!!! DEVELOPMENT MODE !!!

νέος νεκρός από χέρι ναζί

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
nemo

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 19:53
waldorf έγραψε: 12 Αύγ 2023, 16:51
Sid Vicious έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:04

Ετσι ειναι η μανιοκαταθλιψη, την μια νομιζεις υπεροχα, την άλλη μιζέρια. :e045:
Ας μην αναφέρουμε τη μανιοκατάθλιψη ως αστείο ή απλά δείγμα αλλαγής συμπεριφοράς.
Πρόκειται για σοβαρή ασθένεια και εύχομαι να μην βρεθεί στο δρόμο κανενός.
Του τα είπα κ εγώ αλλά επί τη ευκαιρία να δώσω μια τελειωτική εξήγησή χώρις περιστροφές για το περί τίνος πρόκειται και πως καταλήξαμε εδώ.

Σε αυτό το νήμα προκάλεσα εγώ τον Σιντ με το που διάβασα ένα σχόλιο του που αφήνει υπονοούμενα όχι απλά εναντίον των οπαδών της ΑΕΚ αλλά υποβόσκουσας στήριξης των Κροατών νεοναζί. Βλέπεις εδώ υπάρχει ένα πάτερν. Το πάτερν αυτό λοιπόν αφορά την υποβόσκουσα στήριξη οποιασδήποτε μορφής νεοναζισμού, συγκεκριμένου νεοναζισμού, από τον συγκεκριμένο χρήστη με τον οποίο έχω βρεθεί από κοντά 2-3 φορές. Αρχικά χάριν αυτής της γνωριμίας δεν μπήκα στην διαδικασία να σχολιάσω αντίστοιχες μορφές λεκτικής στήριξης που παρατήρησα στο παρελθόν. Αυτή λοιπόν η απροθυμία μου τελείωσε στο νήμα της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Σε εκείνο το νήμα λοιπόν αρχικά ξεκινήσαμε να κάνουμε όσο μπορούμε πιο ορθολογικά πιστεύω εγώ και μερικοί ακόμη χρήστες ανάλυση της κατάστασης στην Ουκρανία και γενικότερα στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα ήτανε να βγούνε διάφοροι αδιάφοροι χρήστες να μας ταμπελιάζουν ως πουτινιστές και διάφορες άλλες ηλιθιότητες. Ένας από αυτούς τους χρήστες ήτανε και ο Σιντ ο οποίος έκανε αυτό ακριβώς το πράγμα και με εμένα. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι δεν είναι η προσωπική θέση μου υπέρ του Πούτιν και κανενός Πούτιν και να κόψει αυτή τη φάση με το στήσιμο αχυρανθρώπων για να βάλει προς το πρόσωπό (μου) και όχι κατά των γραφόμενων (μου και) του εκάστοτε χρήστη όπως αρμόζει, αυτό μέχρι που αντιλήφθηκα το πλήρες μέγεθος του πάτερν στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως καθώς αυτή η πόλη (Θεσσαλονίκη) είναι μικρή και τέτοιου είδους πράγματα δεν κρύβονται εύκολα. Αντιλήφθηκα λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος όπου βλέπει να γράφονται κακά λογάκια για νεοναζιστικές κάστες πετάγεται να υποστηρίξει αυτές τις κάστες, όπως έκανε με την Ουκρανία όταν άρχισα να αναφέρομαι στους ναζί της Ουκρανίας, όπως πήγε να κάνει και εδώ και έπεσε η φάπα από εμένα άμα τη εμφανίσει. Γιατί είπα, δε γαμιέται, επειδή ήπιαμε και δύο μπύρες μαζί θα κωλώσω να το βάλω στη θέση του το @@κι; όχι βέβαια.
Περί αυτού πρόκειται λοιπόν, ειδικά όταν άρχισε να μιλάει για την "μίζερη ζωή μου" χωρίς καν να με γνωρίζει πρόπερλη ο βλαξ μόνον και μόνον για να προσπαθήσει να επιτεθεί στο πρόσωπο (μου) για να μειώσει και καλά την αξία αυτών που γράφω, που στη τελική πούτσα μου όλα αδερφέ, δεν έχω καμμία απολύτως μεγάλη ιδέα ούτε για εμένα ούτε για αυτά που γράφω, όλα όμως έχουνε κάποιο όριο. Δε θα μας κουνάνε το δαχτυλάκι και οι γουάναμπη νεοναζιάρες κατά αυτόν τον πούστικο τρόπο.
Ετσι απλά και όμορφα.

Υπάρχουν πολλά άλλα θέματά με τα οποία συμφωνούμε, άλλα που διαφωνούμε, αυτήν την πούστικη συμπεριφορά όμως δεν την ανέχομαι, το στήσιμο αχυρανθρώπων, την διαστρέβλωση του λόγου του συνομιλητή κτλ. εξ ου και η όλη αντίδραση μου. Το ερώτημά λοιπόν είναι γιατί;
Η απάντησή είναι γιατί μπορώ.
Και η φάση θα πάει μέχρι να αποφασίσω εγώ ότι δεν χρειάζεται παραπάνω. Γιατί επίσης μπορώ.
δεν ειναι ολα μαυρο και ασπρο ....(και δεν τα λεω για σενα) εγω πχ ειμαι εναντιων των ναζι
της ουκρανιας γιατι ειναι πραγματικοι ναζι και τελειως ορκ φανατισμενοι μεχρι που δεν παιρνει αλλο

αν ειχαν πυρηνικα θα ειχαν ανατινάξει την ευρωπη αρκει να μην μεινει ρωσος ζωντανος

ειναι ψυχολογικα αρρωστοι ....κατι συμβαινει με το DNA τους
ενα καλο ρωσο θα βρουμε ενα καλο ουκρανο δυσκολα θα βρουμε

οσο για τα δικα μας και την εισοδο των χουλιγκαν -δεν προκειται για ναζι -μην παιζετε το παιγνιδι
των αριστερων σουργελων και προδοτων της πατριδας μας

ειναι χουλιγκαν -οπως συμβαινει σε καθε ευρωπαικο κρατος

και θεωρω την διαμαχη σας εντελως ανοητη
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Να κλείσει το νήμα με τον κάθε σκουπίδι να θέλει να ενοχοποιησει το νεκρό παλικάρι με μαλακισμενους σχετικισμους. Έχει και η καφρίλα τα όρια της.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Ποτέ δεν φεύγουν τα νεκρά παιδιά απ΄τα σπίτια τους, Τριγυρίζουν εκεί.
Δεν φεύγουν τα νεκρά παιδιά. Μένουν στο σπίτι κι έχουν μια ξεχωριστή προτίμηση να παίζουν στον κλεισμένο διάδρομο και κάθε μέρα μεγαλώνουν
μέσα στην καρδιά μας,τόσο που ο πόνος κάτω απ΄τα πλευρά μας
δεν είναι πια απ΄τη στέρηση, μα από την αύξηση…

Κι αν κάποτε οι γυναίκες βγάζουν μια κραυγή στον ύπνο τους,
είναι που τα κοιλοπονάνε πάλι…» και στις επόμενες γραμμές αναφέρονται τα εξής: «Για τη διενέργεια ανακριτικών πράξεων με σκοπό τη συλλογή και διατήρηση των αποδείξεων καθώς και για την εξασφάλιση των ιχνών του εγκλήματος και τη διερεύνηση της τέλεσης λοιπών αξιόποινων πράξεων.

Αξιότιμοι κύριοι Δικαστές, ύστερα από την εγκληματική αμέλεια,αδράνεια, ανοχή και ασυνεννοησία των εμπλεκόμενων ελληνικών αστυνομικών αρχών- από την ώρα που εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια οι περισσότεροι εκ των κατηγορουμένων μέχρι την συνάντηση που είχαν με τους εν Ελλάδι συνεργούς τους με κοινό σκοπό την δολοφονική επίθεση (οι προβοκάτορες την ονόμασαν ραντεβού) σε όσους βρίσκονταν το βράδυ της 7ηςΙουλίου 2023 έξωθεν του γηπέδου “Αγία Σοφία” στην Νέα Φιλαδέλφεια- δύσπιστος πλέον από επιλογή – επαφίεμαι και εμπιστεύομαι μόνο Εσάς που εκπροσωπείτε την Ελληνική Δικαιοσύνη και την Ελληνική Πολιτεία για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και της απόδοσης ευθυνών σε όσους αιτιωδώς συνετέλεσαν στην δημιουργία συνθηκών που οδήγησαν στην στυγερή δολοφονία του αδερφού μου.

Προς τούτο πρόχειρα υποβάλλω τα κάτωθι αιτήματα-σκέψεις:{γνωρίζοντας ότι ο φυσικός δικαστής τα έχει ήδη στο μυαλό του}..

•Να συλλεγεί και να τεθεί στην διάθεση της ανάκρισης όλο το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες των συνοριακών σταθμών εισόδου των κατηγορουμένων καθώς και των σταθμών διοδίων που διήλθαν μέχρι την άφιξή τους στην Αττική

•Να συλλεγεί το βιντεοληπτικό υλικό από τους σταθμούς «ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ» «ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ» , «ΠΕΡΙΣΣΟΣ», «ΕΙΡΗΝΗ», «ΠΕΥΚΑΚΙΑ»

•Να ανασυρθούν όλα τα δεδομένα ( μηνύματα, φωτογραφίες, εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις και βιντεοληπτικό υλικό) από τις κατασχεθείσες στα χέρια των κατηγορουμένων ηλεκτρονικές συσκευές.

•Να τεθούν στην διάθεση της ανάκρισης όλες οι σχετιζόμενες με το τραγικό συμβάν και την παρουσία των κατηγορουμένων στην Ελλάδα –συνομιλίες, αναφορές και ενδοσυνεννοήσεις που έχουν καταγραφεί στο τηλεφωνικό κέντρο της ΕΛ.ΑΣ.

•Να διερευνηθεί αν είχανε μισθωθεί καταλύματα διαμονής στην Ελλάδα και από ποιους.

•Να κληθούν μάρτυρες από Εσάς παθόντες και αστυνομικοί για την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών της δολοφονικής επίθεσης που έλαβε χώρα από τους κατηγορουμένους.

•Να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο τουλάχιστον από τις συσκευές που έχουν ήδη κατασχεθεί και αποδίδονται στους κατηγορούμενους, ώστε να διαπιστωθεί εάν οι αλλοδαποί κατηγορούμενοι συνομιλούσαν με Έλληνες υπηκόους και από πότε ξεκίνησε να λαμβάνει χώρα η μεταξύ τους επικοινωνία.

•Να τεθεί στην διάθεση Σας το πόρισμα της ένορκης διοικητικής εξέτασης που όπως ακούγεται διενεργείται ήδη εντός της Ελληνικής Αστυνομίας.

Μετά τη λήψη αντιγράφων της δικογραφίας και των απολογιών των κατηγορουμένων επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου.
:smt038
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
nemo

Αρίστος έγραψε: 12 Αύγ 2023, 19:19 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι αυτοι οι απιθανοι χουλιγκανς που το παιζουν αντρες, γιατι τη βαρβατιλα τους δεν τη βγαζουν στις γυναικες, σε περιπετειες σε μακρινα ταξιδακια και βεβαια στη μαχη της ζωης για να βγαλουν χρημα. Πρεπει να υπαρχει καποια σεξουαλικη ανωμαλια για να θελει να γινει κανεις δολοφονος για χαρη μιας ποδοσφαιρικης φανελας, δεν μου καθεται καλα.

.
δεν παει κανεις να σκοτωσει αλλα να τραυματίσει -στο μπρατσο ηταν η μαχαιρια που βρηκε αρτηρία
-το δεν παει κανεις να σκοτωσει ειναι σχετικο ε!!
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Προβλέπω να φτιάχνουν ειδική πτέρυγα για τους Κροάτες, όπως και να παίξει πολύ κλάψα από τους γονείς τους στην κροατική κυβέρνηση για τα μπουμπούκια τους. Αν γινόταν καμία συμπλοκή έξω από το γήπεδο την μέρα του αγώνα επειδή είχαν πάρει εισιτηρια, να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να έμπλεξε άδικα. Όταν πας μακριά από τη χώρα σου για να κοπανήσεις σε μια ξένη γειτονιά οποίον σου καβλωσει, καμία λύπηση.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:20 Προβλέπω να φτιάχνουν ειδική πτέρυγα για τους Κροάτες, όπως και να παίξει πολύ κλάψα από τους γονείς τους στην κροατική κυβέρνηση για τα μπουμπούκια τους. Αν γινόταν καμία συμπλοκή έξω από το γήπεδο την μέρα του αγώνα επειδή είχαν πάρει εισιτηρια, να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να έμπλεξε άδικα. Όταν πας μακριά από τη χώρα σου για να κοπανήσεις σε μια ξένη γειτονιά οποίον σου καβλωσει, καμία λύπηση.
Κι αν υπήρχε ραντεβού οργανωμένων;
nemo

Golden Age έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:22
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:20 Προβλέπω να φτιάχνουν ειδική πτέρυγα για τους Κροάτες, όπως και να παίξει πολύ κλάψα από τους γονείς τους στην κροατική κυβέρνηση για τα μπουμπούκια τους. Αν γινόταν καμία συμπλοκή έξω από το γήπεδο την μέρα του αγώνα επειδή είχαν πάρει εισιτηρια, να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να έμπλεξε άδικα. Όταν πας μακριά από τη χώρα σου για να κοπανήσεις σε μια ξένη γειτονιά οποίον σου καβλωσει, καμία λύπηση.
αυτος ειναι ικανος να βρει καμια μαρια στην νεα φιλαδελφεια
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Αν ήταν ραντεβού παλικάρι μου, θα τους ειχαν θάψει στο πάρκο της νέας Φιλαδέλφειας. Θα ειχαν οι αεκτζηδες ραντεβού μέσα στην γειτονιά τους με 150 Κροάτες και δεν θα είχαν μαζευτεί χιλιάδες να τους πάρουν στο κυνήγι; θα ήταν λίγες δεκάδες με κάνα κράνος στο χέρι; δηλαδή λέμε τώρα μαλακιες για να λέμε; δε θα αμυνθούν στη γειτονιά από 200 κάφρους. Χουλιγκανους που ήρθαν να ξυλοφορτωσουν όποιον βρουν; μόνο που συζητάμε τέτοιες βλακειες, είναι ντροπή γιατί έχουμε νεκρό παλικάρι.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

nemo έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:27
αυτος ειναι ικανος να βρει καμια μαρια στην νεα φιλαδελφεια
Παραμύθι πως πέθανε το παλικάρι της αριστεράς για να συκοφαντησουν τα ναζιδια, στο φέρετρο έβαλαν μέσα κούκλα βιτρίνας. Σκαφτε κι άλλο βαθιά τον βοθρο σας, εσείς γίνεστε ξεφτίλα.
nemo

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:29
Αν ήταν ραντεβού παλικάρι μου, θα τους ειχαν θάψει στο πάρκο της νέας Φιλαδέλφειας. Θα ειχαν οι αεκτζηδες ραντεβού μέσα στην γειτονιά τους με 150 Κροάτες και δεν θα είχαν μαζευτεί χιλιάδες να τους πάρουν στο κυνήγι; θα ήταν λίγες δεκάδες με κάνα κράνος στο χέρι; δηλαδή λέμε τώρα μαλακιες για να λέμε; δε θα αμυνθούν στη γειτονιά από 200 κάφρους. Χουλιγκανους που ήρθαν να ξυλοφορτωσουν όποιον βρουν; μόνο που συζητάμε τέτοιες βλακειες, είναι ντροπή γιατί έχουμε νεκρό παλικάρι.
σχεδον καθε μερα εχουμε νεκρο απο λαθρο αλλα δεν σε επιασε κανενας πονος
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Αυτά είναι και τα πιο δύσκολα να αντιμετωπιστούν.
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Λέγεται ότι υπήρχαν και κρανοφόροι ΑΕΚτζήδες. Αυτοί γιατί είχαν κράνη;

Επίσης, υπήρχε κι ένας Κροάτης τραυματίας που διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Αυτός πως τραυματίστηκε;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Golden Age έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:35

Δηλαδή αν εσείς μαθαίνατε πως σε δέκα λεπτά έρχονται αναρχικοί να σας σαπακιασουν, δε θα μαζευόσασταν γρήγορα με ένα κράνος στο κεφάλι; το κράνος είναι το πρώτο όπλο άμυνας, και της απελπισίας. Αυτό έκανε το παλικάρι, και γι αυτό το τιμάμε παραπάνω. Δηλαδή αν πήγαιναμε εμείς στην Σπάρτη ξέρω γω να δείρουμε εκεί κατοίκους επειδή είναι όλοι φασίστες, θα μας κερνουσαν και γλυκό; τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα;
Άβαταρ μέλους
Baldur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Baldur »

Αρίστος έγραψε: 12 Αύγ 2023, 19:23
Libre arbitre έγραψε: 12 Αύγ 2023, 19:21
Αρίστος έγραψε: 12 Αύγ 2023, 19:19 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι αυτοι οι απιθανοι χουλιγκανς που το παιζουν αντρες, γιατι τη βαρβατιλα τους δεν τη βγαζουν στις γυναικες, σε περιπετειες σε μακρινα ταξιδακια και βεβαια στη μαχη της ζωης για να βγαλουν χρημα. Πρεπει να υπαρχει καποια σεξουαλικη ανωμαλια για να θελει να γινει κανεις δολοφονος, δεν μου καθεται καλα.
.
Δυστυχώς πολλοί την βγαζουν έτσι. Και μάλλον είναι πολλοί.

Ναι αλλα ποιος ειναι ο λογος λεμε, να σκοτωσει κανεις για πολυ χρημα αντε να το καταλαβω, να σκοτωσει ομως για μια γαμιμενη φανελα ειναι η πιο μεγαλη μαλακια που εχω ακουσει.

.
Παίρνω αφορμή, επειδή το έχω δει να γράφεται συχνά.

Όσοι περιορίζετε το φαινόμενο του οπαδισμού σε ένα ρηχό "μια γαμημένη φανέλα" απέχετε παρασάγγας από τα πραγματικά αίτια. Κατ' εμέ, κι έχοντας περάσει ένα διάστημα στα οπαδικά της ομάδας μου (ΠΑΟΚ), μπορώ να σου πω πως το ίδιο ψυχολογικό κενό που προσπαθεί να καλύψει η φιλαργυρία του Χ ΔΑΠίτη π.χ. ή η ιδεολογική τύφλωση του Ψ αφισοκολλητή ΚΝίτη, καλύπτει ο οπαδισμός του Ζ. Η...ατυχία έγκειται στη συναστρία υψηλότερης του μέσου όρου τεστοστερόνης (άγνοια κινδύνου, ροπή στη βία, κλπ) και περιθωριοποίησης ως αποτέλεσμα της ραγδαίας αστικοποίησης.

Το χειρότερο κατ' εμέ είναι η βαθύτατα ριζωμένη πούστικη νοοτροπία του Έλληνα. Μόνιμα κουτοπόνηρος και φυγόπονος, φέρει ως λάβαρο το γρήγορο, το εύκολο. Μέχρι και στα οπαδικά. Ο φόβος της χεράτης σύγκρουσης, της οποίας η αρνητική έκβαση φέρει βαθύτατα τραύματα στα μέλη μιας κοινωνίας τιμής-ντροπής όπως η δική μας, έχει κάνει όλο το οπαδικό κίνημα να ασχολείται με θρασύδειλες πρακτικές τύπου χρήση πυρσών, ζωνών, μαχαιριών, κονταριών, κλπ αλλά και λογικές τύπου πέσιμο 10 ατόμων σε σύνδεσμο που είναι ανοιχτός με 3-4 άτομα μέσα.

Όσο και να φαίνεται γελοίο στους απ' έξω που δεν αντιλαμβάνονται τις ιδιοτροπίες και τις νόρμες του, ο οπαδισμός, ειδικά ο κέντρο-ανατολικοευρωπαϊκός, έχει ένα περίπλοκο κώδικα αξιών, ο οποίος εν πολλοίς τηρείται*. Στη χώρα μας δυστυχώς η νόρμα είναι τα παραπάνω πουστριλίκια που περιέγραψα, εξ ου και ο άτυχος θάνατος του παλικαριού. Η ντροπή βαραίνει, από τους εμπλεκόμενους, πρωτίστως τους βάζελους, οι οποίοι στο βωμό της νεοΈλλ βλαχομαγκιάς να κάνουν χουνέρι στους ΑΕΚτσήδες στην έδρα τους (από τις ύψιστες ήττες/ντροπές/προσβολές στην οπαδική σφαίρα), φέρθηκαν τόσο δοσιλογικά.

Και να δώσω το τυπικό disclaimer πως δεν εξυμνώ ούτε ξεπλένω τον οπαδισμό, το μόνο που εξηγώ είναι η περιπλοκότητα του φαινομένου, η ανάλυση του οποίου χάνει πολλά αν μείνει σ' ένα επιφανειακό "για μια φανέλα, ρε γαμώτο".

*μιλάω για τους foot soldiers, όχι την πολιτική εξουσία που τους χειραγωγεί
“That is greatness. That is what it means to be a thoroughbred. The honorable end is the one thing that can not be taken from a man.”
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:39
Golden Age έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:35
Δηλαδή αν εσείς μαθαίνατε πως σε δέκα λεπτά έρχονται αναρχικοί να σας σαπακιασουν, δε θα μαζευόσασταν γρήγορα με ένα κράνος στο κεφάλι; το κράνος είναι το πρώτο όπλο άμυνας, και της απελπισίας. Αυτό έκανε το παλικάρι, και γι αυτό το τιμάμε παραπάνω. Δηλαδή αν πήγαιναμε εμείς στην Σπάρτη ξέρω γω να δείρουμε εκεί κατοίκους επειδή είναι όλοι φασίστες, θα μας κερνουσαν και γλυκό; τι καθόμαστε και συζητάμε τώρα;
Την τελευταία στιγμή πρόλαβαν, φόρεσαν κράνη και μαζεύτηκαν; Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ραντεβού πάντως.

Μπορεί το ραντεβού να ήταν με κάποιους Παναθηναϊκούς.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”