Εγω θελω.Παντα ηθελα.Δεν κοιταω πρωτα το θυμα να δω ποιος ειναι.Αυτη ειναι η διαφορα με καποιους αλλους.Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:26Γιατί, εσύ δε θέλεις να γίνεται έλεγχος σε περίπτωση που υπάρχει θάνατος; Πριν λίγο δεν είπαμε πχ για την περίπτωση του ΖΑΚ που περιμέναμε τα αποτελέσματα των ελέγχων κλπ; Τι ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να λογοδοτεί στους ανωτέρους του;YouOnlyLiveOnce έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:25
Και αυτοι που ζητανε πληρη διαλευκανση της υποθεσης τωρα θα ελεγαν καλα του εκαναν του
Αλβανοτουρκορουμανοπακιστανου,προκαλεσε!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
- YouOnlyLiveOnce
Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή
- Cecily Anne
Eγώ δεν είδα αυτό, είδα ειρωνεία σε ποστ πχ σουβλιτσας που μίλαγε για έλεγχο, το αυτονόητο κατ'εμέ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:29
Εγω θελω.Παντα ηθελα.Δεν κοιταω πρωτα το θυμα να δω ποιος ειναι.Αυτη ειναι η διαφορα με καποιους αλλους.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είμαι περισσότερο ήρεμη από ό,τι νομίζεις σε συγκεκριμένες φάσεις, είναι το πληκτρολόγιο όπως λες. Σε άλλες πάλι δεν είμαι πάντα.Papa John έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:20Σουβλίτσα ήρεμα,μην πάθεις και τίποτα.Πληκτρολόγιο είναι,μην το ξεχνάς !Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:13
Έχεις αποτρελαθεί τελείως? Τί λες?
α) ποιόν βομβαρδισμό και τί ασυνάρτητα λες? έχεις ξεφύγει από εκατό μεριές μου φαίνεται
β)Δεν υπάρχει Μυστικιστικός Χριστιανισμός. Τουλάχιστον όχι σε αυτόν που αναφέρομαι εγώ, υπάρχει "μυστική σχέση Θεού-Ανθρώπου". Τα μυστικιστικά είναι άλλα κόλπα, δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα.
γ)Δεν νομίζω οτι γνωρίζω τίποτα απεξω κι ανακατωτά, ο χριστιανός δεν "γνωρίζει", βιώνει.
Γνωρίζει μόνο τα δόγματα της Εκκλησίας του.
Τον εαυτό μου μια χαρά τον λυπάμαι και τον έχω λυπηθεί χοντρά όπου υπήρξε και υπάρχει ανάγκη, αν εσύ έχεις πρόβλημα να κατανοήσεις τί σου λένε, σορυ, δεν θα απογοληθώ σε εσένα, που έχεις μπλέξει Ορθοδοξία με πυροβάτες
Οπότε μείνε εκεί,σε ικετεύω.Στη λύπηση του εαυτού σου και όχι παραπέρα.
Και μην βγάζεις συμπεράσματα βασιζόμενη στο παράλογο πιστεύω σου ότι είσαι καλή Χριστιανή.Στο λέω εγώ,δεν είσαι.Κάνεις πολύ κριτική και βγάζεις πολλή χολή ώρες ώρες.
Αυτό δεν είναι συμβατό με τις έννοιες του Χριστιανισμού.
Και όπως είπαμε,ήρεμα,μην εξάπτεσαι.Έχεις πολά να μάθεις ακόμα,την τύφλα σου (μας) δεν ξέρεις (-ουμε),οπότε καλά είναι να κρατάμε και μικρό καλάθι.
Εδώ ενίσταμαι γιατί λες πράγματα που δεν στέκουν, απλά.
Το σημαντικότερο είναι που πιστεύεις οτι πιστεύω οτι είμαι καλή χριστιανή. Ίσως φταίω εγώ γιατί δεν έχω καταφέρει με τον τρόπο που τα γράφω να εξηγήσω οτι πιστεύω οτι έχω και είχα μαύρα χάλια σε πολλά πράγματα και προσπαθώ να μετανοήσω επι της ουσίας αλλά αυτό είναι υπαρξιακός πόλεμος, δεν είναι διανοητική ενασχόληση.
Δεν είναι χολή, εαν τα έβλεπες από την μεριά μου, ενός ανθρώπου δηλαδή που δεν ήταν ποτέ μέσα στην Εκκλησία και καταλαβαίνει πια τις διαστρεβλώσεις, θα καταλάβαινες οτι ο έντονος τρόπος μου δεν είναι χολή αλλά κάτι άλλο. ΑΥτό, ναι, μου το καταλογίζω εαν είναι δικό μου λάθος που δεν φαίνεται έτσι και φαίνεται ως χολή. Ενδέχεται όμως να μην είναι (μόνο) δικό μου λάθος αλλά διάθεση άρνησης και χολότητος από την άλλη πλευρά.
Δεν είναι χολή επίσης όταν (γενικότερα μιλάω) εκφράζομαι έντονα απέναντι σε όσους έχουν χλευαστική και υβριστική διάθεση απέναντι στα του Θεού. Εαν διαβάσεις λίγο Χρυσόστομο θα καταλάβεις εαν κάνει καλά ένας χριστιανός ή όχι να διαμαρτύρεται έντονα όταν υβρίζεται το Πρόσωπό Του (σου λέω για Χρυσόστομο πχ για να μην λες οτι τα λέω εγώ αυτά που λέω, όχι για να σου κάνω την δασκάλα, είναι θέμα τώρα πώς εσύ θα το εκλάβεις αυτό, σύμφωνα με τις προθέσεις σου)
Τα ειρωνικά σου σχόλια περι πληκτρολογίου λοιπόν, πρέπει να σου πω οτι είναι άκυρα. Ακόμα κι αν εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις (φταίω ή δεν φταίω εγώ).
Αυτά τα περι βομβαρδισμών κτλ ειναι από την δική σου την πλευρά πάλι τελείως αφ΄υψηλού κριτική και μάλιστα κακόγουστη ειρωνία
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Παρακαλώ τους Διαχειριστές να επιβάλουν στην παραπάνω φράση μία αναδιατύπωση. Η ελληνική σημαία δεν είναι πανί. Αν κάποιος - που παρεμπιπτόντως δεν γνωρίζει την ελληνική γλώσσα - προσπαθήσει να μεταφράσει την λέξη και συνδέσει την συγκεκριμένη φράση - όπως διατυπώθηκε - με τον τίτλο, θα βγάλει λάθος συμπεράσματα.μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:54
Το εθνίκι όμως γάζωσε τους αστυνομικους γιατι του κατεβάσαν ενα πανί.
Η Τουρκική σημαία δεν είναι πανί, ούτε η Αμερικανική, ούτε η Ρωσική και γενικώς, κανενός κράτους η σημαία δεν είναι πανί. Πιστεύω ότι η ευτελής και προσβλητική διατύπωση της ελληνικής σημαίας από το χρήστη, δεν έγινε από μίσος ή περιφρόνηση προς ένα σύμβολο του ελληνικού κράτους, αλλά εκ παραδρομής. Και το πιστεύω επειδή όλοι γνωρίζουν πως η πράξη αυτή θεωρείται ποινικό αδίκημα και τιμωρείται από τον νόμο. Σε όλα τα κράτη.
ήταν πλαστική;poeta έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:32Παρακαλώ τους Διαχειριστές να επιβάλουν στην παραπάνω φράση μία αναδιατύπωση. Η ελληνική σημαία δεν είναι πανί.μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:54
Το εθνίκι όμως γάζωσε τους αστυνομικους γιατι του κατεβάσαν ενα πανί.
΄Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:30Eγώ δεν είδα αυτό, είδα ειρωνεία σε ποστ πχ σουβλιτσας που μίλαγε για έλεγχο, το αυτονόητο κατ'εμέ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:29
Εγω θελω.Παντα ηθελα.Δεν κοιταω πρωτα το θυμα να δω ποιος ειναι.Αυτη ειναι η διαφορα με καποιους αλλους.
Όχι καμία ειρωνία δεν υπήρξε από τη Γιόλο. Είσαι εντελώς άκυρη που επιχειρείς να κρίνεις κιόλας όταν αμέσως μιλάς μα κακόβουλη προκατάληψη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Cecily Anne
Επειδή "το λες εσύ";Χαοτικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:37΄Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:30Eγώ δεν είδα αυτό, είδα ειρωνεία σε ποστ πχ σουβλιτσας που μίλαγε για έλεγχο, το αυτονόητο κατ'εμέ.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:29
Όχι καμία ειρωνία δεν υπήρξε από τη Γιόλο. Είσαι εντελώς άκυρη που επιχειρείς να κρίνεις κιόλας όταν αμέσως μιλάς μα κακόβουλη προκατάληψη.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:15Συμφωνώ. Και θα μπορούσε να είχε συμβεί κι εδώ. Απλά σε αυτή την περίπτωση θα μας τα πρήζανε 10 μέρες για τον αντίστοιχο αλβανό,τούρκο,ρουμάνο,πακιστανό κλπ.Northern Spirit έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:12
τι πολιτικη αναλυσησ σε βαθος να κανουμε; Επειδη ενας εθνικιστης θελησε να τελειωσει τη ζωη του με ηρωικο τροπο σημαινει οτι θα πρεπει να κανουμε ολοκληρη αναλυση θεωριων συνομωσιας;ενα απλο περιστατικο ειναι..
σε σπόιλερ γιατι δεν αφορά την κουβέντα μας και νοιώθω και λίγο άσχημα που νοιώθω οτι αναγκάζομαι να απαντήσωNorthern Spirit έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:24Ειχα γνωρισει οταν ημουνα ελλαδα διαφορους τετοιους...Ευχαριστοι αρχικα, με ενδιαφερουσες αποψεις, αλλα τελικα διαπιστωσα οτι λειτουργουσαν ως αρχηγοι σεκτων...
Θελανε να φτιαξουνε στρατους προσωπικων οπαδων τους οποιους να ελεγχουνε ακομη και στην παραμικρη λετομερεια της προσωπικης τους ζωης..
Καπου εκει την εκανα με ελαφρα..
Spoiler
Δεν ξέρω τί έκανες εσύ και με ποιούς συνομιλούσες, εγώ αυτό που σου είπα είναι οτι ο γέροντας μου έκανε νύξη και αναφορά για πράγματα που εγώ δεν του είχα πει.
Αφού το θέτεις όμως με αυτόν τον τρόπο, έχω ψάξει κι εγώ (κι έψαξα πολύ και με πολλή επιμονή και πόνο) να βρω ανθρώπους που να καταλαβαίνω εγώ οτι είναι σύμφωνοι με τον Λόγο Του.
Ο γέροντας, με τον οποίο έχω μιλήσει τρεις τέσσερις φορές, ποτέ δεν ζήτησε να γίνω "υποτακτική" του. Επισης ποτέ δεν μιλάει γλυκερά, καμιά φορά δίνει και μπαστουνιές άμα χρειαστεί
Έχει κανόνα, πώς το λένε, από τον δικό του γέροντα, παρά την μοναχική ζωή που έχει επιλέξει και παρα τα προβλήματα υγείας του κτλ, να μιλάει με τον κόσμο και να παρηγορεί κτλ.
Ο δε τωρινός πνευματικός μου, δεν θέλω να πω πολλά και ούτε διαφήμιση να του κάνω και ούτε να μιλήσω γι αυτόν και ούτε να πληροφορήσω κανέναν για την ταυτότητά του, αρνείται κατηγορηματικά (παρά το κοινό μυστικό οτι η προσευχή του εισακούεται, οτι έχει φώτιση κτλ) να κυκλοφορήσει έστω και μισή ομιλία του ή ο,τιδήποτε στο διαδίκτυο ή αλλού. Στην ενορία του κάνει το έργο που κάνει, είναι ταμένος στο λειτούργημά του, υποφέρει από ό,τι καταλαβαίνω εκείνος για/ή μαζί με άλλους για την ψυχή τους, είναι αυστηρός πολύ στα της Πίστεως και ταυτόγχρονα γίνεται "τα πάντα τοις πάσι".
Αυτά, γιατί προκαλείς άσχημα με τις τοποθετήσεις σου. Και με τα προσβλητικά σου υπονοούμενα, σχετικά με το τί συζητώ εγώ με τους πνευματικούς και τους γεροντάδες.
Όποιος ψάχνει βρίσκει ανάλογα με το τί ψάχνει.
Και το τί είναι αποφασισμένος να σηκώσει.
Εσύ από ό,τι καταλαβαίνω ενδιαφέρεσαι μέχρι εκεί που ακούς "κάποιες ευχάριστες απόψεις"
Αφού το θέτεις όμως με αυτόν τον τρόπο, έχω ψάξει κι εγώ (κι έψαξα πολύ και με πολλή επιμονή και πόνο) να βρω ανθρώπους που να καταλαβαίνω εγώ οτι είναι σύμφωνοι με τον Λόγο Του.
Ο γέροντας, με τον οποίο έχω μιλήσει τρεις τέσσερις φορές, ποτέ δεν ζήτησε να γίνω "υποτακτική" του. Επισης ποτέ δεν μιλάει γλυκερά, καμιά φορά δίνει και μπαστουνιές άμα χρειαστεί
Ο δε τωρινός πνευματικός μου, δεν θέλω να πω πολλά και ούτε διαφήμιση να του κάνω και ούτε να μιλήσω γι αυτόν και ούτε να πληροφορήσω κανέναν για την ταυτότητά του, αρνείται κατηγορηματικά (παρά το κοινό μυστικό οτι η προσευχή του εισακούεται, οτι έχει φώτιση κτλ) να κυκλοφορήσει έστω και μισή ομιλία του ή ο,τιδήποτε στο διαδίκτυο ή αλλού. Στην ενορία του κάνει το έργο που κάνει, είναι ταμένος στο λειτούργημά του, υποφέρει από ό,τι καταλαβαίνω εκείνος για/ή μαζί με άλλους για την ψυχή τους, είναι αυστηρός πολύ στα της Πίστεως και ταυτόγχρονα γίνεται "τα πάντα τοις πάσι".
Αυτά, γιατί προκαλείς άσχημα με τις τοποθετήσεις σου. Και με τα προσβλητικά σου υπονοούμενα, σχετικά με το τί συζητώ εγώ με τους πνευματικούς και τους γεροντάδες.
Όποιος ψάχνει βρίσκει ανάλογα με το τί ψάχνει.
Και το τί είναι αποφασισμένος να σηκώσει.
Εσύ από ό,τι καταλαβαίνω ενδιαφέρεσαι μέχρι εκεί που ακούς "κάποιες ευχάριστες απόψεις"
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- Cecily Anne
Για εξήγησε μας μέγα μαέστρο, πού τη βλέπεις την προκατάληψη απέναντι στη γιόλο στο ποστ που μιλάω με το ΝορθΧαοτικός έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:44Συμφωνώ. Και θα μπορούσε να είχε συμβεί κι εδώ. Απλά σε αυτή την περίπτωση θα μας τα πρήζανε 10 μέρες για τον αντίστοιχο αλβανό,τούρκο,ρουμάνο,πακιστανό κλπ.
Το άλλο ποστ αναφέρεται σε απάντηση της Γιόλο στη Σούβλα, όταν η σούβλα ζητάει έρευνα.
Μεσανατολικό το κάνατε το θέμα.
Κράταγε όπλο, τι συζητάμε;
Ισχύει το ίδιο με τη πρόσφατη περίπτωση στο κοσμηματοπωλείο.
Άπαξ ο άλλος κρατάει όπλο, τελειώνει η συζήτηση.
Θεός σχωρέσ' τον.
Μην τα γυρίζουν και οι μεν και οι δε.
Οι κρίσεις για το ποιόν του κάθε ατόμου, είναι περισσότερο θέμα όσων ήξεραν τους μακαρίτες.
Κράταγε όπλο, τι συζητάμε;
Ισχύει το ίδιο με τη πρόσφατη περίπτωση στο κοσμηματοπωλείο.
Άπαξ ο άλλος κρατάει όπλο, τελειώνει η συζήτηση.
Θεός σχωρέσ' τον.
Μην τα γυρίζουν και οι μεν και οι δε.
Οι κρίσεις για το ποιόν του κάθε ατόμου, είναι περισσότερο θέμα όσων ήξεραν τους μακαρίτες.
Το έβαλα πριν ρωτήσεις.
- Cecily Anne
Δεν απαντάς για την προκατάληψη ως προς τη γιόλο
Δεν είπα τη φράση προκατάληψη προς τη Γιόλο. Είπα προακατάληψη. Παρέθεσα ποιους εννοώ. Είναι οι χρήστες που έχουν αριστερό προσανατολισμό και σε αυτούς εσύ αναφέρεσαι με προκατάληψη. Κι αυτό το λέω για το ποστ σου, που το παρέθεσα πριν.
Καταλαβα, δεν φταιει το γκλιτερ, αλλα ο Σιντ που το χρησιμοποιει λαθος....ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:44Βρε Νοσταλγία, μην ερμηνεύεις στενά τα πράγματα. Είναι άλλο το γκλίτερ που εκφράζει την οργή για το σύστημα, την καταπίεση της ελεύθερης έκφρασης μιας εγκλωβισμένης αφροδίτης σ' ένα φθαρτό σώμα, άλλο το κόκκινο κραγιόν που σημειολογεί την κόκκινη επανάσταση που θα κατακυριεύσει τον κόσμο και άλλο η επιφανειακή αντίληψη που έχει για τα πράγματα ο Σιντ.Nostalgia έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:34Nα σου πω την αληθεια, δεν σε ειχα για τυπο που θα ειχες προβλημα με τακουνια και γκλιτερ, ωστε να το χρησιμοποιεις υποτιμητικα....μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:27
Πρέπει να μπερδεύτηκες, είναι απο το τακουνι που φορας και ζαλίσεσε. Δεν ειπα οτι ειναι εχθροι, ειπα οτι ξερουμε τι εστι ελ εθνικιστής και αρα η ιστορία που λεει η αλβανική αστυνομία ειναι πειστική. Και βγάλε και το γκλίτερ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1053 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 17 Απαντήσεις