Isildur έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:15Α, να μπράβο. Αν είναι διάφανο και αποκαλυπτικό, μην το βάλεις. Όχι. Με τίποτα.

Isildur έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:15Α, να μπράβο. Αν είναι διάφανο και αποκαλυπτικό, μην το βάλεις. Όχι. Με τίποτα.

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Είδες να έχουν αποτέλεσμα οι δικές σας προσπάθειες;GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:28Isildur έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:15Α, να μπράβο. Αν είναι διάφανο και αποκαλυπτικό, μην το βάλεις. Όχι. Με τίποτα.user έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 14:57
Όχι όχι...
είναι διάφανο και μετά ξέρεις τι! Στο τμήμα των ξετσίπωτων ανεμβολιαστων. Εκεί θα με κυνηγάν οι δαίμονες να μου κάνουν εμβόλιο στον πωπωωω
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου![]()
user έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 14:36
Ήταν ωραίο, στο λέω γω![]()
Θα το έβαζα αλλά είναι κάπως αποκαλυπτική η φώτο και άστο καλύτερα...θ' αρχίσει να σηκώνει πυραύλους ο enterprise-psi![]()

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:41 Το να βαζεις κατι σιθρου πανω απο το μαγιο δεν το κανει πιο αποκαλυπτικο απο το να φοραγες σκετο το μαγιο.Τα αυτονοητα.

Σε αντίθεση με το 1973 πχ, όταν μια φωτό με μαγιό θεωρούνταν πιο αποκαλυπτική από μια γυμνή...GoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:45 Προσπαθω να εξηγησω οτι εν ετη 2023 αποκαλυπτικο θεωρειται μονο το γυμνο,με μαγιο βγαινουν και οι καλογριες.

λάου λάου ρε νουμπα, οχι κατευθείαν ξεβρακώσουGoBack έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 18:45 Προσπαθω να εξηγησω οτι εν ετη 2023 αποκαλυπτικο θεωρειται μονο το γυμνο,με μαγιο βγαινουν και οι καλογριες.
Πολύ ωραίο το πόλο με το neon πράσινο! Κι οι μέταλ μπλούζες μου αρέσουν πάρα πολύNull έγραψε: 19 Ιούλ 2023, 19:11 Ας πω και εγώ τα δικά μου ενώ περιμένουμε το σι θρου. Προτιμώ μαύρα και σκούρα μπλε polo. Αν πάω για καφέ κάπου κοντά παίζει και t shirt ή φούτερ στάμπα μεταλ συγκρότημα. Μπουφάν bomber στα κρύα ή μαύρο δερματίνη. Από κάτω μπλε ή μαύρο τζιν. Cargo παντελόνι παίζει να μην έχω φορέσει ποτέ. Σπορτέξ πάντα μαύρα, είχα και δύο ζευγάρια μποτάκια με φερμουάρ τα οποία έσπασαν τον χειμώνα. Έχει συμβεί και παλαιότερα με παπούτσια από την συγκεκριμένη αλυσίδα. Σορτσάκια τα έκοψα, βγαίνω και στο λιοπύρι με τζιν. Αυτά. Πουκάμισα δεν έχω και ούτε θέλω. Μονάχα ένα μαύρο και ζευγάρι μοκασινια για τις κηδείες. Βασικά ψέματα, θα γούσταρα να φορέσω χαβανέζικο όπως στο άβαταρ και να βγω για καφέ με σανδάλι σαγιονάρα στο λιμάνι αλλά κωλώνω.
Το αγαπημένο polo είναι σε αυτο το σχέδιο, μαύρο με πράσινες neon γραμμές, δεν είναι fred perry και ευτυχώς δεν έχει σηματάκι
Από το νήμα ο μόνος που πραγματικά θαυμάζω στιλιστικά είναι ο Χέλης. Αυθεντικότατος. Δεν μου αρέσει βέβαια αυτό που κάνει, μπλουζάκι και παπούτσι ίδιο χρώμα. Έπρεπε μπλουζάκι-σορτσ-παπούτσι να είναι διαφορετικά χρώματα. Ακόμα καλύτερα πολύχρωμο sneacker. Αφού το γουστάρει και το υποστηρίζει, ας το πάει μέχρι τέλους. Και η Γκερ βάζει ωραία, κατέχει πλήρως το στυλ tradwife. Ειδικά ένα συγκεκριμένο ήταν top. Μπλε πουά, αλλά φοβερή απόχρωση. Αζούρ, κάπως έτσι πρέπει να ονομάζεται.