Ναι, συνέχισε τα πάνω κάτω, πλάκα έχει για πρωινό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
νέος νεκρός από χέρι ναζί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: νέος νεκρός από χέρι ναζί
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Α τώρα το είδα!
Υπονοείς ότι είμαι πρεζάκιας Σιντ;
,

Θα περάσουμε πολύ όμορφα, θα δεις...
Μόνον που εγώ δεν χρησιμοποιώ το ψέμα...
Θα γουστάρεις, θα δεις.

,
Θα γουστάρεις, θα δεις.
.
.
Ενώ εσύ είσαι στους πορομ πομ πομ, που συχνά ασχολούνται με την πάρτη μου, χωρίς να εκφέρουν καν τη δική τους άποψη για το θέμα. Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερς, που προανέφερα. Κοινωνικοί και πχορουμικοί κέρβεροι, τίποτα δεν τους ξεφεύγει.Bazoomba έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:09 Αφου τον εκανες εσυ πρωτα θεια. Αυτος μιλουσε με τον Λινο, μπηκες σφηνα, σου απαντησε οπως επρεπε και κατεληξες να τον τσουβαλιασεις με τους πορομ πομ πομ, ενω σπανιως ασχολειται με την παρτη σου.
Στην τελική, αν μόνον αυτό μπορείτε να κάνετε, γιατί όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειδες και συ μια φορά στην καλή σου γειτονιά και περιοχή γεμάτη αλλοδαπούς και εξανέστης.Αρχέλαος έγραψε: 11 Αύγ 2023, 13:17
Τουλάχιστον, ας κάνουν την αυτοκριτική τους, γιατί δεν φταίω εγώ να πήγαινα μία μέρα μετά Νέα Φιλαδέλφεια και ξαφνικά να έβλεπα μπροστά μου αλλοδαπούς εγκληματίες, μαζί με λίγους συντρόφους τους έλληνες, να με κυνηγάνε, χωρίς κιόλας να είμαι αντίθετος στην αστυνομία, όπως και πλειάδα πολιτών.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
Το δεχομαι. Οχι ομως ο Οrion τον οποιο χαρακτηρισες. Νομιζω καλο θα ηταν να του ζητησεις συγνωμη.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:21Ενώ εσύ είσαι στους πορομ πομ πομ, που συχνά ασχολούνται με την πάρτη μου, χωρίς να εκφέρουν καν τη δική τους άποψη για το θέμα. Οι δαιμόνιοι ρεπόρτερς, που προανέφερα. Κοινωνικοί και πχορουμικοί κέρβεροι, τίποτα δεν τους ξεφεύγει.Bazoomba έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:09 Αφου τον εκανες εσυ πρωτα θεια. Αυτος μιλουσε με τον Λινο, μπηκες σφηνα, σου απαντησε οπως επρεπε και κατεληξες να τον τσουβαλιασεις με τους πορομ πομ πομ, ενω σπανιως ασχολειται με την παρτη σου.
Στην τελική, αν μόνον αυτό μπορείτε να κάνετε, γιατί όχι;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ας μιλησουμε για υποκρισια...Arisvilla έγραψε: 11 Αύγ 2023, 09:33 Εντωμεταξύ μόνο εμείς είχαμε πανό, στεφάνια αλλά και τον Πάλμα να βγάζει τη φανέλα για τον Μιχάλη. Οι γάβροι τίποτε. Και ούτε μια ανακοίνωση. Ούτε φυσικά και τα βαζέλια και η ΕΟ του βορρά. Εμείς ξέρουμε από τη δολοφονία του Άλκη τι σημαίνει να χάνεις οπαδό. Και φυσικά εδώ να στηλιτευσουμε την υποκρισία της 13 που έβγαζε ανακοινώσεις για τον Άλκη. Ντροπή σας υποκριτές.
εσεις ξερετε οτι το πρωτο θυμα του τυφλου οπαδισμου ηταν ΠΑΟΚτσης απο χερια Αρειανων, αλλα οκ, τοτες σταρχιδιασας, δεν ειχε και ΦΒ και τετοια

μηνγουαηλ, γινεται η φρικη με τον Μπλιωνα
της πουτανας σε ολα τα καναλια, δηλαδη και στα δυο
ο δραστης συλλαμβανεται, εκτιει την ποινη του και συνεχιζει την... ζωουλα του με ψυχιατρεια κλπ
μερικα χρονια αργοτερα, ''καποιοι'' που ολοι ξερουμε ποιας ομαδας ηταν, καινε ζωντανους τον Ντολια και τον Λιακα
τοτε λοιπον, τα τοτε μεσα φροντισαν να τους... αυτοκτονησουν, μιας και περασαν την παπαρια οτι καηκαν απο πυρσους που ειχαν στο αμαξι
μεχρι τοτε, εσυ δεν ειχες παρει γραμμη τιποτα
πηγαινες στην 3, επινες καμια κιουσπα, γαμω τον γιουφτο κλπ
μετα απο χρονια, μιας και το θυμα ειναι ΑΕΚ, ενας ΑΕΚτσης μενει παραλυτος
εσυ ακομα στις κιουσπες, κωλοΤουρκοι κλπ
τωρα που καποιος με τα δικα σου μυαλα που επινε κιουσπες και ''ε σταρχιδιαμου'' σκοτωσε τον Αλκη επειδη εφαγε σοπακι πριν απο καποιους που ''ε σταρχιδιαμου'', θυμηθηκες οτι σεβασμος και πουτσες μπλε
και οχι, δεν τα εχω με σενα γιατι εισαι αντιπαλος, τα εχω με την νοοτροπια της τζαμπα μαγκιας
λιγο πριν γινει το κακο, στο κιτρινομαυρο καποιοι καναν σαρκαστικα ποστ '' καποιος κοιταει το πουλι αναποδα''
μετα απο λιγο παγωσαν
για τον ξεκαθαρα ναζι adon και τα ζουζουνακια γυρω του απαξιω
sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:20 Α τώρα το είδα!
,
Θα γουστάρεις, θα δεις.
![]()
Αν θέλεις τη γνώμη μου ,και με όλο το σεβασμό που σου έχω,δεν θα έπρεπε να μιλάς με Σατανιστές .Συγνώμη κιόλας, Φιλική συμβουλή
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός
Κ.Καρυωτάκης
- Sid Vicious
Τι δεν χρησιμοποιεις ψεμμαsys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:20 Α τώρα το είδα!
,
Θα γουστάρεις, θα δεις.
![]()
Και τρεχεις σαν ουρα ακομα και σε ασχετα θεματα γραφωντας ακαταλληπτα ενα παλιοτερα με κυνηγουσες να γινουμε φιλοι και με εστελνες πμ να περασω απο το στουντιο
Απειλείς; Για πες; Τι θα δω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sid Vicious την 11 Αύγ 2023, 17:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Το θέμα είναι από ποια πλευρά του νομίσματος προσεγγίζουν το κάθε θέμα. Πότε τους πιάνει το αντιφά/ελευθεριακό/συγκρουσιακό και πότε το νοικοκυρέικο σε φουλ μοντ.Dorian έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:27ειδες και συ μια φορά στην καλή σου γειτονιά και περιοχή γεμάτη αλλοδαπούς και εξανέστης.Αρχέλαος έγραψε: 11 Αύγ 2023, 13:17
Τουλάχιστον, ας κάνουν την αυτοκριτική τους, γιατί δεν φταίω εγώ να πήγαινα μία μέρα μετά Νέα Φιλαδέλφεια και ξαφνικά να έβλεπα μπροστά μου αλλοδαπούς εγκληματίες, μαζί με λίγους συντρόφους τους έλληνες, να με κυνηγάνε, χωρίς κιόλας να είμαι αντίθετος στην αστυνομία, όπως και πλειάδα πολιτών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Sid Vicious
vag_el έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:31sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:20 Α τώρα το είδα!
,
Θα γουστάρεις, θα δεις.
![]()
Αν θέλεις τη γνώμη μου ,και με όλο το σεβασμό που σου έχω,δεν θα έπρεπε να μιλάς με Σατανιστές .Συγνώμη κιόλας, Φιλική συμβουλή
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
Ο τέντζερης και το καπάκι.Sid Vicious έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:33vag_el έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:31sys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:20 Α τώρα το είδα!
,
Θα γουστάρεις, θα δεις.
![]()
Αν θέλεις τη γνώμη μου ,και με όλο το σεβασμό που σου έχω,δεν θα έπρεπε να μιλάς με Σατανιστές .Συγνώμη κιόλας, Φιλική συμβουλή![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ωραίος, δεν γνώριζα τις ιστορικές λεπτομέρειες που παράθεσες αλλά γενικώς πολύ καλή τοποθέτηση. Τα ζουζουνάκια που λες τριγύρω από τον αδον παίζει να είναι και κατά πολύ χειρότερες περιπτώσεις, απλά δεν έχουν αρχίδια μέσα στα παντελονάκια τους να εκφραστούν όπως θα ήθελαν, πχ ο Σιντ είναι δηλωμένος γουάναμπη νάζιπανκ (θελωναγίνωσαναμερικάνοςΠλέριος έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:31ας μιλησουμε για υποκρισια...Arisvilla έγραψε: 11 Αύγ 2023, 09:33 Εντωμεταξύ μόνο εμείς είχαμε πανό, στεφάνια αλλά και τον Πάλμα να βγάζει τη φανέλα για τον Μιχάλη. Οι γάβροι τίποτε. Και ούτε μια ανακοίνωση. Ούτε φυσικά και τα βαζέλια και η ΕΟ του βορρά. Εμείς ξέρουμε από τη δολοφονία του Άλκη τι σημαίνει να χάνεις οπαδό. Και φυσικά εδώ να στηλιτευσουμε την υποκρισία της 13 που έβγαζε ανακοινώσεις για τον Άλκη. Ντροπή σας υποκριτές.
εσεις ξερετε οτι το πρωτο θυμα του τυφλου οπαδισμου ηταν ΠΑΟΚτσης απο χερια Αρειανων, αλλα οκ, τοτες σταρχιδιασας, δεν ειχε και ΦΒ και τετοια
[img]https://i.postimg.cc/rsTVrcwh/podi ... .jpg[/img]
μηνγουαηλ, γινεται η φρικη με τον Μπλιωνα
της πουτανας σε ολα τα καναλια, δηλαδη και στα δυο
ο δραστης συλλαμβανεται, εκτιει την ποινη του και συνεχιζει την... ζωουλα του με ψυχιατρεια κλπ
μερικα χρονια αργοτερα, ''καποιοι'' που ολοι ξερουμε ποιας ομαδας ηταν, καινε ζωντανους τον Ντολια και τον Λιακα
τοτε λοιπον, τα τοτε μεσα φροντισαν να τους... αυτοκτονησουν, μιας και περασαν την παπαρια οτι καηκαν απο πυρσους που ειχαν στο αμαξι
μεχρι τοτε, εσυ δεν ειχες παρει γραμμη τιποτα
πηγαινες στην 3, επινες καμια κιουσπα, γαμω τον γιουφτο κλπ
μετα απο χρονια, μιας και το θυμα ειναι ΑΕΚ, ενας ΑΕΚτσης μενει παραλυτος
εσυ ακομα στις κιουσπες, κωλοΤουρκοι κλπ
τωρα που καποιος με τα δικα σου μυαλα που επινε κιουσπες και ''ε σταρχιδιαμου'' σκοτωσε τον Αλκη επειδη εφαγε σοπακι πριν απο καποιους που ''ε σταρχιδιαμου'', θυμηθηκες οτι σεβασμος και πουτσες μπλε
και οχι, δεν τα εχω με σενα γιατι εισαι αντιπαλος, τα εχω με την νοοτροπια της τζαμπα μαγκιας
λιγο πριν γινει το κακο, στο κιτρινομαυρο καποιοι καναν σαρκαστικα ποστ '' καποιος κοιταει το πουλι αναποδα''
μετα απο λιγο παγωσαν
για τον ξεκαθαρα ναζι adon και τα ζουζουνακια γυρω του απαξιω
Έκανε ένα μικρό λαθάκι να υπονοήσει ότι είμαι πρεζάκιας, θα φροντίσω να μην επαναληφθεί.
.
.
και αφησα πολλα απεξωsys3x έγραψε: 11 Αύγ 2023, 17:40
Ωραίος, δεν γνώριζα τις ιστορικές λεπτομέρειες που παράθεσες αλλά γενικώς πολύ καλή τοποθέτηση. Τα ζουζουνάκια που λες τριγύρω από τον αδον παίζει να είναι και κατά πολύ χειρότερες περιπτώσεις, απλά δεν έχουν αρχίδια μέσα στα παντελονάκια τους να εκφραστούν όπως θα ήθελαν, πχ ο Σιντ είναι δηλωμένος γουάναμπη νάζιπανκ (θελωναγίνωσαναμερικάνος) απλά κάνει όπως τα κοριτσάκια που σπάσανε το βάζο της μαμάς.
Έκανε ένα μικρό λαθάκι να υπονοήσει ότι είμαι πρεζάκιας, θα φροντίσω να μην επαναληφθεί.
τεσπα, το θεμα ειναι τα κουρκουμπινια που προσπαθαν να βγαλουν λαδι καποιους, και οκ, μπορει να τους εχω αχτι του ΑΕΚς αλλα οχι κι ετσι ρε φιλε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 329 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πατησιωτης
-
- 7 Απαντήσεις