!!! DEVELOPMENT MODE !!!
νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
Οπότε, αν γουστάρετε άφτερ φάση όλοι οι ευαισθητοποιημένοι για τα κοινά παύλα αυθεντικοί κωλοπετεινιτσιώτες, πείτε το κι έγινε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
όλα αυτά τα ανακάλυψες προχτές έτσι?οκ δεν είσαι ο μόνος αλλά είσαι ο καλύτερος.έχεις πάει το γλείψε-φτύσε σε άλλο επίπεδοsys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:57Που είδες την απειλή μικρέ;
Στο θα περάσουμε καλά;
Εγώ περνάω υπέροχα.
Δεν θα πέφτει τίποτε κάτω μικρέ γουάναμπη νάζιπανκ (rofl), δεν είναι απειλή, είναι modus operandi πλέον.
Βρήκες τίποτε για την φήμη που δικαιώνει τους συναγωνιστές σου από την Κροατία τελικά;
Άντε να δούμε, πόσα απίδια.
![]()
Ναι, σου έστειλα ότι γνωρίζω τον Βασίλη.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:16Από τότε που με είχες πρήξει με τα πιμί σου καγκουρόμπαρμπα.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:15Από πότε πιστεύεις ότι με ενδιαφέρει τι θεωρείς εσύ για μένα;ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:07
Θεωρώ απολύτως γελοίο αυτό που κάνεις.
Όπως και τον κάθε ανώνυμο τυπάκο που τολμάει να εκφράζει απειλές μέσω πχόρουμ, επειδή θίχτηκε ή ό,τι να' ναι περσόνα του, που δεν έχει εκθέσει ποτέ και πουθενά σε δημόσια πχορουμική θέα.
Αν μη τι άλλο, υπάρχουν χρήστες που έχουν εκτεθεί γενικώς και δεν αναφέρομαι σε συναντήσεις δύο ή τριών ατόμων. Και ο Sid είναι ένας από αυτούς.
Και θα τον στηρίξω μέχρι τέρμα με οποιοδήποτε κόστος γιατί το αξίζει.
Και δεν είσαι ο μόνος.![]()
Και κάτι ακόμη παλιότερα, ίσως και 2 φορές; δεν θυμάμαι.
Έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου.
Επειδή λοιπόν σου έστειλα 3 πμ, δεν ξέρω πόσα, πες 13 εσύ κανένα πρόβλημα, σημαίνει ότι;
Για πες μας γαλή, σοβαρά όμως
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τίποτα ιδιαίτερο. Μια απ' τα ίδια από τους ίδιους.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:22Ναι, σου έστειλα ότι γνωρίζω τον Βασίλη.
Επειδή λοιπόν σου έστειλα 3 πμ, δεν ξέρω πόσα, πες 13 εσύ κανένα πρόβλημα, σημαίνει ότι;
Για πες μας γαλή, σοβαρά όμως, τι πιστευεις οτι σημαίνει αυτό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το σκέτο φτύσε;nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:22όλα αυτά τα ανακάλυψες προχτές έτσι?οκ δεν είσαι ο μόνος αλλά είσαι ο καλύτερος.έχεις πάει το γλείψε-φτύσε σε άλλο επίπεδοsys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:57Που είδες την απειλή μικρέ;
Στο θα περάσουμε καλά;
Εγώ περνάω υπέροχα.
Δεν θα πέφτει τίποτε κάτω μικρέ γουάναμπη νάζιπανκ (rofl), δεν είναι απειλή, είναι modus operandi πλέον.
Βρήκες τίποτε για την φήμη που δικαιώνει τους συναγωνιστές σου από την Κροατία τελικά;
Άντε να δούμε, πόσα απίδια.
![]()
.
.
Έτσι μπράβο λοιπόν.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:24Τίποτα ιδιαίτερο. Μια απ' τα ίδια από τους ίδιους.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:22Ναι, σου έστειλα ότι γνωρίζω τον Βασίλη.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:16
Από τότε που με είχες πρήξει με τα πιμί σου καγκουρόμπαρμπα.
Και δεν είσαι ο μόνος.![]()
![]()
.
.
χαχαχαχαχαχα όσο πάει γίνεται και καλύτερο.στειλε καμιά 10ριά πιμι στη γαλή να βεβαιωθείς ότι την σιχαίνεσαι
Ακριβώς έτσι.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:25Έτσι μπράβο λοιπόν.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:24Τίποτα ιδιαίτερο. Μια απ' τα ίδια από τους ίδιους.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:22
Ναι, σου έστειλα ότι γνωρίζω τον Βασίλη.
![]()
Και μετά αυτό το διαφημιστικό διάλειμμα, θα μας πεις ΠΩΣ ακριβώς σκοπεύεις να διασκεδάσεις με όσους διαφωνούν μαζί σου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:26 χαχαχαχαχαχα όσο πάει γίνεται και καλύτερο.στειλε καμιά 10ριά πιμι στη γαλή να βεβαιωθείς ότι την σιχαίνεσαι
Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα πιμί τα έχω πάρει από αυτούς ακριβώς που μου την πέφτουν πολιτικά στο πχόρουμ. Με τέρμα απολιτίκ περιεχόμενο.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:26 χαχαχαχαχαχα όσο πάει γίνεται και καλύτερο.στειλε καμιά 10ριά πιμι στη γαλή να βεβαιωθείς ότι την σιχαίνεσαι
Χρόνια τώρα, η ίδια ιστορία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν ειμαι αρχοντοχωριάτης, χωριάτης σκέτο είμαι.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:16Ελιγμικές παπαριές μαρίτσα μ.sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:12Δεν πάσχω από μανιοκατάθλιψη βρε τελειωμένε κάγκουραSid Vicious έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:04
Ετσι ειναι η μανιοκαταθλιψη, την μια νομιζεις υπεροχα, την άλλη μιζέρια.![]()
, αλλά η φάση δεν είναι αυτή, χεστήκαμε για εμένα, υπάρχουν άνθρωποι που πραγματικά έχουν τέτοια διάγνωση και εσύ το χρησιμοποιείς ως κάτι το υποτιμητικό ενώ στην πραγματικότητα ούτε είναι υποτιμητικό και κυρίως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ αυτών των ατόμων η πάθηση τους! Σε αντίθεση με την δική σου ΕΠΙΛΟΓΗ να στηρίζεις και να φέρεσαι στη πράξη ως γουάναμπη νεοναζί, ούτε τα αρχιδάκια δεν έχεις να το παραδεχθείς μωρέ.
Και τέλος, πες ότι θέλεις για την ζωή μου, δεν έχεις την παραμικρή ιδέα, απλά παίρνεις και θα παίρνεις τις αντίστοιχες για τα μεγέθη σου () απαντήσεις.
Σε είπα, θα περάσουμε και περνάμε ήδη υπέροχα.
Εγώ τουλάχιστον.
![]()
Μια ζωή τα ίδια.
Δώσε θάρρος στον αρχοντοχωριάτη και θ' ανέβει στο κρεβάτι.![]()
.
.
Ποιος σου είπε ότι την σιχαίνομαι;nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:26 χαχαχαχαχαχα όσο πάει γίνεται και καλύτερο.στειλε καμιά 10ριά πιμι στη γαλή να βεβαιωθείς ότι την σιχαίνεσαι
.
.
Εχμ, αυτό νομίζω ότι παίζει πολύ γενικά σε αυτές τις πλατφόρμες και ειδικότερα με την κατεύθυνση ΠΡΟΣ τις γκόμενές.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:33Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα πιμί τα έχω πάρει από αυτούς ακριβώς που μου την πέφτουν πολιτικά στο πχόρουμ. Με τέρμα απολιτίκ περιεχόμενο.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:26 χαχαχαχαχαχα όσο πάει γίνεται και καλύτερο.στειλε καμιά 10ριά πιμι στη γαλή να βεβαιωθείς ότι την σιχαίνεσαι![]()
Είναι κι αυτό μια αλήθεια επίσης που δεν αποκλείει την δική σου αλλά την εξηγεί - συμπληρώνει.
.
.
Α ναι, μην ξεχάσεις να τον ρωτήσεις και τι ψηφίζει, αλλιώς δεν μετράει.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:33Η αλήθεια είναι ότι τα περισσότερα πιμί τα έχω πάρει από αυτούς ακριβώς που μου την πέφτουν πολιτικά στο πχόρουμ. Με τέρμα απολιτίκ περιεχόμενο.nowhere έγραψε: 11 Αύγ 2023, 18:26 χαχαχαχαχαχα όσο πάει γίνεται και καλύτερο.στειλε καμιά 10ριά πιμι στη γαλή να βεβαιωθείς ότι την σιχαίνεσαι![]()
.
.
Σας είπα ότι θα περάσουμε καλά παιβιά;
Σας είπα.
Σας είπα.
.
.
-