δεν ειναι ολα μαυρο και ασπρο ....(και δεν τα λεω για σενα) εγω πχ ειμαι εναντιων των ναζιsys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 19:53Του τα είπα κ εγώ αλλά επί τη ευκαιρία να δώσω μια τελειωτική εξήγησή χώρις περιστροφές για το περί τίνος πρόκειται και πως καταλήξαμε εδώ.waldorf έγραψε: 12 Αύγ 2023, 16:51Ας μην αναφέρουμε τη μανιοκατάθλιψη ως αστείο ή απλά δείγμα αλλαγής συμπεριφοράς.Sid Vicious έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:04
Ετσι ειναι η μανιοκαταθλιψη, την μια νομιζεις υπεροχα, την άλλη μιζέρια.![]()
Πρόκειται για σοβαρή ασθένεια και εύχομαι να μην βρεθεί στο δρόμο κανενός.
Σε αυτό το νήμα προκάλεσα εγώ τον Σιντ με το που διάβασα ένα σχόλιο του που αφήνει υπονοούμενα όχι απλά εναντίον των οπαδών της ΑΕΚ αλλά υποβόσκουσας στήριξης των Κροατών νεοναζί. Βλέπεις εδώ υπάρχει ένα πάτερν. Το πάτερν αυτό λοιπόν αφορά την υποβόσκουσα στήριξη οποιασδήποτε μορφής νεοναζισμού, συγκεκριμένου νεοναζισμού, από τον συγκεκριμένο χρήστη με τον οποίο έχω βρεθεί από κοντά 2-3 φορές. Αρχικά χάριν αυτής της γνωριμίας δεν μπήκα στην διαδικασία να σχολιάσω αντίστοιχες μορφές λεκτικής στήριξης που παρατήρησα στο παρελθόν. Αυτή λοιπόν η απροθυμία μου τελείωσε στο νήμα της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Σε εκείνο το νήμα λοιπόν αρχικά ξεκινήσαμε να κάνουμε όσο μπορούμε πιο ορθολογικά πιστεύω εγώ και μερικοί ακόμη χρήστες ανάλυση της κατάστασης στην Ουκρανία και γενικότερα στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα ήτανε να βγούνε διάφοροι αδιάφοροι χρήστες να μας ταμπελιάζουν ως πουτινιστές και διάφορες άλλες ηλιθιότητες. Ένας από αυτούς τους χρήστες ήτανε και ο Σιντ ο οποίος έκανε αυτό ακριβώς το πράγμα και με εμένα. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι δεν είναι η προσωπική θέση μου υπέρ του Πούτιν και κανενός Πούτιν και να κόψει αυτή τη φάση με το στήσιμο αχυρανθρώπων για να βάλει προς το πρόσωπό (μου) και όχι κατά των γραφόμενων (μου και) του εκάστοτε χρήστη όπως αρμόζει, αυτό μέχρι που αντιλήφθηκα το πλήρες μέγεθος του πάτερν στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως καθώς αυτή η πόλη (Θεσσαλονίκη) είναι μικρή και τέτοιου είδους πράγματα δεν κρύβονται εύκολα. Αντιλήφθηκα λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος όπου βλέπει να γράφονται κακά λογάκια για νεοναζιστικές κάστες πετάγεται να υποστηρίξει αυτές τις κάστες, όπως έκανε με την Ουκρανία όταν άρχισα να αναφέρομαι στους ναζί της Ουκρανίας, όπως πήγε να κάνει και εδώ και έπεσε η φάπα από εμένα άμα τη εμφανίσει. Γιατί είπα, δε γαμιέται, επειδή ήπιαμε και δύο μπύρες μαζί θα κωλώσω να το βάλω στη θέση του το @@κι; όχι βέβαια.
Περί αυτού πρόκειται λοιπόν, ειδικά όταν άρχισε να μιλάει για την "μίζερη ζωή μου" χωρίς καν να με γνωρίζει πρόπερλη ο βλαξ μόνον και μόνον για να προσπαθήσει να επιτεθεί στο πρόσωπο (μου) για να μειώσει και καλά την αξία αυτών που γράφω, που στη τελική πούτσα μου όλα αδερφέ, δεν έχω καμμία απολύτως μεγάλη ιδέα ούτε για εμένα ούτε για αυτά που γράφω, όλα όμως έχουνε κάποιο όριο. Δε θα μας κουνάνε το δαχτυλάκι και οι γουάναμπη νεοναζιάρες κατά αυτόν τον πούστικο τρόπο.
Ετσι απλά και όμορφα.
Υπάρχουν πολλά άλλα θέματά με τα οποία συμφωνούμε, άλλα που διαφωνούμε, αυτήν την πούστικη συμπεριφορά όμως δεν την ανέχομαι, το στήσιμο αχυρανθρώπων, την διαστρέβλωση του λόγου του συνομιλητή κτλ. εξ ου και η όλη αντίδραση μου. Το ερώτημά λοιπόν είναι γιατί;
Η απάντησή είναι γιατί μπορώ.
Και η φάση θα πάει μέχρι να αποφασίσω εγώ ότι δεν χρειάζεται παραπάνω. Γιατί επίσης μπορώ.
της ουκρανιας γιατι ειναι πραγματικοι ναζι και τελειως ορκ φανατισμενοι μεχρι που δεν παιρνει αλλο
αν ειχαν πυρηνικα θα ειχαν ανατινάξει την ευρωπη αρκει να μην μεινει ρωσος ζωντανος
ειναι ψυχολογικα αρρωστοι ....κατι συμβαινει με το DNA τους
ενα καλο ρωσο θα βρουμε ενα καλο ουκρανο δυσκολα θα βρουμε
οσο για τα δικα μας και την εισοδο των χουλιγκαν -δεν προκειται για ναζι -μην παιζετε το παιγνιδι
των αριστερων σουργελων και προδοτων της πατριδας μας
ειναι χουλιγκαν -οπως συμβαινει σε καθε ευρωπαικο κρατος
και θεωρω την διαμαχη σας εντελως ανοητη