Δεν είναι μόνο το PH, όλα τα σαπούνια αφαιρούν λίπος από το δέρμα.Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:10Εχω νιουτραλ σαμπουαν και αφρολουτρο ωστε να μην επηρρεαζεται το πεχα του δερματος. Με απλο νερακι δε, μπορεις να κανεις και ολη την ημερα.Green Dragon έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 22:48Δεν είναι υγιεινό αυτό που κάνεις. Ένα την ημέρα.Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:21 Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.
Τα μπανια που τα κανω γιατι ζεχνω και δεν με αντεχω γινονται με σκετο νερο. Τα αλλα που γινονται γιατι ζεχνω και δεν θελω να μην με αντεχουν οι αλλοι γινονται με σαμπουαν και αφρολουτρο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Tι καιρο κανει εκει που ειστε
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Tι καιρο κανει εκει που ειστε
Και που είναι το κακό;Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 08:06Δεν είναι μόνο το PH, όλα τα σαπούνια αφαιρούν λίπος από το δέρμα.Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:10Εχω νιουτραλ σαμπουαν και αφρολουτρο ωστε να μην επηρρεαζεται το πεχα του δερματος. Με απλο νερακι δε, μπορεις να κανεις και ολη την ημερα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Green Dragon
Είναι απαραίτητο στοιχείο του δέρματος. Σα να σου λέω ότι το ηλεκτρικό πριόνι κόβει χέρια και να μου λες και που είναι το κακό.vagabondo έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 08:52Και που είναι το κακό;Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 08:06 Δεν είναι μόνο το PH, όλα τα σαπούνια αφαιρούν λίπος από το δέρμα.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ας πούμε οτι δεν ειναι και πολύ καλό να διαταράσσεις το pH σου τόσο συχνά. Ακόμα και το υπερβολικά συχνό πλύσιμο χεριών δεν ειναι καλό.vagabondo έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 08:52Και που είναι το κακό;Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 08:06Δεν είναι μόνο το PH, όλα τα σαπούνια αφαιρούν λίπος από το δέρμα.Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:10
Εχω νιουτραλ σαμπουαν και αφρολουτρο ωστε να μην επηρρεαζεται το πεχα του δερματος. Με απλο νερακι δε, μπορεις να κανεις και ολη την ημερα.
- vantono
Εγώ έχω δυο ανεμιστήρες υδρονεφωσάτους (για τις ώρες που δεν εχω ανοιχτο a/c), και κανουν τρομερή δουλειά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Γιατί μόνο οι Κανέλες δεν αντέχουν να ιδρώσουν. Όταν έχεις αποκλείσει υψηλή πίεση, χολιστερίνες, τριγλυκερίδια και τα ρέστα, ο ιδρώτας είναι ένδειξη υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης. Αν έχει πρόβλημα ο τυρόγαλος με τον ιδρώτα, με δεδομένο ότι τον καιρό δεν μπορεί να τον ελέγξει, να τον βάλουμε στα οιστρογόνα να ιδρώνει λιγότερο.Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 06:48 Μπα, ανεμιστηρας και θυμιατο. Και παλευουμε με την υπεριδρωσια που μας δερνει.
Γκερ γιατι διαφωνεις με τον Στεργιο, αφου κι εσυ 2+ μπανια ειπες οτι κανεις![]()
Εφόσον κάνει 2-3 ντους τη μέρα και εφόσον ξέρει τι είναι το αποσμητικό, όλα τα άλλα είναι φλούφλικα. Για να μην πω κάποια άλλη κουβέντα και παρεξηγηθεί ο τυρόγαλος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Η πλάκα κάνει κακό αν χρησιμοποιείται για μεγάλα διαστήματα. Το αφρόλουτρο εφόσον το ξεπλένουμε καλά δεν έχει πρόβλημα.Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 08:06Δεν είναι μόνο το PH, όλα τα σαπούνια αφαιρούν λίπος από το δέρμα.Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 23:10Εχω νιουτραλ σαμπουαν και αφρολουτρο ωστε να μην επηρρεαζεται το πεχα του δερματος. Με απλο νερακι δε, μπορεις να κανεις και ολη την ημερα.
- Green Dragon
Α γι' αυτό δεν υποφέρετε πουλάκια μου εσείς από την ζέστη και τραβάμε εμείς όλο το ζόρι; Γιατί το να βρεις γυναίκα που να υποφέρει το καλοκαίρι και να μην κρυώνει τον χειμώνα είναι κατά τι πιο πιθανό από το να βρεις λευκό Νιγηριανό.Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:08Γιατί μόνο οι Κανέλες δεν αντέχουν να ιδρώσουν. Όταν έχεις αποκλείσει υψηλή πίεση, χολιστερίνες, τριγλυκερίδια και τα ρέστα, ο ιδρώτας είναι ένδειξη υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης. Αν έχει πρόβλημα ο τυρόγαλος με τον ιδρώτα, με δεδομένο ότι τον καιρό δεν μπορεί να τον ελέγξει, να τον βάλουμε στα οιστρογόνα να ιδρώνει λιγότερο.Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 06:48 Μπα, ανεμιστηρας και θυμιατο. Και παλευουμε με την υπεριδρωσια που μας δερνει.
Γκερ γιατι διαφωνεις με τον Στεργιο, αφου κι εσυ 2+ μπανια ειπες οτι κανεις![]()
Εφόσον κάνει 2-3 ντους τη μέρα και εφόσον ξέρει τι είναι το αποσμητικό, όλα τα άλλα είναι φλούφλικα. Για να μην πω κάποια άλλη κουβέντα και παρεξηγηθεί ο τυρόγαλος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θες να σε βάλουμε κι εσένα στα οιστρογόνα;Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:26Α γι' αυτό δεν υποφέρετε πουλάκια μου εσείς από την ζέστη και τραβάμε εμείς όλο το ζόρι; Γιατί το να βρεις γυναίκα που να υποφέρει το καλοκαίρι και να μην κρυώνει τον χειμώνα είναι κατά τι πιο πιθανό από το να βρεις λευκό Νιγηριανό.Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:08Γιατί μόνο οι Κανέλες δεν αντέχουν να ιδρώσουν. Όταν έχεις αποκλείσει υψηλή πίεση, χολιστερίνες, τριγλυκερίδια και τα ρέστα, ο ιδρώτας είναι ένδειξη υψηλών επιπέδων τεστοστερόνης. Αν έχει πρόβλημα ο τυρόγαλος με τον ιδρώτα, με δεδομένο ότι τον καιρό δεν μπορεί να τον ελέγξει, να τον βάλουμε στα οιστρογόνα να ιδρώνει λιγότερο.Bazoomba έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 06:48 Μπα, ανεμιστηρας και θυμιατο. Και παλευουμε με την υπεριδρωσια που μας δερνει.
Το να ιδρώνεις λιγότερο δεν σημαίνει και καθόλου. Εκτός αυτού, εμείς έχουμε περίοδο, μια χαρά μπορούμε να βρωμοκοπήσουμε αν δεν χρησιμοποιήσουμε αποσμητικό, είτε το καλοκαίρι, είτε μέσα στο νταλαχείμωνο. Δλδ όταν στέκομαι πάνω από το ατμοσίδερο και φτάνει ο κόμπος από τον ιδρώτα στον αστράγαλο τι νομίζεις; Μετά από 2 ώρες άσκηση, μόνο οι κάλτσες έχουν μείνει στεγνές. Είχαμε μελίσσια, ήταν τέτοιο το ζόρι που κολλούσε η στολή πάνω μου. Το καλοκαίρι ιδρώνουμε, τέλος. Το να αναθεματίζούμε μια ολόκληρη εποχή λες και πλενόμαστε στο καζάνι ή λες και τρίβουμε φύλλα μέντας στις μασχάλες για να μην μυρίζουμε είναι βλακώδες.
Απλά πρέπει να συνυπολογίσεις πως η ανδρική μασχάλη έχει και πολλή περισσότερη τρίχα και όπου υπάρχει τρίχα η μπόχα είναι πιο εύκολη. Για αυτό είναι απαραίτητο να πέφτει τριμάρισμα, είτε σας αρέσει, είτε όχι, για να είναι αποδοτικό το ντους και το αποσμητικό φυσικά.
- vantono
Μην ξανακάνετε μπανιο σημερα αντικαλοκαιράκηδες, το ΛΟΥΤΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΚΕΡΣΧΑΓΚ σας φτανει για ενα 3ημερο τωρα!!!
Bαλε φωτο μασχαληςvantono έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:02 Μην ξανακάνετε μπανιο σημερα αντικαλοκαιράκηδες, το ΛΟΥΤΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΓΚΕΡΣΧΑΓΚ σας φτανει για ενα 3ημερο τωρα!!!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Έτσι θα σώσουμε το πλανήτη ωρέ;Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:21 Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.
Τα μπανια που τα κανω γιατι ζεχνω και δεν με αντεχω γινονται με σκετο νερο. Τα αλλα που γινονται γιατι ζεχνω και δεν θελω να μην με αντεχουν οι αλλοι γινονται με σαμπουαν και αφρολουτρο.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Green Dragon
Το καλοκαίρι μου είναι τέρμα δυσάρεστο, καλύτερα να μην υπήρχε και ας έχανα τα μπάνια (το μόνο θετικό που έχει).Gherschaagk έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:59Θες να σε βάλουμε κι εσένα στα οιστρογόνα;Green Dragon έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 13:26 Α γι' αυτό δεν υποφέρετε πουλάκια μου εσείς από την ζέστη και τραβάμε εμείς όλο το ζόρι; Γιατί το να βρεις γυναίκα που να υποφέρει το καλοκαίρι και να μην κρυώνει τον χειμώνα είναι κατά τι πιο πιθανό από το να βρεις λευκό Νιγηριανό.
Το να ιδρώνεις λιγότερο δεν σημαίνει και καθόλου. Εκτός αυτού, εμείς έχουμε περίοδο, μια χαρά μπορούμε να βρωμοκοπήσουμε αν δεν χρησιμοποιήσουμε αποσμητικό, είτε το καλοκαίρι, είτε μέσα στο νταλαχείμωνο. Δλδ όταν στέκομαι πάνω από το ατμοσίδερο και φτάνει ο κόμπος από τον ιδρώτα στον αστράγαλο τι νομίζεις; Μετά από 2 ώρες άσκηση, μόνο οι κάλτσες έχουν μείνει στεγνές. Είχαμε μελίσσια, ήταν τέτοιο το ζόρι που κολλούσε η στολή πάνω μου. Το καλοκαίρι ιδρώνουμε, τέλος. Το να αναθεματίζούμε μια ολόκληρη εποχή λες και πλενόμαστε στο καζάνι ή λες και τρίβουμε φύλλα μέντας στις μασχάλες για να μην μυρίζουμε είναι βλακώδες.
Απλά πρέπει να συνυπολογίσεις πως η ανδρική μασχάλη έχει και πολλή περισσότερη τρίχα και όπου υπάρχει τρίχα η μπόχα είναι πιο εύκολη. Για αυτό είναι απαραίτητο να πέφτει τριμάρισμα, είτε σας αρέσει, είτε όχι, για να είναι αποδοτικό το ντους και το αποσμητικό φυσικά.
Τριμάρισμα κάνω, τις κουρεύω (όχι ξύρισμα) αν και οι δικές μου έχουν ελάχιστες τρίχες αλλά οι μυρωδιές είναι και θέμα χλωρίδας που διαφέρει από άτομο σε άτομο. Εγώ όμως λέω για τον ιδρώτα, με καθημερινό μπάνιο δεν μυρίζεις όσο και να ιδρώσεις.
Η ατιμη η πατριαρχια φταιει να ξερεις, οχι εγω.sys3x έγραψε: 17 Ιούλ 2023, 14:12Έτσι θα σώσουμε το πλανήτη ωρέ;Bazoomba έγραψε: 16 Ιούλ 2023, 21:21 Κανω 4 μπανια την ημερα και αυτο αν δεν κανω 2 φορες γυμναστικη μεσα στην μερα. Αλλιως παει 5+.
![]()
Απο τον χειμωνα σε καθε δευτερη πανσεληνο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- vantono
Τριμάρω ελαφρώς, αλλά ποτέ δεν ειχα έντονη τριχοφυία στη μασχάλη, ούτε θεμα με ιδρώτα (ειτε σε μυρωδιά, είτε σε στάμπα στο ρούχο). Απο αποσμητικό φοράω καθημερινά κατι νιβέα average, που σε αλλους δεν κανουν τιποτα, εμένα με πιάνουν για όλη τη μερα σχεδον.
Από κατι ακριβότερα και πολυ καλυτερα αποσμητικά που εχω δοκιμασει, αυτα που λενε οτι κρατανε 72h κτλ, παίζει να ειμαι το μονο άτομο που οντως κρατάνε ακριβως 72h πανω μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 148 Απαντήσεις