!!! DEVELOPMENT MODE !!!

νέος νεκρός από χέρι ναζί

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 11 Αύγ 2023, 22:41
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 22:36
Νετο Γκουερινο έγραψε: 11 Αύγ 2023, 22:33 Μπλα μπλα ρε συ Πατ
Γιατί δεν λες απλά ότι οι άνθρωποι που κυβερνούν είναι επικίνδυνοι;
Όλα τα άλλα για τις κωλοτουμπες των αριστερών είναι ναχαμε να λέγαμε τέτοιες ώρες
Ποιες κωλοτούμπες των αριστερών; Η μόνη σταθερή θέση των αριστερών είναι η κάθετη αντίρρηση στην οποιαδήποτε μορφή αστυνόμευσης. :lol:
Στα παπάρια μου οι αριστεροί
Είναι τοσο εγκληματική η στάση της αστυνομίας στο συγκεκριμένο γεγονός που αν μπορούσα να βρω έναν λόγο θα έλεγα ότι το έκαναν επίτηδες δεν μπορεί να είναι τόσο άχρηστοι
Δυστυχώς όμως είναι τόσο άχρηστοι,για μένα προσωπικά έχει χαθεί εντελώς η εμπιστοσύνη
Εγώ την έχω χάσει εδώ και χρόνια την όποια εμπιστοσύνη στην αστυνομία. Και ακριβώς γι' αυτό έχω προτείνει πολλάκις την κατάργηση της για ένα χ διάστημα.

Το ότι κάποιοι έχουν μπλέξει την αστυνομία με το ντελίβερυ -όταν και αν γουστάρουν φρέντο- είναι άλλο θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 22:45
Spoiler
Orion22 έγραψε: 11 Αύγ 2023, 22:38
πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2023, 21:50 Ραντεβού σε τρεις μήνες να δούμε τι θα λένε όλοι τότε. :wink
Μακριά πας,
βάλε ένα μήνα μετα που είναι η επέτειος του ο λαος δεν ξεχνα είμαστε η δεκσια :lol:

https://twitter.com/gre_cos/status/1570524704087371776

απορώ πως το ξέχασε κι ο παπανίκος να το βάλει και αυτό στο τελευταίο του :smt005: :smt005: :smt005:
Ούτε μια στοιχειώδη εκτίμηση χώρου μπορεί να κάνει ο ... μαρξιστής γραφίστας αν και το έχει ταράξει στη χρήση το επαναστατικό εργαλείο.
απογοητεύτηκα εκεί που έφτασε στην άκρη
περίμενα να το συνεχισει προς τα κάτω δευτέρα δημοτικού φάση :smt005:
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Μπουρδέλο ΕΛ.ΑΣ, τσατσά υπουργός

Orion22 έγραψε: 11 Αύγ 2023, 22:54
ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 22:45
Spoiler
Orion22 έγραψε: 11 Αύγ 2023, 22:38

Μακριά πας,
βάλε ένα μήνα μετα που είναι η επέτειος του ο λαος δεν ξεχνα είμαστε η δεκσια :lol:

https://twitter.com/gre_cos/status/1570524704087371776

απορώ πως το ξέχασε κι ο παπανίκος να το βάλει και αυτό στο τελευταίο του :smt005: :smt005: :smt005:
Ούτε μια στοιχειώδη εκτίμηση χώρου μπορεί να κάνει ο ... μαρξιστής γραφίστας αν και το έχει ταράξει στη χρήση το επαναστατικό εργαλείο.
απογοητεύτηκα εκεί που έφτασε στην άκρη
περίμενα να το συνεχισει προς τα κάτω δευτέρα δημοτικού φάση :smt005:
Έτσι είναι.

Ό,τι αρχίζει μεγάλο ...προσαρμόζεται. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

nick έγραψε: 11 Αύγ 2023, 20:43
Exodus έγραψε: 11 Αύγ 2023, 19:48
πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2023, 12:53Αφού ξέρουμε ότι σε ένα μήνα που θα αρχίσει η σαιζόν του πολυτεχνείου και του Γρηγορόπουλου,αυτοί που τώρα λένε τι κάνει η αστυνομία θα λένε να εξαφανισθεί η αστυνομία. :D Μάλιστα πολλοί το λένε από τώρα.
Άρα δικαιολογείς την απουσία της ΕλΑσ. Γιατί αν εγώ μπω με στυλιάρι στο Μετρό θα με τσακώσουνε. Ή αν ξεχάσω στη φορολογική μου δήλωση 1,000 ευρώ ή what ever.
Σε λίγο θα διαδηλώνουν και οι μπράβοι της νύχτας που δεν τους προστατεύει η αστυνομία από τις αντίπαλες συμμορίες.
To αφήστε να τα βρούνε μόνοι τους είναι εξωσυνταγματικό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Exodus έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:07
nick έγραψε: 11 Αύγ 2023, 20:43
Exodus έγραψε: 11 Αύγ 2023, 19:48 Άρα δικαιολογείς την απουσία της ΕλΑσ. Γιατί αν εγώ μπω με στυλιάρι στο Μετρό θα με τσακώσουνε. Ή αν ξεχάσω στη φορολογική μου δήλωση 1,000 ευρώ ή what ever.
Σε λίγο θα διαδηλώνουν και οι μπράβοι της νύχτας που δεν τους προστατεύει η αστυνομία από τις αντίπαλες συμμορίες.
To αφήστε να τα βρούνε μόνοι τους είναι εξωσυνταγματικό.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο αεράτο από το σύνταγμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Exodus

πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2023, 21:50Δεν δικαιολογώ καθόλου αυτό και το έχω γράψει πολλές φορές.Μόνο που δεν δικαιολογώ και την απουσία της ΕΛΑΣ από πολλά άλλα πράγματα π.χ. γιατί δεν υπάρχουν αστυνομικά τμήματα μέσα στα πανεπιστήμια και γιατί δεν έχουν συλλάβει όλους τους μολοτωφόρους.
Γενικώς η αστυνομία στην Ελλάδα είναι αδρανής και επιθυμώ πολύ μεγαλύτερη δραστηριοποίήσή της προς όλες τις κατευθύνσεις όμως.
Ραντεβού σε τρεις μήνες να δούμε τι θα λένε όλοι τότε.
Δεν είναι αδρανής, αλλά εξαρτάται ο κάθε αρχηγός από την πολιτική εξουσία, και αν δεν πάρει ρητή εντολή δεν βάζει το κεφάλι του στον τορβά. Όταν σου λένε, κάνε αυτό που πρέπει, εννοούν, αν σου κάτσει δεν σε στηρίζω. Οι Υπηρεσίες όλες είναι κομματικά εξαρτώμενες. Αλλά εδώ έχουμε μια ομάδα με πολύ γνωστούς φαν πανευρωπαϊκά, που φτάσανε στην Αθήνα και κάνανε φόνο. Θα μπορούσε να γίνεται συζήτηση και για περισσότερους φόνους. Πριν χρόνια ο Ντέμης ήθελε κάμερες στο γήπεδο και γράφανε εδώ αριστεροί Αρ- Ντέμης Μάτσας. Φυσικά, όταν έριχναν δακρυγόνα στον Γλέζο η ΕλΑσ ήταν καραπαρούσα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Exodus

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:09Δεν υπάρχει τίποτα πιο αεράτο από το σύνταγμα.
Οι νομικοί έχουν άλλη γνώμη. Όταν ο χ τσακώνεται με τον ψ και εγώ φωνάζω την αστυνομία, δεν υπάρχει, ας τα βρούνε. Αυτό δεν έχει αέρα, ούτε ατμόσφαιρες.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

zteo έγραψε: 11 Αύγ 2023, 20:49 Για να δικαιολογητικά το αστυνομικό φιάσκο φτάσατε στο σημείο να ξεπλένετε ναζιστικά αποσπάσματα. Ευγε :smt038
Όταν ισοπεδωσατε παρέα την Πολωνία και βγάζατε φωτο αγκαλιασμένοι, δεν ήταν αποβράσματα, σωστά;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Exodus

Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:20Όταν ισοπεδωσατε παρέα την Πολωνία και βγάζατε φωτο αγκαλιασμένοι, δεν ήταν αποβράσματα, σωστά;
Εγώ δεν μπλέκω καμιά ιδεολογία. Χούλιγκαν μπήκανε παράνομα παρά τις οδηγίες της UEFA και κάνανε μανούρα και φόνο. Ναζί, ξεναζί, αναρχικοί, ποδονίφτες, για μένα, κύριε, δεν περνάς.
Άβαταρ μέλους
Sol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Exodus έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:22
Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:20Όταν ισοπεδωσατε παρέα την Πολωνία και βγάζατε φωτο αγκαλιασμένοι, δεν ήταν αποβράσματα, σωστά;
Εγώ δεν μπλέκω καμιά ιδεολογία. Χούλιγκαν μπήκανε παράνομα παρά τις οδηγίες της UEFA και κάνανε μανούρα και φόνο. Ναζί, ξεναζί, αναρχικοί, ποδονίφτες, για μένα, κύριε, δεν περνάς.
Τελικώς, έγινε από τους κροάτες ο φόνος;

Να το θεωρήσω έγκυρη πληροφορία; Γιατί προς το παρόν, δεν είναι τεκμηριωμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Exodus

Φωτογραφία;
Άβαταρ μέλους
Exodus

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:26Τελικώς, έγινε από τους κροάτες ο φόνος;

Να το θεωρήσω έγκυρη πληροφορία; Γιατί προς το παρόν, δεν είναι τεκμηριωμένο.
ΚΑΘΟΛΟΥ τεκμηριωμένο δεν είναι. Μπορεί να έγινε από οιονδήποτε εμπλεκόμενο των αντιθέτων της ΑΕΚ. Μπορεί να ήταν Έλληνας, Αλβανός, Κροάτης, Γεωργιανός, Ινδιάνος. Σαφώς.
Άβαταρ μέλους
Sol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sol »

Exodus έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:26
Φωτογραφία;
Τώρα μην αρχίσουμε τα φέρτε τη λίστα με τα ονόματα των Εβραίων που εξοντωθηκαν στο ολοκαύτωμα.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι

Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Άβαταρ μέλους
Exodus

Sol έγραψε: 11 Αύγ 2023, 23:29Τώρα μην αρχίσουμε τα φέρτε τη λίστα με τα ονόματα των Εβραίων που εξοντωθηκαν στο ολοκαύτωμα.
ΕικόναΟρίστε, δεν θέλω νούμερα. Μια φωτό θέλω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”