!!! DEVELOPMENT MODE !!!
νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
Ήρθαν οι κροάτες ναζί να δείρουν κατοίκους και περαστικούς ... Κατοίκους και περαστικούς ... 
- Sid Vicious
29 6 2021 , 5 συνεχομενα μηνυματα απο pustr3x που δεν απαντησα 
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Ξαναδιάβασε όλο το κείμενο και ίσως καταλάβεις, είναι απολύτως ξεκάθαρο αυτό που γράφω και για τους Κροάτες και για τους Ουκρανούς και για τους χψ-ΝΕΟΝΑΖΊ.Sid Vicious έγραψε: 12 Αύγ 2023, 22:20sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 22:08Όχι ΚροατώνSid Vicious έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:42 Πωπω τι μεγας ψευταρας ο pustr3x
Επιβεβαιωνει με τα παραληρηματα του μονος του ο κακομοιρος τις εμμονες του και τα καψιματα.
Ακου εκει ειδε και υποβοσκουσα στηριξη Κροατων, ο καμμενος.
Απο μενα ειδικα υποβοσκουσα στηριξη Κροατων![]()
Γελανε μαζι του απο το Νοβι Σαντ ως το Κραλιεβο.
Τι καμμενος ψευταρας.Τώρα λες και στον εαυτό σου ψέμματα; Δεν θυμάσαι καν τι εγραψες πριν λίγο, πόσο κάψιμο;sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 19:53 Σε αυτό το νήμα προκάλεσα εγώ τον Σιντ με το που διάβασα ένα σχόλιο του που αφήνει υπονοούμενα όχι απλά εναντίον των οπαδών της ΑΕΚ αλλά υποβόσκουσας στήριξης των Κροατών νεοναζί.![]()
Και να φανταστεις ολη αυτη η εμμονη σου ξεκινησε μετα το γραψιμο μου στα επιμονα μηνυματα σου και γλειψιματα σου να ερθω στο στουντιο για προβες![]()
Στο έβαλα με κεφαλαία.
Βρε γκάου μπίου
Και να στράβωσα λες επειδής δεν ήρθες;
Μαλάκα σοβαρά, τι 'ναι αυτά που λες;
Ποιος στο πούτσο νομίζεις ότι είσαι;
Με κάνεις και γελάω ρε μλκ, καλό είναι αυτό οκ αλλά σοβαρέψου λιγάκι.
Δεν σε θεωρώ κακό άνθρωπο ή οτιδήποτε, είσαι όμως μαλάκας διότι διαστρεβλώνεις τις θέσεις και το λόγο τρίτων, πχ εμένα στο θέμα της Ουκρανίας, και ανάρχιδος γιατί κωλώνεις να παρεδεχθείς τα πιστεύω σου, μέχρι και αυτήν την στιγμή που μιλάμε, εστιάζεις σε εντελώς γελοία πράματα που δεν μπορούν να σταθούν με την καμμία, θα χαιρόμουν πολύ να ερχόσουν όταν σε είπα και ψηνόσουν και εσύ αλλά να στράβωσω κιόλα ρε μαλάκα επειδή δεν ήρθες; τι στο πούτσο μου δλδ; έλεοc κάπου.
Η φάπα θα πέφτει σύγνεφο ε, υπόψιν, όσο δεν παραδέχεσαι και τα λάθη σου και αυτό που κάνεις με τις νειναζιάρες φιλενάδες σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Sid Vicious
Ποια φαπα ρε καημενε που ολη αυτη η εμμονη σε επιασε επειδη δεν απαντιοντουσταν τα μηνυματα σου, 5 μηνυματα μεσα σε μια μερα, ουτε γκομενα 
Φαπές, όχι φάπα.Sid Vicious έγραψε: 12 Αύγ 2023, 22:38 Ποια φαπα ρε καημενε που ολη αυτη η εμμονη σε επιασε επειδη δεν απαντιοντουσταν τα μηνυματα σου, 5 μηνυματα μεσα σε μια μερα, ουτε γκομενα![]()
Ναι μαλάκα μου, πλάνταξα στο κλάμα επειδής δεν μας έκανες την τιμή.
Πόσο γελοίος ρε μλκ, πόσο;
Τέσπα, εδώ θα είμαστε είτε αποκτήσεις αρχίδια είτε όχι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Sid Vicious
Ενταξει στειλε αλλα 5 συνεχομενα αναπαντητα μηνυματα εσυ και εχε τα στο μυαλο σου σαν φαπες 
Στα ραντεβού το αποτέλεσμα δεν είναι προκαθορισμένο αλλιώς δεν θα πήγαινε η μια από τις δύο πλευρές και τις μολότοφ δεν τις πέταξαν περαστικοί. Το νεκρό παλικάρι φορούσε μάσκα full face και γάντια. Λογικά περαστικός θα ήταν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:29Αν ήταν ραντεβού παλικάρι μου, θα τους ειχαν θάψει στο πάρκο της νέας Φιλαδέλφειας. Θα ειχαν οι αεκτζηδες ραντεβού μέσα στην γειτονιά τους με 150 Κροάτες και δεν θα είχαν μαζευτεί χιλιάδες να τους πάρουν στο κυνήγι; θα ήταν λίγες δεκάδες με κάνα κράνος στο χέρι; δηλαδή λέμε τώρα μαλακιες για να λέμε; δε θα αμυνθούν στη γειτονιά από 200 κάφρους. Χουλιγκανους που ήρθαν να ξυλοφορτωσουν όποιον βρουν; μόνο που συζητάμε τέτοιες βλακειες, είναι ντροπή γιατί έχουμε νεκρό παλικάρι.Golden Age έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:22Κι αν υπήρχε ραντεβού οργανωμένων;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:20 Προβλέπω να φτιάχνουν ειδική πτέρυγα για τους Κροάτες, όπως και να παίξει πολύ κλάψα από τους γονείς τους στην κροατική κυβέρνηση για τα μπουμπούκια τους. Αν γινόταν καμία συμπλοκή έξω από το γήπεδο την μέρα του αγώνα επειδή είχαν πάρει εισιτηρια, να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να έμπλεξε άδικα. Όταν πας μακριά από τη χώρα σου για να κοπανήσεις σε μια ξένη γειτονιά οποίον σου καβλωσει, καμία λύπηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γάταρος την 12 Αύγ 2023, 23:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Και η μολότοφ.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:39Δηλαδή αν εσείς μαθαίνατε πως σε δέκα λεπτά έρχονται αναρχικοί να σας σαπακιασουν, δε θα μαζευόσασταν γρήγορα με ένα κράνος στο κεφάλι; το κράνος είναι το πρώτο όπλο άμυνας, και της απελπισίας.Golden Age έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:35Λέγεται ότι υπήρχαν και κρανοφόροι ΑΕΚτζήδες. Αυτοί γιατί είχαν κράνη;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:29
Αν ήταν ραντεβού παλικάρι μου, θα τους ειχαν θάψει στο πάρκο της νέας Φιλαδέλφειας. Θα ειχαν οι αεκτζηδες ραντεβού μέσα στην γειτονιά τους με 150 Κροάτες και δεν θα είχαν μαζευτεί χιλιάδες να τους πάρουν στο κυνήγι; θα ήταν λίγες δεκάδες με κάνα κράνος στο χέρι; δηλαδή λέμε τώρα μαλακιες για να λέμε; δε θα αμυνθούν στη γειτονιά από 200 κάφρους. Χουλιγκανους που ήρθαν να ξυλοφορτωσουν όποιον βρουν; μόνο που συζητάμε τέτοιες βλακειες, είναι ντροπή γιατί έχουμε νεκρό παλικάρι.
Είχαν μολότοφ και το ίδιο το θύμα φόραγε full face και κράνος. Ακόμα και στο περίπτερο με τη full face ήταν.Baldur έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:49Τα φαινόμενα δείχνουν πως η Original πιάστηκε στον ύπνο. Σε αυτό συνηγορεί α) ο αριθμός, β) η...ποιότητα και γ) ο εξοπλισμός (σορτσάκια κι όχι παντελόνια, καπελάκια κι όχι full face, κλπ.) των παρεβρισκόμενων.Golden Age έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:42Την τελευταία στιγμή πρόλαβαν, φόρεσαν κράνη και μαζεύτηκαν; Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ραντεβού πάντως.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:39
Δηλαδή αν εσείς μαθαίνατε πως σε δέκα λεπτά έρχονται αναρχικοί να σας σαπακιασουν, δε θα μαζευόσασταν γρήγορα με ένα κράνος στο κεφάλι; το κράνος είναι το πρώτο όπλο άμυνας, και της απελπισίας. Αυτό έκανε το παλικάρι, και γι αυτό το τιμάμε παραπάνω. Δηλαδή αν πήγαιναμε εμείς στην Σπάρτη ξέρω γω να δείρουμε εκεί κατοίκους επειδή είναι όλοι φασίστες, θα μας κερνουσαν και γλυκό; τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα;
Μπορεί το ραντεβού να ήταν με κάποιους Παναθηναϊκούς.
Τα σύνορα είναι χαρακιές στο σώμα του πλανήτη. Η Νέα Φιλαδέλφειά σου είναι πάνω στον πλανήτη μου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:29 Δεν πλακωθηκαν παλικάρι μου στο Κόσοβο ξέρω γω. Οι αεκτζηδες ήταν στην χώρα τους, γειτονιά τους, ζούνε εκεί. Οι Κροάτες δεν είχαν καμία δουλειά.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Γιατί γαταρε το φουλ φεις σου δίνει υπερδυνάμεις όπως η μάσκα με τον τζιμ καρει. Αν έχεις ραντεβού να τις παίξεις με άλλους χουλιγκανους, δε θες τίποτα άλλο. Επίσης αν δεν ήταν αυτοί οι δεκάδες αεκτζηδες να αντισταθούν σε χουλιγκανους που ήρθαν από την Κροατία, δε θα ενοχλουσαν κανέναν, γιατί γνωστό οι χούλιγκανοι κάνουν κακό μόνο σε χουλιγκανους, είναι κύριοι, και ο Άλκης είναι κάποιος ακραίος χούλιγκαν, θα είχε πάνω του κάμια δεκαριά. Μολοτοφ. Θα έτρωγαν σουβλάκια και θα γυρνούσαν στη Κροατία.Γάταρος έγραψε: 12 Αύγ 2023, 22:52Στα ραντεβού το αποτέλεσμα δεν είναι προκαθορισμέν αλλιώς δεν θα πήγαινε η μια από τις δύο πλευρές και τις μολότοφ δεν τις πέταξαν περαστικοί. Το νεκρό παλικάρι φορούσε μάσκα full face και γάντια. Λογικά περαστικός θα ήταν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:29Αν ήταν ραντεβού παλικάρι μου, θα τους ειχαν θάψει στο πάρκο της νέας Φιλαδέλφειας. Θα ειχαν οι αεκτζηδες ραντεβού μέσα στην γειτονιά τους με 150 Κροάτες και δεν θα είχαν μαζευτεί χιλιάδες να τους πάρουν στο κυνήγι; θα ήταν λίγες δεκάδες με κάνα κράνος στο χέρι; δηλαδή λέμε τώρα μαλακιες για να λέμε; δε θα αμυνθούν στη γειτονιά από 200 κάφρους. Χουλιγκανους που ήρθαν να ξυλοφορτωσουν όποιον βρουν; μόνο που συζητάμε τέτοιες βλακειες, είναι ντροπή γιατί έχουμε νεκρό παλικάρι.
Γαταρε. Πήγαινε για ύπνο αγόρι μου, και μαλακιες βαράμε με τσόντες, όχι με φόρουμ
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δεν λειτουργούν όλοι οι χουλιγκάνοι με τον ίδιο τρόπο. Οι συγκεκριμένοι, ναί, μόνο χουλιγκάνους που τους πέταξαν μολότοφ κυνήγησαν. Τον άσχετο κόσμο που κάθεται στην καφετέρια δεν τον πειράζει κανείς. Ούτε καν τους νέους άντρες δεν πείραξαν.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 23:03 Γιατί γαταρε το φουλ φεις σου δίνει υπερδυνάμεις όπως η μάσκα με τον τζιμ καρει. Αν έχεις ραντεβού να τις παίξεις με άλλους χουλιγκανους, δε θες τίποτα άλλο. Επίσης αν δεν ήταν αυτοί οι δεκάδες αεκτζηδες να αντισταθούν σε χουλιγκανους που ήρθαν από την Κροατία, δε θα ενοχλουσαν κανέναν, γιατί γνωστό οι χούλιγκανοι κάνουν κακό μόνο σε χουλιγκανους, είναι κύριοι, και ο Άλκης είναι κάποιος ακραίος χούλιγκαν, θα είχε πάνω του κάμια δεκαριά. Μολοτοφ. Θα έτρωγαν σουβλάκια και θα γυρνούσαν στη Κροατία.
Γαταρε. Πήγαινε για ύπνο αγόρι μου, και μαλακιες βαράμε με τσόντες, όχι με φόρουμ
https://twitter.com/hooliganscz1999/sta ... 0102865920
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Πως το έλεγε ο κισσινγκερ. Άσκηση κάνουν. 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τα σύνορα υπάρχουν όταν συμφέρουν.Γάταρος έγραψε: 12 Αύγ 2023, 23:01Τα σύνορα είναι χαρακιές στο σώμα του πλανήτη. Η Νέα Φιλαδέλφειά σου είναι πάνω στον πλανήτη μου.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:29 Δεν πλακωθηκαν παλικάρι μου στο Κόσοβο ξέρω γω. Οι αεκτζηδες ήταν στην χώρα τους, γειτονιά τους, ζούνε εκεί. Οι Κροάτες δεν είχαν καμία δουλειά.
Με διάβασε ο πουστης ο Ζορανnick έγραψε: 12 Αύγ 2023, 18:05Φανταστείτε να κάνει το ανάποδο εκδικητικά η Κροατία στον επαναληπτικό. Μια προβοκατσια και να μπαγλαρώσει καμια 10ρια αεκτζιδες. Άντε να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.runner έγραψε: 12 Αύγ 2023, 18:01Όλοι οι Κροάτες, δύο Παναθηναϊκοι και φυσικά κανένας ΑΕΚτζης.
Ούτε καν έχει συλληφθεί ΑΕΚτζης.
Προσωπικά, δε νομίζω να συλληφθεί και κανένας.
Το αφήγημα είναι "κακοί και ένοχοι Κροάτες" οι οποίοι τα έκαναν όλα και κλάψα για το παλληκάρι που σκοτώθηκε έχοντας βέβαια μαζί του κράνος και full face. Ποιος ξέρει, μάλλον θα έκανε πολύ κρύο εκείνη την ώρα.......
Νέα Φιλαδέλφεια: «Πήγαν για να κάνουν επεισόδια» λέει ο Κροάτης πρόεδρος, «αλλά, αν η Αθήνα κρατήσει και τους 100, θ' ανοίξει βεντέτα»
https://www.protothema.gr/politics/arti ... -tous-100/
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-