εχω πουλησει 3 ακινητα στην Ελλαδα την τελευταια 10ετια, ολα μεσω τραπεζης ( μονο σε ενα ενας τσιγκανογυφτος αρχισε να μου λεει κατι για μετρητο και φυσικα τον διαολοστειλα)Ερμής έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:58talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:44ναι οκ, ουτε κατα διανοια.GoBack έγραψε: 05 Αύγ 2023, 17:43
Δεν θελω να σε τρομαξω αλλα στα περισσοτερα ετσι γινεται,ενα μερος του ποσου δινεται σε σακουλα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
-
talaipwros
Re: Πετσόκοψέ τους Κυριάκαρε.
Το τι κάνεις εσύ δεν έχει σχέση με το τι κάνει το σύνολοtalaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 18:12εχω πουλησει 3 ακινητα στην Ελλαδα την τελευταια 10ετια, ολα μεσω τραπεζης ( μονο σε ενα ενας τσιγκανογυφτος αρχισε να μου λεει κατι για μετρητο και φυσικα τον διαολοστειλα)
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αρχίσαμε από τις προμήθειες της τράπεζας για τις μάσκες των 10 λεπτών, και τώρα πήγαμε στις μαύρες σακούλες. Αργήσαμε κάποιες σελίδες αλλά πηγαίνουμε στην ουσία.
-
talaipwros
mao mao έγραψε: 05 Αύγ 2023, 18:59 Αρχίσαμε από τις προμήθειες της τράπεζας για τις μάσκες των 10 λεπτών, και τώρα πήγαμε στις μαύρες σακούλες. Αργήσαμε κάποιες σελίδες αλλά πηγαίνουμε στην ουσία.

ισχύουν και τα δύο.τι πάθατε σήμερα?
Μπορεί να ήταν μεγάλος άνθρωπος και να μη γούσταρε κονέ με ατμ του δγιαόλου ρε ταλαίπωρα.talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 18:12εχω πουλησει 3 ακινητα στην Ελλαδα την τελευταια 10ετια, ολα μεσω τραπεζης ( μονο σε ενα ενας τσιγκανογυφτος αρχισε να μου λεει κατι για μετρητο και φυσικα τον διαολοστειλα)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Πρέπει να είναι μαύρη η σακούλα ή μπορείς και σουπερμάρκετ να λέει ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ πάνω;
Να μαθαίνουμε κι εμείς τίποτα ρε παιδιά, ευτυχώς τόσα χρόνια δε χρειάστηκε να κάνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ (R), τις κάνει ακόμα ο μπαμπάς μας για εμάς, αλλά δεν ξέρεις μπορεί να χρειαστεί κάποτε κι εμείς να βγούμε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (R).
(Λολ σε όσους νομίζουν πως έχουν προσωπικά δεδομένα)
Να μαθαίνουμε κι εμείς τίποτα ρε παιδιά, ευτυχώς τόσα χρόνια δε χρειάστηκε να κάνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ (R), τις κάνει ακόμα ο μπαμπάς μας για εμάς, αλλά δεν ξέρεις μπορεί να χρειαστεί κάποτε κι εμείς να βγούμε στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (R).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chilloutbuddy την 05 Αύγ 2023, 19:20, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
talaipwros
εχμ αν αυτο το ηλιθιο σχολιο εχει να κανει οτι η μητερα μου σηκωνει απο το ΑΤΜ την συνταξη της σε μετρητα αντι να κανει ολες τις μικροαγορες με καρτα, καταλαβαινεις οτι εχεις προβλημα ετσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:12Μπορεί να ήταν μεγάλος άνθρωπος και να μη γούσταρε κονέ με ατμ του δγιαόλου ρε ταλαίπωρα.talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 18:12εχω πουλησει 3 ακινητα στην Ελλαδα την τελευταια 10ετια, ολα μεσω τραπεζης ( μονο σε ενα ενας τσιγκανογυφτος αρχισε να μου λεει κατι για μετρητο και φυσικα τον διαολοστειλα)
![]()
Με αυτό ακριβώς έχει. Γιατί εσύ έδωσες τον ορισμό "τσιγκανόγυφτος" σε όσους έχουν θέμα με τις ηλεκτρονικές αγορές, όχι εγώ.talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:14εχμ αν αυτο το ηλιθιο σχολιο εχει να κανει οτι η μητερα μου σηκωνει απο το ΑΤΜ την συνταξη της σε μετρητα αντι να κανει ολες τις μικροαγορες με καρτα, καταλαβαινεις οτι εχεις προβλημα ετσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:12Μπορεί να ήταν μεγάλος άνθρωπος και να μη γούσταρε κονέ με ατμ του δγιαόλου ρε ταλαίπωρα.talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 18:12
εχω πουλησει 3 ακινητα στην Ελλαδα την τελευταια 10ετια, ολα μεσω τραπεζης ( μονο σε ενα ενας τσιγκανογυφτος αρχισε να μου λεει κατι για μετρητο και φυσικα τον διαολοστειλα)
![]()
Οπότε, χαλάρωσε λίγο εγγλέζε αριστοκράτη της άνω ραχούλας, δεν πείθεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
καταλαβαινεις την διαφορα μανταμ σουσου απο τα λιντλ αναμεσα στο αγοραζω ντοματες με χαρτονομισματα και αγορασω ενα σπιτι με χαρτονομισματα;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:32Με αυτό ακριβώς έχει. Γιατί εσύ έδωσες τον ορισμό "τσιγκανόγυφτος" σε όσους έχουν θέμα με τις ηλεκτρονικές αγορές, όχι εγώ.talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:14εχμ αν αυτο το ηλιθιο σχολιο εχει να κανει οτι η μητερα μου σηκωνει απο το ΑΤΜ την συνταξη της σε μετρητα αντι να κανει ολες τις μικροαγορες με καρτα, καταλαβαινεις οτι εχεις προβλημα ετσι;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:12
Μπορεί να ήταν μεγάλος άνθρωπος και να μη γούσταρε κονέ με ατμ του δγιαόλου ρε ταλαίπωρα.
![]()
Οπότε, χαλάρωσε λίγο εγγλέζε της άνω ραχούλας, δεν πείθεις.
Καταλαβαίνω πολύ περισσότερα, καλό μου.talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:33καταλαβαινεις την διαφορα μανταμ σουσου απο τα λιντλ αναμεσα στο αγοραζω ντοματες με χαρτονομισματα και αγορασω ενα σπιτι με χαρτονομισματα;ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:32Με αυτό ακριβώς έχει. Γιατί εσύ έδωσες τον ορισμό "τσιγκανόγυφτος" σε όσους έχουν θέμα με τις ηλεκτρονικές αγορές, όχι εγώ.talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:14
εχμ αν αυτο το ηλιθιο σχολιο εχει να κανει οτι η μητερα μου σηκωνει απο το ΑΤΜ την συνταξη της σε μετρητα αντι να κανει ολες τις μικροαγορες με καρτα, καταλαβαινεις οτι εχεις προβλημα ετσι;
Οπότε, χαλάρωσε λίγο εγγλέζε της άνω ραχούλας, δεν πείθεις.
Και ακριβώς γι' αυτό λέω να χαλαρώσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
Οκ, απορία ψαλτου βηξ, ας ειναι.
-
talaipwros
κατσε, τωρα θα ερθει η κυρα σουλτανα να σε μαλωσειChilloutbuddy έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:14 Πρέπει να είναι μαύρη η σακούλα ή μπορείς και σουπερμάρκετ να λέει ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ πάνω;
talaipwros έγραψε: 05 Αύγ 2023, 19:08mao mao έγραψε: 05 Αύγ 2023, 18:59 Αρχίσαμε από τις προμήθειες της τράπεζας για τις μάσκες των 10 λεπτών, και τώρα πήγαμε στις μαύρες σακούλες. Αργήσαμε κάποιες σελίδες αλλά πηγαίνουμε στην ουσία.

05|08|2023
ΕΚΑΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ – ΒΟΛΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ – ΜΠΑΝΙΑ, ΚΡΑΣΑΚΙΑ, ΤΑΒΕΡΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ – ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΔΩΝ.

Ολιγοήμερες οικογενειακές διακοπές στα Χανιά απολαμβάνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Flashnews.gr, χθες το βράδυ, (Παρασκευή 4/08) ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Ενετικό λιμάνι Χανίων και παρέα με την οικογένειά του έφαγε θαλασσινά και ήπιε λευκό κρασί σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.
Ο πρωθυπουργός σε χαλαρή διάθεση δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με όποιον του το ζητούσε.
Ο Πρωθυπουργός βρίσκεται στα Χανιά με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά του Σοφία, Κωνσταντίνο και Δάφνη.
Καθημερινό μπάνιο στη θάλασσα και χαλαρές βολτούλες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της οικογένειας Μητσοτάκη η οποία μένει στο πατρικό σπίτι στο Ακρωτήρι.
Ο Πρωθυπουργός εθεάθη τις προηγούμενες μέρες στο Μαράθι, στις Σοοσορίδες και σε άλλες παραλίες της ευρύτερης περιοχής, ενώ το βράδυ της Παρασκευής επέλεξε να κάνει τη βόλτα του και στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μείνει μέχρι τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας στα Χανιά.
https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce ... %9f%ce%a0/

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
-