Ψιτ, εμένα στα παπάρια μου για την Κικίκω. Αλλά ο μαλάκας ΔΕΝ περνάει στο ντούκου για τα πεπραγμένα του. Έπρεπε εκτός της παραίτησής του, να ΜΗΝ έχει βάλει ξανά υποψήφιος. ΤΕΡΜΑ. Αυτοί που τονε ψήφισαν, προφανώς έχουν θέμα κατανόησης στα περί σοβαρότητας των πράξεών του.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:12Κολλάει στο γεγονός ότι τον κύριο Καραμανλή δεν τον ψήφισαν κάποιοι εξωγήινοι όπως επίσης με την κυρία Κική δεν ασχολούνται πάλι οι ίδιοι εξωγήινοι αλλά εγώ και εσύ, όπως με τον κύριο Καραμανλή δλδ, άνθρωποι, όχι εξωγήινοι, νεοέλ άνθρωποι συγκεκριμένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Re: Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Re: Ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος....αντε ρε παλικαρά Ξαρχάκο, παιρνεις 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες
Τι να σου πω ρε μαν.
Αυτά που γράφετε.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:18Κι εμείς πλάκα κάνουμε με το κάθε αριστοφανίζον σούργελο.![]()
Πού ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Σε εσάς, αυτή λεφτά βγάζει, όπως ο κύριος Καραμανλής, πελάτες μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:18Κι εμείς πλάκα κάνουμε με το κάθε αριστοφανίζον σούργελο.![]()
Οκ οκ, γίνομαι όπως η άβυσσος που κοιτάω, στην κοινωνία είναι το πρόβλημα γαλή εάν το αναγνωρίζουμε ως πρόβλημα αυτό, εγώ πλέον δεν το βλέπω ως πρόβλημά, είναι απλά ένα φαινόμενο, έτσι είμαστε (είσαστε, είναι οι άλλοι κτλ πρόνανουνζ) αλλά εφόσον τίθεται ως τέτοιο...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Εμένανε; δεν συντρέχει κάποια ανάγκη να με πεις οτιδήποτε, χαραλή συζητησούλα κάνουμε.
.
.
Θα επαναλάβω ότι κι εμείς κάνουμε πλάκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Οκ, προς το παρόν είσαι σε ανεπίστρεπτη φάση.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:25Σε εσάς, αυτή λεφτά βγάζει, όπως ο κύριος Καραμανλής, πελάτες μου.
Οκ οκ, γίνομαι όπως η άβυσσος που κοιτάω, στην κοινωνία είναι το πρόβλημα γαλή εάν το αναγνωρίζουμε ως πρόβλημα αυτό, εγώ πλέον δεν το βλέπω ως πρόβλημά, είναι απλά ένα φαινόμενο, έτσι είμαστε (είσαστε, είναι οι άλλοι κτλ πρόνανουνζ) αλλά εφόσον τίθεται ως τέτοιο...
Όταν και αν επανέλθεις, τα ξαναλέμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2023, 14:50 Αν κατάλαβα καλά, το σαραντακατό είναι οι ακόλουθοι της σουπερκικής...
Οι υπόλοιποι είναι οι πραγματικοί έντεχνοι.
Το 2020 για χούντα Κουλη έλεγε
Μάλλον οι άλλοι ... οι δημοκράτες ειναι οι ακόλουθοι της

https://www.newsbreak.gr/lifestyle/1455 ... -lockdown/
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Διαφωνώ πάρα πολύ με αυτό που λες, με το να μην έβαζε υποψηφιότητα, εφόσον του δίδετε αυτήν η δυνατότητα καλά έκανε, ότι γουστάρει, από όλο αυτό το σύνολό των πράξεων μας κρινόμαστε όλοι και έτσι κρίθηκε και ο κύριος Καραμανλής ως ο επαΐων του νομού του, ήτανε μια υπέροχη ευκαιρία να ξαναγνωριστούμε και ξαναγνωριστήκαμε, δεν ψηφίζουν οι εξωγήινοι, την Κική δεν την παρακολουθούν εξωγήινοι ούτε την σχολιάζουν εξωγήινοι, ούτε τραπ με χρυσές αλυσίδες και φέρσιμο στις γυναίκες σαν να είναι όλες πουτάνες ακούνε οι εξωγήινοι.Πασιφάη έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:18Ψιτ, εμένα στα παπάρια μου για την Κικίκω. Αλλά ο μαλάκας ΔΕΝ περνάει στο ντούκου για τα πεπραγμένα του. Έπρεπε εκτός της παραίτησής του, να ΜΗΝ έχει βάλει ξανά υποψήφιος. ΤΕΡΜΑ. Αυτοί που τονε ψήφισαν, προφανώς έχουν θέμα κατανόησης στα περί σοβαρότητας των πράξεών του.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:12Κολλάει στο γεγονός ότι τον κύριο Καραμανλή δεν τον ψήφισαν κάποιοι εξωγήινοι όπως επίσης με την κυρία Κική δεν ασχολούνται πάλι οι ίδιοι εξωγήινοι αλλά εγώ και εσύ, όπως με τον κύριο Καραμανλή δλδ, άνθρωποι, όχι εξωγήινοι, νεοέλ άνθρωποι συγκεκριμένα.Πασιφάη έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:09
Ε;;![]()
Πού κολλάει ο μαλάκας στο νήμα για τον Ξαρχάκο; Τουλάχιστον ο δεύτερος έχει να παρουσιάσει μουσικό έργο.
.
.
Κωλόγερε με ακράτεια.
Ειρωνικό ήταν, χαρά μου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Τελικά όντως είσαι ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ή ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μακάρι να ήτανε έτσι.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:31Οκ, προς το παρόν είσαι σε ανεπίστρεπτη φάση.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:25Σε εσάς, αυτή λεφτά βγάζει, όπως ο κύριος Καραμανλής, πελάτες μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:18
Κι εμείς πλάκα κάνουμε με το κάθε αριστοφανίζον σούργελο.![]()
Οκ οκ, γίνομαι όπως η άβυσσος που κοιτάω, στην κοινωνία είναι το πρόβλημα γαλή εάν το αναγνωρίζουμε ως πρόβλημα αυτό, εγώ πλέον δεν το βλέπω ως πρόβλημά, είναι απλά ένα φαινόμενο, έτσι είμαστε (είσαστε, είναι οι άλλοι κτλ πρόνανουνζ) αλλά εφόσον τίθεται ως τέτοιο...![]()
Όταν και αν επανέλθεις, τα ξαναλέμε.
Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ, αλλά νομίζω ότι το θέμα μας δεν είμαι εγώ και σίγουρα ούτε κι εσύ, είναι ένα φαινόμενο αυτό που ξετυλίγεται μπροστά μας το οποίο αν δώσεις την κατάλληλη προσοχή θα δεις τον αντικατοπτρισμό.
Και πάνω από όλα μπίζνα, είναι μπίζνα η φάση, και εμείς (εσείς κτλ) οι πελάτες.
.
.
Εμμένω στην άποψή μου για τον Καραμανλή αν μου επιτρέπεις, όπως επίσης και για το βούρλο.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:35Διαφωνώ πάρα πολύ με αυτό που λες, με το να μην έβαζε υποψηφιότητα, εφόσον του δίδετε αυτήν η δυνατότητα καλά έκανε, ότι γουστάρει, από όλο αυτό το σύνολό των πράξεων μας κρινόμαστε όλοι και έτσι κρίθηκε και ο κύριος Καραμανλής ως ο επαΐων του νομού του, ήτανε μια υπέροχη ευκαιρία να ξαναγνωριστούμε και ξαναγνωριστήκαμε, δεν ψηφίζουν οι εξωγήινοι, την Κική δεν την παρακολουθούν εξωγήινοι ούτε την σχολιάζουν εξωγήινοι, ούτε τραπ με χρυσές αλυσίδες και φέρσιμο στις γυναίκες σαν να είναι όλες πουτάνες ακούνε οι εξωγήινοι.Πασιφάη έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:18Ψιτ, εμένα στα παπάρια μου για την Κικίκω. Αλλά ο μαλάκας ΔΕΝ περνάει στο ντούκου για τα πεπραγμένα του. Έπρεπε εκτός της παραίτησής του, να ΜΗΝ έχει βάλει ξανά υποψήφιος. ΤΕΡΜΑ. Αυτοί που τονε ψήφισαν, προφανώς έχουν θέμα κατανόησης στα περί σοβαρότητας των πράξεών του.sys3x έγραψε: 12 Αύγ 2023, 15:12
Κολλάει στο γεγονός ότι τον κύριο Καραμανλή δεν τον ψήφισαν κάποιοι εξωγήινοι όπως επίσης με την κυρία Κική δεν ασχολούνται πάλι οι ίδιοι εξωγήινοι αλλά εγώ και εσύ, όπως με τον κύριο Καραμανλή δλδ, άνθρωποι, όχι εξωγήινοι, νεοέλ άνθρωποι συγκεκριμένα.
Εξυπακούεται δε,πως όσοι ''εξωγήινοι'' φέρονται στις γυναίκες σαν πουταναριά, είναι τέρμα αλήτες. Πάμε παρακάτω.
Σκατοκοινωνία σε όλες τις εκφάνσεις της.
Το Νάνδρος, το Γαλή και το Πασιφαή. Τι σύμπτωση!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 138 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι
-
- 22 Απαντήσεις