φτάνει που επέλεξες να παίξεις ολόκληρη οσκαρική παράσταση για τα "φιλικά" συναισθήματα που ντεμέκ είχες (ενώ από την αρχή άλλο ηθελες κουφαλίτσα και υποκρινόσουν) όταν τελικά αποκαλύφθηκε το παραμυθάκι και η υποκρισία σου γιατί πήγες για το παραπάνω (που και καλά δεν ήθελες σαν φίλος), και κατέληξες αυτόματα στην αναπόφευκτη ροχάλα που προσπαθούσες να αποφύγεις παίζοντας κάποιον άλλον, τώρα κάθεσαι και μυξοκλαίγεσαι σ εμάς (σαν καραγκιοζάκι πάλι, όπως έκανες και με αυτήν) για το πως σε κορόιδεψε η τύπισσα και πόσο άδικη ήταν η συμπεριφορά της προς εσένα.
Δεν ήταν άδικη λοιπόν η γκόμενα μαντράχαλε, μην κοροϊδεύεις ούτε τους γύρω σου ούτε κυρίως τον εαυτό σου. Μια χαρά σου ξηγήθηκε γιατί έπαιξες πούστικα και αποκαλύφθηκες και αυτό σηκώνει ροχάλα. Το ότι αντί να το παραδεχθείς και να το αντιμετωπίσεις το μετατρέπεις και σε σήριαλ αυτοθυματοποίησης είναι απλά η ξεκάθαρη απόδειξη ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του εγωισμού σου. Για να γίνει το δικό σου έπαιξες το θέατρο στη γκόμενα και παρουσιάστηκες σαν άλλος...
και για να μην αποδεχθείς το φταίξιμο και τις συνέπειες της μαλακίας που επέλεξες να κάνεις (όταν πλέον αποκαλύφθηκε η cuck-πούστικη προσέγγισή σου), ρίχνεις πλέον το φταίξιμο σ αυτήν και κάνεις σαν κλαμένο μουνί για να σε παρηγορήσουμε.
Και ξαναλέω αυτό που είπα καιρό πριν, σχεδόν εξ αρχής. Να σουν 18,19 άντε 20, να σε χαιδέψω και σε παρηγορήσω. 34 χρονών γαιδούρι να παίζει ακόμα τέτοια θέατρα σκιών, μάλλον για χαστούκια είσαι.
ΥΓ. Μόλις είδα και αυτό...
Kappa έγραψε: 07 Αύγ 2023, 18:52
Δεν φαίνεται γκέι. Δεν ξέρω βασικά. Είναι απλώς άσχημος και γλίτσης.
Έκανα ψεύτικο προφιλ γυναίκας στο goodreads και του έστειλα αίτημα και το δέχτηκε αμέσως. Και στέλνει συνέχεια σε γυναίκες.
Άλλη μία ξεκάθαρη απόδειξη. Αυτός είσαι, έτσι λειτουργείς...και όσο αυτός είσαι και έτσι λειτουργείς, πούστικα και λαμογίστικα, θα εισπράττεις και αυτό που σου αναλογεί. Και μετά τα γνωστά...κλάμα, αδικία, ξανθόπουλος.