!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

nowhere έγραψε: 06 Αύγ 2023, 06:54 για κάποιο λόγο σου έχει δημιουργηθεί η εικόνα ότι αυτή την διαφωνία την έχεις με τον μπάρμπα σου στο χωριό αφού προηγουμένως έχει ανεβάσει την δήλωση του στο φβ και ζητάει βοήθεια για να την συμπληρώσει.άνθρωπε μου ξέρω τι πληροφορίες αφήνω προσωπικά ή σαν αι πι και ξέρω πόσες ακόμα μπορεί να βρει ένας μερακλής που θα αποφασίσει να ασχοληθεί.τι σχέση έχει αυτό με την άνεση που παραχωρείς το δικαίωμα στις τράπεζες και όσους ενδιαφέρονται να καταγράφουν τις κινήσεις σου?
Παρα πολυ μεγαλη ρε φιλε δε γινεται να δουλευεις πορνοσταρ ειδικευομενη στο ομαδικο με glory hole και να λες ειμαι κατα των προγαμιαιων σχεσεων στο ραντεβου οταν παει να σε φιλησει. Ξεκαθαρα λες μαλακιες και αλλο ειναι το προβλημα σου, οχι οι προγαμιαιες σχεσεις.
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πρετεντέρης »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 14:27
Πρετεντέρης έγραψε: 05 Αύγ 2023, 14:15
nowhere έγραψε: 05 Αύγ 2023, 13:27
ναι 24% φπα [φόρος προστιθέμενης αξίας σημαίνει αυτό έτσι?] για μια υπηρεσία είναι κλοπή.καρακλοπή για την ακρίβεια
Και λίγο είναι, αφού κλέβουν οι εε με την ανοχή μας.

Ο μόνος τρόπος να πέσει ο ΦΠΑ είναι πλαστικό χρήμα παντού. Τα άλλα είναι άνευ ουσίας.
Ποια ανοχή σας βρε;

Να υποθέσω ότι όλοι οι μισθωτοί ή δυ, πληρώνετε με ικα, δελτία παροχής υπηρεσιών ή τίτλους κτήσης τις περιφερειακές υπηρεσίες, σε ιδιαίτερα, μερεμέτια, μπέιμπι σίτινγκ κλπ σε φορολογούμενους εε;

Σοβαρά τώρα; :lol: :lol: :lol:
Όταν ζήτησα απόδειξη από υδραυλικό, μου είπε ότι δε δίνει.

Γέλα τώρα και πλήρωνε φόρους στη θέση του μαλάκα.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

foscilis έγραψε: 06 Αύγ 2023, 09:27 Παρα πολυ μεγαλη ρε φιλε δε γινεται να δουλευεις πορνοσταρ ειδικευομενη στο ομαδικο με glory hole και να λες ειμαι κατα των προγαμιαιων σχεσεων στο ραντεβου οταν παει να σε φιλησει. Ξεκαθαρα λες μαλακιες και αλλο ειναι το προβλημα σου, οχι οι προγαμιαιες σχεσεις.
βρίσκεις προβληματική την ιδιωτικότητα επείδη έχεις μεταλλαχτεί πρώην άνθρωπε μου
nowhere

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 08:49 Δεν καταλαβαίνω, αν θες μου το εξηγείς. Πάντως δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω.
δεν είπα ότι με πρόσβαλλες.λέω ότι η σύγκριση της καταγραφής της παραμικρής κίνησης-συνηθειας-τρόπου ζωής που σημαίνει η κατάργηση των μετρητών δεν έχει καμία σχέση με τις σκόρπιες πληροφορίες που μπορεί να δίνω σήμερα με την θέληση μου
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

sharp έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:38
Spoiler
Chilloutbuddy έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:34
lagavulis έγραψε: 05 Αύγ 2023, 10:15 Τα δικά σου ειναι premium world problems, φίλτατε.
Εμείς ζούμε στον αστερισμο του Πιερρακκάκκη, ακομα. Θα αργησουμε, φάτε.

Δλδ, για να καταλαβω: βρισκεσαι σε ανυποπτο χρονο με 3-4 € σε κερματα στην τσεπη, και αντι να πληρωσεις τον επομενο καφε με αυτα ή τα διοδια ή να δώσεις σε καναδυο μουσικους δρομου απο κανα ψιλο, γυρνάς σπιτι κατσούφης, για το κακο που σε βρηκε?

Τιπς σε κανενα γκαρσονι δινεις ή joke's on them, ειναι ο καπιταλισμος ηλιθια στρουμφακια?
Μη μου πειτε για τιπς μέσω κάρτας, please...

Τι να πω. Ω καιροί, ω ήθη.
Δεν υπάρχουν τιπς στην Αυστραλία, ο κόσμος δεν κρέμεται από την αποψάρα του καθε καραμήτρου για την ποιότητα του σέρβις.
Είναι ένα καλό που έχει αυτή η χώρα.

Τα διόδια είναι ηλεκτρονικά, και να θες να πληρώσεις με κέρματα δεν υπάρχει δυνατότητα. Καφέ μπορείς να πληρώσεις με κέρματα αν θες, αλλά για πιό λόγο να κουβαλάω κέρματα και κινητό και πορτοφόλι μαζί μου, ενώ μπορώ να έχω μόνο κινητό και πορτοφόλι, ή και μόνο κινητό αν θέλω;
Στην Αυστραλία πάντως η συναλλαγή με πιστωτική δεν συμφέρει τον Ευρωπαίο τουρίστα, γιατί κάθε φορά έχει επί πλέον μπαχτσίσι λόγω μετατροπής νομίσματος. Από την άλλη υπάρχουν σε κάθε γωνιά αυτοί οι καλοί Ινδοί που αλλάζουν το χρήμα με πολύ καλό rate.
υπάρχουν οι κάρτες συναλλάγματος για μη-δεινόσαυρους. :P
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

nowhere έγραψε: 05 Αύγ 2023, 13:15
Πρετεντέρης έγραψε: 05 Αύγ 2023, 13:01 Εκ πρώτης όψης σωστό.

Σκέψου όμως ότι ο ΦΠΑ είναι στο 24% και όχι πιο κάτω, γιατί οι 8/ 10 ελ. επαγγελματίες δηλώνουν κάτω από 10000 ευρώ εισόδημα το χρόνο, ενώ βγάζουν πολλαπλάσια και μαύρα.

Δε μιλάμε για επιβίωση ή για έναν π.χ. καθηγητή που βγάζει μαύρα από τα ιδιαίτερα, ενώ φορολογείται.

Μιλάμε για κανονική κλοπή, Από όλους μας.
λέω να πάω με την λογική και να σκεφτώ το 24% που μου κλέβει το κράτος κουνώντας το δάχτυλο και όχι τον χ άγνωστο που πιθανόν κλέβει και επειδή δεν μπορούν να τον τσακώσουν χρεώνουν εμένα
Το 24%Φπα είναι λιγότερο ποσό από αυτό που θα εισπράξει το κράτος από τον Ελ. επαγγελματία που θα φαίνεται πλέον τι έχει εισπράξει.

Το κράτος θέλει τη βοήθειά σου, για να πιάσει τον καραγκιόζη, μη βγάζεις την ουρά σου απέξω. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έδινε κίνητρο, για να ζητήσεις απόδειξη. Αλλά κι εμείς είμαστε ηλίθιοι, γιατί σκεφτόμαστε κοντόφθαλμα και όχι μακροπρόθεσμα, γιατί η διεύρυνση της φορολογικής βάσης θα ευνοήσει εμάς που ήδη πληρώνουμε φόρο. Επομένως, αυτοί που αντιδρούν στο μέτρο μάλλον φοροδιαφευγουν.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 23:34 ας δουμε ομως και για τι ποσα μιλαμε και αν θα μπορουσε η Ελλαδα να ηταν καλυτερη αν απλως οι φοροκλεφτες πληρωναν το φορο τους και δεν εκλεβαν την κοινωνια
Ξεκινώντας από τα δηλωθέντα εισοδήματα, η τελευταία επίσημη καταγραφή δείχνει 79,7 δισ ευρώ απ’ όλες τις πηγές. Από την άλλη, το 2022 οι καταναλωτικές δαπάνες των νοικοκυριών έφτασαν τα 139,683 δισ ευρώ, ενώ για όσους πιστεύουν ότι οι Έλληνες “τρώνε” απλώς από τα έτοιμα, οι καταθέσεις των νοικοκυριών που ήταν στα 109,4 δισ ευρώ τον Ιανουάριο του 2019, τον Απρίλιο του 2023 είχαν “αυγατίσει” στα 141,98 δισ ευρώ! Τι δείχνουν επί της ουσίας αυτά τα στοιχεία; Ότι υπάρχει μια “γκρίζα” ζώνη τουλάχιστον 60 δισ. ευρώ.
https://www.iefimerida.gr/oikonomia/for ... diafeygoyn

γκριζα ζωνη 60 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
Γαμηστε τους μπάσταρδους φορφυγαδες!
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
nowhere

Πρετεντέρης έγραψε: 06 Αύγ 2023, 09:41 Το 24%Φπα είναι λιγότερο ποσό από αυτό που θα εισπράξει το κράτος από τον Ελ. επαγγελματία που θα φαίνεται πλέον τι έχει εισπράξει.
σταρχίδια μου,δεν είμαι το κράτος,είμαι αυτός που ξεσκίζουν.αν δεν μπορούν να κατεβάσουν καμιά ιδέα που δεν είναι τέρμα ηλίθια ας μου δώσουν τον μισθό τους και την καρέκλα τους και υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρω καλύτερα
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Γυφτάκι έγραψε: 05 Αύγ 2023, 14:06
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 13:58 και κάτι ακόμα
εφόσον θέλουν να γίνονται ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ όλα ηλεκτρονικά, σε υποχρεώνει δηλαδή με νόμο να κάνεις ηλεκτρονική συναλλαγή και σου αφαιρεί τη δυνατότητα να πληρώνεις μετρητά, δηλαδή σε αναγκάζει με κρατικό νόμο να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες ενός ιδιωτικού ιδρύματος (τράπεζα) για να κάνεις την πληρωμή σου, τότε το κράτος θα πρέπει να αναλάβει να πληρώνει την προμήθεια της τράπεζας
:smt023 Έτσι .. Παράγινε το κακό..
:smt023 έτσι... και γιατί να σταματήσουμε εκεί..

εφόσον θέλουν να έχουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ όλα τα αχήματα ΚΤΕΟ, σε υποχρεώνει δηλαδή με νόμο να κάνεις συναλλαγή και σου αφαιρεί τη δυνατότητα να το κάνεις μόνος σου, δηλαδή σε αναγκάζει με κρατικό νόμο να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες ενός ιδιωτικού ή κρατικού ιδρύματος (ΚΤΕΟ) για να κάνεις την πιστοποίησή σου, τότε το κράτος θα πρέπει να αναλάβει να πληρώνει την προμήθεια του ΚΤΕΟ
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης

nowhere έγραψε: 06 Αύγ 2023, 09:54
Πρετεντέρης έγραψε: 06 Αύγ 2023, 09:41 Το 24%Φπα είναι λιγότερο ποσό από αυτό που θα εισπράξει το κράτος από τον Ελ. επαγγελματία που θα φαίνεται πλέον τι έχει εισπράξει.
σταρχίδια μου,δεν είμαι το κράτος,είμαι αυτός που ξεσκίζουν.αν δεν μπορούν να κατεβάσουν καμιά ιδέα που δεν είναι τέρμα ηλίθια ας μου δώσουν τον μισθό τους και την καρέκλα τους και υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρω καλύτερα
:smt005:

Δεν έχεις την ίδια δύναμη με το κράτος, σου βαράει το νταούλι και χορεύεις και, αν παρανομησεις, σου κόβει και τον κωλο.

Οπότε δεν είναι στα αρχιδια σου.

Θα βοηθησεις το κράτος να σε βοηθήσει ή θα κλαίγεσαι ότι σε ξεσκιζει ; :D
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

nowhere έγραψε: 06 Αύγ 2023, 09:35
Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 08:49 Δεν καταλαβαίνω, αν θες μου το εξηγείς. Πάντως δεν είχα πρόθεση να σε προσβάλλω.
δεν είπα ότι με πρόσβαλλες.λέω ότι η σύγκριση της καταγραφής της παραμικρής κίνησης-συνηθειας-τρόπου ζωής που σημαίνει η κατάργηση των μετρητών δεν έχει καμία σχέση με τις σκόρπιες πληροφορίες που μπορεί να δίνω σήμερα με την θέληση μου
Καμμία σχέση; απολύτως καμμία; δηλαδή η μία είναι 100% και η άλλη 0%;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

ST48410 έγραψε: 05 Αύγ 2023, 14:19
talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 13:20 Κλοπη η φορολογία, να τα λεμε ολα.
Απαραίτητη η φορολογία εισοδήματος αν θέλεις να έχεις κράτος, υγεία, στρατό κλπ. Ωστόσο πιο είναι το όριο του ΦΠΑ που σταματά να είναι φυσιολογικός και γίνεται παράλογος; Θα έλεγες το ίδιο για ένα ΦΠΑ 48 ή 80% ; Αν όχι γιατί;
το όριο του ΦΠΑ είναι 0%
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 08:59 Λοιπόν τα χειρότερα είναι τα χαρτονομίσματα που έχουν περάσει από φαγάδικα ή νοσοκομεία. Σε αυτή την έρευνα βρηκανε σε χαρτονομίσματα Ηπατίδιτα A, Σαλμονέλα, E Coli και σταφυλόκοκκο. Γενικά ένα χαρτονόμισμα μπορεί να έχει περισσότερα βακτήρια από τη λεκάνη μιας οικιακής τουαλέτας. Επίσης το χαρτί είναι ιδιαίτερα φιλικό για την μακροβιότητα των ιών, ενώ οι ιοί και τα βακτήρια ζούνε πάνω στις περισσότερες επιφάνειες συνήθως μέχρι 48 ώρες, σε ένα χαρτονόμισμα επιβιώνουν μέχρι 17 μέρες.

Ερμή, να σου φτιάξω μια ωραία θηκούλα για τη ζώνη να βάζεις το ντετόλ; Ιταλικό δέρμα, μπλε κλωστή, ωραιότατη θα είναι :lol:
Και άλλη μια για γαλάκτωμα γιατί το πολύ ντετόλ ξηραίνει το δέρμα
Θα σου στείλω και τα χρήματα σε φακελάκι. Μετρητά πάντα :lol:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν πρέπει δηλαδή να σκεφτούμε πως αυτοί που δεν ελέγχονται από κανέναν μπορούν να ελέγχουν και να εκμηδενίσουν την ζωή άλλων ατόμων με τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία;
Αν μιλήσεις δηλαδή για κάτι που δεν θέλουν μπορούν να σε εξαφανίσουν πιο εύκολα.
Εφόσον έχουμε την τεχνολογία μπορούμε να διεκδικήσουμε και μια μορφή πιο άμεσης δημοκρατίας, ώστε να έχουμε το ίδιο δικαίωμα και εμείς.
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Chilloutbuddy έγραψε: 06 Αύγ 2023, 10:05
nowhere έγραψε: 06 Αύγ 2023, 09:35
Καμμία σχέση; απολύτως καμμία; δηλαδή η μία είναι 100% και η άλλη 0%;
Το ένα είναι πληροφορία ότι πιθανόν να μού αρέσουν τα παπούτσια Νάικ, όπου παρεμπ. ο αλγόριθμος του Άμαζον από τότε που αγόρασα ηλ. κουζίνα μού στέλνει συνέχεια κουζίνες λες και θα αγοράσω και δεύτερη και τρίτη :lol:

Το άλλο είναι πού ήπια καφέ το πρωΐ, ποιο μεταφορικό μέσο πήρα για να πάω στη δουλειά μου, πού έφαγα το μεσημέρι, σε ποιο σινεμά πήγα το βράδυ, αν αγόρασα γλυκά από εκεί ή αν δεν ξόδεψα τίποτε γιατί πιθανότατα πήγα σπίτι.

Υπάρχουν φυσικά κι αυτοί που με το που πάνε στην πιτσαρία ανεβάζουν φωτο στο φέησ, κυρίως για να ξέρει ο κλέφτης ότι το σπίτι θα είναι στο επόμενο δίωρο άδειο, άλλο όμως να το κάνεις υποχρεωτικό για όλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sharp την 06 Αύγ 2023, 10:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”