!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Re: Συγκέντρωση στην πρεσβεία της Αλβανίας για το θάνατο του ομογενή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:24

Αντιχριστιανικό ε?
-εγώ: γέροντα, δεν κόβω το τσιγάρο
-γέροντας: σε λυπάμαι! πρόσεξε τί λέω! δεν στεναχωριέμαι εγώ, εσένα λυπάμαι!
-εγώ: μάλιστα γέροντα

Από τηλεφωνική συνομιλία με σεβαστό και χαρισματικό (όπως κι εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω) γέροντα συγκεκριμένης μονής του Αγίου Όρους.
Αν διαφωνείς μαζί του, να πάρω ευλογία να σου δώσω το τηλέφωνο να του κάνεις μάθημα περι χριστιανισμού

Άντε πιο πέρα
του λες και τα αλλα..χομπυ του γεροντα; :P
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:11
taliban έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:10
μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:05

Τι αμπελοφιλοσοφιες φιλαράκο; Εσυ ολο κοτσανες πετας. Εσυ εξίσωσες κομμουνιστες και ναζί. Τι να συζητήσω με στόκους σαν εσένα;
Επίπεδο αμπελοφιλοσοφίας όπως ήταν αναμενόμενο. Ουγκ στοκε, ουγκ εξισωσες κομμουνιστες με ναζι..ουγκ εισαι δεξιος ουγκ εισαι φασιστας...
ουγκ κοτσανες ουγκ κυρ παντελη.
Η νοητικά σας διεργασία ανύπαρκτη. Δυστυχώς.Φασιστάκια.
"Ειστε φασιστες νια νια νια νια"

Αυτή ειναι η ουσια του ποσταρίσματος σου.
Καταλάβαμε μέχρι που φτάνει η αντίληψη σας κύριε μαξ και σε ευχαριστούμε που μας το υπενθυμίζεις.

Ανέλυσε μας το φιλοσοφικό υπόβαθρο της επαναστατική πράξης ρίψης μόλοτοφ (και πως αυτό θα συμβάλλει στην παιδεία της χώρας)και μετά να καλέσουμε ένα χρυσαύγουλο να μας εξηγήσει γιατί πρέπει να υψώνουμε σημαίες γαλουχημένοι από το τρίπτυχο πατρις θρησκεια οικογενεια ?

Να δούμε μέχρι που φτάνει η σήψη που σας δέρνει....
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Northern Spirit έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:12
Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:41
Northern Spirit έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:36

εγω ακροδεξιους βλεπω εξω απο την πρεσβεια..Αν τους δουλευει αυτος με το αλλο μετωπο ας προσεχανε..
α, ας προσέχανε! εδώ δεν έχει πολιτική ανάλυση σε βάθος και τα ρέστα ε?
τι πολιτικη αναλυσησ σε βαθος να κανουμε; Επειδη ενας εθνικιστης θελησε να τελειωσει τη ζωη του με ηρωικο τροπο σημαινει οτι θα πρεπει να κανουμε ολοκληρη αναλυση θεωριων συνομωσιας;ενα απλο περιστατικο ειναι..

Ναι, ναι Πίθηκά μου, πήγαινε να κάνεις καμια μεγαλοπρεπή ανάλυση σε κανένα νήμα που θα ανοίξεις τώρα, μας έπεισες για τις αντικειμενικές σου διαθέσεις
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Σουβλίτσα
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σουβλίτσα »

Northern Spirit έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:16
Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 13:24

Αντιχριστιανικό ε?
-εγώ: γέροντα, δεν κόβω το τσιγάρο
-γέροντας: σε λυπάμαι! πρόσεξε τί λέω! δεν στεναχωριέμαι εγώ, εσένα λυπάμαι!
-εγώ: μάλιστα γέροντα

Από τηλεφωνική συνομιλία με σεβαστό και χαρισματικό (όπως κι εγώ μπορώ να επιβεβαιώσω) γέροντα συγκεκριμένης μονής του Αγίου Όρους.
Αν διαφωνείς μαζί του, να πάρω ευλογία να σου δώσω το τηλέφωνο να του κάνεις μάθημα περι χριστιανισμού

Άντε πιο πέρα
του λες και τα αλλα..χομπυ του γεροντα; :P
Δεν χρειάζεται, μου τα λέει εκείνος
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:13

Έχεις αποτρελαθεί τελείως? Τί λες?
α) ποιόν βομβαρδισμό και τί ασυνάρτητα λες? έχεις ξεφύγει από εκατό μεριές μου φαίνεται
β)Δεν υπάρχει Μυστικιστικός Χριστιανισμός. Τουλάχιστον όχι σε αυτόν που αναφέρομαι εγώ, υπάρχει "μυστική σχέση Θεού-Ανθρώπου". Τα μυστικιστικά είναι άλλα κόλπα, δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα.
γ)Δεν νομίζω οτι γνωρίζω τίποτα απεξω κι ανακατωτά, ο χριστιανός δεν "γνωρίζει", βιώνει.
Γνωρίζει μόνο τα δόγματα της Εκκλησίας του.
Τον εαυτό μου μια χαρά τον λυπάμαι και τον έχω λυπηθεί χοντρά όπου υπήρξε και υπάρχει ανάγκη, αν εσύ έχεις πρόβλημα να κατανοήσεις τί σου λένε, σορυ, δεν θα απογοληθώ σε εσένα, που έχεις μπλέξει Ορθοδοξία με πυροβάτες
Σουβλίτσα ήρεμα,μην πάθεις και τίποτα.Πληκτρολόγιο είναι,μην το ξεχνάς !
Οπότε μείνε εκεί,σε ικετεύω.Στη λύπηση του εαυτού σου και όχι παραπέρα.
Και μην βγάζεις συμπεράσματα βασιζόμενη στο παράλογο πιστεύω σου ότι είσαι καλή Χριστιανή.Στο λέω εγώ,δεν είσαι.Κάνεις πολύ κριτική και βγάζεις πολλή χολή ώρες ώρες.
Αυτό δεν είναι συμβατό με τις έννοιες του Χριστιανισμού.

Και όπως είπαμε,ήρεμα,μην εξάπτεσαι.Έχεις πολά να μάθεις ακόμα,την τύφλα σου (μας) δεν ξέρεις (-ουμε),οπότε καλά είναι να κρατάμε και μικρό καλάθι.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:15
τι πολιτικη αναλυσησ σε βαθος να κανουμε; Επειδη ενας εθνικιστης θελησε να τελειωσει τη ζωη του με ηρωικο τροπο σημαινει οτι θα πρεπει να κανουμε ολοκληρη αναλυση θεωριων συνομωσιας;ενα απλο περιστατικο ειναι..
Συμφωνώ. Και θα μπορούσε να είχε συμβεί κι εδώ. Απλά σε αυτή την περίπτωση θα μας τα πρήζανε 10 μέρες για τον αντίστοιχο αλβανό,τούρκο,ρουμάνο,πακιστανό κλπ.
Στην Ελαδα εχουνε σκοτωθει χιλιαδες Αλβανοι την τελευταια 20ετια...Αλλοι δικαιως (εγκληματα κλπ) αλλοι αδικως (ατυχηματα, εθνικισμοι κλπ κλπ). Αν οι Αλβανοι κανανε την ιδια αναλυση για την καθε περιπτωση αλβανου που χαθηκε θα ειχε γεμισει η αλβανια φανατικους ανθελληνες..

Καποε πρεπει να αντιλαμβανομαστε τι ειναι και τι δεν ειναι σημαντικο..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

Papa John έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:20
Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:13

Έχεις αποτρελαθεί τελείως? Τί λες?
α) ποιόν βομβαρδισμό και τί ασυνάρτητα λες? έχεις ξεφύγει από εκατό μεριές μου φαίνεται
β)Δεν υπάρχει Μυστικιστικός Χριστιανισμός. Τουλάχιστον όχι σε αυτόν που αναφέρομαι εγώ, υπάρχει "μυστική σχέση Θεού-Ανθρώπου". Τα μυστικιστικά είναι άλλα κόλπα, δεν έχουν καμία σχέση με τα υπόλοιπα.
γ)Δεν νομίζω οτι γνωρίζω τίποτα απεξω κι ανακατωτά, ο χριστιανός δεν "γνωρίζει", βιώνει.
Γνωρίζει μόνο τα δόγματα της Εκκλησίας του.
Τον εαυτό μου μια χαρά τον λυπάμαι και τον έχω λυπηθεί χοντρά όπου υπήρξε και υπάρχει ανάγκη, αν εσύ έχεις πρόβλημα να κατανοήσεις τί σου λένε, σορυ, δεν θα απογοληθώ σε εσένα, που έχεις μπλέξει Ορθοδοξία με πυροβάτες
Σουβλίτσα ήρεμα,μην πάθεις και τίποτα.Πληκτρολόγιο είναι,μην το ξεχνάς !
Οπότε μείνε εκεί,σε ικετεύω.Στη λύπηση του εαυτού σου και όχι παραπέρα.
Και μην βγάζεις συμπεράσματα βασιζόμενη στο παράλογο πιστεύω σου ότι είσαι καλή Χριστιανή.Στο λέω εγώ,δεν είσαι.Ασκείς πολλή κριτική και βγάζεις πολλή χολή ώρες ώρες.
Αυτό δεν είναι συμβατό με τις έννοιες του Χριστιανισμού.

Και όπως είπαμε,ήρεμα,μην εξάπτεσαι.Έχεις πολά να μάθεις ακόμα,την τύφλα σου (μας) δεν ξέρεις (-ουμε),οπότε καλά είναι να κρατάμε και μικρό καλάθι.
skartados

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από skartados »

Είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος που χρειάζεται για να γυρίσει η Ευρώπη σε συνθήκες μεσόπολεμου
Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

taliban έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:17 Καταλάβαμε μέχρι που φτάνει η αντίληψη σας κύριε μαξ και σε ευχαριστούμε που μας το υπενθυμίζεις.

Ανέλυσε μας το φιλοσοφικό υπόβαθρο της επαναστατική πράξης ρίψης μόλοτοφ (και πως αυτό θα συμβάλλει στην παιδεία της χώρας)
Αρνουμαστε το μονοπώλειο της βιας απο το κράτος μεχρι και την νομιμοποίηση του κράτους.
Θα συμβάλει στην παιδεία της χώρας, καθώς η επίδραση του κράτους στην παιδεια ειναι καταστροφική και αντιθετη με τις αρχές τις ελευθερίας.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:17

Ναι, ναι Πίθηκά μου, πήγαινε να κάνεις καμια μεγαλοπρεπή ανάλυση σε κανένα νήμα που θα ανοίξεις τώρα, μας έπεισες για τις αντικειμενικές σου διαθέσεις
δεν ειναι θεμα αντυικειμενικοτητας ειναι θεμα αναλογικοτητας...Δηλαδη να δινεις στο καθε θεμα την αναλογη αξια που του αντιστοιχει, αλλιως χανεται το νοημα..
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Northern Spirit έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:20
Καποε πρεπει να αντιλαμβανομαστε τι ειναι και τι δεν ειναι σημαντικο..
Ακριβώς, χαίρομαι που διαχωρίζεις μόνος σου την εγκληματική δράση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

μίστερ μαξ έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:21
taliban έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:17 Καταλάβαμε μέχρι που φτάνει η αντίληψη σας κύριε μαξ και σε ευχαριστούμε που μας το υπενθυμίζεις.

Ανέλυσε μας το φιλοσοφικό υπόβαθρο της επαναστατική πράξης ρίψης μόλοτοφ (και πως αυτό θα συμβάλλει στην παιδεία της χώρας)
Αρνουμαστε το μονοπώλειο της βιας απο το κράτος μεχρι και την νομιμοποίηση του κράτους.
Θα συμβάλει στην παιδεία της χώρας, καθώς η επίδραση του κράτους στην παιδεια ειναι καταστροφική και αντιθετη με τις αρχές τις ελευθερίας.
Πρώτα μου κοβεις το ποστ και μετα απαντας επιλεκτικα:
Καταλάβαμε μέχρι που φτάνει η αντίληψη σας κύριε μαξ και σε ευχαριστούμε που μας το υπενθυμίζεις.

Ανέλυσε μας το φιλοσοφικό υπόβαθρο της επαναστατική πράξης ρίψης μόλοτοφ (και πως αυτό θα συμβάλλει στην παιδεία της χώρας)και μετά να καλέσουμε ένα χρυσαύγουλο να μας εξηγήσει γιατί πρέπει να υψώνουμε σημαίες γαλουχημένοι από το τρίπτυχο πατρις θρησκεια οικογενεια ?

Να δούμε μέχρι που φτάνει η σήψη που σας δέρνει....
Καλα σου λεω οτι αμπελοφιλοσοφεις.
Άρα προφανως και δεν μπορείς να υποστηριξεις την κουβεντα με επιχειρηματα παρα με ιδεολογικες φωτοβολιδες.
Όταν καταλαβεις εστω το 1% απ οτι γραφω ξαναπροσπαθησε. Μεχρι τοτε κανε τον εξυπνο και συ. ( η γαργαρα , οπως σε βολευει).
Άντε γεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος taliban την 29 Οκτ 2018, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Σουβλίτσα έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:18
Δεν χρειάζεται, μου τα λέει εκείνος
Ειχα γνωρισει οταν ημουνα ελλαδα διαφορους τετοιους...Ευχαριστοι αρχικα, με ενδιαφερουσες αποψεις, αλλα τελικα διαπιστωσα οτι λειτουργουσαν ως αρχηγοι σεκτων...

Θελανε να φτιαξουνε στρατους προσωπικων οπαδων τους οποιους να ελεγχουνε ακομη και στην παραμικρη λετομερεια της προσωπικης τους ζωης..

Καπου εκει την εκανα με ελαφρα..
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:15
Συμφωνώ. Και θα μπορούσε να είχε συμβεί κι εδώ. Απλά σε αυτή την περίπτωση θα μας τα πρήζανε 10 μέρες για τον αντίστοιχο αλβανό,τούρκο,ρουμάνο,πακιστανό κλπ.
Και αυτοι που ζητανε πληρη διαλευκανση της υποθεσης τωρα θα ελεγαν καλα του εκαναν του
Αλβανοτουρκορουμανοπακιστανου,προκαλεσε!
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 29 Οκτ 2018, 14:25

Και αυτοι που ζητανε πληρη διαλευκανση της υποθεσης τωρα θα ελεγαν καλα του εκαναν του
Αλβανοτουρκορουμανοπακιστανου,προκαλεσε!
Γιατί, εσύ δε θέλεις να γίνεται έλεγχος σε περίπτωση που υπάρχει θάνατος; Πριν λίγο δεν είπαμε πχ για την περίπτωση του ΖΑΚ που περιμέναμε τα αποτελέσματα των ελέγχων κλπ; Τι ο καθένας θα κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να λογοδοτεί στους ανωτέρους του;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”