!!! DEVELOPMENT MODE !!!

νέος νεκρός από χέρι ναζί

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2023, 19:33 δλδ εσείς βλέπετε στις φωτό και τι κρατάνε
πανω αριστερά και κάτω δεξιά, κάνει μπαμ οτι κρατάνε μαχαίρια

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 01:21Πιο ανοιχτό σενάριο σε τί; Μαζί δεν ήταν οι Παναθηναϊκοί και οι Κροάτες; Ισχυρίζονται ή παίζει να υποστηρίξουν κάτι άλλο οι δικηγόροι τους;

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω. Στην τελική, μπορεί να γίνει και συμπληρωματική κατάθεση, αν κριθεί κάτι ασαφές.
Το τι μπορεί να υποστηρίξει ο κάθε δικηγόρος είναι ανοιχτό και άπειρο σαν την άμμο της θαλάσσης. Επίσης η συμπληρωματική κατάθεση δεν έχει γραφτεί, αν γραφτεί, θα δούμε. Εγώ βλέπω πως δεν γίνεται σαφές ποιοί εναντίον ποιών πάλεψαν. Αύριο εγώ, ως δικηγόρος θα μπορούσα να πω, μαλλώσαν οι μεν με τους δε, και μετά οι τρίτοι εμφανίστηκαν, κι έγινε ο σκοτωμός. Λέμε τώρα. Ο διάβολος κρύβεται στη λεπτομέρεια, ιδίως στα χαρτιά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
Πλέριος
Phorum.gr user: aytos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πλέριος »

Arisvilla έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:57
Καλά άσε το 83 και τους Παπουτσηδες γιατί το περιστατικό δεν είχε και τόσο οπαδικη χροιά όσο νομίζεις. Βέβαια κατακριτέο εννοείται και κανένας Αρειανός δεν ήταν περήφανος για αυτό. Για τα υπόλοιπα που γράφεις ότι κάποιος με τα δικά μου μυαλά σκότωσε τον Άλκη η μεθυσμένος είσαι η έχεις εσύ τα μυαλά αυτού που σκότωσε τον Άλκη.
ελα ρε? σοβαρα? δεν ηταν οπαδικο ε?
απλα τα τρια πρεζακια ετσι τους ηρθε και λιωσαν τα μυαλα του, ετσι πανω στην μαστουρα απο τα σιροπια

και φυσικα μικρε μου συμβολαιογραφισκε καποιοι με τα δικα σου μυαλα ειναι αυτοι που ταιζουν την ολη αρρωστεια
καποιοι που σε αλλα νηματα ειναι ''αριστεροι'' αλλα στα αθλητικα μεταμορφωνοντε σε Κασιδες
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

Αρχέλαος έγραψε: 11 Αύγ 2023, 15:18 Από διάφορους χρήσιμους ηλίθιους ακόμα και εδώ μέσα, έχουν αναπτυχθεί διάφοροι μύθοι.

1. Οι Κροάτες ταραξίες δεν χρησιμοποιούν μαχαίρια(αυτό το ανέφερε και ο τραχανάς ο nemo):
ακου πολιτικο βλημα εγω τα λεω στα ισα ...μπορει να εισαι καλυτερος ανθρωπος και απο μενα ακομη

αλλα πολιτικα εισαι οτι χειροτερο ..οτι ειπα ειναι εξακριβωμενο ..ειπα οτι δεν συναδει με το προφιλ τους
δεν ειπα οτι ημουν σιγουρος- για το προφιλ ανεφερα
οποτε αν στο τελος αποδεχτει οτι το εκανε ελληνας θα πρεπει να ζητησεις συγνωμη αν εχεις αρχιδια
και επειδη δεν εχεις αρχιδια οπως ολοι οι αριστεροσουργελοι θα αδιαφορω για οτι λες οποτε βρισε οσο θες
Άβαταρ μέλους
Exodus

πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2023, 12:53Αφού ξέρουμε ότι σε ένα μήνα που θα αρχίσει η σαιζόν του πολυτεχνείου και του Γρηγορόπουλου,αυτοί που τώρα λένε τι κάνει η αστυνομία θα λένε να εξαφανισθεί η αστυνομία. :D Μάλιστα πολλοί το λένε από τώρα.
Άρα δικαιολογείς την απουσία της ΕλΑσ. Γιατί αν εγώ μπω με στυλιάρι στο Μετρό θα με τσακώσουνε. Ή αν ξεχάσω στη φορολογική μου δήλωση 1,000 ευρώ ή what ever.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Otto Weininger έγραψε: 11 Αύγ 2023, 19:38 πανω αριστερά και κάτω δεξιά, κάνει μπαμ οτι κρατάνε μαχαίρια
το πιο πιθανό να κρατούσαν αλλά με αυτή την θολούρα και απόσταση θα μπορούσε να ήταν και ομπρέλες
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Βαρυτατα οπλισμενο ταγμα εφοδου :smt018

Εικόνα

Φιλαθλοι πριν 2 χρονια που κανουν ειρηνικη πορεια :smt038

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Κότες και θρασύδειλοι ! Αυτοί είναι κι αυτοί ηταν πάντα οι ναζί !
Στην πάνω φωτο οι ναζί Κροάτες κρύβουν τα πρόσωπά τους οδηγούμενοι σήμερα στις ανακριτικές αρχές !
Στην κάτω φωτο οι μέντορές τους Γερμανοί ναζί στην δίκη της Νυρεμβέργης το 1945 κρύβουν τα πρόσωπά τους απ το φακο των δημοσιογράφων λέγοντας ''Οχι οχι ...εμείς δεν ξέραμε τίποτα για το ναζισμό ..Εμείς εντολές εκτελούσαμε ....''
Αυτοί ειναι πάντα οι ναζί ..Κότες ! Δεν ξέραμε , δεν είδαμε , δεν κάναμε ! Κότες ,θρασύδειλοι και αποβράσματα της κοινωνιας!

Εικόνα

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Το θέμα είναι ότι όλο αυτό θα έπρεπε και θα μπορούσε να είχε προληφθεί από την οργανωμένη πολιτεία, ειδικά από όσα βγαίνουν ότι υπήρχε μια πληροφόρηση ούτε αδύνατο ήταν ούτε δύσκολο.

Υγ. Δεν είναι πρωτόγνωρο να κυκλοφορούν οπλισμένα μπουλουκια στην Αθηνα και κάθε φορά η οργανωμένη πολιτεία φέρει τις ευθύνες της βέβαια

Υγ2. Όχι και να με βγάλει φιλοκροάτη ο ψευταράς, η Σερβία ειναι σαν σπίτι μου

Υγ3. Επιμένω πως αυτό το " μόνο εμείς" που είπε ο arisvilla στο νήμα είναι από τις νοοτροπίες που γεννούν τραγικά συμβάντα σαν αυτό. Δεν το κατάλαβε.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

«Όλα τα παραπάνω δεν έχουν καμία σχέση με οπαδική βία»
«Οπαδική βία είναι βία οπαδών μέσα στο γήπεδο κάποια στιγμή, για κάποιον λόγο. Καμία σχέση δεν έχει με εγκληματική ενέργεια εν θερμώ· εδώ, μιλάμε για εισβολή και κατάλυση της πολιτείας. Δηλαδή, άνθρωποι οργανωμένοι, διακόσιοι, δεν ξέρω πόσοι, εισέρχονται μέσα στη χώρα, τη διασχίζουν, μπαίνουν μέσα στον ηλεκτρικό, πάνε οργανωμένα και χτυπούν πολίτες με μαχαίρια, καπνογόνα και άλλους τρόπους, ανθρώπους που ανήκουν σε άλλη ομάδα.

Αυτό είναι κατάλυση της πολιτείας με μία εισβολή μέσα στους θεσμούς και στις υπηρεσίες, από την αστυνομία μέχρι το κράτος. Άρα, εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με οπαδική βία και κακώς χρησιμοποιείται ο όρος», αποσαφήνισε ο κ. Πανούσης.
https://www.newsbomb.gr/ellada/story/14 ... ki-via/amp
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
Exodus

adon99 έγραψε: 11 Αύγ 2023, 19:57 Βαρυτατα οπλισμενο ταγμα εφοδου :smt018

Εικόνα

Φιλαθλοι πριν 2 χρονια που κανουν ειρηνικη πορεια :smt038

Εικόνα
Το έχω ξαναπεί, η λογική που αφήνει να τα βρουν μόνοι τους είναι εξ ορισμού βούτυρο στο ψωμί του χουλιγκανισμού. Στο κάτ-κάτω είχαμε μια παράνομη εισβολή οργανωμένων οπαδών που δεν σταματήθηκε πουθενά.
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Exodus έγραψε: 11 Αύγ 2023, 19:48
πατησιωτης έγραψε: 11 Αύγ 2023, 12:53Αφού ξέρουμε ότι σε ένα μήνα που θα αρχίσει η σαιζόν του πολυτεχνείου και του Γρηγορόπουλου,αυτοί που τώρα λένε τι κάνει η αστυνομία θα λένε να εξαφανισθεί η αστυνομία. :D Μάλιστα πολλοί το λένε από τώρα.
Άρα δικαιολογείς την απουσία της ΕλΑσ. Γιατί αν εγώ μπω με στυλιάρι στο Μετρό θα με τσακώσουνε. Ή αν ξεχάσω στη φορολογική μου δήλωση 1,000 ευρώ ή what ever.
Σε λίγο θα διαδηλώνουν και οι μπράβοι της νύχτας που δεν τους προστατεύει η αστυνομία από τις αντίπαλες συμμορίες.
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

nick έγραψε: 11 Αύγ 2023, 20:43
Exodus έγραψε: 11 Αύγ 2023, 19:48
Σε λίγο θα διαδηλώνουν και οι μπράβοι της νύχτας που δεν τους προστατεύει η αστυνομία από τις αντίπαλες συμμορίες.
:goodpost:
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Για να δικαιολογητικά το αστυνομικό φιάσκο φτάσατε στο σημείο να ξεπλένετε ναζιστικά αποσπάσματα. Ευγε :smt038
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre »

Νέα Φιλαδέλφεια: Ανάμεσα σε πέντε άτομα ψάχνουν τον δολοφόνο του Μιχάλη – Οι 3 είναι Έλληνες, εκ των οποίων ο ένας αναζητείται
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”