!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Ναι... τι;
Καταρχάς, εγώ είμαι παλιομοδίτης και συνήθως κερνάω. Μια φορά μόνο με κεράσανε, αλλά ήταν ειδική περίπτωση (κι εκεί δεν μοιραστήκαμε λογαριασμούς, απλά με κεράσανε).
Αλλά... συνεχίζει να υπάρχει η απορία. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, όχι για το πρώτο που τονίζεις εδώ.
Μη φοβάσαι, μια χαρά κατανοούμε το κείμενο, όλοι μας πιστεύω. Τι ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις δεν καταλαβαίνω, ίσως θα έπρεπε να το διευκρινίσεις λίγο παραπάνω κι όχι να τονίζεις το σε ποιους απευθύνεσαι. Αυτό το καταλάβαμε, όπως σου είπα και πριν.
Καταρχάς, εγώ είμαι παλιομοδίτης και συνήθως κερνάω. Μια φορά μόνο με κεράσανε, αλλά ήταν ειδική περίπτωση (κι εκεί δεν μοιραστήκαμε λογαριασμούς, απλά με κεράσανε).
Αλλά... συνεχίζει να υπάρχει η απορία. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, όχι για το πρώτο που τονίζεις εδώ.
Μη φοβάσαι, μια χαρά κατανοούμε το κείμενο, όλοι μας πιστεύω. Τι ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις δεν καταλαβαίνω, ίσως θα έπρεπε να το διευκρινίσεις λίγο παραπάνω κι όχι να τονίζεις το σε ποιους απευθύνεσαι. Αυτό το καταλάβαμε, όπως σου είπα και πριν.
Απλα θεωρούν στάνταρ το μισό μισό και σε περίπτωση που η παρέα δεν είναι τέτοιος τύπος, αναγκάζονται να πλερώσουν και μετά θεωρούν φυσικό να τα ζητήσουν.
Μην προσπαθείς να μπεις στη λογική του αυστηρά μισά-μισά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής να σε κερνάνε γυναίκες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Άρα, ισχύει το πρώτο που σου είπα. Ότι πλήρωσε αυτός/αυτή χωρίς να έχει γίνει προ-συνενόηση (δηλ. τα πληρώνει ο ένας απ' τους δύο για τον Χ λόγο, πχ για τα ρέστα ή ξέρω 'γω τι) και μετά, ζητάει από τον άλλο/την άλλη να πληρώσει τα μισά. Ε, αυτός είναι τρόμπας, εννοείτα. Όποιο κι αν είναι το φύλο του.Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:08 Απλα θεωρούν στάνταρ το μισό μισό και σε περίπτωση που η παρέα δεν είναι τέτοιος τύπος, αναγκάζονται να πλερώσουν και μετά θεωρούν φυσικό να τα ζητήσουν.
Φαντάζομαι ότι ο Χέλης εννοούσε, ότι για να έχει πληρώσει αυτός, σκόπευε να κεράσει. Άρα, αποκλείεται να ζητούσε λεφτά στη συνέχεια. Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.
- Dwarven Blacksmith
Εμένα η αντίδρασή μου από μέσα μου όταν με κερνάνε είναι η αντίστοιχη του όταν ακούω "θυμήσου να πάρεις το Χ από το σουπερμάρκετ".
Δηλαδή αν με κεράσουν θα θέλω να ανταποδώσω όσο πιο σύντομα γίνεται, οπότε πρέπει να κάνω νοητική σημείωση, και είμαι αρκετά ξεχασιάρης, οποτε αγχωνομαι για το αν θα το ξεχάσω και είναι γενικά έξτρα κόπος.
Άσε που άμα ο άλλος κεράσει ψάρι και μετά την επόμενη φορά πάτε σε καφετέρια τι κάνεις; Κερνάς επειδή είναι η επόμενη φορά, ή δεν κερνάς για να μη σε περάσει ο άλλος για τσίπη που επιχειρεί να τη βγάλει με κέρασμα καφέ;
Χαζά κοινωνικά παιχνίδια που κάνουν απλές καταστάσεις περίπλοκες.
Δηλαδή αν με κεράσουν θα θέλω να ανταποδώσω όσο πιο σύντομα γίνεται, οπότε πρέπει να κάνω νοητική σημείωση, και είμαι αρκετά ξεχασιάρης, οποτε αγχωνομαι για το αν θα το ξεχάσω και είναι γενικά έξτρα κόπος.
Άσε που άμα ο άλλος κεράσει ψάρι και μετά την επόμενη φορά πάτε σε καφετέρια τι κάνεις; Κερνάς επειδή είναι η επόμενη φορά, ή δεν κερνάς για να μη σε περάσει ο άλλος για τσίπη που επιχειρεί να τη βγάλει με κέρασμα καφέ;
να ξέρετε, όπως σας σπάει τα νεύρα να μη θέλουν με τίποτα να κεράσετε, έτσι τους τα σπάτε και εσείς όταν θέλουν οι άλλοι.
Χαλαρώστε και απολαύστε το.
Νάνε δεν αντέχει σε όλους μας η τσέπη να κεράσουμε ψάρι ή αστακό, ότι μπορούμε ο καθένας, μόνο κάτι λιμουτσιδες τα μετράνε αυτά. Αν πάρει το μάτι σου κανέναν τέτοιο στην παρέα κάνε τον στην άκρη
Χαλαρώστε και απολαύστε το.
Νάνε δεν αντέχει σε όλους μας η τσέπη να κεράσουμε ψάρι ή αστακό, ότι μπορούμε ο καθένας, μόνο κάτι λιμουτσιδες τα μετράνε αυτά. Αν πάρει το μάτι σου κανέναν τέτοιο στην παρέα κάνε τον στην άκρη
ΦιχεδΑγις έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:12 Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις ταπεινωσεις της ζωής να σε κερνάνε γυναίκες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
πόσο δίκιο έχεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:33 Εμένα η αντίδρασή μου από μέσα μου όταν με κερνάνε είναι η αντίστοιχη του όταν ακούω "θυμήσου να πάρεις το Χ από το σουπερμάρκετ".
αλλά ο καθένας με τα βαλάντια του..
καμιά φορά ο καφές που σου κερνάει ο άλλος και κοστίζει πολύ λιγότερο από ότι ένα ψάρι έχει μεγαλύτερη σημασία κι αξία! το πρόσωπο κάνει την όλη διαφορά!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Εντάξει δεν ειναι ταπείνωση. Όπως σαρέσει να κερνάς, έτσι αρέσει και σε αυτές. Το θέμα είναι να μην είσαι έμμεσα ζήτουλας.
Στη σχολή ας πούμε είχα ακούσει ζευγάρι που έλεγε η κοπέλα
"Πάμε για ποτό; όχι αυτός,
Έλα πάμε πληρώνω έγώ.
Οκ τότε πάμε"
Αλλά δε μπορώ να τον κατηγορήσω 100% γιατί όντως το παιδί μπορεί να μην είχε σάλιο.
Ρε ακόμα το παιδεύετε;
Τα πράγματα είναι απλά.
Βγαίνεις πρώτη φορά με το γκομενάκι που το γουστάρεις.
Έχεις κάνει ότι καλύτερο μπορείς για να το εντυπωσιάσεις.
Άμα κωλώσεις να πληρώσεις 5-10 € στο τέλος με κίνδυνο να πει "πάλι σε καρμίρη έπεσα γαμώ την γκαντεμιά μου" είσαι άξιος της τύχης σου.
Τα πράγματα είναι απλά.
Βγαίνεις πρώτη φορά με το γκομενάκι που το γουστάρεις.
Έχεις κάνει ότι καλύτερο μπορείς για να το εντυπωσιάσεις.
Άμα κωλώσεις να πληρώσεις 5-10 € στο τέλος με κίνδυνο να πει "πάλι σε καρμίρη έπεσα γαμώ την γκαντεμιά μου" είσαι άξιος της τύχης σου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Κανα πρωτο ραντεβου δεν παιζει σημερα;
Εγω θα εβρισκα μια δικαιολογια να αναβαλλω την εξοδο αν μου ατεσε η κοπελα και δεν ειχα λεφταΕρμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 19:21Εντάξει δεν ειναι ταπείνωση. Όπως σαρέσει να κερνάς, έτσι αρέσει και σε αυτές. Το θέμα είναι να μην είσαι έμμεσα ζήτουλας.
Έλα πάμε πληρώνω έγώ.
Οκ τότε πάμε"
Αλλά δε μπορώ να τον κατηγορήσω 100% γιατί όντως το παιδί μπορεί να μην είχε σάλιο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Cecily Anne
Όταν δεν έχω μία, δεν βγαίνω.
Εδώ που κάνω αρκετή παρέα με ηλικίες +10 και δεν με έχουν αφήσει ΜΙΑ φορά να πληρώσω, αναγκάζομαι να κάνω ζογκλερικά με σερβιτόρο ή να πηγαίνω για κατούρημα.
Εδώ που κάνω αρκετή παρέα με ηλικίες +10 και δεν με έχουν αφήσει ΜΙΑ φορά να πληρώσω, αναγκάζομαι να κάνω ζογκλερικά με σερβιτόρο ή να πηγαίνω για κατούρημα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
είναι ρίσκο.under έγραψε: 21 Απρ 2018, 19:31Εγω θα εβρισκα μια δικαιολογια να αναβαλλω την εξοδο αν μου ατεσε η κοπελα και δεν ειχα λεφταΕρμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 19:21Εντάξει δεν ειναι ταπείνωση. Όπως σαρέσει να κερνάς, έτσι αρέσει και σε αυτές. Το θέμα είναι να μην είσαι έμμεσα ζήτουλας.
Έλα πάμε πληρώνω έγώ.
Οκ τότε πάμε"
η κοπέλα μπορεί να νομίζει ότι ξενέρωσες...
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Και εγώ αν δεν είχα μία θα το ανέβαλα γιατί δε θα ένιωθα άνετα, αλλά σε μια σχέση λογικό είναι να θέλει να κεράσει και η κοπέλα, δε το θεωρώ κακό. Το θέμα είναι να μην είσαι εμμέσως(ή και άμεσα) ζήτουλας και ρομά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-