!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:10
Green Dragon έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:48
Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:21 Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.

Τα μπανια που τα κανω γιατι ζεχνω και δεν με αντεχω γινονται με σκετο νερο. Τα αλλα που γινονται γιατι ζεχνω και δεν θελω να μην με αντεχουν οι αλλοι γινονται με σαμπουαν και αφρολουτρο.
Δεν είναι υγιεινό αυτό που κάνεις. Ένα την ημέρα.
Εχω νιουτραλ σαμπουαν και αφρολουτρο ωστε να μην επηρρεαζεται το πεχα του δερματος. Με απλο νερακι δε, μπορεις να κανεις και ολη την ημερα.
Δεν είναι μόνο το PH, όλα τα σαπούνια αφαιρούν λίπος από το δέρμα.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 08:06

Εχω νιουτραλ σαμπουαν και αφρολουτρο ωστε να μην επηρρεαζεται το πεχα του δερματος. Με απλο νερακι δε, μπορεις να κανεις και ολη την ημερα.
Και που είναι το κακό;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

vagabondo έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 08:52
Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 08:06 Δεν είναι μόνο το PH, όλα τα σαπούνια αφαιρούν λίπος από το δέρμα.
Και που είναι το κακό;
Είναι απαραίτητο στοιχείο του δέρματος. Σα να σου λέω ότι το ηλεκτρικό πριόνι κόβει χέρια και να μου λες και που είναι το κακό.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

vagabondo έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 08:52
Και που είναι το κακό;
Ας πούμε οτι δεν ειναι και πολύ καλό να διαταράσσεις το pH σου τόσο συχνά. Ακόμα και το υπερβολικά συχνό πλύσιμο χεριών δεν ειναι καλό.
Άβαταρ μέλους
vantono

Εγώ έχω δυο ανεμιστήρες υδρονεφωσάτους (για τις ώρες που δεν εχω ανοιχτο a/c), και κανουν τρομερή δουλειά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 06:48 Μπα, ανεμιστηρας και θυμιατο. Και παλευουμε με την υπεριδρωσια που μας δερνει.

Γκερ γιατι διαφωνεις με τον Στεργιο, αφου κι εσυ 2+ μπανια ειπες οτι κανεις :102:
Γιατί μόνο οι Κανέλες δεν αντέχουν να ιδρώσουν. Όταν έχεις αποκλείσει υψηλή πίεση, χολιστερίνες, τριγλυκερίδια και τα ρέστα, ο ιδρώτας είναι ένδειξη υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης. Αν έχει πρόβλημα ο τυρόγαλος με τον ιδρώτα, με δεδομένο ότι τον καιρό δεν μπορεί να τον ελέγξει, να τον βάλουμε στα οιστρογόνα να ιδρώνει λιγότερο.

Εφόσον κάνει 2-3 ντους τη μέρα και εφόσον ξέρει τι είναι το αποσμητικό, όλα τα άλλα είναι φλούφλικα. Για να μην πω κάποια άλλη κουβέντα και παρεξηγηθεί ο τυρόγαλος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Η πλάκα κάνει κακό αν χρησιμοποιείται για μεγάλα διαστήματα. Το αφρόλουτρο εφόσον το ξεπλένουμε καλά δεν έχει πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:08
Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 06:48 Μπα, ανεμιστηρας και θυμιατο. Και παλευουμε με την υπεριδρωσια που μας δερνει.

Γκερ γιατι διαφωνεις με τον Στεργιο, αφου κι εσυ 2+ μπανια ειπες οτι κανεις :102:
Γιατί μόνο οι Κανέλες δεν αντέχουν να ιδρώσουν. Όταν έχεις αποκλείσει υψηλή πίεση, χολιστερίνες, τριγλυκερίδια και τα ρέστα, ο ιδρώτας είναι ένδειξη υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης. Αν έχει πρόβλημα ο τυρόγαλος με τον ιδρώτα, με δεδομένο ότι τον καιρό δεν μπορεί να τον ελέγξει, να τον βάλουμε στα οιστρογόνα να ιδρώνει λιγότερο.

Εφόσον κάνει 2-3 ντους τη μέρα και εφόσον ξέρει τι είναι το αποσμητικό, όλα τα άλλα είναι φλούφλικα. Για να μην πω κάποια άλλη κουβέντα και παρεξηγηθεί ο τυρόγαλος.
Α γι' αυτό δεν υποφέρετε πουλάκια μου εσείς από την ζέστη και τραβάμε εμείς όλο το ζόρι; Γιατί το να βρεις γυναίκα που να υποφέρει το καλοκαίρι και να μην κρυώνει τον χειμώνα είναι κατά τι πιο πιθανό από το να βρεις λευκό Νιγηριανό.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:26
Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:08

Α γι' αυτό δεν υποφέρετε πουλάκια μου εσείς από την ζέστη και τραβάμε εμείς όλο το ζόρι; Γιατί το να βρεις γυναίκα που να υποφέρει το καλοκαίρι και να μην κρυώνει τον χειμώνα είναι κατά τι πιο πιθανό από το να βρεις λευκό Νιγηριανό.
Θες να σε βάλουμε κι εσένα στα οιστρογόνα;

Το να ιδρώνεις λιγότερο δεν σημαίνει και καθόλου. Εκτός αυτού, εμείς έχουμε περίοδο, μια χαρά μπορούμε να βρωμοκοπήσουμε αν δεν χρησιμοποιήσουμε αποσμητικό, είτε το καλοκαίρι, είτε μέσα στο νταλαχείμωνο. Δλδ όταν στέκομαι πάνω από το ατμοσίδερο και φτάνει ο κόμπος από τον ιδρώτα στον αστράγαλο τι νομίζεις; Μετά από 2 ώρες άσκηση, μόνο οι κάλτσες έχουν μείνει στεγνές. Είχαμε μελίσσια, ήταν τέτοιο το ζόρι που κολλούσε η στολή πάνω μου. Το καλοκαίρι ιδρώνουμε, τέλος. Το να αναθεματίζούμε μια ολόκληρη εποχή λες και πλενόμαστε στο καζάνι ή λες και τρίβουμε φύλλα μέντας στις μασχάλες για να μην μυρίζουμε είναι βλακώδες.

Απλά πρέπει να συνυπολογίσεις πως η ανδρική μασχάλη έχει και πολλή περισσότερη τρίχα και όπου υπάρχει τρίχα η μπόχα είναι πιο εύκολη. Για αυτό είναι απαραίτητο να πέφτει τριμάρισμα, είτε σας αρέσει, είτε όχι, για να είναι αποδοτικό το ντους και το αποσμητικό φυσικά.
Άβαταρ μέλους
vantono

Μην ξανακάνετε μπανιο σημερα αντικαλοκαιράκηδες, το ΛΟΥΤΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΚΕΡΣΧΑΓΚ σας φτανει για ενα 3ημερο τωρα!!!
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:02 Μην ξανακάνετε μπανιο σημερα αντικαλοκαιράκηδες, το ΛΟΥΤΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΚΕΡΣΧΑΓΚ σας φτανει για ενα 3ημερο τωρα!!!
Bαλε φωτο μασχαλης
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:21 Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.

Τα μπανια που τα κανω γιατι ζεχνω και δεν με αντεχω γινονται με σκετο νερο. Τα αλλα που γινονται γιατι ζεχνω και δεν θελω να μην με αντεχουν οι αλλοι γινονται με σαμπουαν και αφρολουτρο.
Έτσι θα σώσουμε το πλανήτη ωρέ;
:lol:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:59
Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:26 Α γι' αυτό δεν υποφέρετε πουλάκια μου εσείς από την ζέστη και τραβάμε εμείς όλο το ζόρι; Γιατί το να βρεις γυναίκα που να υποφέρει το καλοκαίρι και να μην κρυώνει τον χειμώνα είναι κατά τι πιο πιθανό από το να βρεις λευκό Νιγηριανό.
Θες να σε βάλουμε κι εσένα στα οιστρογόνα;

Το να ιδρώνεις λιγότερο δεν σημαίνει και καθόλου. Εκτός αυτού, εμείς έχουμε περίοδο, μια χαρά μπορούμε να βρωμοκοπήσουμε αν δεν χρησιμοποιήσουμε αποσμητικό, είτε το καλοκαίρι, είτε μέσα στο νταλαχείμωνο. Δλδ όταν στέκομαι πάνω από το ατμοσίδερο και φτάνει ο κόμπος από τον ιδρώτα στον αστράγαλο τι νομίζεις; Μετά από 2 ώρες άσκηση, μόνο οι κάλτσες έχουν μείνει στεγνές. Είχαμε μελίσσια, ήταν τέτοιο το ζόρι που κολλούσε η στολή πάνω μου. Το καλοκαίρι ιδρώνουμε, τέλος. Το να αναθεματίζούμε μια ολόκληρη εποχή λες και πλενόμαστε στο καζάνι ή λες και τρίβουμε φύλλα μέντας στις μασχάλες για να μην μυρίζουμε είναι βλακώδες.

Απλά πρέπει να συνυπολογίσεις πως η ανδρική μασχάλη έχει και πολλή περισσότερη τρίχα και όπου υπάρχει τρίχα η μπόχα είναι πιο εύκολη. Για αυτό είναι απαραίτητο να πέφτει τριμάρισμα, είτε σας αρέσει, είτε όχι, για να είναι αποδοτικό το ντους και το αποσμητικό φυσικά.
Το καλοκαίρι μου είναι τέρμα δυσάρεστο, καλύτερα να μην υπήρχε και ας έχανα τα μπάνια (το μόνο θετικό που έχει).

Τριμάρισμα κάνω, τις κουρεύω (όχι ξύρισμα) αν και οι δικές μου έχουν ελάχιστες τρίχες αλλά οι μυρωδιές είναι και θέμα χλωρίδας που διαφέρει από άτομο σε άτομο. Εγώ όμως λέω για τον ιδρώτα, με καθημερινό μπάνιο δεν μυρίζεις όσο και να ιδρώσεις.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

sys3x έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:12

Έτσι θα σώσουμε το πλανήτη ωρέ;
:lol:
Η ατιμη η πατριαρχια φταιει να ξερεις, οχι εγω.
Απο τον χειμωνα σε καθε δευτερη πανσεληνο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
vantono

GoBack έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:08
vantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:02 Μην ξανακάνετε μπανιο σημερα αντικαλοκαιράκηδες, το ΛΟΥΤΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΚΕΡΣΧΑΓΚ σας φτανει για ενα 3ημερο τωρα!!!
Bαλε φωτο μασχαλης
Τριμάρω ελαφρώς, αλλά ποτέ δεν ειχα έντονη τριχοφυία στη μασχάλη, ούτε θεμα με ιδρώτα (ειτε σε μυρωδιά, είτε σε στάμπα στο ρούχο). Απο αποσμητικό φοράω καθημερινά κατι νιβέα average, που σε αλλους δεν κανουν τιποτα, εμένα με πιάνουν για όλη τη μερα σχεδον.
Από κατι ακριβότερα και πολυ καλυτερα αποσμητικά που εχω δοκιμασει, αυτα που λενε οτι κρατανε 72h κτλ, παίζει να ειμαι το μονο άτομο που οντως κρατάνε ακριβως 72h πανω μου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”