Ναι μάλλον παρεξήγησα.Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:52Μήπως απλά λέει ότι "χάθηκε και του λείπει", σύμφωνα με το νήμα δηλαδή; Έχει πάνω από 10 μέρες να γράψει, είναι η αλήθεια.Green Dragon έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:50Ο Ταλαίπωρος δεν γράφει καθόλου έτσι, δεν βγάζει αλαζονεία. Τούτος είναι κλούβιο αυγό που φαντάζεται πως είναι χρυσό![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
- taxalata xalasa
Ευτυχως που δεν εισαι συντονιστης.!Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:39Παικταρα μου με φερνεις στην δυσκολη θεση να σε σοκαρω λεγοντας πως και εσυ για μπαν εισαι. Και εσυ και ο Μαδουραιος και ο Μπουας με το διπλοπροφιλο μαρουλοκουνουπιδολογαριασμο, τον dtri.taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:36κάτσε να δουμε αν με διαβαζει ο ρουφιανος. Δοκιμαστικο ποστ.Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:34
Καλα εδω γραφει ο ΝΔγερος κανονικα παρ'οτι εβριζε μανες και οικογενειες χρηστων τι να λεμε.![]()
Σκάσε Μπούα και βγες από το ακάου του ρουφιάνου.
Γράφεις συνέχεια βλακείες!
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
εβαλα καμενος κα καμμενος για να θυμίζει "διαταραγμένες προσωπικότητες" που εγραψες, χωρίς να το πώ γιατί δεν μου αρέσει. Θελω να πώ, ίσως απλα εκανε διαλειμμα ίσως οχι, μην παθιάζεσαι τόσο νομιζω.Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:49 Καταρχάς, αποφάσισε αν είναι καμμένος ή καμένος.
Κατά δεύτερον, ποιος μίλησε για καμένους κι ότι αυτοί χρειάζονται ban;
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ποιον εννοείς;Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:34Καλα εδω γραφει ο ΝΔγερος κανονικα παρ'οτι εβριζε μανες και οικογενειες χρηστων τι να λεμε.Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:19Ειδικά κάποιοι που το 90% πλας της συνεισφοράς τους στον χώρο είναι να ειρωνεύονται/προσβάλλουν/βρίζουν άλλους χρήστες και συνήθως τους ίδιους και τους ίδιους με μια μανία που θυμίζει διαταραγμένες προσωπικότητες.Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:15
Καλα ναι, το μισο φορουμ αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις![]()
Καταγγελιες εγιναν σιγουρα παντως, αν δεν κανω λαθος η Πασιφαη το ειχε δηλωσει κιολας.
Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις (μεχ... λέμε τώρα) δεν θίγουμε, έτσι;![]()
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δεν ειναι θεμα αισθητικης και τροπου γραφης. Απο εχθες εχεις αποκαλεσει τον dtri μια ντουζινα φορες ηλιθιο, βλακα, παρταλι κλπ. Αυτο ειναι αντικειμενικα αιτια για μπαν.taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:59Ευτυχως που δεν εισαι συντονιστης.!Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:39Παικταρα μου με φερνεις στην δυσκολη θεση να σε σοκαρω λεγοντας πως και εσυ για μπαν εισαι. Και εσυ και ο Μαδουραιος και ο Μπουας με το διπλοπροφιλο μαρουλοκουνουπιδολογαριασμο, τον dtri.taxalata xalasa έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:36
κάτσε να δουμε αν με διαβαζει ο ρουφιανος. Δοκιμαστικο ποστ.
Σκάσε Μπούα και βγες από το ακάου του ρουφιάνου.
Γράφεις συνέχεια βλακείες!Παντως, ο taxalataxalasa δεν βριζει μανες και οικογενειες φορουμιτωνε. Αν δεν αρεσει, σε διαφορους, ο τροπος γραφης του taxalataxalasa τοτε αυτο ειναι θεμα αισθητικής και περι ορεξεως pumpkin pie. Αν μπει script code στο φορουμ, τοτε αν μας αρεσει θα μεινουμε κι αν δεν μας αρεσει θα φυγουμε να παμε αλλου ή πουθενα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τον Σαλιβερο φυσικα.Αρχέλαος έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 22:17Ποιον εννοείς;Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:34Καλα εδω γραφει ο ΝΔγερος κανονικα παρ'οτι εβριζε μανες και οικογενειες χρηστων τι να λεμε.Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:19
Ειδικά κάποιοι που το 90% πλας της συνεισφοράς τους στον χώρο είναι να ειρωνεύονται/προσβάλλουν/βρίζουν άλλους χρήστες και συνήθως τους ίδιους και τους ίδιους με μια μανία που θυμίζει διαταραγμένες προσωπικότητες.
Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις (μεχ... λέμε τώρα) δεν θίγουμε, έτσι;![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ισχύει. Ενόχλησα συντονισμό, όταν είδα πως πλέον το πράγμα είχε παραγινει. Την είχα ενημερώσει τουλάχιστον κανα τεσσάρι φορές δημόσια και με ειρωνευόταν οικτρά, όπως κάνει με όλους έτσι κι αλλιώς. Αν έχει φάει μπαν σαφώς και δεν λυπάμαι.Bazoomba έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:15Καλα ναι, το μισο φορουμ αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις![]()
Καταγγελιες εγιναν σιγουρα παντως, αν δεν κανω λαθος η Πασιφαη το ειχε δηλωσει κιολας.
Κι εγώ όταν έφαγα το μηνιαίο μου, τουμπεκιάστηκα, διότι έβρισα. Οπότε ήταν μονόδρομος και καλά να πάθω η μαλάκω.Δεν διαμαρτυρήθηκα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Δεν ξέρω αν εννοείς έναν mafia manager, εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία και μάλλον ως μάνατζερ, που είχε και άλλα προσωνύμια, δήλωνε δε κομμουνιστής και φέρεται να είχε αναφέρει και το ονοματεπώνυμο του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:35Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:31Σαν να λες "ήταν ένας τυπάς σ' ένα σαλούν του φαρ ουέστ, με καπέλο και σπιρούνια"...Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:29
Ο BOOMER νομίζω είναι εκείνος ο τυπάς απ' το παλιό που έλεγε συνέχεια ότι ανήκει σε ανώτερη τάξη εισοδήματος κλπ.
Manager κάτι λεγόταν.![]()
![]()
Έλα σε κάποιον θα έρθει. Εκτός από το "μάνατζερ" στο username μου έρχεται ως συνειρμός και αυτό:
![]()
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- Dwarven Blacksmith
Ναι σε αυτόν νομίζω αναφέρομαι. Τώρα βέβαια που είπες αυτά διστάζω. Ο BOOMER δεν είναι κομμουνιστής. Αλλά τα χούγια αλλάζουν πιο δύσκολα απ' τις πολιτικές απόψεις.Αρχέλαος έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 22:23Δεν ξέρω αν εννοείς έναν mafia manager, εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία και μάλλον ως μάνατζερ, που είχε και άλλα προσωνύμια, δήλωνε δε κομμουνιστής και φέρεται να είχε αναφέρει και το ονοματεπώνυμο του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:35Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:31
Σαν να λες "ήταν ένας τυπάς σ' ένα σαλούν του φαρ ουέστ, με καπέλο και σπιρούνια"...![]()
![]()
Έλα σε κάποιον θα έρθει. Εκτός από το "μάνατζερ" στο username μου έρχεται ως συνειρμός και αυτό:
![]()
Ο mafia manager δεν ήταν μια από τις περσόνες/μετενσαρκώσεις του Μητσοκόλλια, Ζάιτσεφ κλπ; Λάθος το θυμάμαι;Αρχέλαος έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 22:23Δεν ξέρω αν εννοείς έναν mafia manager, εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία και μάλλον ως μάνατζερ, που είχε και άλλα προσωνύμια, δήλωνε δε κομμουνιστής και φέρεται να είχε αναφέρει και το ονοματεπώνυμο του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:35Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:31
Σαν να λες "ήταν ένας τυπάς σ' ένα σαλούν του φαρ ουέστ, με καπέλο και σπιρούνια"...![]()
![]()
![]()
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Σωστά.Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 22:29Ο mafia manager δεν ήταν μια από τις περσόνες/μετενσαρκώσεις του Μητσοκόλλια, Ζάιτσεφ κλπ; Λάθος το θυμάμαι;Αρχέλαος έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 22:23Δεν ξέρω αν εννοείς έναν mafia manager, εργαζόταν σε μεγάλη εταιρεία και μάλλον ως μάνατζερ, που είχε και άλλα προσωνύμια, δήλωνε δε κομμουνιστής και φέρεται να είχε αναφέρει και το ονοματεπώνυμο του.Dwarven Blacksmith έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:35
![]()
![]()
Πώς γνωρίζεις τον Γούντι;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ναι, ήθελε να μας προσβάλει μόνον αυτή και εμείς να λέμε "μάλιστα κυρία".enaon έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:28παλι για τον ταχαλατχαλασα λες βρε διαταραγμένε;Isildur έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 21:19 συνήθως τους ίδιους και τους ίδιους με μια μανία που θυμίζει διαταραγμένες προσωπικότητες.
σιγα μην εφαγε μπαν η γαλή, θα βαρέθηκε να μας διαβάζει να προσβάλλουμε ο ενας τον αλλον, δεν της αρεσε νομιζω.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 757 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 42 Απαντήσεις