!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Isildur έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:15
user έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 14:57
Isildur έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 14:48
Α, αν είναι αποκαλυπτικό τότε όχι, μην το βάζεις.
Όχι όχι...

είναι διάφανο και μετά ξέρεις τι! Στο τμήμα των ξετσίπωτων ανεμβολιαστων. Εκεί θα με κυνηγάν οι δαίμονες να μου κάνουν εμβόλιο στον πωπωωω 😥

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Α, να μπράβο. Αν είναι διάφανο και αποκαλυπτικό, μην το βάλεις. Όχι. Με τίποτα.
Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Isildur
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Isildur »

GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:28
Isildur έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:15
user έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 14:57

Όχι όχι...

είναι διάφανο και μετά ξέρεις τι! Στο τμήμα των ξετσίπωτων ανεμβολιαστων. Εκεί θα με κυνηγάν οι δαίμονες να μου κάνουν εμβόλιο στον πωπωωω 😥

Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Α, να μπράβο. Αν είναι διάφανο και αποκαλυπτικό, μην το βάλεις. Όχι. Με τίποτα.
Εικόνα
Είδες να έχουν αποτέλεσμα οι δικές σας προσπάθειες;
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... :p2:
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

user έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 14:36
enaon έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:24
user έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:11 Δεν ξέρω. Ίσως το δείξω μόνο για ένα δεκάλεπτο και κατευθείαν διαγραφή.
ναι, απλα να δουμε αν πράγματι τα σχήματα ταιριάζουν που ελεγε ο χελης, άσπρο στενό διάφανο φουστάκι με μαυρο μαγιό, δεν ξερω, με προβληματίζει.

Ήταν ωραίο, στο λέω γω :lol:

Θα το έβαζα αλλά είναι κάπως αποκαλυπτική η φώτο και άστο καλύτερα...θ' αρχίσει να σηκώνει πυραύλους ο enterprise-psi 😆
Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

:lol:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Το να βαζεις κατι σιθρου πανω απο το μαγιο δεν το κανει πιο αποκαλυπτικο απο το να φοραγες σκετο το μαγιο.Τα αυτονοητα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:41 Το να βαζεις κατι σιθρου πανω απο το μαγιο δεν το κανει πιο αποκαλυπτικο απο το να φοραγες σκετο το μαγιο.Τα αυτονοητα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
GoBack

Προσπαθω να εξηγησω οτι εν ετη 2023 αποκαλυπτικο θεωρειται μονο το γυμνο,με μαγιο βγαινουν και οι καλογριες.
Άβαταρ μέλους
Isildur

GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:45 Προσπαθω να εξηγησω οτι εν ετη 2023 αποκαλυπτικο θεωρειται μονο το γυμνο,με μαγιο βγαινουν και οι καλογριες.
Σε αντίθεση με το 1973 πχ, όταν μια φωτό με μαγιό θεωρούνταν πιο αποκαλυπτική από μια γυμνή...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Ακριβως,τοτε πραγματι μιλουσαμε για αποκαλυψη.Εντιτ τι γραφεις ρε μλκ :smt005:
Άβαταρ μέλους
Isildur

Τι γράφω; Προσπαθώ να καταλάβω γιατί αυτό που λες ισχύει το 2023 κι όχι παλιότερα. Ή, από πάντα δηλαδή...
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Ας πω και εγώ τα δικά μου ενώ περιμένουμε το σι θρου. Προτιμώ μαύρα και σκούρα μπλε polo. Αν πάω για καφέ κάπου κοντά παίζει και t shirt ή φούτερ στάμπα μεταλ συγκρότημα. Μπουφάν bomber στα κρύα ή μαύρο δερματίνη. Από κάτω μπλε ή μαύρο τζιν. Cargo παντελόνι παίζει να μην έχω φορέσει ποτέ. Σπορτέξ πάντα μαύρα, είχα και δύο ζευγάρια μποτάκια με φερμουάρ τα οποία έσπασαν τον χειμώνα. Έχει συμβεί και παλαιότερα με παπούτσια από την συγκεκριμένη αλυσίδα. Σορτσάκια τα έκοψα, βγαίνω και στο λιοπύρι με τζιν. Αυτά. Πουκάμισα δεν έχω και ούτε θέλω. Μονάχα ένα μαύρο και ζευγάρι μοκασινια για τις κηδείες. Βασικά ψέματα, θα γούσταρα να φορέσω χαβανέζικο όπως στο άβαταρ και να βγω για καφέ με σανδάλι σαγιονάρα στο λιμάνι αλλά κωλώνω.

Το αγαπημένο polo είναι σε αυτο το σχέδιο, μαύρο με πράσινες neon γραμμές, δεν είναι fred perry και ευτυχώς δεν έχει σηματάκι

Εικόνα

Από το νήμα ο μόνος που πραγματικά θαυμάζω στιλιστικά είναι ο Χέλης. Αυθεντικότατος. Δεν μου αρέσει βέβαια αυτό που κάνει, μπλουζάκι και παπούτσι ίδιο χρώμα. Έπρεπε μπλουζάκι-σορτσ-παπούτσι να είναι διαφορετικά χρώματα. Ακόμα καλύτερα πολύχρωμο sneacker. Αφού το γουστάρει και το υποστηρίζει, ας το πάει μέχρι τέλους. Και η Γκερ βάζει ωραία, κατέχει πλήρως το στυλ tradwife. Ειδικά ένα συγκεκριμένο ήταν top. Μπλε πουά, αλλά φοβερή απόχρωση. Αζούρ, κάπως έτσι πρέπει να ονομάζεται.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Επικοινωνία:

GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:45 Προσπαθω να εξηγησω οτι εν ετη 2023 αποκαλυπτικο θεωρειται μονο το γυμνο,με μαγιο βγαινουν και οι καλογριες.
λάου λάου ρε νουμπα, οχι κατευθείαν ξεβρακώσου :-? Ηρματον :lol:
user0972003

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από user0972003 »

Κι όμως το ημίγυμνο μπορεί να είναι πιο...από το ίδιο το γυμνό.
user0972003

Null έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 19:11 Ας πω και εγώ τα δικά μου ενώ περιμένουμε το σι θρου. Προτιμώ μαύρα και σκούρα μπλε polo. Αν πάω για καφέ κάπου κοντά παίζει και t shirt ή φούτερ στάμπα μεταλ συγκρότημα. Μπουφάν bomber στα κρύα ή μαύρο δερματίνη. Από κάτω μπλε ή μαύρο τζιν. Cargo παντελόνι παίζει να μην έχω φορέσει ποτέ. Σπορτέξ πάντα μαύρα, είχα και δύο ζευγάρια μποτάκια με φερμουάρ τα οποία έσπασαν τον χειμώνα. Έχει συμβεί και παλαιότερα με παπούτσια από την συγκεκριμένη αλυσίδα. Σορτσάκια τα έκοψα, βγαίνω και στο λιοπύρι με τζιν. Αυτά. Πουκάμισα δεν έχω και ούτε θέλω. Μονάχα ένα μαύρο και ζευγάρι μοκασινια για τις κηδείες. Βασικά ψέματα, θα γούσταρα να φορέσω χαβανέζικο όπως στο άβαταρ και να βγω για καφέ με σανδάλι σαγιονάρα στο λιμάνι αλλά κωλώνω.

Το αγαπημένο polo είναι σε αυτο το σχέδιο, μαύρο με πράσινες neon γραμμές, δεν είναι fred perry και ευτυχώς δεν έχει σηματάκι

Εικόνα

Από το νήμα ο μόνος που πραγματικά θαυμάζω στιλιστικά είναι ο Χέλης. Αυθεντικότατος. Δεν μου αρέσει βέβαια αυτό που κάνει, μπλουζάκι και παπούτσι ίδιο χρώμα. Έπρεπε μπλουζάκι-σορτσ-παπούτσι να είναι διαφορετικά χρώματα. Ακόμα καλύτερα πολύχρωμο sneacker. Αφού το γουστάρει και το υποστηρίζει, ας το πάει μέχρι τέλους. Και η Γκερ βάζει ωραία, κατέχει πλήρως το στυλ tradwife. Ειδικά ένα συγκεκριμένο ήταν top. Μπλε πουά, αλλά φοβερή απόχρωση. Αζούρ, κάπως έτσι πρέπει να ονομάζεται.
Πολύ ωραίο το πόλο με το neon πράσινο! Κι οι μέταλ μπλούζες μου αρέσουν πάρα πολύ :smt023
user0972003

Εξάλλου δεν θα ανέβαζα γυμνή 😂😂😂
Μου χει βγει εντελώς τ όνομα μάλλον :p2:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Life style”