!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

αυτος (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ)
22
51%
αυτη (ειναι Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
8
19%
50-50 (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ στα πρωτα του βηματα να γινει Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
3
7%
ο καθενας τα δικα του (Ευρωπη τελείως)
10
23%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Ναι... τι;

Καταρχάς, εγώ είμαι παλιομοδίτης και συνήθως κερνάω. Μια φορά μόνο με κεράσανε, αλλά ήταν ειδική περίπτωση (κι εκεί δεν μοιραστήκαμε λογαριασμούς, απλά με κεράσανε).

Αλλά... συνεχίζει να υπάρχει η απορία. Για το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου, όχι για το πρώτο που τονίζεις εδώ.
Μη φοβάσαι, μια χαρά κατανοούμε το κείμενο, όλοι μας πιστεύω. Τι ακριβώς θέλεις να ρωτήσεις δεν καταλαβαίνω, ίσως θα έπρεπε να το διευκρινίσεις λίγο παραπάνω κι όχι να τονίζεις το σε ποιους απευθύνεσαι. Αυτό το καταλάβαμε, όπως σου είπα και πριν.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Απλα θεωρούν στάνταρ το μισό μισό και σε περίπτωση που η παρέα δεν είναι τέτοιος τύπος, αναγκάζονται να πλερώσουν και μετά θεωρούν φυσικό να τα ζητήσουν.
Μην προσπαθείς να μπεις στη λογική του αυστηρά μισά-μισά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής να σε κερνάνε γυναίκες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:08 Απλα θεωρούν στάνταρ το μισό μισό και σε περίπτωση που η παρέα δεν είναι τέτοιος τύπος, αναγκάζονται να πλερώσουν και μετά θεωρούν φυσικό να τα ζητήσουν.
Μην προσπαθείς να μπεις στη λογική του αυστηρά μισά-μισά.
Άρα, ισχύει το πρώτο που σου είπα. Ότι πλήρωσε αυτός/αυτή χωρίς να έχει γίνει προ-συνενόηση (δηλ. τα πληρώνει ο ένας απ' τους δύο για τον Χ λόγο, πχ για τα ρέστα ή ξέρω 'γω τι) και μετά, ζητάει από τον άλλο/την άλλη να πληρώσει τα μισά. Ε, αυτός είναι τρόμπας, εννοείτα. Όποιο κι αν είναι το φύλο του.

Φαντάζομαι ότι ο Χέλης εννοούσε, ότι για να έχει πληρώσει αυτός, σκόπευε να κεράσει. Άρα, αποκλείεται να ζητούσε λεφτά στη συνέχεια. Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Εμένα η αντίδρασή μου από μέσα μου όταν με κερνάνε είναι η αντίστοιχη του όταν ακούω "θυμήσου να πάρεις το Χ από το σουπερμάρκετ".
Δηλαδή αν με κεράσουν θα θέλω να ανταποδώσω όσο πιο σύντομα γίνεται, οπότε πρέπει να κάνω νοητική σημείωση, και είμαι αρκετά ξεχασιάρης, οποτε αγχωνομαι για το αν θα το ξεχάσω και είναι γενικά έξτρα κόπος.

Άσε που άμα ο άλλος κεράσει ψάρι και μετά την επόμενη φορά πάτε σε καφετέρια τι κάνεις; Κερνάς επειδή είναι η επόμενη φορά, ή δεν κερνάς για να μη σε περάσει ο άλλος για τσίπη που επιχειρεί να τη βγάλει με κέρασμα καφέ;

Χαζά κοινωνικά παιχνίδια που κάνουν απλές καταστάσεις περίπλοκες.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ερμής

να ξέρετε, όπως σας σπάει τα νεύρα να μη θέλουν με τίποτα να κεράσετε, έτσι τους τα σπάτε και εσείς όταν θέλουν οι άλλοι.
Χαλαρώστε και απολαύστε το.

Νάνε δεν αντέχει σε όλους μας η τσέπη να κεράσουμε ψάρι ή αστακό, ότι μπορούμε ο καθένας, μόνο κάτι λιμουτσιδες τα μετράνε αυτά. Αν πάρει το μάτι σου κανέναν τέτοιο στην παρέα κάνε τον στην άκρη
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Αγις έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:12 Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις ταπεινωσεις της ζωής να σε κερνάνε γυναίκες.
Φιχεδ
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:33 Εμένα η αντίδρασή μου από μέσα μου όταν με κερνάνε είναι η αντίστοιχη του όταν ακούω "θυμήσου να πάρεις το Χ από το σουπερμάρκετ".
Δηλαδή αν με κεράσουν θα θέλω να ανταποδώσω όσο πιο σύντομα γίνεται, οπότε πρέπει να κάνω νοητική σημείωση, και είμαι αρκετά ξεχασιάρης, οποτε αγχωνομαι για το αν θα το ξεχάσω και είναι γενικά έξτρα κόπος.

Άσε που άμα ο άλλος κεράσει ψάρι και μετά την επόμενη φορά πάτε σε καφετέρια τι κάνεις; Κερνάς επειδή είναι η επόμενη φορά, ή δεν κερνάς για να μη σε περάσει ο άλλος για τσίπη που επιχειρεί να τη βγάλει με κέρασμα καφέ;

Χαζά κοινωνικά παιχνίδια που κάνουν απλές καταστάσεις περίπλοκες.
πόσο δίκιο έχεις.
αλλά ο καθένας με τα βαλάντια του..
καμιά φορά ο καφές που σου κερνάει ο άλλος και κοστίζει πολύ λιγότερο από ότι ένα ψάρι έχει μεγαλύτερη σημασία κι αξία! το πρόσωπο κάνει την όλη διαφορά! :e045: :e045:
Άβαταρ μέλους
Ερμής

under έγραψε: 21 Απρ 2018, 18:34
Αγις έγραψε: 21 Απρ 2018, 15:12 Από τις μεγαλύτερες απολαύσεις ταπεινωσεις της ζωής να σε κερνάνε γυναίκες.
Φιχεδ
Εντάξει δεν ειναι ταπείνωση. Όπως σαρέσει να κερνάς, έτσι αρέσει και σε αυτές. Το θέμα είναι να μην είσαι έμμεσα ζήτουλας.
Στη σχολή ας πούμε είχα ακούσει ζευγάρι που έλεγε η κοπέλα
"Πάμε για ποτό; όχι αυτός,
Έλα πάμε πληρώνω έγώ.
Οκ τότε πάμε"

Αλλά δε μπορώ να τον κατηγορήσω 100% γιατί όντως το παιδί μπορεί να μην είχε σάλιο.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Ρε ακόμα το παιδεύετε; :lol:

Τα πράγματα είναι απλά.

Βγαίνεις πρώτη φορά με το γκομενάκι που το γουστάρεις.
Έχεις κάνει ότι καλύτερο μπορείς για να το εντυπωσιάσεις.
Άμα κωλώσεις να πληρώσεις 5-10 € στο τέλος με κίνδυνο να πει "πάλι σε καρμίρη έπεσα γαμώ την γκαντεμιά μου" είσαι άξιος της τύχης σου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Κανα πρωτο ραντεβου δεν παιζει σημερα;

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 19:21
Φιχεδ
Εντάξει δεν ειναι ταπείνωση. Όπως σαρέσει να κερνάς, έτσι αρέσει και σε αυτές. Το θέμα είναι να μην είσαι έμμεσα ζήτουλας.
Έλα πάμε πληρώνω έγώ.
Οκ τότε πάμε"

Αλλά δε μπορώ να τον κατηγορήσω 100% γιατί όντως το παιδί μπορεί να μην είχε σάλιο.
Εγω θα εβρισκα μια δικαιολογια να αναβαλλω την εξοδο αν μου ατεσε η κοπελα και δεν ειχα λεφτα
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Όταν δεν έχω μία, δεν βγαίνω.
Εδώ που κάνω αρκετή παρέα με ηλικίες +10 και δεν με έχουν αφήσει ΜΙΑ φορά να πληρώσω, αναγκάζομαι να κάνω ζογκλερικά με σερβιτόρο ή να πηγαίνω για κατούρημα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

under έγραψε: 21 Απρ 2018, 19:31
Ερμής έγραψε: 21 Απρ 2018, 19:21

Φιχεδ
Έλα πάμε πληρώνω έγώ.
Οκ τότε πάμε"

Εγω θα εβρισκα μια δικαιολογια να αναβαλλω την εξοδο αν μου ατεσε η κοπελα και δεν ειχα λεφτα
είναι ρίσκο.
η κοπέλα μπορεί να νομίζει ότι ξενέρωσες...
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Και εγώ αν δεν είχα μία θα το ανέβαλα γιατί δε θα ένιωθα άνετα, αλλά σε μια σχέση λογικό είναι να θέλει να κεράσει και η κοπέλα, δε το θεωρώ κακό. Το θέμα είναι να μην είσαι εμμέσως(ή και άμεσα) ζήτουλας και ρομά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”