Δεν κατάλαβα. Εννοείς ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν ΦΠΑ; Εγώ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο πάντως.Bill Hicks έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:10το όριο του ΦΠΑ είναι 0%ST48410 έγραψε: 05 Αύγ 2023, 14:19Απαραίτητη η φορολογία εισοδήματος αν θέλεις να έχεις κράτος, υγεία, στρατό κλπ. Ωστόσο πιο είναι το όριο του ΦΠΑ που σταματά να είναι φυσιολογικός και γίνεται παράλογος; Θα έλεγες το ίδιο για ένα ΦΠΑ 48 ή 80% ; Αν όχι γιατί;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Re: Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Εδώ έχει ένα δίκιο. Τα χαρτονομίσματα θέλουμε, δε θέλουμε είναι βρωμερά. Από την άλλη δεν ξέρω κόσμο που να απολυμαίνει κάθε τόσο την πιστωτική του κάρτα. Δηλαδή αυτή δεν βρομίζει όταν την πιάνουν με τα ίδια χέρια που έχουν φάει παϊδάκια;Ερμής έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:10Θα σου στείλω και τα χρήματα σε φακελάκι. Μετρητά πάνταChilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 08:59 Λοιπόν τα χειρότερα είναι τα χαρτονομίσματα που έχουν περάσει από φαγάδικα ή νοσοκομεία. Σε αυτή την έρευνα βρηκανε σε χαρτονομίσματα Ηπατίδιτα A, Σαλμονέλα, E Coli και σταφυλόκοκκο. Γενικά ένα χαρτονόμισμα μπορεί να έχει περισσότερα βακτήρια από τη λεκάνη μιας οικιακής τουαλέτας. Επίσης το χαρτί είναι ιδιαίτερα φιλικό για την μακροβιότητα των ιών, ενώ οι ιοί και τα βακτήρια ζούνε πάνω στις περισσότερες επιφάνειες συνήθως μέχρι 48 ώρες, σε ένα χαρτονόμισμα επιβιώνουν μέχρι 17 μέρες.
Ερμή, να σου φτιάξω μια ωραία θηκούλα για τη ζώνη να βάζεις το ντετόλ; Ιταλικό δέρμα, μπλε κλωστή, ωραιότατη θα είναι
Και άλλη μια για γαλάκτωμα γιατί το πολύ ντετόλ ξηραίνει το δέρμα![]()
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Αυτό είναι αλήθεια. Γιατί εκτός του ΦΠΑ που θα αποδώσει θα ανέβει πιθανότατα και σε μεγαλύτερη φορολογική κλίμακα και θα φορολογηθεί για μεγαλύτερο ποσό.Πρετεντέρης έγραψε: 06 Αύγ 2023, 09:41 Το 24%Φπα είναι λιγότερο ποσό από αυτό που θα εισπράξει το κράτος από τον Ελ. επαγγελματία που θα φαίνεται πλέον τι έχει εισπράξει.
Έτσι πχ όταν ζητάω απόδειξη από γιατρό παίρνω απαντήσεις του τύπου 70 Ευρώ χωρίς, 90 Ευρώ με απόδειξη. Δεν βάζει μόνο το ΦΠΑ αλλά χρεώνει και κάτι παραπάνω.
Ωστόσο ακόμα δεν έχω πεισθεί ότι με τέτοια μέτρα θα μπορέσετε να χτυπήσετε το μαύρο χρήμα εκεί που συγκεντρώνεται πολύ.
Το ίδιο και ο νεροχύτης σου, το ήξερες; Ξεκίνα από αύριο να τρως στην τουαλέτα.Γενικά ένα χαρτονόμισμα μπορεί να έχει περισσότερα βακτήρια από τη λεκάνη μιας οικιακής τουαλέτας.
- Chilloutbuddy
Mη σε αγχώσω αλλά αυτά είναι γνωστά από το κινητό σου, και αν για κάποιον αξίζει τον κόπο για τη δουλειά του μπορούν να αγοραστούν σαν δεδομένα. Και συχνά αγοράζονται, κυρίως από διαφημιστές και μαρκετίστες. Θα μου πεις δεν έχουν νομική ισχύ για για να με κυνηγήσουν για φοροδιαφυγή. Δεν ξέρω ειλικρινά. Για φοροδιαφυγή δεν αξίζει και τον κόπο να τα ψάξει κάποιος, αν σε κυνηγάει ξέρω γω η ιντερπόλ για φόνο μπορεί και ν'αξίζει, δεν ξέρω. Αλλά ότι υπάρχουν, υπάρχουν.sharp έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:14 Το άλλο είναι πού ήπια καφέ το πρωΐ, ποιο μεταφορικό μέσο πήρα για να πάω στη δουλειά μου, πού έφαγα το μεσημέρι, σε ποιο σινεμά πήγα το βράδυ, αν αγόρασα γλυκά από εκεί ή αν δεν ξόδεψα τίποτε γιατί πιθανότατα πήγα σπίτι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 06 Αύγ 2023, 10:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Chilloutbuddy
Στο νεροχύτη σου βάζουν να τρώς βρε άλογο;sharp έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:22Το ίδιο και ο νεροχύτης σου, το ήξερες; Ξεκίνα από αύριο να τρως στην τουαλέτα.Γενικά ένα χαρτονόμισμα μπορεί να έχει περισσότερα βακτήρια από τη λεκάνη μιας οικιακής τουαλέτας.
- Chilloutbuddy
Ε νταξ την πιστωτική μου κάρτα τουλάχιστον την πιάνω μόνο εγώ και έχω την (ψευδ)αίσθηση ότι πλένω τα χέρια μου συχνά. Ο κάθε γύφτος έπλυνε τα χέρια του όταν κατούρησε και την τίναξε;ST48410 έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:16 Εδώ έχει ένα δίκιο. Τα χαρτονομίσματα θέλουμε, δε θέλουμε είναι βρωμερά. Από την άλλη δεν ξέρω κόσμο που να απολυμαίνει κάθε τόσο την πιστωτική του κάρτα. Δηλαδή αυτή δεν βρομίζει όταν την πιάνουν με τα ίδια χέρια που έχουν φάει παϊδάκια;
Δεν θα με αγχώσεις γιατί σπανίως έχω το κινητό ανοιχτό καθ' οδόν, ούτε καν στις διακοπές. Δεν είμαι νευροχειρουργός εγκεφάλου που πρέπει να τρέξω στο λεπτό, ούτε φοβάσαι μη χάσω καμμιάν απάντηση στο πχόρουμChilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:24Mη σε αγχώσω αλλά αυτά είναι γνωστά από το κινητό σου, και αν για κάποιον αξίζει τον κόπο για τη δουλειά του μπορούν να αγοραστούν σαν δεδομένα. Και συχνά αγοράζονται, κυρίως από διαφημιστές και μαρκετίστες. Θα μου πεις δεν έχουν νομική ισχύ για για να με κυνηγήσουν για φοροδιαφυγή, δεν ξέρω ειλικρινά. Για φοροδιαφυγή δεν αξίζει και τον κόπο να τα ψάξει κάποιος, αν σε κυνηγάει ξέρω γω η ιντερπόλ για φόνο μπορεί και ν'αξίζει, δεν ξέρω. Αλλά ότι υπάρχουν, υπάρχουν.sharp έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:14 Το άλλο είναι πού ήπια καφέ το πρωΐ, ποιο μεταφορικό μέσο πήρα για να πάω στη δουλειά μου, πού έφαγα το μεσημέρι, σε ποιο σινεμά πήγα το βράδυ, αν αγόρασα γλυκά από εκεί ή αν δεν ξόδεψα τίποτε γιατί πιθανότατα πήγα σπίτι.
Παρ' όλ' αυτά, έχω την εντύπωση ότι το GPS απενεργοποιείται εάν το θέλεις. Άλλο πόσοι το κάνουν, εγώ το κάνω. Εάν όμως καταργήσεις το χρήμα ή θα πρέπει να δίνω καθημερινά στίγμα ή να κλέβω ή να πεθάνω της πείνας.
Σοβαρά τώρα, είχα δει εκπομπή που έλεγε μικροβιολόγος ότι αν ερχόντουσαν εξωγήινοι με μάτια που μπορούν να διακρίνουν τα μιρκόβια, θα έπιναν νερό από την λεκάνη της τουαλέτας και θα κατουρούσαν στον νεροχύτη. Είναι απίστευτος ο αριθμός των μικροβίων λόγω των φαγητών που περνάνε από εκεί, κατά το ξέπλυμα, μαγείρεμα κλπ. Σε άγχωσα;Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:24Στο νεροχύτη σου βάζουν να τρώς βρε άλογο;sharp έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:22Το ίδιο και ο νεροχύτης σου, το ήξερες; Ξεκίνα από αύριο να τρως στην τουαλέτα.Γενικά ένα χαρτονόμισμα μπορεί να έχει περισσότερα βακτήρια από τη λεκάνη μιας οικιακής τουαλέτας.![]()
εντάξει δεν θα τα χαλάσουμε στα ποσοστά.να πούμε 24% η δεύτερη είναι καλά?Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:05 Καμμία σχέση; απολύτως καμμία; δηλαδή η μία είναι 100% και η άλλη 0%;
δεν κρίνω.απόλαυσε τοΠρετεντέρης έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:00 Δεν έχεις την ίδια δύναμη με το κράτος, σου βαράει το νταούλι και χορεύεις και, αν παρανομησεις, σου κόβει και τον κωλο.
Οπότε δεν είναι στα αρχιδια σου.
Θα βοηθησεις το κράτος να σε βοηθήσει ή θα κλαίγεσαι ότι σε ξεσκιζει ;![]()
- Bill Hicks
ναι, αυτό λέω. φορολογία εισοδήματος και κανένας άλλος φόρος, εφόσον θέλεις να έχεις κράτος.ST48410 έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:14Δεν κατάλαβα. Εννοείς ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν ΦΠΑ; Εγώ δεν ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο πάντως.Bill Hicks έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:10το όριο του ΦΠΑ είναι 0%ST48410 έγραψε: 05 Αύγ 2023, 14:19
Απαραίτητη η φορολογία εισοδήματος αν θέλεις να έχεις κράτος, υγεία, στρατό κλπ. Ωστόσο πιο είναι το όριο του ΦΠΑ που σταματά να είναι φυσιολογικός και γίνεται παράλογος; Θα έλεγες το ίδιο για ένα ΦΠΑ 48 ή 80% ; Αν όχι γιατί;
(ούτε εγώ ισχυρίστηκα ότι το ισχυρίστηκες - αφού εγώ το έγραψα!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Αφού θέλουν αυτές τις ευκολίες στο χρήμα, ας έχουμε και άλλες ευκολίες μέσω της τεχνολογίας. Στο να ελέγχουμε εμείς οι πολίτες τα οικονομικά των πολιτικών, να έχουμε πρόσβαση όλοι στις οικονομικές κινήσεις τους. Όποιος θέλει να αντιπροσωπεύσει το έθνος θα γνωρίζει ότι θα υπόκειται σε έλεγχο.
Να έχουμε ένα ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας και ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα.
Το χρήμα κινεί τα πάντα, αν αφήσουμε τον έλεγχο σε αυτούς που βλέπουμε σήμερα όχι μόνο στην Ελλάδα, η εγκληματική χρήση είναι προδιαγεγραμμένη.
Να έχουμε ένα ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας και ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα.
Το χρήμα κινεί τα πάντα, αν αφήσουμε τον έλεγχο σε αυτούς που βλέπουμε σήμερα όχι μόνο στην Ελλάδα, η εγκληματική χρήση είναι προδιαγεγραμμένη.
ισχυει.Ερμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:40
Μα δεν είναι. Θα κλαίνε. Και το θέμα ποιο είναι, βλέπεις τριγύρω να σκίζονται για υποχρεωτική κάρτα οι απόγονοι αυτών που κατεκλεψαν το κράτος με φοροδιαφυγή και το κράτος τους αντάμειψε στο τζάμπα φόρο για τα νοίκια που τσιμπαγαν.
Τελοσπαντων η κουβέντα εδώ έχει την ίδια αξία με το αν τα εμβόλια περιέχουν μικροτσίπ μέσα, ε δε περιέχουν, όπως δε θα καταργηθεί το μετρητο. Αυτή ειναι η αλήθεια, τα άλλα είναι θεωρίες
πρωτοι οι αμερικανοι χρησιμοποισαν καρτες. εξακολουθουν να χρησιμοποιουν πολυ μετρητο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-
- 17 Απαντήσεις