!!! DEVELOPMENT MODE !!!

νέος νεκρός από χέρι ναζί

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
paotaris

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paotaris »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 21:21
paotaris έγραψε: 12 Αύγ 2023, 21:01
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:56
Ρε φίλε, ολόκληρη γειτονιά είναι με μαγαζιά, και θα ήταν άφηναν να την σπάσουν 150 τύποι που ήρθαν από τηνΚροατία; δηλαδή πραγματικά ντρέπομαι που καθόμαστε και συζητάμε τέτοιες ηλιθιότητες.
Θα εβγαιναν οι νοικοκυρεοι απο τα μαγαζια να τις παιξουν με το καθε χουλιγκανι?Θα κλειδωναν απλως τις περιουσιες τους και θα εξαφανιζονταν.
Ναι θα αδειάζε όλη η νέα Φιλαδέλφεια για να μη βρουν κανέναν να το ρωτήσουν τι ομάδα είναι και να τον πλακώσουν κάτι χουλιγκανια από την Κροατία. Αν έρθουν δηλαδή από την Τουρκία τίποτα γκρίζοι λύκοι να δείρουν, μην ξεχάσουν το 112. Ώρες κάτι πατριώτες ζόρικοι που δε μασάνε...
Αμαν ρθουν γκριζοι λυκοι θα βγουν τιποτα χρυσαυγιτες,οι νοικουραιοι δεν μπλεκουν με αυτα.
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:43 Μη ξεχάσουν κάποιοι τη ρητορική περί ραντεβού και για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του Τάσου Ισαάκ, εκεί κολλάει και παραπάνω.
Εκεί είχατε ξηγηθει στο "τι ήθελε και πήγε εκεί; "
Και για τον Σολωμού" δεν είχε καμία δουλειά να κατεβάσει σημαία ξένου κράτους".

Ξάφνου η σημαία για τα αριστερά απέκτησε αξία.
Δεν ήταν πλέον "ένα απλό πανί"
Μαλάκα μου, ούτε για φτυσιμο δεν είστε.
Κοιμηθείτε νωρίς μπας και ονειρευτείτε ότι κυνηγάτε τίποτα ναζί μήπως και κουλαρετε.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Πτολεμαίος έγραψε: 12 Αύγ 2023, 21:20
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:29
Golden Age έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:22

Κι αν υπήρχε ραντεβού οργανωμένων;
Αν ήταν ραντεβού παλικάρι μου, θα τους ειχαν θάψει στο πάρκο της νέας Φιλαδέλφειας. Θα ειχαν οι αεκτζηδες ραντεβού μέσα στην γειτονιά τους με 150 Κροάτες και δεν θα είχαν μαζευτεί χιλιάδες να τους πάρουν στο κυνήγι; θα ήταν λίγες δεκάδες με κάνα κράνος στο χέρι; δηλαδή λέμε τώρα μαλακιες για να λέμε; δε θα αμυνθούν στη γειτονιά από 200 κάφρους. Χουλιγκανους που ήρθαν να ξυλοφορτωσουν όποιον βρουν; μόνο που συζητάμε τέτοιες βλακειες, είναι ντροπή γιατί έχουμε νεκρό παλικάρι.
Όμως το γνώριζαν ότι θα σκάσουν μύτη καμία 200αρια Κροάτες. Έχει αποδειχθεί αυτό από τα διάφορα στορις που ανεβαζαν αεκτζιδικοι λογαριασμοί πριν τα επεισόδια.
Το ερώτημα είναι γιατί δεν μαζεύτηκαν αυτοί "οι χιλιάδες".
Και στην τελική, έτσι έχετε μάθει να ξηγιεστε τρεχαλοπηγαδες; Με χιλιάδες άτομα;
Δεν πλακωθηκαν παλικάρι μου στο Κόσοβο ξέρω γω. Οι αεκτζηδες ήταν στην χώρα τους, γειτονιά τους, ζούνε εκεί. Οι Κροάτες δεν είχαν καμία δουλειά. Δηλαδή κατανοώ πως η δωσιλογικη λογική ποτέ δεν φεύγει, αλλά δεν ξέρω, για να γράφετε τέτοια πράγματα, πρέπει να μαστουρωνετε από τα εγκεφαλικά σας κύτταρα που καίγονται.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

https://www.protothema.gr/politics/arti ... -tous-100/

Νέα Φιλαδέλφεια: «Πήγαν για να κάνουν επεισόδια» λέει ο Κροάτης πρόεδρος, «αλλά, αν η Αθήνα κρατήσει και τους 100, θ' ανοίξει βεντέτα

«Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Έλληνας οπαδός δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, δεν έχουν γίνει γνωστές. Αν οι ελληνικές αρχές κρατήσουν και τους 100 ως προφυλακιστέους, αυτό θα είναι ένας είδος βεντέτας, μια προσπάθεια απόδοσης συλλογικής ευθύνης. Περιμένω ότι πολύ γρήγορα, και αυτό σημαίνει ότι μέσα στις πέντε ημέρες που τους δίνει ο νόμος, οι υπεύθυνοι, αν υπάρχουν, θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν».

:lol:
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:54
runner έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:46
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:29 Αν ήταν ραντεβού παλικάρι μου, θα τους ειχαν θάψει στο πάρκο της νέας Φιλαδέλφειας. Θα ειχαν οι αεκτζηδες ραντεβού μέσα στην γειτονιά τους με 150 Κροάτες και δεν θα είχαν μαζευτεί χιλιάδες να τους πάρουν στο κυνήγι; θα ήταν λίγες δεκάδες με κάνα κράνος στο χέρι; δηλαδή λέμε τώρα μαλακιες για να λέμε; δε θα αμυνθούν στη γειτονιά από 200 κάφρους. Χουλιγκανους που ήρθαν να ξυλοφορτωσουν όποιον βρουν; μόνο που συζητάμε τέτοιες βλακειες, είναι ντροπή γιατί έχουμε νεκρό παλικάρι.
Είμαστε σίγουροι πως το "παλληκάρι" δεν είχε εμπλοκή στα επεισόδια;
Η δολοφονία έγινε από Κροάτη; Είμαστε σίγουροι και γι' αυτό;
Όσο και να κοπανιεστε ορισμένοι, μάλλον τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζουν τα πορνοκαναλα.
Ελληνικά δε μιλάμε; το παληκαρι με τους άλλες δεκάδες υπερασπιστηκαν την περιοχή της από ναζί χούλιγκαν που ήρθαν από 1500 χιλιόμετρα μακριά να ξυλοκοπησουν περαστικούς. Αν πήγαινα εγώ με άλλους 150 δηλαδή σε μια πόλη του Τέξας να δείρω περαστικούς επειδη είναι βλαχαμερικανοι, θα παίζανε και μπαντζο για μουσικο χαλί. Το πρόβλημα των Αεκτζηδων ήταν πως δεν τους πήραν χαμπάρι πιο νωρίς, να μαζευτούν περισσότεροι, και να τους σαπακιασουν, για να γλιτώνε και το παιδί. Εκτός αν η λύση είναι αυτό που έλεγαν κάποιοι για πλάκα, να στείλει 112 η κυβέρνηση για εκκένωση της περιοχής επειδή δεν μπορεί να σταματήσει μια χούφτα χούλιγκαν που τριγυρνουσαν στη χώρα, και να κάθονται μόνοι τους να κοπανάνε τον αητο έξω από το γήπεδο, λες και είναι κάνα boss στο golden axe.
Δεν ηξερα οτι επιτρεπονται οι πολιτοφυλακες που "υπερασπιζονται περιοχες"
Οι οποιες εχουν και free pass μεταξυ των αλλων να ριχνουν μολοτοφ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

nyxtovios έγραψε: 12 Αύγ 2023, 21:29 https://www.protothema.gr/politics/arti ... -tous-100/

Νέα Φιλαδέλφεια: «Πήγαν για να κάνουν επεισόδια» λέει ο Κροάτης πρόεδρος, «αλλά, αν η Αθήνα κρατήσει και τους 100, θ' ανοίξει βεντέτα

«Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Έλληνας οπαδός δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, δεν έχουν γίνει γνωστές. Αν οι ελληνικές αρχές κρατήσουν και τους 100 ως προφυλακιστέους, αυτό θα είναι ένας είδος βεντέτας, μια προσπάθεια απόδοσης συλλογικής ευθύνης. Περιμένω ότι πολύ γρήγορα, και αυτό σημαίνει ότι μέσα στις πέντε ημέρες που τους δίνει ο νόμος, οι υπεύθυνοι, αν υπάρχουν, θα εντοπιστούν και θα λογοδοτήσουν».

Αναμενόμενο όπως σχολίασα και πριν, αφού θα έχει τους γονείς και τους οπαδούς να το πρήζουν. Βέβαια μαλακιες λέει, αφού πήγαν να επιτεθουν σε μια γειτονιά και τους κατοίκους της 1500 χιλιόμετρα μακριά από τη χώρα τους, έλεος μην περιμένεις.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

adon99 έγραψε: 12 Αύγ 2023, 21:32
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:54
runner έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:46

Είμαστε σίγουροι πως το "παλληκάρι" δεν είχε εμπλοκή στα επεισόδια;
Η δολοφονία έγινε από Κροάτη; Είμαστε σίγουροι και γι' αυτό;
Όσο και να κοπανιεστε ορισμένοι, μάλλον τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα παρουσιάζουν τα πορνοκαναλα.
Ελληνικά δε μιλάμε; το παληκαρι με τους άλλες δεκάδες υπερασπιστηκαν την περιοχή της από ναζί χούλιγκαν που ήρθαν από 1500 χιλιόμετρα μακριά να ξυλοκοπησουν περαστικούς. Αν πήγαινα εγώ με άλλους 150 δηλαδή σε μια πόλη του Τέξας να δείρω περαστικούς επειδη είναι βλαχαμερικανοι, θα παίζανε και μπαντζο για μουσικο χαλί. Το πρόβλημα των Αεκτζηδων ήταν πως δεν τους πήραν χαμπάρι πιο νωρίς, να μαζευτούν περισσότεροι, και να τους σαπακιασουν, για να γλιτώνε και το παιδί. Εκτός αν η λύση είναι αυτό που έλεγαν κάποιοι για πλάκα, να στείλει 112 η κυβέρνηση για εκκένωση της περιοχής επειδή δεν μπορεί να σταματήσει μια χούφτα χούλιγκαν που τριγυρνουσαν στη χώρα, και να κάθονται μόνοι τους να κοπανάνε τον αητο έξω από το γήπεδο, λες και είναι κάνα boss στο golden axe.
Δεν ηξερα οτι επιτρεπονται οι πολιτοφυλακες που "υπερασπιζονται περιοχες"
Οι οποιες εχουν και free pass μεταξυ των αλλων να ριχνουν μολοτοφ
Ε ναι, αν έρθετε εσείς στα Εξάρχεια να μαχαίρωσετε κόσμο, θα περιμένουμε να μας σώσει η αστυνομία σίγουρα. Είδαμε άλλωστε, κάνει δουλειά εξαιρετική.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Πλακα εχει οι μαχαιροβγαλτες αναρχικοι να μιλαν για τετοια

Αναρχικοί μαχαίρωσαν 29χρονο - Συμμετείχε σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία
Εναν 29χρονο άνδρα μαχαίρωσαν το βράδυ της Κυριακής τέσσερα άτομα που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το Thestival.gr, ο 29χρονος, ο οποίος συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης για την ποντιακή γενοκτονία, έγινε αντιληπτός από τους τέσσερις δράστες στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς.

Οι δράστες τον έπιασαν κοντά στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χαλκέων και του κατάφεραν τέσσερις μαχαιριές

https://www.skai.gr/news/greece/anarxik ... -genoktoni
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 21:39
nyxtovios έγραψε: 12 Αύγ 2023, 21:29 https://www.protothema.gr/politics/arti ... -tous-100/

Αναμενόμενο όπως σχολίασα και πριν, αφού θα έχει τους γονείς και τους οπαδούς να το πρήζουν. Βέβαια μαλακιες λέει, αφού πήγαν να επιτεθουν σε μια γειτονιά και τους κατοίκους της 1500 χιλιόμετρα μακριά από τη χώρα τους, έλεος μην περιμένεις.
Μπορεί να πάρει κάνα τηλέφωνο σε καμιά πρεσβεία και μετά αυτή στην κυβέρνηση.
Μετά θα διατάξει ο εισαγγελέας να αφεθούν ελεύθεροι.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Sid Vicious έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:42 Πωπω τι μεγας ψευταρας ο pustr3x
Επιβεβαιωνει με τα παραληρηματα του μονος του ο κακομοιρος τις εμμονες του και τα καψιματα.
Ακου εκει ειδε και υποβοσκουσα στηριξη Κροατων, ο καμμενος.
Απο μενα ειδικα υποβοσκουσα στηριξη Κροατων :lol:
Γελανε μαζι του απο το Νοβι Σαντ ως το Κραλιεβο.
Τι καμμενος ψευταρας.
Όχι Κροατών, νεοναζί ανεξαρτήτως χώρας προελεύσεως, βασικότατο μικρέ.
Δεν υπάρχει ψέμα σε αυτά που γράφω, δεν λειτουργώ ούτε τακτικά ούτε στρατηγικά με το ψέμα όπως βλέπεις και θα συνεχίσεις να βλέπεις.
Το ερώτημά είναι, έχεις τα αρχίδια να παραδεχθείς την ίδια την μαλακισμένη ιδεολογία σου;
Μέχρι να τα τα αποκτήσεις λοιπόν θα πέφτει τάπωμα.
Αυτά.
:wave:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
runner

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:54 Ελληνικά δε μιλάμε; το παληκαρι με τους άλλες δεκάδες υπερασπιστηκαν την περιοχή της από ναζί χούλιγκαν που ήρθαν από 1500 χιλιόμετρα μακριά να ξυλοκοπησουν περαστικούς. Αν πήγαινα εγώ με άλλους 150 δηλαδή σε μια πόλη του Τέξας να δείρω περαστικούς επειδη είναι βλαχαμερικανοι, θα παίζανε και μπαντζο για μουσικο χαλί. Το πρόβλημα των Αεκτζηδων ήταν πως δεν τους πήραν χαμπάρι πιο νωρίς, να μαζευτούν περισσότεροι, και να τους σαπακιασουν, για να γλιτώνε και το παιδί. Εκτός αν η λύση είναι αυτό που έλεγαν κάποιοι για πλάκα, να στείλει 112 η κυβέρνηση για εκκένωση της περιοχής επειδή δεν μπορεί να σταματήσει μια χούφτα χούλιγκαν που τριγυρνουσαν στη χώρα, και να κάθονται μόνοι τους να κοπανάνε τον αητο έξω από το γήπεδο, λες και είναι κάνα boss στο golden axe.
Το παλληκάρι ήταν από την Ελευσίνα, οργανωμένος οπαδός της ΑΕΚ, και βρέθηκε νυχτιατικα εκεί λόγω προφανώς ραντεβού για ξύλο που είχαν οι ΑΕΚτζηδες με τους Παναθηναϊκούς και τους οπαδούς της Ντιναμό.
Μην ακούσω τώρα τίποτα βλακείες τύπου "δεν ήξεραν τον ερχομό των Κροατών "γιατί καταντά το λιγότερο γελοίο αν σκεφτεί κανείς ότι το ήξεραν μέχρι και τα παγκάκια της Νέας Φιλαδέλφειας.
Στα βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι αλληλοκυνηγιονται και πετάει ο ένας στον άλλο αντικείμενα, καπνογόνα και μολότωφ.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 22:08
Sid Vicious έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:42 Πωπω τι μεγας ψευταρας ο pustr3x
Επιβεβαιωνει με τα παραληρηματα του μονος του ο κακομοιρος τις εμμονες του και τα καψιματα.
Ακου εκει ειδε και υποβοσκουσα στηριξη Κροατων, ο καμμενος.
Απο μενα ειδικα υποβοσκουσα στηριξη Κροατων :lol:
Γελανε μαζι του απο το Νοβι Σαντ ως το Κραλιεβο.
Τι καμμενος ψευταρας.
Όχι Κροατών
sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 19:53 Σε αυτό το νήμα προκάλεσα εγώ τον Σιντ με το που διάβασα ένα σχόλιο του που αφήνει υπονοούμενα όχι απλά εναντίον των οπαδών της ΑΕΚ αλλά υποβόσκουσας στήριξης των Κροατών νεοναζί.
Τώρα λες και στον εαυτό σου ψέμματα; Δεν θυμάσαι καν τι εγραψες πριν λίγο, πόσο κάψιμο; :lol:

Και να φανταστεις ολη αυτη η εμμονη σου ξεκινησε μετα το γραψιμο μου στα επιμονα μηνυματα σου και γλειψιματα σου να ερθω στο στουντιο για προβες :lol:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Δεν είχαν κανένα ραντεβού για ξύλο στο γήπεδο. Στο δωματιάκι τους περίμεναν. Δεν πίστευαν ότι θα είχαν το θράσος αλλά και την ανοχή της αστυνομίας για να πάνε στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

nemo έγραψε: 12 Αύγ 2023, 20:09
sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 19:53
waldorf έγραψε: 12 Αύγ 2023, 16:51

Ας μην αναφέρουμε τη μανιοκατάθλιψη ως αστείο ή απλά δείγμα αλλαγής συμπεριφοράς.
Πρόκειται για σοβαρή ασθένεια και εύχομαι να μην βρεθεί στο δρόμο κανενός.
Του τα είπα κ εγώ αλλά επί τη ευκαιρία να δώσω μια τελειωτική εξήγησή χώρις περιστροφές για το περί τίνος πρόκειται και πως καταλήξαμε εδώ.

Σε αυτό το νήμα προκάλεσα εγώ τον Σιντ με το που διάβασα ένα σχόλιο του που αφήνει υπονοούμενα όχι απλά εναντίον των οπαδών της ΑΕΚ αλλά υποβόσκουσας στήριξης των Κροατών νεοναζί. Βλέπεις εδώ υπάρχει ένα πάτερν. Το πάτερν αυτό λοιπόν αφορά την υποβόσκουσα στήριξη οποιασδήποτε μορφής νεοναζισμού, συγκεκριμένου νεοναζισμού, από τον συγκεκριμένο χρήστη με τον οποίο έχω βρεθεί από κοντά 2-3 φορές. Αρχικά χάριν αυτής της γνωριμίας δεν μπήκα στην διαδικασία να σχολιάσω αντίστοιχες μορφές λεκτικής στήριξης που παρατήρησα στο παρελθόν. Αυτή λοιπόν η απροθυμία μου τελείωσε στο νήμα της στρατιωτικής εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία. Σε εκείνο το νήμα λοιπόν αρχικά ξεκινήσαμε να κάνουμε όσο μπορούμε πιο ορθολογικά πιστεύω εγώ και μερικοί ακόμη χρήστες ανάλυση της κατάστασης στην Ουκρανία και γενικότερα στην Ευρώπη. Το αποτέλεσμα ήτανε να βγούνε διάφοροι αδιάφοροι χρήστες να μας ταμπελιάζουν ως πουτινιστές και διάφορες άλλες ηλιθιότητες. Ένας από αυτούς τους χρήστες ήτανε και ο Σιντ ο οποίος έκανε αυτό ακριβώς το πράγμα και με εμένα. Προσπάθησα να του εξηγήσω ότι δεν είναι η προσωπική θέση μου υπέρ του Πούτιν και κανενός Πούτιν και να κόψει αυτή τη φάση με το στήσιμο αχυρανθρώπων για να βάλει προς το πρόσωπό (μου) και όχι κατά των γραφόμενων (μου και) του εκάστοτε χρήστη όπως αρμόζει, αυτό μέχρι που αντιλήφθηκα το πλήρες μέγεθος του πάτερν στο οποίο αναφέρθηκα προηγουμένως καθώς αυτή η πόλη (Θεσσαλονίκη) είναι μικρή και τέτοιου είδους πράγματα δεν κρύβονται εύκολα. Αντιλήφθηκα λοιπόν ότι ο συγκεκριμένος όπου βλέπει να γράφονται κακά λογάκια για νεοναζιστικές κάστες πετάγεται να υποστηρίξει αυτές τις κάστες, όπως έκανε με την Ουκρανία όταν άρχισα να αναφέρομαι στους ναζί της Ουκρανίας, όπως πήγε να κάνει και εδώ και έπεσε η φάπα από εμένα άμα τη εμφανίσει. Γιατί είπα, δε γαμιέται, επειδή ήπιαμε και δύο μπύρες μαζί θα κωλώσω να το βάλω στη θέση του το @@κι; όχι βέβαια.
Περί αυτού πρόκειται λοιπόν, ειδικά όταν άρχισε να μιλάει για την "μίζερη ζωή μου" χωρίς καν να με γνωρίζει πρόπερλη ο βλαξ μόνον και μόνον για να προσπαθήσει να επιτεθεί στο πρόσωπο (μου) για να μειώσει και καλά την αξία αυτών που γράφω, που στη τελική πούτσα μου όλα αδερφέ, δεν έχω καμμία απολύτως μεγάλη ιδέα ούτε για εμένα ούτε για αυτά που γράφω, όλα όμως έχουνε κάποιο όριο. Δε θα μας κουνάνε το δαχτυλάκι και οι γουάναμπη νεοναζιάρες κατά αυτόν τον πούστικο τρόπο.
Ετσι απλά και όμορφα.

Υπάρχουν πολλά άλλα θέματά με τα οποία συμφωνούμε, άλλα που διαφωνούμε, αυτήν την πούστικη συμπεριφορά όμως δεν την ανέχομαι, το στήσιμο αχυρανθρώπων, την διαστρέβλωση του λόγου του συνομιλητή κτλ. εξ ου και η όλη αντίδραση μου. Το ερώτημά λοιπόν είναι γιατί;
Η απάντησή είναι γιατί μπορώ.
Και η φάση θα πάει μέχρι να αποφασίσω εγώ ότι δεν χρειάζεται παραπάνω. Γιατί επίσης μπορώ.
δεν ειναι ολα μαυρο και ασπρο ....(και δεν τα λεω για σενα) εγω πχ ειμαι εναντιων των ναζι
της ουκρανιας γιατι ειναι πραγματικοι ναζι και τελειως ορκ φανατισμενοι μεχρι που δεν παιρνει αλλο

αν ειχαν πυρηνικα θα ειχαν ανατινάξει την ευρωπη αρκει να μην μεινει ρωσος ζωντανος

ειναι ψυχολογικα αρρωστοι ....κατι συμβαινει με το DNA τους
ενα καλο ρωσο θα βρουμε ενα καλο ουκρανο δυσκολα θα βρουμε

οσο για τα δικα μας και την εισοδο των χουλιγκαν -δεν προκειται για ναζι -μην παιζετε το παιγνιδι
των αριστερων σουργελων και προδοτων της πατριδας μας

ειναι χουλιγκαν -οπως συμβαινει σε καθε ευρωπαικο κρατος

και θεωρω την διαμαχη σας εντελως ανοητη
Πρώτα και κύρια ναι, είναι χούλιγκαν και σε ένα γενικότερο πλαίσιο έρχεται δευτερό-τριτο το αν είναι αντιφάδες ή κανονικά φασισταριά, όλα τα στοιχεία που έχουμε στο χέρι αυτήν την υποδεικνύουν ότι είναι νεοναζιάρες, τι να κάνουμε τώρα.
Δεν είναι καν διαμάχη, ο καθένας παίζει στα κυβικά του, βάζω τα πράματα στην θέση τους φιλαράκο, άντε με το κάθε μαλακισμένο δω χάμου. Πριν απλά βαριόμουν να ασχολούμαι, τώρα όχι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 22:23 Βάζω τα πράματα στην θέση τους φιλαράκο, Πριν απλά βαριόμουν να ασχολούμαι, τώρα όχι.
:smt005: :smt005: :smt005:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”