Κουπακιας ειναι μια χαρα, εχει παρει τα βουνα σβαρνα,
Αυτός ήταν η πέτρα του σκανδάλου επειδή τα έριχνε σε όλους. Αρχαιοπρεπείς, χριστιανούς, εσωτεριστές, ποιητές, τους έπαιρνε επίσης σβάρνα. Πράγμα απαράδεκτον για τα σεπτά ήθη των ευαίσθητων πσυχών.
Ενιγουέι, όταν κατέβει στον κάμπο ο μεγάλος, κανόνισε κάτι.
Αυτός ήταν η πέτρα του σκανδάλου επειδή τα έριχνε σε όλους. Αρχαιοπρεπείς, χριστιανούς, εσωτεριστές, ποιητές, τους έπαιρνε επίσης σβάρνα. Πράγμα απαράδεκτον για τα σεπτά ήθη των ευαίσθητων πσυχών.
Ναι αμε, θα βγουμε με Λοξια και Κουπακια.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Έτσι. Γιατί από τα μαζικά αγαπησιάρικα έχω πάθει οβερντόουζ.
Έτσι. Γιατί από τα μαζικά αγαπησιάρικα έχω πάθει οβερντόουζ.
Εγινε....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
exiledd έγραψε: 03 Αύγ 2023, 19:21
Ωπ Ταλίμπανε, κι εσύ στο κότερο;
Άλλος για τη βάρκα μας;
Που έλεγε και το Μανταλενιώ
Ποιος ήσουν;
(Αν θες, λες)
Επίσης kudos στη Γαλή που όχι απλά κράτησε το Μαύρο τόσα χρόνια operational, αλλά έκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια να το επαναφέρει...
Βέβαια οι άνθρωποι του 3ου Ματιού είχαν τον τελευταίο λόγο, και εκεί κάπου στο σωτήριο έτος 2007, Μάρτης θυμάμαι ήταν, βάρεσε διάλυση το μαγαζί, και κάπου εκεί γράφτηκα κι εγώ στο άσπρο πχόρουμ...
Α ξέχασα να στείλω και φιλιά στο Ιφιδί που μας ξέχασε, ας όψεται το Ιφιδόπουλο, που αυτό είναι, πλέον, πάνω απ'όλα.
Με τους άνθρωπους του τρίτου ματιού και συγκεκριμένα το Βουδούρη, κάναμε τρελλό γέλιο όταν διαβάζαμε τα σχόλια ή και τις τηλεφωνικές παρεμβάσεις από τις καρακαλτάκικες συμμαχίες.
Για τα γιεγιεσέδικα παρτάλια και τα χαζοχαρούμενα οφα, νο κόμεντς.
Αναφορικά δε με την προσπάθεια μου να κρατήσω ένα χώρο χωρίς λογοκρισία, ακόμη και αν το κάθε τελειωμένο προχωκαγκούρικο αρχαιοπρεπές ή ποιητικό δήγμα επιχειρούσε κωλοπετεινιτσιώτικες επιθέσεις εναντίον μου, ήταν ένα προσωπικό στοίχημα, το οποίο τελικώς κέρδισα.
Γιατί;
Γιατί δεν φέρθηκα ποτέ πούστικα σε κανένα (πράγμα πανεύκολο για τους ανάρχιδους νιανιανάδες) και κέρδισα φίλους, που αξίζουν περισσότερο από κάθε παπάρα και παπάρω με ιδεολογικές ή ψυχοπαθολογικές εξάρσεις.
Και αυτη ειναι η ουσια, οτι δεν αλλαξες να γινεις σαν τα μουτρα τους. Στο ΜΦ επεφτε ξεβρακωμα και αυτο δεν τους αρεσε. Παντως δεν ηταν απλα επιθεσεις, προσπαθουσαν να δολοφονησουν χαρακτηρες με πολυ ασχημο τροπο, με ψευτικα προφιλ, με ψευτικες αναρτησεις ακρως χυδαιες και πολλα ακομα....
Οκ, αυτό εξηγεί πολλά πράγματα για τη γαλή.
ΕνΔιαφέρον.
exiledd έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:00
Μιμάκος μορφάρα, Ξένος που λέει και η Γάτα, υπέροχο τυπάκι με δομημένο λόγο, εργδημεργ, Φλογόπουστας, καμμένος όσο δεν πάει αλλά έβγαζε γέλιο ώρες ώρες, Nostalgia που γράφει κι εδώ, Δέλτα Λοξ.
Αναρωτιέμαι το απέγιναν η. Φάεννα, η Ann, ο mm365, ο Κούπης, ο Περίκαλλος, χάθηκε κόσμος και ντουνιάς
ο Feindflug θυμιζει επικινδυνα Φλογοπαιγμων, και μαλιστα και ηλικιακα γιατι λεει τις ιδιες μ@λακιες με μικρη δοση ωριμοτητας/αυτολογοκρισιας
Exodus έγραψε: 03 Αύγ 2023, 16:07
Νομίζω οι οπαδοί της ελληνικής θρησκείας υπάρχουν ακόμα, αλλά δεδομένου του ότι πέρασε η μόδα, μείνανε οι σοβαροί αθόρυβοι άνθρωποι και έφυγαν τα ψώνια.
δεν περασε η μοδα ουτε ηταν ποτε μοδα, απλα οσοι τοτε ηταν 12θειστες σχεδον ολοι τους εμπαιναν στο νετ και ηταν αρκετα δραστηριοι, τοτε στα ιντερνετς ηταν 3 κι ο κουκος κι ετσι φαινονταν πολλοι
τοτε τα Προμηθεια προωθουνταν λες και ηταν event σα το ριβερ παρτυ στο Νεστοριο ή το Terra Vibe, που τοτε ετσι κι αλλιως δεν επαιζε και τιποταλλο
Μιμάκος μορφάρα, Ξένος που λέει και η Γάτα, υπέροχο τυπάκι με δομημένο λόγο, εργδημεργ, Φλογόπουστας, καμμένος όσο δεν πάει αλλά έβγαζε γέλιο ώρες ώρες, Nostalgia που γράφει κι εδώ, Δέλτα Λοξ.
Αναρωτιέμαι το απέγιναν η. Φάεννα, η Ann, ο mm365, ο Κούπης, ο Περίκαλλος, χάθηκε κόσμος και ντουνιάς
ο Feindflug θυμιζει επικινδυνα Φλογοπαιγμων, και μαλιστα και ηλικιακα γιατι λεει τις ιδιες μ@λακιες με μικρη δοση ωριμοτητας/αυτολογοκρισιας
Τι μαλακίες έλεγε αυτός και τι μαλακίες λέω εγώ, τύπε;
nemo έγραψε: 05 Αύγ 2023, 00:01
δεν ηταν αυτου του επιπεδου -σε νοηση και το εκαναν κυριως απο αντιχριστιανικο μενος
και ανθελλληνισμο οσο και αν ακουγεται παραξενο
Μαλακίες! Και άθεος είμαι και πατριώτης.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Στο γιεγιεσέ πάντως, η πλειοψηφία ήταν αριστεροί, κομμουνιστές, αναρχοκάτι κλπ
Πλην Ρασσιά που ήταν φουλ Λακεδαιμόνιος (έβγαλε και σχετικό βιβλίο) η πλειοψηφία ήταν φάση "Μέγας Αλέξανδρος-σφαγέας των λαών" - "στρατόκαβλοι Σπαρτιάτες" - "Τσε τσε τσένγκις χαν" κλπ
Σε ξέχασα ρε Κούρε, κι εσένα και τον Τίγρη που τότε είχε το ρόλο του Αρίστου με τις προφητείες και τον Γ'ΠΠ