πανω αριστερά και κάτω δεξιά, κάνει μπαμ οτι κρατάνε μαχαίρια
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το τι μπορεί να υποστηρίξει ο κάθε δικηγόρος είναι ανοιχτό και άπειρο σαν την άμμο της θαλάσσης. Επίσης η συμπληρωματική κατάθεση δεν έχει γραφτεί, αν γραφτεί, θα δούμε. Εγώ βλέπω πως δεν γίνεται σαφές ποιοί εναντίον ποιών πάλεψαν. Αύριο εγώ, ως δικηγόρος θα μπορούσα να πω, μαλλώσαν οι μεν με τους δε, και μετά οι τρίτοι εμφανίστηκαν, κι έγινε ο σκοτωμός. Λέμε τώρα. Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια, ιδίως στα χαρτιά.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 01:21Πιο ανοιχτό σενάριο σε τί; Μαζί δεν ήταν οι Παναθηναϊκοί και οι Κροάτες; Ισχυρίζονται ή παίζει να υποστηρίξουν κάτι άλλο οι δικηγόροι τους;
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Στην τελική, μπορεί να γίνει και συμπληρωματική κατάθεση, αν κριθεί κάτι ασαφές.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ελα ρε? σοβαρα? δεν ηταν οπαδικο ε?Arisvilla έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:57
Καλά άσε το 83 και τους Παπουτσηδες γιατί το περιστατικό δεν είχε και τόσο οπαδικη χροιά όσο νομίζεις. Βέβαια κατακριτέο εννοείται και κανένας Αρειανός δεν ήταν περήφανος για αυτό. Για τα υπόλοιπα που γράφεις ότι κάποιος με τα δικά μου μυαλά σκότωσε τον Άλκη η μεθυσμένος είσαι η έχεις εσύ τα μυαλά αυτού που σκότωσε τον Άλκη.
απλα τα τρια πρεζακια ετσι τους ηρθε και λιωσαν τα μυαλα του, ετσι πανω στην μαστουρα απο τα σιροπια
και φυσικα μικρε μου συμβολαιογραφισκε καποιοι με τα δικα σου μυαλα ειναι αυτοι που ταιζουν την ολη αρρωστεια
καποιοι που σε αλλα νηματα ειναι ''αριστεροι'' αλλα στα αθλητικα μεταμορφωνοντε σε Κασιδες
ακου πολιτικο βλημα εγω τα λεω στα ισα ...μπορει να εισαι καλυτερος ανθρωπος και απο μενα ακομηΑρχέλαος έγραψε: 11 Αύγ 2023, 15:18 Από διάφορους χρήσιμους ηλίθιους ακόμα και εδώ μέσα, έχουν αναπτυχθεί διάφοροι μύθοι.
1. Οι Κροάτες ταραξίες δεν χρησιμοποιούν μαχαίρια(αυτό το ανέφερε και ο τραχανάς ο nemo):
αλλα πολιτικα εισαι οτι χειροτερο ..οτι ειπα ειναι εξακριβωμενο ..ειπα οτι δεν συναδει με το προφιλ τους
δεν ειπα οτι ημουν σιγουρος- για το προφιλ ανεφερα
οποτε αν στο τελος αποδεχτει οτι το εκανε ελληνας θα πρεπει να ζητησεις συγνωμη αν εχεις αρχιδια
και επειδη δεν εχεις αρχιδια οπως ολοι οι αριστεροσουργελοι θα αδιαφορω για οτι λες οποτε βρισε οσο θες
Άρα δικαιολογείς την απουσία της ΕλΑσ. Γιατί αν εγώ μπω με στυλιάρι στο Μετρό θα με τσακώσουνε. Ή αν ξεχάσω στη φορολογική μου δήλωση 1,000 ευρώ ή what ever.πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2023, 12:53Αφού ξέρουμε ότι σε ένα μήνα που θα αρχίσει η σαιζόν του πολυτεχνείου και του Γρηγορόπουλου,αυτοί που τώρα λένε τι κάνει η αστυνομία θα λένε να εξαφανισθεί η αστυνομία.Μάλιστα πολλοί το λένε από τώρα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
το πιο πιθανό να κρατούσαν αλλά με αυτή την θολούρα και απόσταση θα μπορούσε να ήταν και ομπρέλεςOtto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2023, 19:38 πανω αριστερά και κάτω δεξιά, κάνει μπαμ οτι κρατάνε μαχαίρια
Βαρυτατα οπλισμενο ταγμα εφοδου

Φιλαθλοι πριν 2 χρονια που κανουν ειρηνικη πορεια

Φιλαθλοι πριν 2 χρονια που κανουν ειρηνικη πορεια

- Frappezitis
Κότες και θρασύδειλοι ! Αυτοί είναι κι αυτοί ηταν πάντα οι ναζί !
Στην πάνω φωτο οι ναζί Κροάτες κρύβουν τα πρόσωπά τους οδηγούμενοι σήμερα στις ανακριτικές αρχές !
Στην κάτω φωτο οι μέντορές τους Γερμανοί ναζί στην δίκη της Νυρεμβέργης το 1945 κρύβουν τα πρόσωπά τους απ το φακο των δημοσιογράφων λέγοντας ''Οχι οχι ...εμείς δεν ξέραμε τίποτα για το ναζισμό ..Εμείς εντολές εκτελούσαμε ....''
Αυτοί ειναι πάντα οι ναζί ..Κότες ! Δεν ξέραμε , δεν είδαμε , δεν κάναμε ! Κότες ,θρασύδειλοι και αποβράσματα της κοινωνιας!

Στην πάνω φωτο οι ναζί Κροάτες κρύβουν τα πρόσωπά τους οδηγούμενοι σήμερα στις ανακριτικές αρχές !
Στην κάτω φωτο οι μέντορές τους Γερμανοί ναζί στην δίκη της Νυρεμβέργης το 1945 κρύβουν τα πρόσωπά τους απ το φακο των δημοσιογράφων λέγοντας ''Οχι οχι ...εμείς δεν ξέραμε τίποτα για το ναζισμό ..Εμείς εντολές εκτελούσαμε ....''
Αυτοί ειναι πάντα οι ναζί ..Κότες ! Δεν ξέραμε , δεν είδαμε , δεν κάναμε ! Κότες ,θρασύδειλοι και αποβράσματα της κοινωνιας!

Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Sid Vicious
Το θέμα είναι ότι όλο αυτό θα έπρεπε και θα μπορούσε να είχε προληφθεί από την οργανωμένη πολιτεία, ειδικά από όσα βγαίνουν ότι υπήρχε μια πληροφόρηση ούτε αδύνατο ήταν ούτε δύσκολο.
Υγ. Δεν είναι πρωτόγνωρο να κυκλοφορούν οπλισμένα μπουλουκια στην Αθηνα και κάθε φορά η οργανωμένη πολιτεία φέρει τις ευθύνες της βέβαια
Υγ2. Όχι και να με βγάλει φιλοκροάτη ο ψευταράς, η Σερβία ειναι σαν σπίτι μου
Υγ3. Επιμένω πως αυτό το " μόνο εμείς" που είπε ο arisvilla στο νήμα είναι από τις νοοτροπίες που γεννούν τραγικά συμβάντα σαν αυτό. Δεν το κατάλαβε.
Υγ. Δεν είναι πρωτόγνωρο να κυκλοφορούν οπλισμένα μπουλουκια στην Αθηνα και κάθε φορά η οργανωμένη πολιτεία φέρει τις ευθύνες της βέβαια
Υγ2. Όχι και να με βγάλει φιλοκροάτη ο ψευταράς, η Σερβία ειναι σαν σπίτι μου
Υγ3. Επιμένω πως αυτό το " μόνο εμείς" που είπε ο arisvilla στο νήμα είναι από τις νοοτροπίες που γεννούν τραγικά συμβάντα σαν αυτό. Δεν το κατάλαβε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/14 ... ki-via/amp«Όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με οπαδική βία»
«Οπαδική βία είναι βία οπαδών μέσα στο γήπεδο κάποια στιγμή, για κάποιον λόγο. Καμία σχέση δεν έχει με εγκληματική ενέργεια εν θερμώ· εδώ, μιλάμε για εισβολή και κατάλυση της πολιτείας. Δηλαδή, άνθρωποι οργανωμένοι, διακόσιοι, δεν ξέρω πόσοι, εισέρχονται μέσα στη χώρα, τη διασχίζουν, μπαίνουν μέσα στον ηλεκτρικό, πάνε οργανωμένα και χτυπούν πολίτες με μαχαίρια, καπνογόνα και άλλους τρόπους, ανθρώπους που ανήκουν σε άλλη ομάδα.
Αυτό είναι κατάλυση της πολιτείας με μία εισβολή μέσα στους θεσμούς και στις υπηρεσίες, από την αστυνομία μέχρι το κράτος. Άρα, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με οπαδική βία και κακώς χρησιμοποιείται ο όρος», αποσαφήνισε ο κ. Πανούσης.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Το έχω ξαναπεί, η λογική που αφήνει να τα βρουν μόνοι τους είναι εξ ορισμού βούτυρο στο ψωμί του χουλιγκανισμού. Στο κάτ-κάτω είχαμε μια παράνομη εισβολή οργανωμένων οπαδών που δεν σταματήθηκε πουθενά.adon99 έγραψε: 11 Αύγ 2023, 19:57 Βαρυτατα οπλισμενο ταγμα εφοδου![]()
Φιλαθλοι πριν 2 χρονια που κανουν ειρηνικη πορεια![]()
![]()
Σε λίγο θα διαδηλώνουν και οι μπράβοι της νύχτας που δεν τους προστατεύει η αστυνομία από τις αντίπαλες συμμορίες.Exodus έγραψε: 11 Αύγ 2023, 19:48Άρα δικαιολογείς την απουσία της ΕλΑσ. Γιατί αν εγώ μπω με στυλιάρι στο Μετρό θα με τσακώσουνε. Ή αν ξεχάσω στη φορολογική μου δήλωση 1,000 ευρώ ή what ever.πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2023, 12:53Αφού ξέρουμε ότι σε ένα μήνα που θα αρχίσει η σαιζόν του πολυτεχνείου και του Γρηγορόπουλου,αυτοί που τώρα λένε τι κάνει η αστυνομία θα λένε να εξαφανισθεί η αστυνομία.Μάλιστα πολλοί το λένε από τώρα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
nick έγραψε: 11 Αύγ 2023, 20:43Σε λίγο θα διαδηλώνουν και οι μπράβοι της νύχτας που δεν τους προστατεύει η αστυνομία από τις αντίπαλες συμμορίες.Exodus έγραψε: 11 Αύγ 2023, 19:48Άρα δικαιολογείς την απουσία της ΕλΑσ. Γιατί αν εγώ μπω με στυλιάρι στο Μετρό θα με τσακώσουνε. Ή αν ξεχάσω στη φορολογική μου δήλωση 1,000 ευρώ ή what ever.πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2023, 12:53Αφού ξέρουμε ότι σε ένα μήνα που θα αρχίσει η σαιζόν του πολυτεχνείου και του Γρηγορόπουλου,αυτοί που τώρα λένε τι κάνει η αστυνομία θα λένε να εξαφανισθεί η αστυνομία.Μάλιστα πολλοί το λένε από τώρα.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Για να δικαιολογητικά το αστυνομικό φιάσκο φτάσατε στο σημείο να ξεπλένετε ναζιστικά αποσπάσματα. Ευγε 
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Νέα Φιλαδέλφεια: Ανάμεσα σε πέντε άτομα ψάχνουν τον δολοφόνο του Μιχάλη – Οι 3 είναι Έλληνες, εκ των οποίων ο ένας αναζητείται
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-