!!! DEVELOPMENT MODE !!!

νέος νεκρός από χέρι ναζί

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Sid Vicious έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:32
sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:20 Α τώρα το είδα!
Υπονοείς ότι είμαι πρεζάκιας Σιντ;
, 🤣🤣🤣
Θα περάσουμε πολύ όμορφα, θα δεις...
Μόνον που εγώ δεν χρησιμοποιώ το ψέμα...
Θα γουστάρεις, θα δεις.
😊
Τι δεν χρησιμοποιεις ψεμμα :lol: που σχεδον καθε σου ποστ ειναι ψεμμα και παραλήρημα
Και τρεχεις σαν ουρα ακομα και σε ασχετα θεματα γραφωντας ακαταλληπτα ενα παλιοτερα με κυνηγουσες να γινουμε φιλοι και με εστελνες πμ να περασω απο το στουντιο :lol: (καταλαβα βεβαια οτι εισαι καμμενος και το απεφυγα, ισως για αυτο τωρα να κοπανιεσαι ετσι;) :roll:

Απειλείς; Για πες; Τι θα δω;
Όχι, δεν σου έστειλα πμ, στο viber σου έστειλα διότι ανταλλάξαμε τηλέφωνα για να σε πω πότε μπορείς να έρθεις εάν θέλεις διότι το συζητήσαμε και ψήθηκες.
Πραγματικά, εάν πιστεύεις ότι καήκανε τα αρχίδια μου αν ερχόσουν ή όχι έχεις τεράστιο πρόβλημα και πίστεψε με αυτό κάνει μπαμ σε όσους έχουν έρθει. Εσύ έχασες, διότι το παράθυρο αυτό έχει χαθεί προφανώς, εμένα τι στο πούτσο μου ρε μαλάκα, αν είναι δυναμόν. :lol:
Αλλά δεν σε λυπάμαι καθόλου, είναι δικό σου το πρόβλημά, όχι δικό μου μικρούλη γουάναμπη νεοναζούλη. Θα περάσουμε καλά λοιπόν από εδώ και πέρα, εγώ τουλάχιστον.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sys, παραληρείς ή μου φαίνεται;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Για πες sys3xακο, απειλεις, τι θα δω;
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:34
Sid Vicious έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:33
vag_el έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:31

Αν θέλεις τη γνώμη μου ,και με όλο το σεβασμό που σου έχω,δεν θα έπρεπε να μιλάς με Σατανιστές .Συγνώμη κιόλας, Φιλική συμβουλή
:o :smt005:
Ο τέντζερης και το καπάκι.
Με τον βαγκτέτοιο δεν έχω συνομιλήσει πάνω 2-3 φορές, ορίστε ο τέτζερης λοιπόν ορίστε και το καπάκι.
viewtopic.php?f=97&t=49323&p=3148017#p3148003

Η πλάκα εδώ είναι ότι παίζει τα παπάκια στο νερό να είναι και λίγο πιο περίπλοκα, μουσικά μιλώντας, από τις μαλακίες που ακούει ο νεοναζί φίλος μας με τον οποίον απολαμβάνετε το σιρκλ τζερκ σας (όχι δεν είμαι νουδού, όχι δεν είμαι ναζί κτλ αντίστοιχα).
Περνάμε πάρα πολύ όμορφα και θα γίνεται όλο και καλλίτερο. Η πηγή είναι αστείρευτη λαίμαι.
:)

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Sid Vicious έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:54 Για πες sys3xακο, απειλεις, τι θα δω;
Που είδες την απειλή μικρέ;
Στο θα περάσουμε καλά;
Εγώ περνάω υπέροχα.
Δεν θα πέφτει τίποτε κάτω μικρέ γουάναμπη νάζιπανκ (rofl), δεν είναι απειλή, είναι modus operandi πλέον.
Βρήκες τίποτε για την φήμη που δικαιώνει τους συναγωνιστές σου από την Κροατία τελικά;
Άντε να δούμε, πόσα απίδια.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:51 sys, παραληρείς ή μου φαίνεται;
Άνοιξε τα μάτια σου λίγο περισσότερο, αν επιτρέψεις στον εαυτό σου ίσως να δεις λίγο καλλίτερα τι συμβαίνει, στο χέρι σου είναι και θεωρητικά πιστεύω ότι μπορείς μέχρι εκεί, πρακτικά αμφιβάλλω πάρα πάρα πολύ βέβαια.

.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Πλέριος έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:31
Arisvilla έγραψε: 11 Αύγ 2023, 09:33 Εντωμεταξύ μόνο εμείς είχαμε πανό, στεφάνια αλλά και τον Πάλμα να βγάζει τη φανέλα για τον Μιχάλη. Οι γάβροι τίποτε. Και ούτε μια ανακοίνωση. Ούτε φυσικά και τα βαζέλια και η ΕΟ του βορρά. Εμείς ξέρουμε από τη δολοφονία του Άλκη τι σημαίνει να χάνεις οπαδό. Και φυσικά εδώ να στηλιτευσουμε την υποκρισία της 13 που έβγαζε ανακοινώσεις για τον Άλκη. Ντροπή σας υποκριτές.
ας μιλησουμε για υποκρισια...

εσεις ξερετε οτι το πρωτο θυμα του τυφλου οπαδισμου ηταν ΠΑΟΚτσης απο χερια Αρειανων, αλλα οκ, τοτες σταρχιδιασας, δεν ειχε και ΦΒ και τετοια

[img]https://i.postimg.cc/rsTVrcwh/podi ... .jpg[/img]

μηνγουαηλ, γινεται η φρικη με τον Μπλιωνα
της πουτανας σε ολα τα καναλια, δηλαδη και στα δυο
ο δραστης συλλαμβανεται, εκτιει την ποινη του και συνεχιζει την... ζωουλα του με ψυχιατρεια κλπ

μερικα χρονια αργοτερα, ''καποιοι'' που ολοι ξερουμε ποιας ομαδας ηταν, καινε ζωντανους τον Ντολια και τον Λιακα
τοτε λοιπον, τα τοτε μεσα φροντισαν να τους... αυτοκτονησουν, μιας και περασαν την παπαρια οτι καηκαν απο πυρσους που ειχαν στο αμαξι

μεχρι τοτε, εσυ δεν ειχες παρει γραμμη τιποτα
πηγαινες στην 3, επινες καμια κιουσπα, γαμω τον γιουφτο κλπ

μετα απο χρονια, μιας και το θυμα ειναι ΑΕΚ, ενας ΑΕΚτσης μενει παραλυτος
εσυ ακομα στις κιουσπες, κωλοΤουρκοι κλπ

τωρα που καποιος με τα δικα σου μυαλα που επινε κιουσπες και ''ε σταρχιδιαμου'' σκοτωσε τον Αλκη επειδη εφαγε σοπακι πριν απο καποιους που ''ε σταρχιδιαμου'', θυμηθηκες οτι σεβασμος και πουτσες μπλε

και οχι, δεν τα εχω με σενα γιατι εισαι αντιπαλος, τα εχω με την νοοτροπια της τζαμπα μαγκιας
λιγο πριν γινει το κακο, στο κιτρινομαυρο καποιοι καναν σαρκαστικα ποστ '' καποιος κοιταει το πουλι αναποδα''
μετα απο λιγο παγωσαν

για τον ξεκαθαρα ναζι adon και τα ζουζουνακια γυρω του απαξιω
Εχει και επι τουρκοκρατιας ενα οπαδικο επεισοδιο που ξεχασες να βαλεις
Ασπρουμαυρη εφημερίδα εβαλε ο αλλος απο την εποχη του τιτανικου
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:57 Εγώ περνάω υπέροχα.
Ετσι ειναι η μανιοκαταθλιψη, την μια νομιζεις υπεροχα, την άλλη μιζέρια. :e045:
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
sys3x

Πλέριος έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:44
sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:40
Ωραίος, δεν γνώριζα τις ιστορικές λεπτομέρειες που παράθεσες αλλά γενικώς πολύ καλή τοποθέτηση. Τα ζουζουνάκια που λες τριγύρω από τον αδον παίζει να είναι και κατά πολύ χειρότερες περιπτώσεις, απλά δεν έχουν αρχίδια μέσα στα παντελονάκια τους να εκφραστούν όπως θα ήθελαν, πχ ο Σιντ είναι δηλωμένος γουάναμπη νάζιπανκ (θελωναγίνωσαναμερικάνος :lol:) απλά κάνει όπως τα κοριτσάκια που σπάσανε το βάζο της μαμάς.
Έκανε ένα μικρό λαθάκι να υπονοήσει ότι είμαι πρεζάκιας, θα φροντίσω να μην επαναληφθεί.
και αφησα πολλα απεξω
τεσπα, *το θεμα ειναι τα κουρκουμπινια που προσπαθαν να βγαλουν λαδι καποιους, και οκ, μπορει να τους εχω αχτι του ΑΕΚς αλλα οχι κι ετσι ρε φιλε
Μα δεν έχει να κάνει καθόλου με το ποια ομάδα γουστάρει ο καθείς μας, μέχρι κι ο Beria είπε καλό λόγο για την Ένωση (σαφέστατα δεν είπε καλό λόγο, ανέφερε το προφανές απλά) που όλοι ξέρουμε πόσο την "γουστάρει".
Ακριβώς πάνω σε αυτό ακολούθησα το σχόλιο σου, στο *.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:54
Sid Vicious έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:33
:o :smt005:
Με τον βαγκτέτοιο δεν έχω συνομιλήσει πάνω 2-3 φορές, ορίστε ο τέτζερης λοιπόν ορίστε και το καπάκι.

Η πλάκα εδώ είναι ότι παίζει τα παπάκια στο νερό να είναι και λίγο πιο περίπλοκα, μουσικά μιλώντας, από τις μαλακίες που ακούει ο νεοναζί φίλος μας με τον οποίον απολαμβάνετε το σιρκλ τζερκ σας (όχι δεν είμαι νουδού, όχι δεν είμαι ναζί κτλ αντίστοιχα).
Περνάμε πάρα πολύ όμορφα και θα γίνεται όλο και καλλίτερο. Η πηγή είναι αστείρευτη λαίμαι.
Θεωρώ απολύτως γελοίο αυτό που κάνεις.

Όπως και τον κάθε ανώνυμο τυπάκο που τολμάει να εκφράζει απειλές μέσω πχόρουμ, επειδή θίχτηκε ή ό,τι να' ναι περσόνα του, που δεν έχει εκθέσει ποτέ και πουθενά σε δημόσια πχορουμική θέα.

Αν μη τι άλλο, υπάρχουν χρήστες που έχουν εκτεθεί γενικώς και δεν αναφέρομαι σε συναντήσεις δύο ή τριών ατόμων. Και ο Sid είναι ένας από αυτούς.

Και θα τον στηρίξω μέχρι τέρμα με οποιοδήποτε κόστος γιατί το αξίζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Sid Vicious έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:04
Δεν πάσχω από μανιοκατάθλιψη βρε τελειωμένε κάγκουρα :lol:, αλλά η φάση δεν είναι αυτή, χεστήκαμε για εμένα, υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά έχουν τέτοια διάγνωση και εσύ το χρησιμοποιείς ως κάτι το υποτιμητικό ενώ στην πραγματικότητα ούτε είναι υποτιμητικό και κυρίως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ αυτών των ατόμων η πάθηση τους! Σε αντίθεση με την δική σου ΕΠΙΛΟΓΗ να στηρίζεις και να φέρεσαι στη πράξη ως γουάναμπη νεοναζί, ούτε τα αρχιδάκια δεν έχεις να το παραδεχθείς μωρέ.
:lol:
Και τέλος, πες ότι θέλεις για την ζωή μου, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, απλά παίρνεις και θα παίρνεις τις αντίστοιχες για τα μεγέθη σου (🤣🤣🤣) απαντήσεις.
Σε είπα, θα περάσουμε και περνάμε ήδη υπέροχα.
Εγώ τουλάχιστον.
:wave:

.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 11 Αύγ 2023, 12:54 Ο παπανικος ουσιαστικα λέει πως η κυβέρνηση άφησε τους ναζί χούλιγκαν να επιτεθούν στη νέα Φιλαδέλφεια, επειδή οι οπαδοί της είναι κατά της αστυνόμοκρατιας και έχουν τη φήμη πως είναι "προοδευτικόι, και γι αυτό έπρεπε να τιμωρηθούν. Ενδιαφέρουσα θεωρία.
Η αστυνομία αφήνει να ξεκαθαρίζουν μόνοι τους λογαριασμούς τους οι κακοποιοί. Όπως και με τους μπράβους της νύχτας δεν την νοιάζει αν ο δολοφόνος του Στεφανάκου είναι προοδευτικός ή ρεπουμπλικανός ούτε ψάχνει να τον βρει.
Άβαταρ μέλους
sys3x

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:07

Όπως και τον κάθε ανώνυμο τυπάκο που τολμάει να εκφράζει απειλές μέσω πχόρουμ, επειδή θίχτηκε ή ό,τι να' ναι περσόνα του, που δεν έχει εκθέσει ποτέ και πουθενά σε δημόσια πχορουμική θέα.

Αν μη τι άλλο, υπάρχουν χρήστες που έχουν εκτεθεί γενικώς και δεν αναφέρομαι σε συναντήσεις δύο ή τριών ατόμων. Και ο Sid είναι ένας από αυτούς.

Από πότε πιστεύεις ότι με ενδιαφέρει τι θεωρείς εσύ για μένα;
Τέσπα, δεν με ενδιαφέρει, να κάνεις αυτό που γουστάρεις, πάνω σε αυτό ασκούμε κριτική και γενικά συζητάμε δω χάμου.
Έχεις άγνοια ως προς αυτό που νομίζεις ότι συμβαίνει, ίσως να χαμπαριάσεις κάποια στιγμή ίσως και όχι, επίσης αδιάφορο.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:12
Sid Vicious έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:04
Δεν πάσχω από μανιοκατάθλιψη βρε τελειωμένε κάγκουρα :lol:, αλλά η φάση δεν είναι αυτή, χεστήκαμε για εμένα, υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά έχουν τέτοια διάγνωση και εσύ το χρησιμοποιείς ως κάτι το υποτιμητικό ενώ στην πραγματικότητα ούτε είναι υποτιμητικό και κυρίως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ αυτών των ατόμων η πάθηση τους! Σε αντίθεση με την δική σου ΕΠΙΛΟΓΗ να στηρίζεις και να φέρεσαι στη πράξη ως γουάναμπη νεοναζί, ούτε τα αρχιδάκια δεν έχεις να το παραδεχθείς μωρέ.
:lol:
Και τέλος, πες ότι θέλεις για την ζωή μου, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, απλά παίρνεις και θα παίρνεις τις αντίστοιχες για τα μεγέθη σου (🤣🤣🤣) απαντήσεις.
Σε είπα, θα περάσουμε και περνάμε ήδη υπέροχα.
Εγώ τουλάχιστον.
:wave:
Ελιγμικές παπαριές μαρίτσα μ.

Μια ζωή τα ίδια.

Δώσε θάρρος στον αρχοντοχωριάτη και θ' ανέβει στο κρεβάτι. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:15
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:07

Από πότε πιστεύεις ότι με ενδιαφέρει τι θεωρείς εσύ για μένα;
Από τότε που με είχες πρήξει με τα πιμί σου καγκουρόμπαρμπα.

Και δεν είσαι ο μόνος. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”