!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
talaipwros

Re: Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ερμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:58
talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:44
GoBack έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:43

Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα στα περισσοτερα ετσι γινεται,ενα μερος του ποσου δινεται σε σακουλα.
ναι οκ, ουτε κατα διανοια.
:smt005:
εχω πουλησει 3 ακινητα στην Ελλαδα την τελευταια 10ετια, ολα μεσω τραπεζης ( μονο σε ενα ενας τσιγκανογυφτος αρχισε να μου λεει κατι για μετρητο και φυσικα τον διαολοστειλα)
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 18:12

εχω πουλησει 3 ακινητα στην Ελλαδα την τελευταια 10ετια, ολα μεσω τραπεζης ( μονο σε ενα ενας τσιγκανογυφτος αρχισε να μου λεει κατι για μετρητο και φυσικα τον διαολοστειλα)
Το τι κάνεις εσύ δεν έχει σχέση με το τι κάνει το σύνολο
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Αρχίσαμε από τις προμήθειες της τράπεζας για τις μάσκες των 10 λεπτών, και τώρα πήγαμε στις μαύρες σακούλες. Αργήσαμε κάποιες σελίδες αλλά πηγαίνουμε στην ουσία.
talaipwros

mao mao έγραψε: 05 Αύγ 2023, 18:59 Αρχίσαμε από τις προμήθειες της τράπεζας για τις μάσκες των 10 λεπτών, και τώρα πήγαμε στις μαύρες σακούλες. Αργήσαμε κάποιες σελίδες αλλά πηγαίνουμε στην ουσία.
:goodpost:
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:09
Otto Weininger έγραψε: 05 Αύγ 2023, 16:59 Το μετρητό είναι δύναμη και ελευθερία.
Και τα μακαρόνια με κιμά είναι δικαιοσύνη.
ισχύουν και τα δύο.τι πάθατε σήμερα?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Μπορεί να ήταν μεγάλος άνθρωπος και να μη γούσταρε κονέ με ατμ του δγιαόλου ρε ταλαίπωρα.

:lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Πρέπει να είναι μαύρη η σακούλα ή μπορείς και σουπερμάρκετ να λέει ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ πάνω;
Να μαθαίνουμε κι εμείς τίποτα ρε παιδιά, ευτυχώς τόσα χρόνια δε χρειάστηκε να κάνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ (R), τις κάνει ακόμα ο μπαμπάς μας για εμάς, αλλά δεν ξέρεις μπορεί να χρειαστεί κάποτε κι εμείς να βγούμε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (R).

(Λολ σε όσους νομίζουν πως έχουν προσωπικά δεδομένα)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 05 Αύγ 2023, 19:20, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
talaipwros

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:12
Μπορεί να ήταν μεγάλος άνθρωπος και να μη γούσταρε κονέ με ατμ του δγιαόλου ρε ταλαίπωρα.

εχμ αν αυτο το ηλιθιο σχολιο εχει να κανει οτι η μητερα μου σηκωνει απο το ΑΤΜ την συνταξη της σε μετρητα αντι να κανει ολες τις μικροαγορες με καρτα, καταλαβαινεις οτι εχεις προβλημα ετσι;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:14

εχμ αν αυτο το ηλιθιο σχολιο εχει να κανει οτι η μητερα μου σηκωνει απο το ΑΤΜ την συνταξη της σε μετρητα αντι να κανει ολες τις μικροαγορες με καρτα, καταλαβαινεις οτι εχεις προβλημα ετσι;
Με αυτό ακριβώς έχει. Γιατί εσύ έδωσες τον ορισμό "τσιγκανόγυφτος" σε όσους έχουν θέμα με τις ηλεκτρονικές αγορές, όχι εγώ.

Οπότε, χαλάρωσε λίγο εγγλέζε αριστοκράτη της άνω ραχούλας, δεν πείθεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:32

Με αυτό ακριβώς έχει. Γιατί εσύ έδωσες τον ορισμό "τσιγκανόγυφτος" σε όσους έχουν θέμα με τις ηλεκτρονικές αγορές, όχι εγώ.

Οπότε, χαλάρωσε λίγο εγγλέζε της άνω ραχούλας, δεν πείθεις.
καταλαβαινεις την διαφορα μανταμ σουσου απο τα λιντλ αναμεσα στο αγοραζω ντοματες με χαρτονομισματα και αγορασω ενα σπιτι με χαρτονομισματα;
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:33
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:32

Οπότε, χαλάρωσε λίγο εγγλέζε της άνω ραχούλας, δεν πείθεις.
καταλαβαινεις την διαφορα μανταμ σουσου απο τα λιντλ αναμεσα στο αγοραζω ντοματες με χαρτονομισματα και αγορασω ενα σπιτι με χαρτονομισματα;
Καταλαβαίνω πολύ περισσότερα, καλό μου.

Και ακριβώς γι' αυτό λέω να χαλαρώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

Οκ, απορία ψαλτου βηξ, ας ειναι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:37 Οκ, απορία ψαλτου βηξ, ας ειναι.
Αυτό ακριβώς εννοώ, λόρδε. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
talaipwros

Chilloutbuddy έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:14 Πρέπει να είναι μαύρη η σακούλα ή μπορείς και σουπερμάρκετ να λέει ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ πάνω;
Να μαθαίνουμε κι εμείς τίποτα ρε παιδιά, ευτυχώς τόσα χρόνια δε χρειάστηκε να κάνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ (R), τις κάνει ακόμα ο μπαμπάς μας για εμάς, αλλά δεν ξέρεις μπορεί να χρειαστεί κάποτε κι εμείς να βγούμε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (R).

(Λολ σε όσους νομίζουν πως έχουν προσωπικά δεδομένα)
κατσε, τωρα θα ερθει η κυρα σουλτανα να σε μαλωσει
Άβαταρ μέλους
The Rebel
Phorum.gr user: Wild Rebel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Rebel »

talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:08
mao mao έγραψε: 05 Αύγ 2023, 18:59 Αρχίσαμε από τις προμήθειες της τράπεζας για τις μάσκες των 10 λεπτών, και τώρα πήγαμε στις μαύρες σακούλες. Αργήσαμε κάποιες σελίδες αλλά πηγαίνουμε στην ουσία.
:goodpost:

Εικόνα

05|08|2023
ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΜΠΑΝΙΑ, ΚΡΑΣΑΚΙΑ, ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ – ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ.

Εικόνα

Ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές στα Χανιά απολαμβάνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Flashnews.gr, χθες το βράδυ, (Παρασκευή 4/08) ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Ενετικό λιμάνι Χανίων και παρέα με την οικογένειά του έφαγε θαλασσινά και ήπιε λευκό κρασί σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Ο πρωθυπουργός σε χαλαρή διάθεση δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζητούσε.

Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στα Χανιά με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά του Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη.

Καθημερινό μπάνιο στη θάλασσα και χαλαρές βολτούλες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της οικογένειας Μητσοτάκη η οποία μένει στο πατρικό σπίτι στο Ακρωτήρι.

Ο Πρωθυπουργός εθεάθη τις προηγούμενες μέρες στο Μαράθι, στις Σοοσορίδες και σε άλλες παραλίες της ευρύτερης περιοχής, ενώ το βράδυ της Παρασκευής επέλεξε να κάνει τη βόλτα του και στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στα Χανιά.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %9f%ce%a0/

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”