Ναι λίγο θα τα χαλάσουμε γιατί δεν το ξέρεις αυτό το νούμερο, κανείς δεν το ξέρει.nowhere έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:36εντάξει δεν θα τα χαλάσουμε στα ποσοστά.να πούμε 24% η δεύτερη είναι καλά?Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:05 Καμμία σχέση; απολύτως καμμία; δηλαδή η μία είναι 100% και η άλλη 0%;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Που ζείτε μερικοί απορώ. Σε ποιο παράλληλο σύμπαν.
Και δε λέω για τους μετανάστες που τα λένε όλα αυτά με σπαστη ελληνοαγγλικη προφορά, το λέω κυρίως για τους εδώ.
Και δε λέω για τους μετανάστες που τα λένε όλα αυτά με σπαστη ελληνοαγγλικη προφορά, το λέω κυρίως για τους εδώ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
Επίσης πυροβολάνε τα παιδιά τους, οπότε ναι σε μερικά θέματα είναι λίγο τρίτος κόσμος.Ασέβαστος έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:09η αμερικη ειναι τριτος κοσμος;Chilloutbuddy έγραψε: 05 Αύγ 2023, 14:00
Όλα τα υπόλοιπα που είπατε, δωρεές σε ναούς, κέρματα σε ζητιάνους, φακελάκια σε γιατρούς, μετρητά για μπαρμπούτια, πενηντάρικα σε ανηψάκια και αλβανούς κηπουρούς είναι τριτοκοσμικά έτσι κι αλλιώς και επίσης θα εξαφανιστούν. Ούτε καν με απόφαση και νόμο, από μόνα τους.
γιατι ο αμερικανος αμα δε δωσει μπερμπουαρ σε μαρουλι στη σερβιτορα, δεν μπορει να κοιταξει τον εαυτο του στον καθρεφτη απο την ντροπη.
Το τιπ για μένα είναι εντελώς τρίτος κόσμος, και το έχω δει πώς είναι όταν δεν υπάρχει, και είναι 10 φορές καλύτερα.
- Chilloutbuddy
Ερμή μας έχεις ρημάξει στους χρησμούς της Πυθείας.Ερμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:27 Που ζείτε μερικοί απορώ. Σε ποιο παράλληλο σύμπαν.

Η Αυστραλία είναι μοναδικό παράδειγμα που όντως δεν αφήνεις τίποτε. Στις ΗΠΑ δεν φεύγεις με κάτω από 12% με 15%Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:27Επίσης πυροβολάνε τα παιδιά τους, οπότε ναι σε μερικά θέματα είναι λίγο τρίτος κόσμος.Ασέβαστος έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:09η αμερικη ειναι τριτος κοσμος;Chilloutbuddy έγραψε: 05 Αύγ 2023, 14:00
Όλα τα υπόλοιπα που είπατε, δωρεές σε ναούς, κέρματα σε ζητιάνους, φακελάκια σε γιατρούς, μετρητά για μπαρμπούτια, πενηντάρικα σε ανηψάκια και αλβανούς κηπουρούς είναι τριτοκοσμικά έτσι κι αλλιώς και επίσης θα εξαφανιστούν. Ούτε καν με απόφαση και νόμο, από μόνα τους.
γιατι ο αμερικανος αμα δε δωσει μπερμπουαρ σε μαρουλι στη σερβιτορα, δεν μπορει να κοιταξει τον εαυτο του στον καθρεφτη απο την ντροπη.
Το τιπ για μένα είναι εντελώς τρίτος κόσμος, και το έχω δει πώς είναι όταν δεν υπάρχει, και είναι 10 φορές καλύτερα.
Κανένας χρησμός, είναι καθαρα εκτός τόπου και χρόνου η κατάργηση μετρητών, ισως πιο εκτός τόπου και χρόνου από την επίπεδη γη. Ο Κινέζος παραπάνω μιλάει για καρνε επιταγών σα κάτι αντίστοιχο με τους οβολους
Σε γυάλα ζείτε ρε; απορώ πραγματικά. Εκτός και το νημα έχει εξελιχθεί σε τρολολουνα παρκ να πω και εγώ τη παπαρια μου.
Η Αυστραλία δεν είναι το μόνο μέρος άνευ τιπ(τώρα το έμαθα). Είναι και η Ιαπωνία.
Σε γυάλα ζείτε ρε; απορώ πραγματικά. Εκτός και το νημα έχει εξελιχθεί σε τρολολουνα παρκ να πω και εγώ τη παπαρια μου.
Η Αυστραλία δεν είναι το μόνο μέρος άνευ τιπ(τώρα το έμαθα). Είναι και η Ιαπωνία.
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Τον είχε εισπράξει και δεν τον απέδιδε. Προφανώς, φαινόταν ότι χρωστάει ΦΠΑ, αλλά τον συνέφερε μάλλον να τον κρατήσει και να τον δώσει αργότερα ή και καθόλου.sharp έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:10Πώς γίνεται αυτό; Εννοείς ότι το χρωστάνε;Πρετεντέρης έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:54Το ΦΠΑ πολλές φορές δεν τον αποδίδουν. Ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου μου είχε πει κυνικά ότι φυσικά δε θα απέδιδε ΦΠΑ, γιατί είναι πάρα πολύς.ST48410 έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:20
Αυτό είναι αλήθεια. Γιατί εκτός του ΦΠΑ που θα αποδώσει θα ανέβει πιθανότατα και σε μεγαλύτερη φορολογική κλίμακα και θα φορολογηθεί για μεγαλύτερο ποσό.
Έτσι πχ όταν ζητάω απόδειξη από γιατρό παίρνω απαντήσεις του τύπου 70 Ευρώ χωρίς, 90 Ευρώ με απόδειξη. Δεν βάζει μόνο το ΦΠΑ αλλά χρεώνει και κάτι παραπάνω.
Ωστόσο ακόμα δεν έχω πεισθεί ότι με τέτοια μέτρα θα μπορέσετε να χτυπήσετε το μαύρο χρήμα εκεί που συγκεντρώνεται πολύ.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Ξέρεις αυτό μπορεί να γίνει και αν όλες του οι εισπραξεις είναι με κάρτα.Πρετεντέρης έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:41Τον είχε εισπράξει και δεν τον απέδιδε. Προφανώς, φαινόταν ότι χρωστάει ΦΠΑ, αλλά τον συνέφερε μάλλον να τον κρατήσει και να τον δώσει αργότερα ή και καθόλου.sharp έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:10Πώς γίνεται αυτό; Εννοείς ότι το χρωστάνε;Πρετεντέρης έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:54
Το ΦΠΑ πολλές φορές δεν τον αποδίδουν. Ένας ιδιοκτήτης πρατηρίου μου είχε πει κυνικά ότι φυσικά δε θα απέδιδε ΦΠΑ, γιατί είναι πάρα πολύς.
- Chilloutbuddy
ρε αδερφέ, αντίστοιχα μπορεί να σου πει κάποιος ότι υπάρχει και άλλη πραγματικότητα στον πλανήτη γη έξω από τη λαχαναγορά, και υπάρχουν χώρες ολόκληρες που έχουν φτάσει σχεδόν να εξαλείψουν τα μετρητά και δεν πάθαν τίποτα. Μη λες λοιπόν για γυάλες, η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και θα κάνει ό,τι της λένε όπως κάνει πάντα, αυτή είναι η μόνη νομοτέλεια. Τώρα αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα απ'τη δουλειά σου ή κάτι τέτοιο πέστο το γαμημένο που σε περιμένω από χτες, ή στείλε μου στην τελική ένα πμΕρμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:34 Κανένας χρησμός, είναι καθαρα εκτός τόπου και χρόνου η κατάργηση μετρητών, ισως πιο εκτός τόπου και χρόνου από την επίπεδη γη. Ο Κινέζος παραπάνω μιλάει για καρνε επιταγών σα κάτι αντίστοιχο με τους οβολους
- Dwarven Blacksmith
Λολολολ οκ έλα πες μας πόσο χοτ είναι το καρνε.Ερμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:34 Κανένας χρησμός, είναι καθαρα εκτός τόπου και χρόνου η κατάργηση μετρητών, ισως πιο εκτός τόπου και χρόνου από την επίπεδη γη. Ο Κινέζος παραπάνω μιλάει για καρνε επιταγών σα κάτι αντίστοιχο με τους οβολους
Συναναστρεφομαι με όλο τον κόσμο λόγω εξαγωγών. Δεν υπάρχει ένας εμπόρους πουθενα στον κόσμο, αν εξαιρέσουμε τις πολυεθνικές, που δε ζητάει ένα τρόπο να βρούμε να υποτιμολογησουμε τα τιμολόγια ούτως ώστε να γλιτώσει φόρους και δασμούς. Ποτέ και πουθενά. Και δε μιλάμε τώρα για γιδογαμηδες αλβανούς(ίσα ίσα αυτοί για να το παίξουν εξευγενισμενοι μπορεί να μη το κάνουν). Μιλάμε για Ελβετούς, μιλάμε για Αγγλους, μιλάμε για Εμιράτα.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:43ρε αδερφέ, αντίστοιχα μπορεί να σου πει κάποιος ότι υπάρχει και άλλη πραγματικότητα στον πλανήτη γη έξω από τη λαχαναγορά, και υπάρχουν χώρες ολόκληρες που έχουν φτάσει σχεδόν να εξαλείψουν τα μετρητά και δεν πάθαν τίποτα. Μη λες λοιπόν για γυάλες, η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα και θα κάνει ό,τι της λένε όπως κάνει πάντα, αυτή είναι η μόνη νομοτέλεια. Τώρα αν έχεις κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα απ'τη δουλειά σου ή κάτι τέτοιο πέστο το γαμημένο που σε περιμένω από χτες, ή στείλε μου στην τελική ένα πμΕρμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:34 Κανένας χρησμός, είναι καθαρα εκτός τόπου και χρόνου η κατάργηση μετρητών, ισως πιο εκτός τόπου και χρόνου από την επίπεδη γη. Ο Κινέζος παραπάνω μιλάει για καρνε επιταγών σα κάτι αντίστοιχο με τους οβολους
Καθόλου χοτ για εμένα γιατί με αγχώνει. Όμως όλη η αγορά κινείται με επιταγές, μάλιστα αυτές είχαν αραιώσει πολύ εντός της κρίσης, εδώ και κάποια χρόνια ξαναβλεπεις εξάμηνες, σε πολύ συχνό βαθμό.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:43Λολολολ οκ έλα πες μας πόσο χοτ είναι το καρνε.Ερμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:34 Κανένας χρησμός, είναι καθαρα εκτός τόπου και χρόνου η κατάργηση μετρητών, ισως πιο εκτός τόπου και χρόνου από την επίπεδη γη. Ο Κινέζος παραπάνω μιλάει για καρνε επιταγών σα κάτι αντίστοιχο με τους οβολους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 06 Αύγ 2023, 11:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chilloutbuddy
όχι, τρώμε σε πιάτα.sharp έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:32Σοβαρά τώρα, είχα δει εκπομπή που έλεγε μικροβιολόγος ότι αν ερχόντουσαν εξωγήινοι με μάτια που μπορούν να διακρίνουν τα μιρκόβια, θα έπιναν νερό από την λεκάνη της τουαλέτας και θα κατουρούσαν στον νεροχύτη. Είναι απίστευτος ο αριθμός των μικροβίων λόγω των φαγητών που περνάνε από εκεί, κατά το ξέπλυμα, μαγείρεμα κλπ. Σε άγχωσα;Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:24Στο νεροχύτη σου βάζουν να τρώς βρε άλογο;sharp έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:22
Το ίδιο και ο νεροχύτης σου, το ήξερες; Ξεκίνα από αύριο να τρως στην τουαλέτα.![]()
![]()
- Chilloutbuddy
Σόρι για την ηλίθια ερώτηση αλλά η λύση που βρήκατε ήταν να σου στείλει ο Ελβετός μια μαύρη σακούλα με χαρτονομίσματα; Τι σχέση έχει αυτή η περίπτωση με τα μετρητάΕρμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:47 Συναναστρεφομαι με όλο τον κόσμο λόγω εξαγωγών. Δεν υπάρχει ένας εμπόρους πουθενα στον κόσμο, αν εξαιρέσουμε τις πολυεθνικές, που δε ζητάει ένα τρόπο να βρούμε να υποτιμολογησουμε τα τιμολόγια ούτως ώστε να γλιτώσει φόρους και δασμούς. Ποτέ και πουθενά. Και δε μιλάμε τώρα για γιδογαμηδες αλβανούς(ίσα ίσα αυτοί για να το παίξουν εξευγενισμενοι μπορεί να μη το κάνουν). Μιλάμε για Ελβετούς, μιλάμε για Αγγλους, μιλάμε για Εμιράτα.
Ξέρω γω; κάποια θα έχει όπως βλέπεις.Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:51Σόρι για την ηλίθια ερώτηση αλλά η λύση που βρήκατε ήταν να σου στείλει ο Ελβετός μια μαύρη σακούλα με χαρτονομίσματα; Τι σχέση έχει αυτή η περίπτωση με τα μετρητάΕρμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 11:47 Συναναστρεφομαι με όλο τον κόσμο λόγω εξαγωγών. Δεν υπάρχει ένας εμπόρους πουθενα στον κόσμο, αν εξαιρέσουμε τις πολυεθνικές, που δε ζητάει ένα τρόπο να βρούμε να υποτιμολογησουμε τα τιμολόγια ούτως ώστε να γλιτώσει φόρους και δασμούς. Ποτέ και πουθενά. Και δε μιλάμε τώρα για γιδογαμηδες αλβανούς(ίσα ίσα αυτοί για να το παίξουν εξευγενισμενοι μπορεί να μη το κάνουν). Μιλάμε για Ελβετούς, μιλάμε για Αγγλους, μιλάμε για Εμιράτα.![]()
Δε το δέχτηκα γιατί δε τον εμπιστεύομαι.
- Chilloutbuddy
ώχ άρχισες πάλι με τους χρησμούς, καλά χέστο
είμαι Νέα Λέσβο απ'τις 17 αν γουστάρεις καφεδάκι Βάρσο να μου πεις από κοντά
*ναι ρε, βαρσο πάω. δεν είμαι 14 χρονών
είμαι Νέα Λέσβο απ'τις 17 αν γουστάρεις καφεδάκι Βάρσο να μου πεις από κοντά
*ναι ρε, βαρσο πάω. δεν είμαι 14 χρονών
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 17 Απαντήσεις